-400
κοριτσια μπραβο, βλεπω ευχαριστα :)
Printable View
-400
κοριτσια μπραβο, βλεπω ευχαριστα :)
Και σημερα 83,8... ΤΕΡΜΑ ΞΕΚΙΝΑΩ ΤΑ LIPOTOX και θα σας πω!!
Δεν αλλαζω το τικερακι με τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!
Quote:
Originally posted by Constance
Κι εγω φοιτητρια παχυνα....Μεχρι τα 22-23 μου δεν ειχα ξεφυγει πανω απο 75 ποτε.Μετα εκανα μια διαιτα πηγα 68 αλλα τα εχασα πολυ γρηγορα και μετα εκτροχιαστικα.Και μεσα σε ενα χρονο ειχα παει 93 χωρις να το συνειδητοποιησω.Αυτα τα delivery και οι σοκολατες απο το περιπτερο συνεχεια με καψανε.:PQuote:
Originally posted by pennou
ακριβως το ιδιο που λες μονο που εγω τα χα ξαναφτασει οταν πρωτοπηγα φοιτητρια 15 κιλα σε 3μηνες..εχουμε και τον ιδιο σωματοτυπο και καταλαβαινομαστε...ελπιζω οταν τα χασουμε να μην ξανααφεθουμε
αφου να φανταστεις πηγαινα σε κρεπερι και σε σουβλατσιδικα και μου λεγαν τα συνηθισμενα να σου ετοιμασω????
στα ιδια σήμερα... 55,1 Η ταχύτητά μου δεν λέγεται...
τα ίδια κι εγώ, γμτ αει στο καλό πια! μάλλον κι εγώ για σκέτη σαλάτα+πρωτείνη με κόβω για μερικές ημέρες, πάλι κόλλησα...Quote:
Originally posted by pennou
αφου να φανταστεις πηγαινα σε κρεπερι και σε σουβλατσιδικα και μου λεγαν τα συνηθισμενα να σου ετοιμασω????
Τίποτα κόλλησα, αντε να δούμε για πόσο πάλι, ούφ...
-200γρ
63.1
83,1 επιτελους ξεκολλησε!! Καλη επιτυχια σε ολους και ολες!!! Και καλο σαββατοκυριακο (με προσοχη!)
-600γρ
Από 114,8 σε 114,2.. Η αλήθεια είναι με τρόμαξε λίγο γιατί δεν περίμενα τόσο πολύ σε μια μέρα. Αλλά είμαι ακόμα στην αρχή και τα κιλά μου είναι πάρα πολλά.. σωστά;
σωστα! Μην ανησυχεις!
dew μου στην αρχη τα κιλα χανονται παντα πιο γρηγορα μη σε ανησυχει.Ομως να μην στεναχωρηθεις και αργοτερα οταν η απωλεια θα ειναι μικροτερη.:)
Σημερινη απωλεια -100.Δηλαδη 79.4!Αντε πιστευω τη Δευτερα να ειμαι 79 στρογγυλο.:)
στο ευχομαι!κ ακομα χαμηλοτερα!!!!Quote:
Originally posted by Constance
dew μου στην αρχη τα κιλα χανονται παντα πιο γρηγορα μη σε ανησυχει.Ομως να μην στεναχωρηθεις και αργοτερα οταν η απωλεια θα ειναι μικροτερη.:)
Σημερινη απωλεια -100.Δηλαδη 79.4!Αντε πιστευω τη Δευτερα να ειμαι 79 στρογγυλο.:)
καλημερα κοριτσακια μου (και αγορια!)
ελπιζω να ειστε ολοι καλα! εγω ειχα τρεχαματα γιαυτο και χαθηκα αυτες τις μερες... ειχα τον αντρα μου στο νοσοκομειο με μονοπυρηνωση (βγηκε και ειναι καλα τωρα), αρχισα κολυμβητηριο.... ολα καλα πανε με τη διατροφη, την ακολουθω κατα γραμμα, εκτος απο καποιες μερες που δεν εφαγα απογευματινο....
στα κιλα σουπερ!!!!
σημερα πρωι ημουν στα 83,2!!!!!!!!!!!!!!!!!! σουπερ!!!!
Δευτερα εχω διαιτολογο... για να δουμε τι θα πει!
σε χασαμε αλλα αφου επανηλθες οκ!περαστικουλια στον αντρα σου!μπραβο για τα κιλακια!συνεχιζεις δυναμικα κ χαιρομαι πολύ γιατι εισαι αισιοδοξη κ με κανεις κ εμενα να σκεφτομαι ομορφα!
Quote:
Originally posted by mtsek85
καλημερα κοριτσακια μου (και αγορια!)
ελπιζω να ειστε ολοι καλα! εγω ειχα τρεχαματα γιαυτο και χαθηκα αυτες τις μερες... ειχα τον αντρα μου στο νοσοκομειο με μονοπυρηνωση (βγηκε και ειναι καλα τωρα), αρχισα κολυμβητηριο.... ολα καλα πανε με τη διατροφη, την ακολουθω κατα γραμμα, εκτος απο καποιες μερες που δεν εφαγα απογευματινο....
στα κιλα σουπερ!!!!
σημερα πρωι ημουν στα 83,2!!!!!!!!!!!!!!!!!! σουπερ!!!!
Δευτερα εχω διαιτολογο... για να δουμε τι θα πει!
Μπραβο! Τα πας τελεια!