καλη ιδεα, σ'ευχαριστω πωλινα μου :love:
μαλλον θα το κανω αυριο το πρωι.
θυμασαι μηπως τι προετοιμασιες κανεις για λιπομετρηση; θυμαμαι μονο το "οχι γυμναστικη 12 ωρες πριν" απο τη διατροφολογο,
Printable View
θυμασαι μηπως τι προετοιμασιες κανεις για λιπομετρηση; θυμαμαι μονο το "οχι γυμναστικη 12 ωρες πριν" απο τη διατροφολογο,
Θυμάμαι όχι φαγητό για 3 ώρες πριν και μετά μόνο νερό, εκτός από 1 ώρα πριν που δεν θα πιεις ούτε νερό. Ετσι μου είχε πει τουλάχιστον εμένα τελευταία φορά που πήγα.Quote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
Να ελαφρυνεις την θεση της τρελης ανορεκτικης που το παιζει οτι ολα ειναι καλα και δε συμβαινει τιποτα.Quote:
κανω 20 εντιτ για να μη κανω 20 ποστ και μαζευτουν παλι οπως τινει να γινεται στα θρεντ. Για αυτο υπαρχει το εντιτ. Και αυτο παλι, ειναι λογικη κινηση. Μα πρεπει να παρω το μυαλο σου απο το χερακι για να καταλαβεις απλα, λογικα πραγματα; Ελεος! 1+1=2.
Να ελαφρυνω πια θεση; που θελω να καταλαβω αν δουλευει η ζυγαρια μου σωστα η οχι; Εσυ εισαι αυτη που βιαστικε να κρινει και να κατακρινει (και με ειρωνια) και μετα να πεις "ειμαστε σε φορυμ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ" νωρις το θυμηθηκες.
σοβαρα ρε συ; σε φορουμ με διατροφικες διαταραχες και ειρωνευεσαι "ηξερα για τη περιπτωση σου αλλα τωρα βεβαιωθηκα" ;
Ωραια εισαι. Μπραβο. Σαφως ολοι μας χρειαζομαστε ψυχολογο αλλιως δεν θα ειμασταν σε ΤΟΥΤΟ το φορουμ. και παλι.. 1+1 = 2.
Αν διαβαζες ολο το ποστ, δεν θα χρειαζοταν να ξεκαθαριζω απο τη αρχη. Μαθε να διαβαζεις και να μη προτρεχεις. (αυτο το ποστ ελπιζω να το διαβασες ολο)
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ!
πως στη ευχη θα κοιταξω αν δουλευει η ζυγαρια μου σωστα η οχι, και αν υπαρχει περιπτωση να μου γυρισουν τα λεφτα μου.
@κονινα συγχαρητιρια! =) ειδες; η φρουκτοζη δε σου'κανε κακο ^_^
Και μη μου λες εμενα 1+1=2 οταν η βασιλισα της ηλιθιοτητας στα 47 κιλα δεν εχει περιοδο και τρωει 500 θερμιδες την μερα.
Αν νομιζεις και το πιστευεις οτι χρειαζεσαι ψυχολογο πεστο.Ποτε δεν εχεις πει οτι εχεις ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ .
Ειμαι σε αυτο το φορουμ απο τοτε που ησουν [λεμε τωρα] 100 και πλεον κιλα και ζησει τοσα πραγματα εδω μεσα που δε θα ερθεις εσυ να μου το παιξεις τρελιτσα , γκεγκε;
Αντε φαε τωρα 1/2 καροτο για δειπνο και αδειασε μας την γωνια
hello guys... είμαι καινούρια εδώ! η αληθεια ειναι είχα γράψει ακόμα μια φορα πριν καιρο σε καποιο απο τα τοπικ, αλλα δε θυμομουν πως λενε το φορουμ για να ξαναμπω... τεσπα!! ακολουθώ δίαιτα Ντουκάν απο τις 3/6/11 ξεκινωντας απο τα 98.5 κιλά.. το θεμα μου ειναι οτι απο τις 21/06 που επεσα στα 93.5 δε λεω να ξεκολλησω... ζυγιζομαι καθε μερα, γι'αυτο άλλωστε εγραψα σε αυτο το τοπικ κ απο 21-25/6 ημουν 93.5 κιλα..
26/6 με εδειξε 94.7 (+1.2 δηλαδη)
27/6 93.9
28/6 93.5 κι εκτοτε έχω παραμείνει εδω... ελπιζω να μου μπει καλα ο ιουλιος κ αυριο πρωι που θα ζυγιστω να δω εστω κ -100 γραμμαρια γιατι εχω αρχισει να αποκαρδιωνομαι... :/
κανει καποια αλλη διαιτα Ντουκαν..? ειχε κολλησει? τι να κανω για να ξεκολλησω, ριξτε καμια ιδεα ρε παιδια!!
