Μεγαλο ιστορικο, μελοδραμα, αγχωδη γενικευμενη --- κρισεις πανικου αυπνιες και τα γνωστα, λανθανουσα καταθλιψαρα, μαλλον και ΙΔΨ ως προς τις σκεψεις και φανερη καταθλιψη υπο θεραπεια.
Μια χαρα !!!
Printable View
καλά κάνεις και αυτοσαρκάζεσαι .εγώ πάντως επιμένω ότι δεν μοιάζεισ άνθρωπος μ κατάθλιψη , τώρα τ μ λες εσύ
ακόμα δεν κατάλαβα τ είναι τ μελόδραμα αλλά δεν πειράζει μ αρκεί αυτή η απάντηση
Η καταθλιψη ειναι υπουλη, εχει πολλες μορφες, πολλα προσωπεια, πολλα πολλα πολλα. Και ειμαι σε αγωγη αρα δεν μιλαει η αυθεντικη μου εκ γενετης σεροτονινη μιλαει η επιπροσθετη που παιρνω.
Συν οτι εχω ενσημα στην ψυχολογικη ασταθεια και πλεον παλευω να μαθω τεχνικες αντιμετωπισης. Σοβαρες. Οχι ντεμεκ.
Μην κοιτάτε μόνο την εμφάνιση ρε παιδιά, δεν έχει μονο αυτο σημασία . Καλώς ή κακώς στα 40-50 το καλλος φευγει και τι μένει μετα? Δεν είπα να αφεθούμε στις κραπαίλες κτλπ αλλά να κοιτάξουμε να δημιουργήσουμε σχέσεις με ουσία και πνευματική καλλιέργεια.
Απλα καλή αυτή ρε μεγάλε μας δουλεύεις? Καλά αμα σου καθόταν ας ελέγες όχι.
Καλως ορισες... μελος με το αισιοδοξο ονομα.
Προφανώς και αισιόδοξο φίλε μου . Μια ζωή έχουμε και δεν αξίζει να πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό.
Παρεπιμπτόντως αναφερόμουν στη φωτογραφία με το μοντέλο στις προηγούμενες σελίδες. Δεν έκανα σωστά το quote . Τεσπα.
Φλουοξετίνη έπαιρνα στα 18 γιατί μου έτρεμαν τα χέρια και δεν μου έκανε τίποτα και τελικά τη σταμάτησα... Μούφα ντραγκ...