ειναι δυσκολα ακομη, ειναι αρχη αλλα θα συνηθισει που θα παει
Printable View
ειναι δυσκολα ακομη, ειναι αρχη αλλα θα συνηθισει που θα παει
οσο για αυτο μην ανυσηχεις καθολου.... τη βλεπω σε ενα μηνα.. ακομα κ τα σαββατοκυριακα να κλαιει που δεν θα πηγαινει στο σχολειο...
και εγω αυτο πιστευω αλλα ξερεις ειναι το τωρα που σε ζοριζει
ελα!!!!! δεν θελω ηττοπαθιες... θελω χαμογελα|!!!!!! σημερα που ειναι τοσο ωραια μερα????????
σου χαμογελω κιας μην το βλεπεις,
σας ευχαριστω που με κανετε να νιωθω πιο ομορφα..........
Καλε βασια μου? Ειναι δυνατον να πεφτεις τοσο? Βρε, τα παιδια ειναι καθρέφτης των γονιών τους.. Να σαι σίγουρη ότι όσο βλέπει εσένα σκεπτική με το σταθμό, τόσο θα προσπαθεί να σου αλλάξει γνώμη, θα κλαίει κ θα σε ζητάει. Αν δει οτι εισαι αποφασιστική, και της το παρουσιάζεις με ενθουσιασμό, θα γίνει αλλο παιδάκι. Τα ίδια είχαμε τραβηξει με τη βαφτισιμια μου, και τώρα τα σαββατοκυριακα κανουν αμαν κ τι να την ηρεμησουν που δεν εχει σταθμο κ στεναχωριεται!
Ξερω πως η αποδεσμευση απο το παιδι ειναι δύσκολη. Το παιδι σε εχει ανάγκη για τα βασικά, αλλά εσυ το εχεις πιο πολλη ανάγκη ψυχολογικα.. Η ανεξαρτητοποιηση και η κοινωνικοποιηση του βλασταριου σου, θα το κάνει τόσο πιο δυνατό και πιο σίγουρο για τον εαυτό του.. Θα καλλιεργήσει ταλεντάκια του, θα αποκτήσει ενδιαφέροντα, φιλίες, χαμόγελα. Θα αρχίσει να μαθαίνει τη ζωη. όσο τρομακτικό και αν είναι, ταυτόχρονα ειναι μαγικο.. δεν νομίζεις?
Και κατι ακομα.. οι μαμαδες εχουν συχνα φοβιες οτι μεγαλωνοντας τα παιδια, δεν τις εχουν αναγκη.. οτι τις βαζουν λιγο στο δευτερο πλανο. Δεν ισχυει αυτο. Παντα θα σε ζητά και θα σε θέλει, και ισως να ναι πιο ουσιαστικό όταν το κάνει, έχοντας τόσα νεα πραγματα γύρω της. Δεν θα σαι η μόνη της επιλογη. Θα σαι η επιλογή της..
Ενταξει γλυκια μου? :)
ναι αννα μου εχεις δικιο σε ολα, τερμα οι μιζεριες, οντως εγω πρεπει να απογαλακτιστω,
ειμαι καλυτερα τωρα :)
Ετσι σε θελω! Σουπερ μαμα!
Να δεις πως το παιδακι σου θα ανυπομονει για τις στιγμες μαζι σου.. τι ομορφα σαββατοκυριακα σας περιμενουν με το καλο.. πως θα μοιράζεται με λαμπερα ματάκια τον νεο του κοσμο μαζι σου.. και πως θα καμαρώνεις..
είναι υπέροχα χρόνια αυτα.. :)
Και μετά την παρέμβαση του αρνιού μας και το χαλάρωμα της Βάσιας.. καλησπέρα σας κι από μένα! Έστω κι αν τυπικά έχουμε περάσει στην επόμενη μέρα.. Σοφάκι χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς καλό μου! Και σε όσα κορίτσια γιόρταζαν σήμερα.. που έχουν και τα αγαπημένα μου ονόματα δηλαδή, χρόνια πολλά και καλά.. με υγεία και ευτυχία πάνω απ'όλα!
Ελπίζω να είστε καλά και να μην ξεχνιόμαστε.. Παρασκευή αύριο! ʼντε να οργανωνόμαστε να χάνουμε κανένα κιλάκι ακόμα!
Σήμερα με φλερτάρει και πάλι ο πονοκέφαλος, και συγχωρέστε με που δεν έχω κουράγιο να σας ζαλίσω και πάλι με Α3! Επιφυλάσσομαι για αύριο βέβαια..
