Την συγκεκριμένη σου έχω εξηγήσει πόσο την εκτιμώ και γιατί.
Αλλά με θύμωσε απίστευτα όσα είπε η άλλη,χωρίς να την ξέρει.
Πιστεύω ότι το έκανε μόνο και μόνο,επειδή την απέρριψα.
Printable View
Ευχαριστω παιδια
Υ1 για οποιον ενδιαφερετε εφτιαξα το θρεντ με το σεναριο που λεγαμε χτες
Χωρίς να ξέρω τι παίζει θα σου πω μπράβο που κρατήθηκες.Στο δρόμο για την ιθάκη σου θα συναντήσεις πολλά εμπόδια και πρέπει να μάθεις να παλεύεις αν θες να φτάσεις στο στόχο σου.Να ξεχωρίζεις για ποια πράγματα αξίζει να παίξεις ξύλο και ποια πρέπει να αφήσεις να πέσουν στο κενό.
Γνώμες έχω πάρει πολλές και έχω δώσει αλλες τόσες.
Υπάρχει μια πολή σωστή θεωρία που λέει πως, όλα τα κάνουμε με τον ίδιο ακριοβώς τρόπο. Δηλαδή χρησιμοποιούμε, ο καθένας μας ως ξεχωριστή ύπαρξη και χαρακτήρας, τον ίδιο τρόπο σκέψης, την ίδια μεθοδολογία δράσης σε κάθε τι που κάνουμε στη ζωη μας. Λάθη που επαναλαμβάνονται λόγω του παγιωμένου ήδη τρόπου σκέψης και δράσης.
Ρίσκο σημαίνει πως τα δεδομένα δεν ειναι ιδιαίτερα υπερ μου, εχω αμφιβολίες που εδραζονται σε δεδομένα, δεν ειναι βεβαιο το αποτέλεσμα. Έτσι, αν εισαι ιδαιτερα συνειδητοποιημένος (αυτό όμως μπορεί να σημαίνει και ιδιαίτερα αυστηρός με τον εαυτο μου) και δεν έχεις την ανάλογη αυτοπεποίθηση για τετοιο ρίσκο δεν κάνεις το άλμα, δλδ δεν φευγεις από τη μια δουλεια να πας στην αλλη. Δεν μιλάμε για άλμα, για ρίσκο, όταν εισαι στο ξεκινημα. Άμα μπήκες κάπου και πέρασαν και καποια χρόνια μιλάμε για μεγαλο ρίσκο. Όμως, ας το αφησουμε αυτο. Ακομα και για καποια πραγματα πιο απλα, πχ να διεκδικήσεις κάτι που αξίζει, να πεις ένα τρανταχτό όχι, να ζητησεις γνωριμια απο μια κοπέλα που γουσταρεις, κι εκει υπάρχει δυσκολία. Επειδη ισχύει αυτο με το οποιο ξεκινησα το μηνυμα, πως, όλα τα κάνουμε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Ετσι, αποφευγουμε τη συναναστροφή με αυτους με τους οποιους καταφεραν αυτα τα οποια για μας ειναι ρίσκο, διοτι νιωθουμε άβολα μαζι τους, επειδη ειναι λες και προσγειωνόμαστε στην πραγματικοτητα.
Τη βελτίωση, δλδ αν άλλαξα σημερα σαν χαρακτηρας σε σχεση με αυτο που ημουν καποια χρονια πριν, τη διαπιστώνουμε μέσα από την ανατροφοδότηση που παίρνουμε απο τους άλλους για εμας.
Οταν λεμε σε καποιον θαναψω μια λαμπαδα ισα με το μποι σου και ειναι κοντος δεν θα επρεπε να λεμε θα αναψω ενα ρεσω?
Λοιπόν εγώ το λέω σε όλους εγώ είμαι αγρότης με πολλά στρέμματα δε βγάζω τίποτα άλλη μια επιχείρηση που ξέρω ενώ έχει δουλειά πάλι κέρδος μηδέν μια καφετέρια που ξέρω όλη μέρα γεμάτη από το πρωί μέχρι το βράδυ κέρδος μικρό κάποια μαλακιά κάναν οι πολιτικοί και δεν υπάρχει κέρδος πουθενά και δε μιλάω για την υπέρ φορολόγηση αυτό είναι που φαίνεται εγώ πιστεύω χάλασε η αγορά δεν ξέρω πως ήταν παλιά αλλά πλέον ενώ τα μεροκάματα πέσανε κέρδος δεν υπάρχει πουθενά οπότε υπολογίζω ότι κάποια μαλάκια κάναν οι πολιτικοί λεφτά στην αγορά δεν υπάρχουν πουθενά σε όλες τις δουλειές κάνεις δε βγάζει κάποιο αξιόλογο κέρδος εγώ το λέω κάποια μαλακιά κάνανε παλιά δεν ήταν έτσι εφτά οχτώ κατοστάρικα τα βγάζαμε άνετα τώρα πρέπει να ματώσεις για να τα βγάλεις
Θα με είχατε ποτέ ικανό για κάτι κακό?
Ο συμβιβασμός είναι μεγάλη ήττα.
Όπως είπε και μια γνωστή μου,αν ο άντρας δεν είναι ψηλός,όμορφος,αρρενωπός,γυ� �νασμένος,με χέρια που να σε πιάσουν και να χάνεσαι στην αγκαλιά του,με φαρδιές πλάτες κλπ.,τι να τον κάνεις.
Πολλές μπορεί να συμφωνήσουν.Άλλες όχι......