Quote:
Τουλάχιστον προχτες, φορεσα ένα ελαστικό τζιν που Δεκέμβρη μου έπλεε και με το ζόρι το κούμπωσα!Κοιτάχτηκα..μιλάμ� � τρελές καμπύλες και αντι να νιώσω βαρέλι, ένιωσα απλά θυληκή!(είχα ψιλοξεχάσει οτι είμαι κ απο αυτό)Πρέπει να σταθεροποιηθούμε όμως μπας και ξυπνησει ο @3%$@ ο οργανισμός μας.
Καλά ρε Ρόζίτα συννενοημένες ήμασταν. Έπαθα ακριβώς το ίδιο χτες. Είχα καιρό να βάλω το αγαπημένο μου τζην παντελόνι. Μέχρι πριν λίγες βδομάδες ήταν αρκετά φαρδύ μου. Χτες λοιπόν το απόγευμα είχα να πάω σε μια υποχρέωση. Λέω θα βάλω το τζην. Προσπαθώ να το ανεβάσω. Έχω ιδρώσει από την προσπάθεια ή από τα νεύρα θα σε γελάσω. Το αγαπημένο μου τζην παντελόνι δε μου έκανε πια. Τελικά το κούμπωσα με τα χίλια ζόρια αν πάρω 100 γραμμάρια θα εκραγεί ή αυτό ή εγώ όμως μετά την πρώτη δυσφορία κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και ναι μου άρεσα. Αυτό που λες. Επιτέλους αρχισα να θυμίζω και πάλι θηλυκό. Έχουν φτιάξει τα χέρια και τα πόδια μου υπάρχει βέβαια χαλαρότητα αλλά το γυμναστήριο αρχίζει να αποδίδει καρπούς αλλά πλέον δείχνω γυναίκα και όχι 12χρονη μαθήτρια.