Τι διαγνωση σε ειπε εσενα demi?
Printable View
Τι διαγνωση σε ειπε εσενα demi?
Ρε χριστοφορε σου χω στειλει πμ??
Οχι δν μου ηρθε κατι αν εννοιεις για τωρα..
Τι ακριβως περνεις και τι δοσολογια???κ μενα τα ιδια μ διεγνωσε και με ριξαν στα χαπια κ εγω τα επερνα οτι μου ελεγαν εκανα κ ακομα ετσι ειμαι..και γω δν υπερ τν χαπιων
Εφεξορ ξεκινησα με 37.5 για τεσσερις μερες και δυο μερες τωρα παίρνω των 75 . Εξι μερες μονο εχω παρει!
Ε ενξ μπορεις να το κοψεις ανετα δν ειναι τπτ παρε για 2 μερες 37.5 και μετα παρτο για καμια 2 - 3 μερες μερα παρα μερα και κοψτο..τωρα εγω σε μιλαω απο εμπειρια δικια μ π εχω ρωτησει γιατρους ετσι με ειπαν..αλλα καλυτερα να μιλησεις κ με τν γιατρο σ..
ευχαριστω Χριστοφορε!!
Ολοκληρο κουτι.δν αγορασες ?? Και μαχαιρι κοβεται σιγα μια βδομαδα μονο τα πηρες δν νομιζω να χεις θεμα..
Εφτα μονο ?σιγουρα ειναι εφεξορ??και γω δυσκολος ειμαι εχω αλλαξω πολλες αγωγες και τωρα περνω και γω παρομοια με σενα..cybalta 60 αλλα τωρα τα κοβω τα περνω μερα παρα μερα..ειμαι χαλια αλλα κανω υπομονη..μπας κ δω διαφορα..
Ναι μονο επτά είχε το κουτί των 37,5! Καλή διακοπή σου εύχομαι. Και εγώ περιμένω πως και πως να τα κόψω και αν μου δωσει άλλο και έχω παλι τα ίδια? Ενα αγχολυτικο να μου έδινα πιστεύω θα ήταν καλυτερα