40 βαθμοι και να μην μπορεις να πας παραλια!!
Printable View
40 βαθμοι και να μην μπορεις να πας παραλια!!
Οτι σήμερα σκυλοβαριεμαι...όσο δεν πάει-ευτυχώς που κανόνισα ποτακι αργότερα να ξελαμπικάρω!
Να ξερετε στο θεμα που ειχα αναφερει με την βονταφον ολα εληξαν καλως..Με πηραν τηλ απο το τμημα παραπονων και μου το εκαναν καρτοκινητο σε δευτερολεπτα και φυσικα δεν θα πληρωσω τιποτα απο αυτα που απαιτουσαν..Το αναφερω για πιθανα αλλα θυματα!
Ακολουθουν τακτικη φοβερας και οποιος τσιμπησει οταν ειδαν οτι με εμενα δεν θα τα βγαλουν περα διοτι τους εστειλα στο διαολο απο την πρωτη στιγμη,κοτεψαν..Οποτε μην μασατε και οπου χρειαζεται αυθαδεια και θρασσος ειδικα στις εταιρειες που νομιζουν οτι επιασαν τον παπα απο τα @@ να μην κολλατε!Νομοι ακομα υπαρχουν δυστυχως γι'αυτους και ευτυχως για εμας.
εχουν βαλει στο στοχαστρο σημερα ολοι τον Γκεκα
μαλακες Ελληνες εφτασε ο ανθρωπος να παιζει σε μουντιαλ για να τον κραζει ο καθε χοντρος απο τον καναπε του ενω σκουπιζει τα τζατζικια που εχουν πασαλιφτει στην μουρη του
Ναι..τωρα ειναι ετσι...εχεις δικιο...τωρα ειναι αφορητα...και καμια ομορφη λεξη, κανενας ωραιος λογος φαινεται να μη βοηθουν...αλλα παντα υπαρχει κατι...μπορει μικρο, μπορει ασημο για τα ματια των πολλων..ποτε, μα ποτε δε θα μεινει αδεια η αγκαλια σου...μπορει να αδειασει η τσεπη σου...
μπορει το ψυγειο...μπορει να αδειασει η ζωη σου απο οτι εχεις συνηθισει...αλλα η καρδια σου δε θα αδειασει ποτε..θα υπαρχει απολυτη ισορροπια...δε θα σου πω οτι υπαρχουν και χειροτερα, διοτι αυτη η φραση εμενα με θυμωνε...δε μου εκανε καλο την ωρα του πονου...ενα θα σου πω...
δεν ειναι το τελος...ειναι τοσο προσωρινο, οσο μια ανασα...πιστευε...πιστευε και περιμενε...σου υποσχομαι οτι αυτος ο συνδυασμος σε οδηγει εκει που θες...εκει που αξιζεις...εκει που πρεπει...να γελας...αυξανει την πιστη, και γλυκαινει την αναμονη...σε φιλω...
https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/...64176821_n.jpg
σκεφτομαι οτι οντως μπλεκω με γριες και μαλακισμενες. μη γραψω τιποτα χειροτερο. μια της προκοπης ταιριαστη δε μπορει να βρεθει. κι εκει που λες να βαλεις ενα οριο τα 35, βλεπεις κατι σκατοφατσες απ'τα 25 τους κι αναρωτιεσαι αν το πανω ειναι τοσο σκατα, ποσο θα ειναι το κατω. θριλα μουνιλα χαχαχα.
μολις τωρα ειδα οτι εισαι και καρκινος. ε δε μπορω να μη σε αγαπησω κι εσενα! <3
μου ριχνεις και κατι χρονακια αλλα τα παραβλεπουμε αυτα.
ειχα μια ωραιοτατη επιληπτικη κριση... (sic)
Ειμαστε ολοι καταδικασμενοι , οποιοδηποτε ατομο αναπνεει αυτη τι στιγμη στον κοσμο τον επομενο αιωνα απλως δεν θα υπαρχει. Ολοι φευγουν. Τουλαχιστον οταν φευγεις real life ,ολο και καποια σημαδια αφηνεις. Οταν φευγεις στη virtual life , απλως εξαφανιζεσαι και κανεις δεν μαθαινει τιποτα. Το μονο σιγουρο ειναι η μοναξια , ο πονος και ο θανατος.
