Originally Posted by
giorgos panou
Μπου οχι! προσωπικα δεν εχω παθητικη γνωση για την σχιζοφρενεια, αλλα εχει ο ξαδερφος μου που μενει ακριβως απεναντι μου! Κι αυτος οπως κι εσυ ειναι σχετικα λειτουργικος, εχει εμπειρια απο ερωτικες σχεσεις, εχει δουλεψει, τοασχημο συμβαινει οταν του ερχοντε οι υποτροπες του,αλλα υπαρχουν φαρμακα που κανουν πολυ καλη δουλεια!
Μπου εαν αλλαξεις λογικη ,αν σταματησεις να σκεφτεσαι και να λες τα ασχημα, να τα διογκωνεις και να κιριαρχουν οι απεσιοδοξες σκεψεις σου τωτες θα δεις μεγαλη διαφορα! Διοτις πολυ απλα αυτα που φανταζομασται για το μελον μας, αυτα που περιγραφουμαι το πως νιωθουμε ολα αυτα επιρεαζουν τον εσωτερικο μας κοσμο με αποτελλεσμα να γινομασται αυτο που δεν θελουμε αλλα ολο το αναφερουμαι!!
Το παραπανω δεν ειναι δικη μου θεωρια, το λενε οι ψυχοθεραπευτες ,ακομα και οσοι ασχολουνται με την αυτοσυγκεντροση και τις ασκησεις αυτες ,το ιδιο λενε!
Μπου, διαβαζωντας μηνυματα σου ,παρατηρει κανεις οτι εχεις ζησει πολλα ομορφα και φυσιολογικα πραγματα!Δυστυχως βεβαια αυτατα 5-6 χρονια ηταν μια ασχημη φαση της ζωης σου, αλλα δεν εχεις καμια σχεση με αυτο που θα συμπερεναι καποιος διαβαζωντας τα τελερυταια μηνυματασου,θα νομιζε οτι εισαι αποκλησμενει απο την κοινωνια, οτι εισαι σε πολυ ασχημη φαη, οτι πασχεις απο κατις οπου σε κανει πνευματικα να νιωθεις αρρωστη! Επισης τα οσα λες για τος γωνεις σου συγουρα ειναι αδικο για αυτους, αφου απο τα λογια σου καταλαβαινουμε οτι πρεει να συμπασχουν , η μαμα σου εχει τεραστια πικρα μεσα της !! και η αγαπη της για εσενα φενεται απο οταν λες οτι συνεχως ασχολειται μαζι σου! εσυ ομως τους παρεξηγεις! προσπαθησαι να εισαι πιο συγκαταβατικη μαζι τους, μπαις στη θεση τους.