Α κ επειδή τώρα το θυμήθηκα!!!!!Γλαυκούλη μου καλό σου βράδυ χωρίς πόνους!!!!!
Printable View
Α κ επειδή τώρα το θυμήθηκα!!!!!Γλαυκούλη μου καλό σου βράδυ χωρίς πόνους!!!!!
Ο χορος ειναι η αιτια για το παρατσουκλι και ας ειναι κλαρινα το σαουντρακ
Τώρα που είπες Σαλέας Λίλα θυμήθηκα πόσο πολύ έκλαψα όταν άκουσα τη μουσική από την ταινία "Πέτρινα χρόνια" που παίζει ονειρικό κλαρίνο ο Σαλέας.
Όλους τους ξέρει,όλους τους κόβει.όλους τους μαχαιρώνει!Quote:
Originally posted by giotaki
Ναταλία πές στη Γιωτουλα να σου βάλει Πετρολούκα Χαλκιά να ακούσεις!!!!!!!!!!Αχ, ωραία περνάτε ,ρίξτε κ για μένα μια γύρα!!!!!
Αυτός είναι ο τάδε κι αυτός ο δήνα που είχαμε συνεργαστεί..
Α,να κι αυτός...Μα όλους λέμε τους έχει!Τώρα εκνευρίζεται με τα σολαρίσματα.
Δεν είναι σωστό αυτό,λέει....Επίσης αυτές δεν είναι παραδοσιακές φορεσιές της Κρήτης...
Ενώ σηκώθηκε να χορεύει,μου την ξενέρωσαν και μαράζωσε στον καναπέ...
Έλα,άλλαξε το τραγούδι κι αρχίζει να χορεύει καθιστή,τα πόδια!Έλα και σηκώθηκε
και μου πεντοζαλίζεται!Αχ!Μα να μην είστε κι εσείς βρε κορίτσια να το κάνουμε εδώ λεβεντομάνα;
"Απαράδεκτο!Αυτές είναι Ισπανιόλες,όχι Κρητικές!Έλεος παιδιά!!Αυτές έχουν έρθει να χορέψουν φλαμένγκο!
Ακόμα και το λουκ είναι Ισπανικό!"Μου το σύγχισαν το κορίτσι,δεν ντρέπονται!ʼσε που έχουν ακι ποντιακή αντί
για Κρητική μούρη!Αυτό πού το πας;Κάνε,κοπέλα μου,μια πλαστική και μετά μάθε σούστα!
Γιωτάκι εσύ από το κινητό δεν μπορείς να ακούσεις αλλά και η Break Πετρολουκά Χαλκιά μας έβαλε ν'ακούσουμε.
Δεν μπορω να βολευτω αποψε με τιποτα στο κρεβατι.εχω ζοχαδες ως λεγει και η μανα μου.
Αρκεί ένα ταξίδι εκτός Αθηνών για να μεταλλαχτεί ο Χουζούρης και να χορεύει στις 1 το βράδυ! Στην επαρχία αδερφές μου, στην επαρχία! :lol:
Λίλα ξύπνα τον παπαράκο και τυράννησέ τον λίγο μήπως και σου φύγουν οι ζοχάδες. Κάπως πρέπει να κερδίσει κι αυτός το κόκαλό του! :lol:
Εχει πεσρι ανασκελα σαν την κατσαριδα και ροχαλιζει ο κοπριτης.
Το είδα το ανάσκελο στις φωτογραφίες στο fb. Για πολύ ανάσκελο μιλάμε!!
Ναταλάκι βάλε τη Γιώτα να χορέψει ένα απο τα αγαπημένα!!
http://www.youtube.com/watch?v=ytdtmxrF8lw
Όταν το ακούω μου σηκώνεται η τρίχα!
Είχατε δεν είχατε με μερακλώσατε βραδιάτικα! Που είσαι Ava!!!!!!!!!!!!!
Καλέ που πήγατε όλες?
Μόνη μου είμαι?
