παντως για να επανελθω στο αρχικο ποστ, τα σοκολατακια οχι μονο δε λυνουν το προβλημα, αλλα το επιδεινωνουν κι αλλο.
Printable View
παντως για να επανελθω στο αρχικο ποστ, τα σοκολατακια οχι μονο δε λυνουν το προβλημα, αλλα το επιδεινωνουν κι αλλο.
Αμμα ζεις με έναν άνθρωπο καλή μου,όσο και να θές να μην σε επηρεάζει, όσο και να λες θα τον γράφω και δεν με νοιάζει, έρχετε η στιγμή που και θα σε επηρεάσει, και θα σε κάνει να κλάψεις και όλα..... Ο θεός μου έδωσε 2 αυτιά, αλλά το ένα είναι μισοκουφό..... στην ουσία 1 μου έχει δώσει....Quote:
Originally posted by fuxia
Πρώτα απόλα δεν θα σκοτώνεσαι εσύ να κάνεις κάτι καλό για σένα κ να σου το καταστρέφει κάποιος άλλος. Πίστεψε το ότι μόνο εσύ έχεις τη δύναμη και το δικαίωμα να επηρεάζεις την Πωλίνα! αχ ρε ότι κ να σου πούμε... είμαστε έξω από το χορό... Είναι εύκολο να πούμε πόσο μ*******να συμπεριφέρεται, πόσο λίγος είναι για σένα. Αλλά μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις. Θα περάσεις τη ζωή σου χώμα ψυχολογικά ή θα τολμήσεις να ζήσεις όπως θες? Όπως κ νάχει καλή δύναμη... Ο Θεός μας έδωσε 2 αυτιά...
Τώρα για το αν θα τολμίσω.... τώρα δεν έχω την δύναμη... δεν ξέρω αν ποτέ την βρώ.... το ελπίζω... το εύχομαι να μπορέσω να τολμίσω.... τώρα έχω άλλη πρωτεραιότητα στην ζωή μου, αλλά είναι και το ότι θέλω να χαρώ κάθε στιγμή αυτής της πρωτεραιότητάς μου... και δεν ξέρω αν θα μου το επιτρέψει ο ίδιος να το χαρώ.....
Γιαυτό και δεν τα έφαγα.... γιαυτό και ούτε καν άνοιξα το βάζο..... τα φλερτάρω ναι μεν αλλά δεν θα υποκύψω... αυριο πάω για ζύγισμα και δεν θα του κάνω το χατήρι να μου το χαλάσει ΚΑΙ αυτό.....Quote:
Originally posted by click
Κάνε λίγο υπομονή...Καλά το πας. Να κάνεις την επέμβαση(αν θυμάμαι καλά) να πάρεις τα πάνω σου, κι όλα θα πάνε όπως θες! Μια ζωή την έχουμε να την ζούμε όπως ονειρευτήκαμε. Ξέρω πως είναι δύσκολο αλλά είναι άδικο όχι μόνο για σένα αλλά και για το μωρό να μεγαλώσει σε αρνητικό περιβάλλον. Αν δεν κάνω λάθος αναφέρεις συχνά παρόμοιες καταστάσεις, δεν είναι μεμονωμένες, οπότε γνώμη μου πάρε τα πράγματα με τη σειρά κι όταν έρθει κ αυτού η σειρά του, σκέψου πολύ σοβαρά...
:thumbup:Quote:
Originally posted by polinaki1983
Γιαυτό και δεν τα έφαγα.... γιαυτό και ούτε καν άνοιξα το βάζο..... τα φλερτάρω ναι μεν αλλά δεν θα υποκύψω... αυριο πάω για ζύγισμα και δεν θα του κάνω το χατήρι να μου το χαλάσει ΚΑΙ αυτό.....
Καλά τα θυμάσε φούξιά μου.... Αυριο ελπίζω πως θα έχω και την ημερομηνία μου.... όντος έχουμε συχνά τέτιου είδους καταστάσεις... μόνο από 1 του χρόνου μέχρι σήμερα ήταν όλα μια χαρά.... αλλά όπως είπα ήταν πολύ καλά για να κρατήσουν.... προσπαθώ να βάλω τα πράγματα σε μια σειρά.... το μόνο που με κάνει να χαμογελάω είναι το φεγγαράκι μου.... τΩρα πηγαινοέρχετε, μου κρίβετε, μου κάνει αστεία, μου λέει ιστορίες!!!!! με κάνει γενικός να γελάω λες και ξέρει πως κάτι έχω......Quote:
Originally posted by fuxia
Κάνε λίγο υπομονή...Καλά το πας. Να κάνεις την επέμβαση(αν θυμάμαι καλά) να πάρεις τα πάνω σου, κι όλα θα πάνε όπως θες! Μια ζωή την έχουμε να την ζούμε όπως ονειρευτήκαμε. Ξέρω πως είναι δύσκολο αλλά είναι άδικο όχι μόνο για σένα αλλά και για το μωρό να μεγαλώσει σε αρνητικό περιβάλλον. Αν δεν κάνω λάθος αναφέρεις συχνά παρόμοιες καταστάσεις, δεν είναι μεμονωμένες, οπότε γνώμη μου πάρε τα πράγματα με τη σειρά κι όταν έρθει κ αυτού η σειρά του, σκέψου πολύ σοβαρά...