Καλό βράδι και ξεκούραστο για όλους μας :)
Ευγενία μου είσαι ευγενία όνομα και πράγμα! Έτσι απλά ήθελα να στο θυμίσω μη τυχόν και το ξέχασες! :D
Ευχαριστώ... το αποδέχομαι σιωπηλά...
Και κουκλάρα!Quote:
Originally posted by pennyV
Ευγενία μου είσαι ευγενία όνομα και πράγμα! Έτσι απλά ήθελα να στο θυμίσω μη τυχόν και το ξέχασες! :D
Συγχώρεσε με,πάτερ,γιατί αμάρτησα!
Πέρασαν λίγες μέρες από την τελευταία μου ανάγνωση των αμέτρητων κυστοπόστς
και πολλές από την τελευταία φορά που κοινώνησα κι εγώ στις αγώνα δρόμου σελίδες του.
Υπόσχομαι σύντομα να επιστρέψω στον ίσιο δρόμο και να επανορθώσω!Εντωμεταξύ όμως
μη μου βάλετε πολλές μετάνοιες,νηστεία και στέρηση από το γκεσταριλίκι!ʼνθρωπος είμαι και λύγισα!
Υ.Γ. Τους αδελφικούς ασπασμούς μου στο ζεν αρνάκι και το υπόλοιπο ποίμνιο!
http://www.myspaceantics.com//images...-me-father.jpg
καλημερα κοριτσακια μου!!! σημερα ειναι παρασκευη.. κ παλι ετοιμαζομαι να φυγω... ολο το πσκ θα ειμαι με τον καλο μου στο εξοχικο του.. οποτε παλι θα κανω μου φαινεται τον οσιο μαρτυρα προσπαθωντας να αποφυγω γλυκακια που θα περνανε απο μπροστα μου...
χθες παλι ... ειχαμε κανει τραπεζι ... κ μπορω να πω οτι η διαιτα επιασε τοπο... με ενα καλαμακι κοτοπουλο(μικρο απλο)
ενα κομματι πανσετα(μικρο) κ μιση πιτα...(+2 λιτρα νερου) δεν μπορεσα να φαω τπτ αλλο οχι γιατι δεν ηθελα να γουρουνιασω αλλα γτ η κοιλια μου ειχε πρηστει κ φουσκωσει....τωρα το στομαχι μου αρχισε να συνηθιζει στη λιγοτερη τροφη?το νερο εκανε το θαυμα του?δεν ξερω παντως πιστευω δεν αμαρτησα πολυ χθες...
καλημέρες στα κοριτσάκια μου!!! πως είσαστε σήμερα??? σας υπερευχαριστώ όλες σας κάθε μία ξεχωριστά (άννα, βάσια, έλλη, πέννυ, ευγενία) για τις ωραίες ευχές και τις ανταποδίδω στο έπακρο με όλη μου την καρδιά!!! μακάρι να έρθει γρήγορα ότι ποθείτε κι αγαπάτε κοριτσάκια μου..... ότι κι αν είναι αυτό!!!!!
πέρασα φανταστικά χτές με την οικογένεια, με φοβερή διάθεση και με ωραίο τραπέζι. αχ εσείς οι παραδοσιακές μαμάδες δίνετε ρέστα στο σπιτικό μαγειρεμένο φαγητάκι!!!! να σας πω όμως κάτι? νομίζω ότι έχει αρχίσει να αλλάζει ό οργανισμός μου.... μπορεί να είναι και τυχαίο βέβαια, αλλά χτές που έφαγα αρκετά παραπάνω απ' οτι στην καθημερινή μου ρουτίνα μπορώ να σας πω ότι στο τέλος με χάλασε κιόλας ....α! και βέβαια τα δωράκια...... περίεργο πράγμα....λατρέυω να μου κάνουν δωράκια!!!!
όπως καταλαβαίνετε μετά τη χτεσινή κρεπάλη, σήμερα σκόπιμα δε ζυγίστηκα.... τρομάζω στην ιδέα και μόνο!!!! το τικεράκι θα παραμείνει το ίδιο μερικές μέρες ακόμα........ το ΠΣΚ όμως θα είμαι καλό κορίτσι......σήμερα ας πούμε έχω φοβερό girls' night!!!! το περιμένω πως και πως γιατι περνάμε φανταστικά αλλά είμαι αποφασισμένη να μη χάσω το μέτρο!
και συνεχίζω με το επόμενο ποστ την αναφορά σε εσάς και μόνο!!!!