:yawn::yawn::yawn:
Eli, Λίλα, Έλενα, Γιωτάκι, Καλλιόπη, Ναταλία και υπόλοιπα κορίτσια σας καληνυχτώ και πάω να ξαπλώσω ανάσκελα σαν τον παπαράκο να δω τηλεόραση. Καλό σας βράδυ και καλό ξημέρωμα.
Δε μου έφταναν οι σπανιόλες,μου την τάραξες κι εσύ!Quote:
Originally posted by break
Ναταλάκι βάλε τη Γιώτα να χορέψει ένα απο τα αγαπημένα!!
http://www.youtube.com/watch?v=ytdtmxrF8lw
Όταν το ακούω μου σηκώνεται η τρίχα!
"Τώρα είναι βραδυά παραδοσιακού κι όχι ρεμπέτικου!"
Ντροπή,Έλενα κι εσύ!Συγκεντρώσου!
Θα μου την αποτελειώσετε σήμερα!Απανωτά τα χτυπήματα!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Eli, Λίλα, Έλενα, Γιωτάκι, Καλλιόπη, Ναταλία και υπόλοιπα κορίτσια σας καληνυχτώ και πάω να ξαπλώσω ανάσκελα σαν τον παπαράκο να δω τηλεόραση. Καλό σας βράδυ και καλό ξημέρωμα.
Μα κι εσύ Τζινάκι,να μας χαιρετήσεις όλες εκτός από τη Μακ;
Ok είναι λίγο άσχετο!!!!
ʼντε πάω κ εγώ για ύπνο!!!
Κούκλες καλά να περάσετε εκεί πάνω στα Βόρεια μάκια πολλά :kiss::kiss::kiss::kiss:
Αφού φέρνει σβούρες η Μακ τώρα, αν της έλεγα προσωπικά καληνύχτα θα το έβλεπε αύριο το πρωί και αν! Μην ψάχνεις για χτυπήματα γιατί ειδικά για τη Μακ δεν υπάρχουν.:bouncy:
Το σύστημα εδώ είναι ανωτέρας τεχνολογίας,κοπελιά!Στέρεο !
Όπως κάνω σ'εσάς αναμετάδοση "συμβαίνει τώρα!"τα της Γιώτας,
το αυτό κάνω και ως σωστή γραμματέας από εσάς στη Μακ!
Και στο κάτω κάτω,μια καληνύχτα είναι αυτή,πες την κι ας πέσει χάμω!
Στην τελική είπα και υπόλοιπα κορίτσια, δεν θα μπορούσα να εννοώ και τη Μακ, κορίτσι δεν είναι κι αυτή;
Καληνύχτα,break!
Σε κερατώσαμε λιγάκι απόψε με τον Μαξ.
Το γνωστό κολαστήριο της Αθήνας,παντού εκτός του κέντρου!
Λευκή με βύσσινο και μαύρη με φουντούκι!Πέρρυ!Μαξ Πέρρυ!
Καλά,καλέ!Είναι υπόλοιπο η Μακ;Σπάνε τα κοσμήματα σου που φοράει αυτήν τη στιγμή!Quote:
Στην τελική είπα και υπόλοιπα κορίτσια, δεν θα μπορούσα να εννοώ και τη Μακ, κορίτσι δεν είναι κι αυτή;
Καλα βρε αθεοφοβη Μακ αφησες τον Αλκινοο για τα κλαρινα?Η τιμωρια σου Ναταλια που εμενα δε με πηγες πουθενα!
--->ΘΑ'ΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΜΕ ΘΕΣ Αλκινοος Ιωαννιδης
Ναταλία να της πεις ότι προκειμένου να χορεύει και να διασκεδάζει δεν πειράζει, να τα κάνει ρημαδιό τα κοσμήματα άμα θέλει και θα της τα διορθώσω ή θα της δώσω άλλα.
κορίτσια μου, mac calling!
Αφού χόρεψα λίγο προς τέρψη της φίλτατης Ναταλίας, λέω να πάω να την πέσω, κουράστηκα!
