Καλημέρα!
Το δύο είναι συμβολικός αριθμός. Μήπως κάτι θέλει να σου υποδείξει σε σχέση με τις επερχόμενες διακοπές σου? ʼντε, άντε, μην ακούω μόνο κακούς οιωνούς, να λέμε και κανένα ευχάριστο, να ανοίγει η καρδιά μας!
Θάλασσα, θάλασσα, αααχχχχ!!! Τι ωραία! Κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες είναι τέλειο να μπορεί κανείς να δραπετεύει κοντά στη θάλασσα! Πόσες χαρές έχει να προσφέρει! Γαλήνη, ηρεμία, άρωμα μοναδικό, κολύμπι, ευεξία, καλή υγεία, σύσφιξη, καλαμαράκια, γαρίδες, ψαράκια (για να μη ξεχνιόμαστε κιόλας)! Τη λατρεύω τόσο, που μια φορά κάθησα εκεί που σκάει το κύμα και μαγνητοφώνησα το φλοίσβο της στο κινητό μου, να την ακούω το χειμώνα. Αλλά καμία σχέση η πραγματικότητα με την αθλιότητα του κινητού. Ένας θόρυβος ήταν μόνο και μια μακρυνή ανάμνηση.
Ο άνθρωπος που αποχαιρέτησες, σύμφωνα με πασίγνωστο άσμα: Αυτός ο άνθρωπος αυτός, ήταν ο άλλος μου εαυτός και καλά θα κάνουμε να μην ξανασυναντηθούμε ποτέ! Όλα καλά μέχρι στιγμής και χαίρομαι πάρα πολύ!
Τα δικά μου τα νέα τώρα αρχίζουν κάπως να βελτιώνονται. Η βδομάδα που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη για μένα. Είχα μια σειρά από συγχύσεις και ψυχικές ταλαιπωρίες, με αποτέλεσμα να καταρρακωθώ. Η κακή μου κατάσταση κορυφώθηκε χθες το πρωί, όπου ζαλίστηκα στη δουλειά. Ευτυχώς με περιθάλψανε, μου έριχναν νερά στο κεφάλι, σκηνές απείρου κάλλους. Αποφάσισα εκείνη τη στιγμή να μην επιτρέπω σε τρίτους να με συγχύζουν, στο μέτρο του δυνατού πάντα και να ατσαλωθώ, ώστε να ανταπεξέρχομαι στις προκλήσεις. Είμαι αρκετά ευαίσθητη ψυχοσύνθεση και η κακοήθεια και το θράσος με ενοχλούν σε απίστευτο βαθμό, περισσότερο ίσως από άλλους ανθρώπους και περισσότερο σίγουρα από όσο θα έπρεπε. Έχω δουλειά με τον ευατό μου λοιπόν. Εντατικά μαθήματα γαιδουροποίησης και αναισθησίας, μπας και συνέλθω ολότελα. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα. Έκανα όσα καλούμουν να κάνω και έπιασαν και τόπο.
Ο δικός μου άλλος εαυτός μου έχει γίνει στενός κορσές και δε λέει να με αποχαιρετήσει με τίποτα! Φυσικό είναι, θα μου πείτε, όταν μετά τη δεύτερη σύγχυση, κατέβασα μισό κιλό παγωτό. Δεν πειράζει, έγινε, τώρα ανασυγκρότηση και ηρεμία!
Μήπως να τα παρατήσω όλα και όλους και να πάω κι εγώ θάλασσα? Για ποιον χτυπάει η καμπάνα άραγε? Τι θα γίνει επιτέλους, θα σκεφτεί κάποια... Ξαπλώστρες βγάζω, να το το τσιμπούρι! Τις μετακινώ σε άλλη παραλία, μπας και γλιτώσω, εκεί αυτή! Πάω στην πισίνα, πού να ξεφύγω, της αρέσουν κι αυτά! Πάω θάλασσα και άρχισε τα άθλια υποννοούμενα. Τι θα γίνει επιτέλους!! :kiss: