καλα ασ ημουν κι εγω γυναικα και θα ημουν εξυπνη τωρα που ειμαι αντρασ ειμαι χαζοσ κάποιοι λενε χεστησ κι επισησ καποιοι λενε οτι κοβω τη μπουγατσα στα 4
Printable View
καλα ασ ημουν κι εγω γυναικα και θα ημουν εξυπνη τωρα που ειμαι αντρασ ειμαι χαζοσ κάποιοι λενε χεστησ κι επισησ καποιοι λενε οτι κοβω τη μπουγατσα στα 4
Με έλιωσε η κακούργα η σκύλα η γυναίκα μου, με έβαλε να κόψω το τσιγάρο και με έβγαλε στο δρόμο για τρεξιμο και στα 3 λεπτά τζόκινγκ παραδόθηκα. Μου πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και μου λέει από εδώ και πέρα όπου πηγαίνω θα πηγαίνω με τα πόδια και κάθε μέρα θα αυξάνω ένα λεπτό στο τζόκινγκ. Κακούργες γυναίκες δίχως έλεος
Με εχει πιασει μια μελαγχολια απο χθες...σκεφτομαι διαφοραα...νταουνιασμα...
Τι έγινε κοριτσάκια μου!
Για χωθειται εδώ στην αγκαλίτσα μου και βγάλτε τα από μέσα σας και όλα θα τα λύσουμε!
Ατονια...μηδεν κεφια,μελαγχολια...βαριεμαι να κουνηθω...
Εγώ έχω ένα ψυχοπλακωμα από χθες που δεν λέει να φύγει...
απ οτι φαινετε τωρα που βλεπετε οτι εγιναν τεραστια κατεβατα τα σχολια στο ιντερνετ με ολους αυτους που εχουν εξαγριθει με τη κατασταση αυτη και ενω αυτοπαρουσιαζεστε τωρα ως σωτηρες του εθνους το μονο που σας απεμεινε ειναι να προσπαθητε να εξαφανισετε τα βιντεο που ανεβηκαν με αλοθι τη προφαση που βρηκατε οτι ο ιος δεν ειναι παρασκευασμενος στα εργαστηρια γιατι δε ξερετε που να κρυψετε ολα αυτα τα βιντεο που ανεβηκαν ΚΑΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ οταν πληκτρολογω τη φραση ΕΤΣΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ το σημα στο ιντερνετ εξαφανιζετε ως δια μαγειας!