Με λενε κιπ και ειμαι καλα ...
Οτι οι μαλακες θα υπαρχουν για παντα
κολησε το you tube και μου εσβησε ολες τις συνδρομες
εκανα log out και ξανα log in και επεστρεψαν
ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ
κολλημενος με το γιουτιουμπ ? εμενα ουτε για το φβ με νοιαζει. στ'αρχιδια μου ολο το ιντερνετ!
Οι κακοι δεν φευγουν εύκολα, συνήθως τους εχεις στα πόδια σου μέχρι τα βαθια τους γεραματα. Τους καλους με τον ένα ή τον αλλο τροπο τους χανεις γρηγορα, ειτε με το θανατο ειτε λόγω περιστασεων και αποστασεων.
Η καλοσύνη μας, το κλειστο και επιλεκτικο του χαρακτηρα μας στις διαπροσωπικές σχεσεις και η δυσκολία μας στην αποδοχη απο τους πολλους (ειτε τα στοιχεια μας αυτα μας χαριζουν ψυχικη πληροτητα ειτε μη), ειναι που, μας έχουν καταδικασει σ' αυτα τα τρια που ειπες, μοναξια, πόνος, θάνατος. Αρα πως θα αφησουμε πισω μας σημάδια? εκτος απο μια καλή αναμνηση σ΄αυτους που δέχτηκαν να γνωρισουν τον καλο μας χαρακτηρα.
Real life, σημαινει να ζεις την καθε στιγμη της ζωης, άρα δεν έχεις χρονο να κλεινεσαι μέσα σου, κι ετσι αφηνεις σημαδια με το που φευγεις.
Το youtube αξιζε μεχρι και πριν 3 χρονια..απο οταν μπηκε η γκουγκλ στα χωραφια του εγινε ενα αισχος
σημερα εχω να παω για μια συνεντευξη για σεμιναρια για ενα προγραμμα τουρισμου!! δεν εχω ιδεα απο αυτα σκεφτομαι οτι θα χασω τσαμπα το χρονο μου!!!!!!
ωρες ωρες αναρωτιεμαι αν καπιοι το μυαλο το εχουν ως διακοσμητικο στιχειο αφου καθε φορα βλεπω καπιους που κανουν τοποθετισεις ασχετες με το θεμα που εχουν σχεση με εμενα κ οχι με το θεμα γιατι απλα δε βρικαν τιποτα αλλο να πουν για μενα ενω εγω καθε φορα που απανταω σε ενα θεμα σκεφτομαι τι θα επρεπε να κανει ο αλλος που γραφει το θεμα αρα αφου το θεμα ειναι ο αλλος κ οχι εγω δεν εκνευριζουν εμενα ετσι αλλα προσπαθουν να πεισουν τον αλλο να μη με ακουσει ενω εγω σκεφτομαι τι θα επρεπε να κανει αυτος κ την ωρα που αν δεν ειναι φιλος μου η αν δε τον θεωρισω φιλο μου η με ακουσει η δε με ακουσει εμενα το ιδιο μου κανει.
ο τροπος γραφης του μου θυμισε αυτον:
http://www.youtube.com/watch?v=zE1nbMbuOXI
κ φαντασου οτι το παρατσουκλι μου ειναι προεδρος χαχα
αυτο το λες για μενα βασικα? κ πιος σου ειπε οτι με νιαζει το τι λες? αν πχ υπηρχε καπιος που ηταν φιλος μου τοτε ναι θα με ενιαζε αλλα οσο μιλω σε αγνωστους το ιδιο μου κανει το μονο που θα ειχα να πω ειναι οπιος θελει να καταληξει σε καπιο συμπερασμα ας κοιταξει απλα καθε φορα που βρεθηκα σε μια μεγα αντιπαραθεση με καπιον τα κατεβατα απο τα πρασινα μυνηματα (που εσβησε η διαχειριση) κ απο αυτο ας βγαλει τα συμπερασματα του αν προλαβει να διαβασει κ καπιο cool. B-DQuote:
ο τροπος γραφης του μου θυμισε αυτον:
αμα με επιλεξουν δεν θα ξαναξυρισω τις μασχαλες μου!!!!!!!!!! :P
Βλακεντιος..
Κουφιοκεφαλος...
ο προεδρος...