Τζινάκο, μην την ακούς, τα κοσμήματα σου είναι στη θέση τους!
Φιλιά ξενύχτισσες!
Να και η παρα-πονεμένη Γλαύκη! :lol:
Γρήγορα ΜακΓιώτ για ύπνο γιατί είναι 2 παρά δέκα και με την καινούρια ώρα θα ήταν 3 παρά δέκα. Ίσα που προλαβαίνεις! Καλό βράδυ και καλά να περάσετε. Φιλάκια.
Μα δε σπάνε από το χορό!Τρίζουν από το θράσος της παράλειψης προσωπικής καληνύχτας σου και την υπολοιποποίηση της!Quote:
Ναταλία να της πεις ότι προκειμένου να χορεύει και να διασκεδάζει δεν πειράζει, να τα κάνει ρημαδιό τα κοσμήματα άμα θέλει και θα της τα διορθώσω ή θα της δώσω άλλα.
Φιλια κ αγκαλιες!καλο υπνο!
Τώρα της έβαλα τζαζ δύο πιάνα στο mezzo, να μάθει!
Καληνύχτα,Ελοπαρμένες!Καλό μας ξημέρωμα κι ας ξυπνήσουμε κατά μία ώρα γηραιότερες!Φιλάκιααααααα� �αααα
Φτουτάτη,στις πόσες καληνύχτες πας πραγματικά για ύπνο;Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Φιλια κ αγκαλιες!καλο υπνο!
Γιατί όπως το πάμε σε λίγο αρχίζουν οι καλημέρες!
καλημερα χορευταρούδες μου!!!! αλλαξε η ώρα και χασαμε μια ωρα ύπνο.... θα σκήσω τα διπλώματα μου!!!!
γιωτακι πως πήγε το βράδυ και πώς ξυπνησατε??
Γλαυκη καλυτερα??
Οι υπόλοιπες????
σημερα είμαστε καλεσμένοι στην ξαδέρφη μου - νονά του μικρου γιατί γιορτάζει.... παει η διατροφή την κλαιω από τωρα και το βράδυ θα έρθουν οι κουμπαροι (ναι ναι ναι τα παντρεύω τα αγαπημένα μου τον Μάιο) για κρασια και μεζε! 2 στα 2 γευματα.... οπότε δεν ξέρω αν θα ξεκλέψω χρόνο να μπω!!!!
ότι και να κανετε να περάσετε τέλεια!!!!!
PS γιατί δεν μπορώ να κανω attach image??????
καλημερουδια κοριτσακια μου.χτες μου εσβησε το κινητο απο μπαταρια και δεν σας ειπα ουτε καληνυχτα.
Καλημερα!Αλλη μια ομορφη,ηλιολουστη, ανοιξιατικη μερα,εστω κ κατα μια ωρα μικροτερη!Εχω ανοιξει ολα τα παραθυρα κ εχω αρχισει δουλειες.Οσο μπορω βεβαια γιατι σκυψιμο δεν παιζει.Εχει ερθει κ ο εργατης κ κανει τον κηπο γιατι τα χορταρια θα εφταναν στη μεση μας σε λιγο!
Καλημέρα κοριτσάρες μου!!!!!!!!!!Ο καιρός εδώ είναι χάλια όπως κ η διάθεση μου άλλα τέλος πάντων !!!!!Η νύχτα κύλησε με άγχος άλλα τη βγάλαμε!!!!!Ευτυχώς η γιαγιά είχε πάρει ηρεμιστικό άλλα δεν κοιμηθηκα από το φόβο μου!!!!!Να έχετε μια υπέροχη μέρα!!!!!
Γιωτάκι καλημερα... ευχομαι η σημερινη μέρα να σου περάσει καλυτερα!
Γλαύκη πρόσοχη... μην μεινεις από μέση!!!
