Τι στο καλό συμβαίνει με εμένα?? Μήπως είναι το σεξουαλικό στην μέση?? Μήπως γι'αυτό έχω τόσες τύψεις??
Printable View
Τι στο καλό συμβαίνει με εμένα?? Μήπως είναι το σεξουαλικό στην μέση?? Μήπως γι'αυτό έχω τόσες τύψεις??
Δε ξέρω αν θα την γλιτώσω την αυτοκτονία στο τέλος. Γιατί τόσο ζόρι σε εμένα?
Καλημέρα σας
Βλέπω σεξουαλικά και τα δύο φύλα και λέω ίσως νιώθω τύψεις για αυτό αλλά όταν απελευθερώνομαι είμαι εντάξει. Μέσα σε όλα δηλαδή το ενδεχόμενο να είμαι γκέι μου δημιούργησε τρελές τύψεις εκτός κι αν είναι κάτι που νιώθουν όλοι οι άντρες απλά επιλέγουν να είναι straight.
Σε αυτο δυστηχως δεν μπορω να σου πω κατι γιατι εδω κολαει αυτο που λενε ,εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια λες και ολα θα βασιζονται σε θεωρειες ....
Αυτο που θα σου πω ειναι αγαπησε τον ευτο σου οποιος και αν ειναι αυτος ,αν τον αποδεχτείς εσυ θα τον αποδεχτεί και ο περίγυρος σου και το κυριοτερο δεν θα εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος αν τελικα ανακαλυψεις οτι εισαι ¨διαφορετικος¨απο αυτο που εχει ορισει η φυση σου ...
Δεν είμαι διαφορετικός. Έχω διάθεση να κάνω σεξ με γυναίκα. Απλά τσιλιμπουρδιζω απέναντι. Πρέπει να είναι εφηβικό κατάλοιπο. Όλα τα αγόρια πειραματίζονται. Εκτός αν είμαι υπερσεξουαλικος και ταυτόχρονα λιγουρης. Οπότε ξεσπάω παντού. Σε διπλό ταμπλό. Ίσως ακόμα δεν βρέθηκε στον δρόμο μου το κατάλληλο άτομο. Η απουσία γυναίκας σωστής και κυρίας από τη ζωή μου φαίνεται ξεκάθαρα. Χρειάζομαι μια γυναίκα σταθερή, να με αγαπάει και όχι να με στηρίζει. Να με συμπληρώνει. Αλληλοστηριξη είναι προφανές ότι θα υπάρχει μην νομίζεις κανείς ότι ψάχνω δεκανοικι. Το βλέπω και σαρκικά. Με ελκύουν οι μεγαλύτερες.
Δεν ξερω πραγματικα αν ειναι αυτος ο λογος για εσας του αντρες ωστε να στραφειται και σε μια τετοια αναζητηση ...
Αν το δω και απο την δικη μας πλευρα κατι τετοιο δεν ισχυει ..Οταν εισαι ερωτικος και αγαπησιαρης να το πω απλα , θελεις να βρισκεις συντροφους για να πειραματιζεσαι αλλα με συγκεκριμενο φυλο ..
Δηλαδη να πω εγω να πειραματιστω με μια γυναικα?Δεν το εκανα ποτε και ουτε λειτουργει σαν κατάλοιπο..Και μονο η ιδεα μου προκαλει αποστροφή και αηδια μπορω να πω ..Γι αυτο και μονο λεω οτι εγω ας πουμε ειμαι 1000% σιγουρη για την επιλογη μου ...
Καπως ετσι το βλεπω ...εστω και υπηρχε η παραμικρη επιθυμία ή σκέψη δεν ξερω αν ημουν τοσο απολυτη όσο εσυ...
Έχω βγάλει κάτι κοκκινίλες στα πόδια και τα πόδια μου μυρίζουν. Σήμερα περπατούσα όλη μέρα. Ακατάπαυστα. Μόλις έβγαλα τις κάλτσες τα πόδια μου ήταν κατακόκκινα.
Τι κάνετε ρε παιδιά καλημέρα. Εγώ εντάξει σηκώνομαι κάθε πρωί με ταχυπαλμιες και πανικό.
Είμαι χάλια πραγματικά. Βάζω λίγο Gary Moore να περάσει η ώρα.