φιλια σε ολους κ καλη συνεχει στην προσπαθεια του ο καθενας!! ευχομαι τα καλυτερα σε ολους μας!! :bisou:
79 ακριβωςςςς (-0,5 κιλο απο χθες)
Καιρο εχω να γραψω και να μπω.Δεν ξερω ποιες γραφετε απο τις παλιες κ ποιες οχι.Ελπιζω να ειστε ολες καλα.Με τα κιλα κ τη διατροφη μου παω πολυ καλα,εχω πεσει στα 66,8 (τα χαμηλοτερα εβερ).Καλο καλοκαιρι!:cool:
Καημενο μου =/Quote:
Originally posted by marou_laki
Να ελαφρυνεις την θεση της τρελης ανορεκτικης που το παιζει οτι ολα ειναι καλα και δε συμβαινει τιποτα.
Και μη μου λες εμενα 1+1=2 οταν η βασιλισα της ηλιθιοτητας στα 47 κιλα δεν εχει περιοδο και τρωει 500 θερμιδες την μερα.
Αν νομιζεις και το πιστευεις οτι χρειαζεσαι ψυχολογο πεστο.Ποτε δεν εχεις πει οτι εχεις ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ .
Ειμαι σε αυτο το φορουμ απο τοτε που ησουν [λεμε τωρα] 100 και πλεον κιλα και ζησει τοσα πραγματα εδω μεσα που δε θα ερθεις εσυ να μου το παιξεις τρελιτσα , γκεγκε;
νευριασες ε; μη σε αγχωνει, ειναι απο τη πολλη ζαχαρη. Θα σου περασει.
Συγνώμη αλλά δε ντρέπεστε και οι 2 με αυτά που γράφετε;
:shocked2::shocked2::shocked2:Quote:
Καημενο μου =/Quote:
Originally posted by marou_laki
Να ελαφρυνεις την θεση της τρελης ανορεκτικης που το παιζει οτι ολα ειναι καλα και δε συμβαινει τιποτα.
νευριασες ε; μη σε αγχωνει, ειναι απο τη πολλη ζαχαρη. Θα σου περασει.
:thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by filipparas
οχι, εφοσον με προκαλεσε να τη προσβαλλω, το'κανα μηπως και ηρεμησει. Αυτος ειναι ο σκοπος της, τουλαχιστον τωρα θα νιωσει οτι πετυχε αυτο που ηθελε. Δεν υπαρχει περιπτωση καποιος να αυξανει τοσο πολυ τη ειρωνια και προσβολη χωρις να περιμενει καποια αναλογη απαντηση. Εξ'αρχας δεν ειχε διαβασει ολο το πρωτο ποστ, βιαστηκε να κρινει και να πεταχτει να πει κακια, τι περιμενε να γινει; τι θελει καποιος να ακουσει οταν επιτιθεται ετσι; να αποδειξει τι;Quote:
Originally posted by filipparas
τι καταφερε, ιδεαν δε εχω, παντως πηρε αυτο που ηθελε και ηρεμησε.
ε αυτο σκεφτηκα, αυτο ειπα! (ειχα κανει και λαθος στη ορθογραφια).Quote:
Originally posted by AliceSante
τς φφφφφφφφφφφφφ
ναι ρε merry κατι της ειπες τωρα !
ειλικρινα δεν πιστευω να προσβληθηκε , αλλα να λυθηκε και στο γελιο . απλα μου κανει εντυπωση πως ξεχνανε ορισμενοι απο που ξεκινησαν ...γιατι κι εσυ απο τα 110 ξεκινησες.... ! απλα προκαλεις που εχεις φτασει στο αλλο ακρο και δεν το καταλαβαινεις!!!
οπως εχω πει σε αλλα ποστ, προσπαθω να αποφυγω το μαχαιρι (αλλα να σου πω, οπως φαινεται, δε το γλιτωνω τελικα, κατι θα κανω μαλλον του χρονου) που σημαινει πολυ γυμναστικη κτλ.
και δεν τρωω 500 θερμιδες μονο καθημερινα, αλλες μερες ειναι ετσι, αλλες γιουβετσι. αν ετρωγα μονο 500 θερμιδες, θα ημουν 30 κιλα μεχρι τωρα!
κατσε, αν πω "εχω προβλημα". θα λυθουν ολες οι παρεξηγησεις;
δεν ξερω τι προηγουμενη αντιπαραθεση εχετε, ουτε και μενδιαφερει... με αυτο ομως προσβαλλεις πολύ κοσμο εδω μέσα, συμπεριλαμβανομενου κ του εαυτου μου....Quote:
ε αυτο σκεφτηκα, αυτο ειπα!
οχι καλε! δεν εχω ΤΟΣΗ χαλαρωση! μη τρελαθουμε.Quote:
Originally posted by AliceSante
ok....πες μου κατι,αν βαλεις μαχαιρι...ποσα κιλα μειον θα σαι οταν βγεις..???? κοντα στα 30...αρα εχεις προβλημα...
Ειπαμε.. εχασα βαρος αλλα δεν ειμαι σαν τα ντοκιμαντερ που κοβουν 20-κιλα κομματια χαλαρωσης... ουτε καν