εγω δεν εχω να πω για το θμεα τπτ παραπανω απ ό,τι εχω παλιοτερα πει.
θα ηθελα ομως να επισημανω καποια σημεια:
1) όποιος εχει προσπαθησει να απεξαρτηθει απο το τσιγαρο ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ σε ποσο ασχημη κατασταση ειναι τα νευρα του, ποσο ευεραίσθητος ειναι, ποσο εκτος ελεγχου.
με βαση ΚΑΙ αυτο, πωλινακι θεωρω μεγάλη μαλακια το ότι αρχισες καυγα για την καρτα.
(ενδεικτικα ν αναφερω οτι περυσι ειχα προσπαθησει για ενα μηνα να κοψω το τσιγαρο.. αρχισαν να μου λενε δικοι μου ανθρωποι:αναψε ενα τσιγαρο, το χεις αναγκη.
κ εγω αλλο που δεν ηθελα...το ξαναρχισα.. κ οταν ανεφερα στη δουλεια οτι θα ξαναπροσπαθησω οι συναδελφοι μου το απαγορεψανε δια ροπαλοι.!!!
ΧΑΧΑΧΑ!δεν τους αδικω φυσικα!
ετσι φετος εκανα την προσπαθεια οταν πηρα τη ναδεια :lol)
(παρεπιπτοντως, εχω απορια:
2) αυτος δουλευει, δε δουλευει?γιατι να σου δινει λογαριασμο για το ποτε εβαλε καρτα απ τη στιγμη παντα που ειναι οκ στις οικονομικες υποχρεωσεις της οικογενειας?)
Το πως είναι να προσπαθείς να κόψεις το τσιγάρο δεν το γνωρίζω και ούτε με κόφτει. Αυτός το πήρε απόφαση, δεν θα την πληρώνω εγώ. Εγώ δηλαδή που έχει τόσο καιρό να φάω σοκολάτα ενώ ήμουνα με 2-3 μεγάλες σοκολάτες την μέρα, έπρεπε να τα βγάζω πάνω του? Προσπάθησα και προσπαθώ άμμα την θέλω την σοκολάτα να κάνω κάτι άλλο να ξεχνιέμαι ή να τρώω κάτι άλλο να ξεγελιέμαι. Ε ας κάνει και αυτός κάτι άμμα θέλει τσιγάρο.
Ναι δουλεύει, και όπως έχω ξαναπεί έχουμε ένα ταμείο γιατί είμαστε με πολύ μεγάλο δάνειο φορτομένοι. Δεν γίνετε λοιπόν αυτός να ξοδέυει 100+ ευρώ στην κάρτα, άλλα τόσα στα τσιγάρα, κτλ και εγώ άμμα πάω σε έναν ιδιότη γιατρό, να ακούω τον εξάψαλμο επειδή πλήρωσα 60-70 ευρώ για κάτι που έπρεπε να πάω.
Περιττό να σας πώ ότι κάτι για μένα, πχ ρούχα και τέτια, με εξέρεση κάτι καλτσόν και κολάν που πήρα φέτος, ρουχα έχει από τότε που ήμουνα έγκυος να πάρω. Ε δεν γίνετε εγώ να στερούμαι τα πάντα για για να τα βγάλουμε πέρα, και αυτός να τα τρώει στις κάρτες.....
πωλινακι θα συμφωνησω σε οσα λες εκτος απο το θεμα του στερητικου συνδρομου.
ειναι υπαρκτο, αποδεκτο ιατρικα, δεν ειναι απλως νευρα.
κ για να ειμαι ειλικρινης απο τον τροπο που αμς το ειχες ανακοινωσει εγω ειχα καταλαβει οτι θα εκοβε το τσιγαρο ως χαρη σε σενα κ γι αυτο συμπερανα οτι λιγο τον επρηζες κ εσυ :P
αν καταλαβα λαθος ζητω συγνωμη .
τι να πω!
κανε ό,τι σε φωτισει ο Θεός!
Ετσι είχε πει, ότι θα το κόψει επειδή εγώ ξεκίνησα δίαιτα. όμως εγώ ποτέ δεν του ζήτησα να το κόψει. Για να είμαι ηληκρινής ποτέ δεν με ενόχλησε γιατί είμαι εκ γενετής παθητικός καπνηστής (ο μπαμπάς μου είναι φουγάρο). Το στερητικό σύνδρομό μόνο για το τσιγάρο? Εγώ το ότι έχω στεριτικό σύνδρομο για τις σοκολάτες δεν μετράει? Δικιά του επιλογή να το κόψει, να βρει τρόπους να ηρεμά κιόλας. ΕΓΩ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ!Quote:
Originally posted by smart
πωλινακι θα συμφωνησω σε οσα λες εκτος απο το θεμα του στερητικου συνδρομου.
