-
Καλησπερα κι απο μενα!
Κι εγω μια απο τα ιδια... τρωω τα παντα..
Χθες ηρθαν οι δικοι μου και κραταγαν μαζι τους ολη την κρητη!!! Τι ηταν να μου πουν οτι αδυνατισα παρα πολλυ...πηραν τα μυαλα μου αερα και απο χθες δεν σταματαει το στομα μου, τρωω συνεχεια!
Απο αυριο προτεινω να γραφουμε εδω τι τρωμε, ισως αυτο μας σωσει, ερχεται και το πασχα και δεν θα την βγαλουμε καθαρη....απο παρασκευη με τοσα γλυκα μεσα στο σπιτι θα παρω οτι εχασα...
Προσπαθω να κοψω και το τσιγαρο και γενικα τα εχω βρει σκουρα! Τερμα απο αυριο εγω θα αρχισω να γραφω τι τρωω εδω και αν βλεπεται κατι ασχημο βριστε ελευθερα!
Με αγαπη
-
ακουστε εγω τι εφαγα σημερα...
ενα ποτηρι γαλα με 2 κριτσινια το πρωι..
μια τυροπιττα το μεσημερι..και ενα γλυκο αργοτερα...
πριν μια ωρα..μια κυπριακη πιττα με 3 φετες μιλνερ και 3 μαρουλοφυλλα...
ολα τα ασχετα...
εχω αποδιοργανωθει...δεν πειναω αλλα οταν θελω να φαω κατι θα το φαω χωρις σκεψη..
λειπει και η προεδρος να μου βαλει καμμια ποινη να τιμωρηθω για τις πραξεις μου!
-
σημεραεχω φαει σα το βοδι ειμαι για πολυ ξυλο...μαζεψτε μεεεεεεεεε
-
καλη εβδομαδα κοριτσακια
ξενια, μαρικακι, πορκι, εγω ενα θα πω: ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο αν ριξει....
και οποιος καταλαβε, καταλαβε.....
μπακαλιαρος σκορδαλια και αλλα ωραια x2 (2 φορες εξοδος το σ/κ)....
χανελιτσα, κουκλα σε βρισκω. ισως καλυτερη και απο την τουρταΡΑ....και αν κολλησες, μη κωλωνεις...δεν ειδες εμενα που επι 40 ημερες ημουν ακατεβατη και με γεματο συνηθως εντερο? το εχω ριξει στις σαλατες και τα χορτο-μαγειρευτα φαγητα (πρασα, φασολακια, μαρουλι, λαχανο κλπ)
τελος παντων. το βασικο ειναι να μην κολλας στον Δημητρη ας πουμε ενω πρεπει να κολλας στον γατουλη σου...Κοιτα να τον συνεφερεις και για τα αλλα, ριξτο στο χορο. ξερεις εσυ...
η υπολοιπη ομαδσα, απουσα ολο το σ/β βλεπω...μονο σε καμια ψηφοφορια εμφανιζεστε και ξανα μας γραφετε..
ολοκληρο σ/β περασε, και εσεις ουτε ενα Α3....που πηγαν εκεινες οι καλες εποχες? απαραδεκτες ολες...
-
Γεια σας κοριτσια.
εγω εχω τρεις μερες που εχω ξεκινησει να προσεχω λιγο την διατροφη μου και να παιρνω xenical μου φαινεται οτι κατι γινεται θα σας ενημερωσω για τις εξεληξεις....
-
μολις ομως τελειωσω το κουτι που πηρα απο xenical λεω μετα να παρω το reductil. Πρεπει να χασω 25 κιλα μεχρι τον Σεπτεμβρη που παντρευομαι.....
-
σαν να μου φαίνεται ότι και η ομάδα R και η ομάδα W κάνουν την διατροφή της ....πάπιας.
τρώνε τα πάντα και κάνουν την ...ΠΑΠΙΑ . και μετά που να βρουν τα μούτρα να γράψουν στο topik.
