Αισθάνομαι ανακούφιση που δρόσισε :)
Printable View
Αισθάνομαι ανακούφιση που δρόσισε :)
out of the blue into the black....
Δηλαδή σε απλά ελληνικά από το κακό στο χειρότερο...
Νιώθω πολύ καλά αν και δεν θα έπρεπε είμαι βέβαιος πως το φαρμακάκι αρχίζει να με πιάνει... Μάλλον είχα πιάσει πάτο... Και δεν είναι αυθυποβολή ή η ιδέα μου νιώθω ότι με πιάνει... Με κάνει να χαμογελώ λες και έχω φάει e. Και όχι δεν είναι ότι δεν έχω κατάθλιψη και ότι έκανα λάθος και εγώ και ο γιατρός, γιατί τα χείλη μου δεν χαμογελούσαν ποτέ... τουλάχιστον τα τελευταία 2 χρόνια. Ημουν ψυχρός...
Ένα φάρμακο μπορεί μέσα σε μια μέρα να σε κάνει να χαμογελάς?? πολύ περίεργο!
Πέτυχα καλό γιατρό και μου έδωσε το σωστό φάρμακο...Το υπόλοιπο άκυρο σε μπερδεψα με άλλον. Γελάω σαν βλάκας πάντως...
Ειμαι στο κρεβάτι και κάθομαι και σκέφτομαι τι διάγνωση θα μου βγάλει ο ψυχίατρος την τεταρτη που θα πάω και επίσης τι και ποσα φάρμακα θα μου δώσει.........το άφησα πάλι και με κέρδισε.! Απλά βιώνω κάτι το νέο για μένα...τις ιδεοληψίες....τρομαζω και έχω βάρος στο στήθος συνέχεια.....φοβαμαι....και όλο αυτό ξεκίνησε απο βλακεια..δεν το είχα στο παρελθόν...απλα έμαθα τι είχα και μετα η ιδια σκαλιζα το μυαλό μου να δω τι άλλο μπορω να πάθω απο ιδεοληψίες.......φτου κιαπτην αρχή μαστούρα και γελαδα.......
....................
Αισθάνομαι φόβο , αγχος και μοναξιά. Έχω ένα βάρος στο στηθος μου και μία ενόχληση στο στομάχι. Μπορεί και να πειναω ... σίγουρα πειναω. ξαπλωμένη στον καναπέ καπνιζω και η στάχτη πέφτει πάνω μου γτ βαριέμαι να φέρω τασάκι. Θέλω να κλάψω αλλά δεν μου βγαίνει. Αισθάνομαι θύμα απάτης . Κάτι παίζεται πίσω από την πλάτη μας. Κι όμως βλέπω κόσμο γύρω μου που δεν έχει ψυχίατρο ούτε παίρνει φάρμακα ούτε έχει αυτό το βάρος στο στηθος του. Αντιθέτως βγαίνει έξω πίνει διασκεδάζει ερωτεύεται ζει αναπνέει κάνει κακό χωρίς ενοχές πατάει επι πτωμάτων και νιώθει υπέροχα . Τελικά εγώ έχω το πρόβλημα ή οι άλλοι? Απλά δεν μπορώ να συμμετέχω σ αυτό κι ισως αυτό με έφερε στα φάρμακα τελικά. Θέλω να ελευθερωθεί το σώμα μου από όλα αυτά τα συμπτώματα. Να ανασαίνω ξανά ! Αυτά.
Σε αυτήν την πόλη θα χαμογελούσαμε πραγματικά, όχι απαραίτητα γιατί θα ήμασταν χαρούμενοι αλλά γιατί θα ξέραμε πως ο καθένας καταλαβαίνει τον λόγο που δεν είμαστε. Και σίγουρα μέσα από αυτό θα ερχόταν και το χαμόγελο της χαράς. Κι αν τα βράδια δεν μας έπιανε ο ύπνος θα κάναμε και καμιά μάζωξη στις πλατείες της πόλης χωρίς να περιφερόμαστε από thread σε thread.
Μου έδωσε τροφή για σκέψη και φαντασία αυτή η πόλη...! Καλή μας δύναμη.
Αστο αυτή την πόλη φαντάζομαι όταν ξαπλώνω για να κοιμηθώ. .. (όταν κοιμαμαι ) . Μεγάλη αγκαλιά για υπομονή και δύναμη!
Ευτυχως συνηλθαμε λιγο, παραλιγο μας εβλεπα να μπαιναμε σε αλλη διασταση.
Αλλα το ξαναλεω
Μην προσαρμοζετε τους εγκεφαλους σας.Το λαθος ειναι σ αυτη την πραγματικοτητα.