Δυστυχως δεν εχω την πολυτελεια χρονου για να καθομαι με τις ωρες μεσα στην μπανιερα :(
Προς το παρον, ριχνω ανα τακτα χρονικα διαστηματα κρυο νερο στη μαπα και κατι γινεται :p
Printable View
Θελω να στειλω τις ηλιολουστες, καλοκαιρινες, εξοχικες και θαλλασινες ευχες μου σε ολους!!!! Ηρθε επιτελους το καλοκαιρι και αισθανομαι τελεια!! Για αυτο θελω να σας στειλω πολλα πολλα θετικα vibes!!!! :)
Θέλω να ξεχαστώ και να μην νιώσω ποτέ ξανά έτσι...ποτέ!
ειμαι μαλακας που δε πηγα για μηχανη. αυτο απλα! απ'το να ακουω τα κλαψοσκυλαδικα του Dirty αναγκαστικα μεστο αμαξι επειδη οι υπολοιποι βλακες δεν ακουν κατι διαφορετικο, κι απ'το να λιωνω μεστη ζεστη της ουρας στο φαναρι, χιλιες φορες μηχανη κι ας με σκοτωσουν!
Να πάμε παραλία για περίπατο κ μετα να ξαπλαρουμε στις ξαπλώστρες κ να κοιμηθούμε εκεί!! Λες;; Κάτσε να του το πω
Θελω ενα ροντεο πυραυλο ! Και το θελω ΤΩΡΑ !!!
Αυτή τη στιγμή θα ήθελα πολύ να είμαι σ' ένα ήρεμο μέρος, κοντά στη θάλασσα, μόνη μου...να μπορώ να σκεφτώ και να ηρεμήσω χωρίς τίποτα και κανένας να με ενοχλεί...ίσως και να διαβάσω εκεί, απερίσπαστη...
ενα καρκινακι-χρυσαυγητρια (λολ) να τη παντρευτω να με βαλει επιτελους στον ισιο δρομο. μηνα του μελιτος βρισκομαι ηδη εδω που ειμαι. achtung! achtung! παραβιαση των ορων χρησης.
μπα οχι θελω το κονε της να με κανει μελος τους και να με χωσει κατευθειαν στα βαθια ετσι ωστε να μπορεσω να κατεβω κι εγω στις επομενες εκλογες. γιατι δλδ τι παραπανω εχουν ο Γιωργος Γερμενης κι ο Ηλιας Κασιδιαρης απο μενα ?
μονο αν ειναι προθυμη να κατεβει Αθηνα.
να σου πω την αληθεια χωρις παρεξηγηση η φατσα σου μοιαζει λιγο με τον λαγο (νομιζω ετσι λεγεται) απο τη χρυση αυγη εχεις κ τις αποψεις οποτε αντε με το καλο εγερθητω!!!!!!Quote:
μπα οχι θελω το κονε της να με χωσει στα βαθια να με κανει κατευθειαν μελος τους, ετσι ωστε να μπορεσω να κατεβω κι εγω στις επομενες εκλογες. γιατι δλδ τι παραπανω εχουν ο Γιωργος Γερμενης κι ο Ηλιας Κασιδιαρης απο μενα ?