κορίτσια!!! στο ύψος σας!
-
Κοριτσάκια τι κάνετε ??? Βλέπω η ομάδα βαράει διάλυση ..... Χάθηκα γιατί προέκυψαν διάφορα προβλήματα και πολύ δουλειά εντός και εκτός δουλειάς.... Από διατροφή πέρασα μία εβδομάδα άψογης διατροφής και απώλειας 1,5 κιλού, και τώρα έχω αρχίσει να τα χαλάω, είπα να πάω χαλαρά μέχρι το Πάσχα, αλλά δεν το βλέπω.... άρχισα να γουρουνιάζω με το γάντι, όταν το βγάλω δεν ξέρω τι θα γίνει !!!
Καλωσήρθες THC9!
Ναταλάκι μου, τι κάνεις τρελοκόριτσο ??? Δεν έχω διαβάσει καθόλου NADINE και έχω ένα στερητικό.....
-
Το Χανελάκι είναι μία κούκλα, και από κοντά είναι ακόμα πιο κούκλα, και με τα 75 είναι ΣΟΥΠΕΡ ΚΟΥΚΛΑ !!!!
Κοριτσάκι τα πας πολύ καλά... μπράβο..............
-
αχ τωρα μερες ειναι να δουμε ποσα κιλα θα παρουμε παλι.προσπαθω να προσεχω
-
Γεια σας ομαδα μου!!Σας ευχαριστω για τα ομορφα σχολια της φωτογραφιας μου!!Η αγαπητη μας προεδρος,απουσιαζει για πασχαλιατικες διακοπες,ειχε και κατι προβληματακια με τον υπολογιστη..γι'αυτο μας λειπει!!Αλαλουμακι μπραβο!Ρε κοριτσακια μου μη σας παιρνει απο κατω,συντομα θα ειμαστε μια χαρα.Να απολαυσετε τις ημερες αυτες και μετα σε προγραμμα παλι!Ειμαι πολυ ευτυχισμενη τωρα που σας γραφω,επιτελους μετα απο πολυ καιρο!Ηρεμη,ολοκληρη και ευτυχισμενη...Εμαθα απο τα λαθη μου και τωρα γυριζω μια σελιδα καθαρη,διαφανη μεσα μου.Σημερα ζυγιστηκα(αν και δεν θα επρεπε,αλλα πειτε οτι επιτρεπεται λογω ημερων-ταχα μου) και ειμαι 75.400,αλλη χαρα κι αυτη!!Βρε Πανικουλα,γραφε μας πιο συχνα!Απο το δικο σου τοπικ ξεκινησα να διαβαζω εδω.Ξεκινησα τα χαπια 20 Ιανουαριου,γυρω στα 88 (ισως και 89).Δεν τα εχω σταματησει καθολου,και συνεχιζουν να εχουν την ιδια ισχυ,οπως στην αρχη.Βεβαια ισως να "βοηθανε"και τα αλλα φαρμακα που παιρνω για τη μανιοκαταθλιψη(λιθιο κλπ).Σαμπινα μου,μου λειπεις πολυ,μακαρι να παμε καμια βολτουλα να τα πουμε.Ξενακι και Ηλιε,μην παρασυρεστε θα ερθει η προεδρος και θα βγαλει τα μαστιγια τα φοβερα!!Χαχα,πλακα κανω φυσικα.Η πριγκιπισα μας εφυγε?Μπαρμπαρελα μου γλυκια,εγω απορω με τα κουραγια σου!!Σας φιλω ολες πολυ πολυ γλυκα!!!Καλο απογευμα!!
-
-
προεδρε? γιατι δε μιλάς?εισαι θυμωμένη?????
-
-
εβδομαδιαιο ζυγισμα στη διαιτολογο +1300gr ειμαι αδιαθετη ομως...τες πα χαλαστικα