χαχαχα ...προτεινω να φτειαξουμε ενα κομμα...να αναλάβουμε την ηγεσία αυτης της χωρας ...ειμαστε η μονη της ελπίδα!!!
Printable View
Αισθάνομαι πολύ άγχος. Έγραψα κάτι και θέλω να το ελέγξω 600 φορές. :( Χρειάζεται όμως να μην το κάνω. :(
κουρασηηηη ευτυχως σημερα ημουν λειτουργικη
Εγώ πάλι παθαίνω το εξής : Φοβάμαι μήπως τόσες φορές που δεν έχω κάνει κάτι που μου επέβαλλαν οι ιδεοληψίες μήπως ερθουν όλες αυτές οι σκέψεις που 'επρεπε' να κάνω πράξη αλλά δεν έκανα και αγχωθω τόσο πολυ που δεν ξέρω τι........
Αυτό ακριβώς που είπε η μαρουλιώ. Μια σκέψη να κάνω κάτι που δεν πιστεύω, να ελέγξω τις λέξεις γράμμα γράμμα για να αποδείξω πως είναι σωστές. Κάθε φορά που ελέγχω όμως, θέλω να ελέγξω ξανά και μετά ξανά και μετά ξανά ξανά. Αν δεν το κάνω, φοβάμαι πως θα φοβηθώ αν έρθει πάλι όλο αυτό ή πως θα έρθει και θα κολλήσει στο μυαλό μου και αμέσως μου χαλά η διάθεση. Σήμερα είμαι εκνευρισμένος κιόλας, χωρίς λόγο, στραβοξύπνησα νομίζω και είμαι σαν νυσταγμένος από τα φάρμακα.
Tι να σου πρωτοπω ρεα, οτι ετσι πως ειναι δομημενη η κοινωνια μας αρρωστη, μας εχει καταβαλει ολους, η κατασταση εχει ξεφυγει, πρεπει να κανουμε restart, παγκοσμια το λεω, γιατι μπορει εσυ και εγω να ειμαστε καπως τυχεροι που γεννηθηκαμε στη χορτατη πλευρα του πλανητη, δες ποσα δισεκατομμυρια ανθρωποι υποφερουν, χωρις να εχουν προσβαση στα βασικα αγαθα.
Αστο το παραπανω ως μακρινο παραδειγμα, ας παμε στα δικα μας που υποτειθετε ειμαστε οι τυχεροι. Και μεις σκατα τα καναμε, το συστημα μας εχει φτασει στο σημειο μηδεν, αρχιζω να πιστευω πλεον, αυτο που γινεται με τους τραπεζητες, την νεα ταξη πραγματων, που οι περισσοτεροι θεωρουν οτι ειναι συνωμοσιες, μερα με την μερα να παιρνουν σαρκα και οστα.
Βλεπω να υποφερουμε για αρκετο καιρο ακομη, δεν μπορω να δω πλεον θετικες αλλαγες.
Και τι προτεινουμε ως λυση? Αυτο που ειναι το πιο δυσκολο και δεν το κανει κανεις πλην ελαχιστων εξαιρεσεων. Οχι τιποτα αλλο. αλλα και μας το διατυμπανιζουν κιολας. Η αναληψη της ατομικης μας ευθυνης.Αν το καναμε ισως να ημασταν πιο συνειδητοποιημενοι, ισως να μην παιρνουσαμε τοσα δεινα ως μοναδες.
Δεν υπαρχει αλλη λυση, αυτος ο κοσμος δεν θα αλλαξει ποτε, ισως αν αλλαζαμε εμεις οι ιδιοι για τον εαυτο μας, να ημασταν μια αχτιδα φωτος παραπανω.....
Αυτα τα λεω να τ ακουω και γω.
Ας αγαπησουμε λιγο τον εαυτο μας, να τον αποδεχτουμε με τα ελατωμματα του, αλλα και τα προτερηματα του, και πιστευω να παμε καλυτερα...
δηλαδη φοβασαι οτι αν επιβαλλεις στον εαυτο σου να παρακουσει τις εντολες του φοβου σου, τότε ο φοβος σου θα σε εκδικηθει και θα σε τιμωρήσει...κατι σαν σχεση αφεντης- σκλαβος.... με μαστιγιο μια ακομη πιο εντονη .."εμμονη"...? ... ναι δεν ξερω αυτες οι μερες ειναι γενικα ...καπως, δεν ξερω γιατι. και εγω ετσι ξυπνησα ...με νευρα