Βασικα δεν εκλαιγα ποτε μπροστα του ουτε εκανα σκηνες , κυριως ηταν εσωτερικη η ενταση μου σε σημειο απελπισιας . Βεβαια μου εβγαινε με σωματικη συμπτωματολογια , παθαινα σορια εκτακτων συστολων , οχι βεβαια παντα , αλλα ηταν παντα μια πολυ εντονη φοβια μου . Βεβαια ηξερε πως δεν αισθανομουν καθολου ανετα να λειπει βραδια απο το σπιτι , αλλα γενικοτερα η αντιμετωπιση προς εκεινον ηταν ηπια , γνωριζα οτι δεν φταιει αλλα φοβομουνα οτι με εγκαταλειπει . Ακομα και τωρα φοβαται να με αφησει βραδια μονη , ενω εχουμε συζητησει και με τον ψυχολογο μου και ξερει οτι δεν αντιμετωπιζω τετοιο θεμα εδω και πολυ καιρο . Πλεον εγω τον προτρεπω να λειπει , να παει στο χωριο του μονος και να μεινει και βραδυ κτλ κτλ ομως για να φτασω σε τετοιο σημειο εφαγα ωρες και πολλα χρηματα στον θεραπευτη μου , και ειλικρινα να σου πω κατι ? εχω κουραστει , ξερω οτι πρεπει να συνεχισω αλλα φοβαμαι μηπως ξανακυλισω σε ολο αυτο. Οσο για το πως το βλεπει εκεινος , τον εχω ρωτησει , παροτι ποτε δεν εκρυψα απο την πρωτη βδομαδα της γνωριμιας μας την κατασταση μου (τοτε υπεφερα απο αγοραφοβια ) , του εχω πει οτι αμα εχει κουραστει θα τον καταλαβω απολυτα και θα ακολουθησω αμα θελει να αποδεσμευτει διοτι καταλαβωινω οτι ειναι δυσκολο να εισαι διπλα σε ενα ατομο με κατι τετοιο , εφοσον ομως δουλεψα , δουλεψαμε μαζι και αφησα πισω καποιες συμπεριφορες που προκαλουσαν αγχος δεν θελησε να φυγει . Τωρα αμα δεν ημουν διατεθημενη να λαβω βοηθεια δεν ξερω τι θα γινοταν . Ομως πανω απο ολα για τους εαυτους μας δεν πρεπει να παλεψουμε ? ειμαι και μαμα και θελω να ειμαι σχετικα καλα για τα παιδια μου . Αχ τι να σου πω , νοιωθω την αγαπη του ειλικρινα παρα πολυ και με συγκινει απιστευτα , αλλα και εγω δουλεψα με τους δαιμονες μου . Ισως δεν ειχα ποτε μεγαλα ξεσπασματα διοτι τα κρατουσα μεσα μου , ολη την ενταση δηλαδη που ενοιωθα , ακομα και οταν μου συμβαινουν οι εκτακτες δεν μιλαω , δεν λεω κουωβεντα , απομονωνομαι μεχρι να συνελθω , αυτο ειναι ενα παραπονο του , οτι δεν του μιλαω αρκετα , αλλα σε κανεναν δεν μιλαω αρκετα για το προβλημα εννοω . Ακομα και στην κολλητη μου που μπορει να της στειλω μηνυμα και να πω ξερεις περναω μια καταθλθπτικη φαση και ειμαι σκατα και σερνομαι , οταν με παρει επιλεγω να μιλησω για αλλα θεματα , δεν ξερω γιατι το κανω , ισως επειδη θελω να μειωσω την ενταση .