καλημερα! στη παρεουλα εχω μερες να μπω να σας γραψω αλλα εμπαινα γρηγορα για λιγο κ δε προλαβαινα να σας διαβασω χιχιχι ειστε κ δημιουυργικες! γεμιζετε τις σελιδες τσακ μπαμ :) . εγω παω στα σεμηναρια, καλα ειναι ξεφευγω λιγο.με τα κιλα ειχα κολλησει παλι για καμια δεκαρια μερες αλλα οκ δε σκαω. ειχα 8 μερες να παω τουαλετα αρα λογικο. σημερα σπιτι ,δουλιτσες κ χουζουρι. ξανακρυωσα παλι κ δεν ειμαι για πολλα . να δουμε ποσο ακομα θα μας κηνυγανε αυτες οι ιωσουλες..
καλημερα σε ολες κ χρονια πολλα για τη σημερινη μερα.ειχα παει κ καμαρωσα τον γιοκα μου που παρελασε.φιλακια σε ολες
Κοριτσάκια μου καλημέρααααααααααα!
Μία υπέροχη ηλιόλουστη Κυριακή 25ης Μαρτίου έχει ξημερώσει στον πλανήτη HAPPY! Χρόνια μας Πολλά! Καθώς πίνω το καφεράκι μου και τρώω το πρωινό μου ακούω έναν πλανόδιο στον δρόμο να παίζει ακορντεόν και τα πουλάκια να κελαηδάνε! Ναι, και όμως μένω στην Αθήνα, παρόλα αυτά οι Κυριακάτικοι ήχοι είναι διαφορετικοί από τις άλλες μέρες! Ετοιμάζομαι να διαβάσω τα χθεσινά σας καμώματα μιας και εγώ σας εγκατέλειψα χθες αλλά ήταν για καλό σκοπό! Έφυγα το μεσημεράκι να πάω να πάρω την αδερφή μου και να φύγουμε για το Zumbathon. Πήραμε τραίνο, πήραμε τραμ και κάποια στιγμή φτάσαμε στο γήπεδο στο Φάληρο. Περιττό να σας πω ότι περάσαμε καταπληκτικά και ότι χορέψαμε μέχρι τελικής πτώσης! 2.30 ώρες σχεδόν κουνιόμασταν σε απίστευτους ρυθμούς, οι γυμναστές ήταν όλοι υπέροχοι και το κλίμα γιορτινό. Μαζευτήκαμε περίπου 1000 άτομα!
Και για να πάρετε και εσείς μία γεύση...
Το τραγούδι έναρξης: http://www.youtube.com/watch?v=1OOr08b7A1I
και η συνέχεια... http://www.youtube.com/watch?v=HiycYs3jwxE
Για εσάς που ξέρετε τις φάτσες μας κάπου μπορεί να μας ξεχωρίσετε ;).
Πραγματικά ήταν ότι πιο χαρούμενο έχω δει! Ήταν σαν συναυλία μόνο που χόρευες κιόλας!
Φύγαμε λοιπόν μετά εξαντλημένες και αποκαμωμένες, η Κατερίνα για να κοιμίσει την κόρη της και εγώ για να πάω να ετοιμαστώ να βγω και βόλτα το βράδυ! Είχαμε κανονίσει με τους κουμπάρους μας να πάμε Θησείο για ρακόμελα... Περιττό να σας πω ότι με το ζόρι στεκόμουν όρθια στην καρέκλα μου :lol: Παρόλα αυτά περάσαμε όμορφα και κατά τη 1.00 το σχόλασα το πάρτι :lol:. Γυρίσαμε σπιτάκι μας και όταν ξάπλωσα ένιωθα κυριολεκτικά ρίγη ευχαρίστησης και ανακούφισης στο σώμα μου!
Σήμερα ξύπνησα σε πολύ καλύτερη κατάσταση, έφαγα και ένα γερό πρωινό και απολαμβάνω την Κυριακάτικη ηρεμία!
Πάω να διαβάσω τα δικά σας τώρα....
και μην ξεχνάτε έχει αλλάξει η ώρα σήμερα ε;