ειναι υπαρκτο, αποδεκτο ιατρικα, δεν ειναι απλως νευρα.
κ για να ειμαι ειλικρινης απο τον τροπο που αμς το ειχες ανακοινωσει εγω ειχα καταλαβει οτι θα εκοβε το τσιγαρο ως χαρη σε σενα κ γι αυτο συμπερανα οτι λιγο τον επρηζες κ εσυ :P
αν καταλαβα λαθος ζητω συγνωμη .
τι να πω!
κανε ό,τι σε φωτισει ο Θεός!
αυριο που θα πας στους γιατρους μπορεις να ρωτησεις αν υπαρχει σχεση αναμεσα στα δυο .
κατα τ αλλα, οκ, μη φωνζεις , απλα προσπαθησα να δω μια αλλη οπτικη γωνια, ηρεμησε :)
Δεν σου φωνάζω καλή μου. Απλά πιστεύω πως εξάρτηση είναι εξάρτηση... είτε με το φαγητό, είτε με το γλυκό είτε με το τσιγάρο.... ¨οσο για τους γιατρούς, δεν έχω σκοπό να φάω τον χρόνο μου ρωτώντας για θέματα που δεν με αφορούν.
Πάντος σας ευχαριστώ, όποτε σας πω κάτι που μου συμβαίνει, είτε καλό είτε κακό, είστε πάντα εδώ. σας ευχαριστώ....
Tωρα μπηκα.Δεν μου λες αφου φερνεται σαν δυναστης η τελος παντων δεν ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ εισαι αρκετα θυμωμενη ωστε να αλλαξεις κλειδαρια κ να ζητησεις ασφαλιστικα μετρα;Ο ανθρωπος ειναι κομπλεξαρας κ θελει να σε μειωνει κ να σε χτυπαει!!!Θα φας τη ζωη σου τζαμπα με αυτον μονιμα να σε σαμποταρει.Πετα τον εξω .Το αντρογυνο εχει κοινο πορτοφολι.Ας μεινει μονος του κ ας ξοδευει οσα θελει.Κανε αγωγη διαζυγιου κ παρε διατροφη για το σπιτι.:thumbdown:
Καλησπέρα λέσσινγκ μου. Δεν είμαι έτοιμη ακόμα να τον διώξω. Εχω άλλες, ή μαλλον άλλη πρωτεραιότητα αυτή την στιγμή. Επίσεις οικονομικά δεν είναι δυνατόν να τα βγάλω πέρα μόνο με τον μισθό μου. Εχω όμως ως έπόμενο στόχο, μετά το χειρουργείο, να ψάξω για άλλη δουλιά, είτε σαν έξτρα, είτε σαν κανονική με πιο ψιλό μισθό.Quote:
Originally posted by lessing
Tωρα μπηκα.Δεν μου λες αφου φερνεται σαν δυναστης η τελος παντων δεν ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ εισαι αρκετα θυμωμενη ωστε να αλλαξεις κλειδαρια κ να ζητησεις ασφαλιστικα μετρα;Ο ανθρωπος ειναι κομπλεξαρας κ θελει να σε μειωνει κ να σε χτυπαει!!!Θα φας τη ζωη σου τζαμπα με αυτον μονιμα να σε σαμποταρει.Πετα τον εξω .Το αντρογυνο εχει κοινο πορτοφολι.Ας μεινει μονος του κ ας ξοδευει οσα θελει.Κανε αγωγη διαζυγιου κ παρε διατροφη για το σπιτι.:thumbdown:
Οσο για διατροφή, έναν δικηγόρο που ρώτησα, από τους καλύτερους στο οικογενειακό δικαστήριο, (είναι και αυτός που με συμβούλεψε να κάνω διαβατήριο με μένα και το μωρό μαζί, για να μην μπορεί το μωρό να βγεί εκτός κύπρου χωρίς να είμαι εγώ μαζί) μου είπε πως αν χωρίσω, δεν θα δικαιούτε να μείνει στην Κύπρο ο Γιώργος, αφού θα δειλώσω φόβο για σωματική ακεραιότητα και να ζητήσω ασφαλιστηκά μέτρα. Αρα δεν θα έχω ούτε διατροφή. Τώρα παίρνω στα 1500 ευρώ τον μήνα εγώ. Αν βρω να παίρνω 2000, δεν θα έχω πρόβλημα, θα τα βγάζω πέρα έστω και στερημένα. θα δείξει η πορεία. Τώρα προέχει η επέμβαση. Προέχει να κάνω επιτέλους αυτό που πάντα ήθελα για μένα. Και σιγά σιγά θα μπούν όλα στην σειρά.....