Απλά θα ήθελα να είμαι ευτυχισμένος σε όλους τους τομείς της ζωής μου.
Printable View
Απλά θα ήθελα να είμαι ευτυχισμένος σε όλους τους τομείς της ζωής μου.
Θα ηθελα οι εμμονες της ιψδ να αποδειχτουνε ψεματα,να αλλαξει η ζωη μου και να σταματησω να ειμαι χαλια!Επισης θα ηθελα να μεινω Αγγλια μονιμα!
Θα ηθελα να ειχα ενα μαγικο ραβδι...
κ να μν κουβαλαω τα προβληματα των αλλων στη πλατη μου...
Δν μπορω να φτιαξω το κοσμο!!!!
για την ωρα θα ηθελα περισσοτερες αξιολογες ταινιες με θεμα τη μοναξια, μην αναγκαστω να ξαναδω το Taxi Driver για πολλοστη φορα.
Θέλω βρω τη δύναμη και το κουράγιο να πάρω το πτυχίο για να βρω δουλειά και σπίτι και να ξεκόψω μια και καλή με το τοξικό οικογενειακό περιβάλλον που ροκανίζει την ενέργεια και την υγεία μου...
Ανεξαρτησία και απόσταση από τοξικούς "ανθρώπους"...
ευχαριστω αλλα το The Conversation το εχω δει, και φυσικα το Into the Wild που ειχα αναφερει και σε καποιο θεμα μου παλιοτερα (εδω http://www.e-psychology.gr/forum/sho...85%CF%83%CE%B7!). το Wendy and Lucy το ειχα στα υποψιν, θα το τσεκαρω σημερα το βραδυ μαλλον.
Εσένα και την αγκαλιά σου που γιατρεύει τα πάντα...
Και λίγο αλκοόλ αλλά δεν μπορώ να πάρω χωρίς να κάνω θόρυβο μες τα σκοτεινά...
Θέλω να τσακίσω όλο το κουτί με τα παγωτίνια μήπως και νιώσω καλύτερα αλλά δεν κάνει...
ένα παγωτό.......... και πάω να πάρω....
θα θελα εκεινη την βραδια με την πανσεληνο του αυγουστου, ξανα... και ξανα.... και μετα ξανα....
Χα χα χα χα χα!!! Κι εμένα τα σοκολατένια μ' αρέσουν αλλά θα τα μοιραζόμασταν... :p
Πέρα από την πλάκα, η σοκολάτα αυξάνει τη σεροτονίνη, ίσως να είναι κι αυτός ένας λόγος που θέλω να τρώω πολύ εκτός του ότι είναι νόστιμη δεν ξέρω...αλλά θέλω τουλάχιστον κάτι σοκολατούχο κάθε μέρα...Εσύ;
Θέλω να σταματήσουν οι βροχή κι οι κεραυνοί κι οι βροντές τώρα που νυχτώνει...με τρομάζουν... :(
Θα ήθελα τώρα ένα προφιτερόλ...μιαμ! Με την ψυχρούλα που έβγαλε δεν με πολυτραβάει για παγωτό αλλά μόνο αυτό έχουμε...
Ναι, δεν ξέχασα...απλά βλέπω τηλεόραση κι αυτό ήχος είναι...μου φαίνεται θα φάω ένα ακόμα κομμάτι τούρτα παγωτό μήπως και νιώσω καλύτερα...
Εσύ πού είσαι;
Εννοεις σε ποια πολη???
θα ηθελα να ειναι ολα πιο αυτοματα και προγραμματισμενα στη ζωη μας. οχι οπως αυτο το σκορπιοχωρι τωρα, random randomness τελειως, ολα στη τυχη. χανουμε το χρονο μας ετσι με ανθρωπους και πραγματα που δε το αξιζουν.
ε άμα θες προφιτερόλ και μάλιστα στις 8 το απόγευμα,πας μέχρι το κοντινότερο ζαχαροπλαστείο και αγοράζεις ένα.Τώρα αν είναι δύσκολο να βγει κάποιος απο το σπίτι για κάτι τόσο απλό όπως ειναι η αγορά ενός προϊόντος έστω και αν ρίχνει λίγη βροχή όλα τα άλλα είναι μακράν δυσκολότερα
Εμένα μου λες; Το ξέρω πολύ καλά αυτό που λες κι έχεις δίκιο αλλά τι να κάνω που έχω τόσο χάλια διάθεση που ούτε να βγω δεν θέλω, άθλος μου φαίνεται...πόσο μάλλον όταν είναι έτσι ο καιρός που με μελαγχολεί και με τρομάζει... :(
Πάντως τώρα έφαγα μια σοκολάτα για να νιώσω καλύτερα, κάτι θα κάνει...
θα ηθελα να μενω στη Γλασκωβη κοντα στον ποταμο Κλαϊντ αφου χωριστει η Σκωτια απο τη Βρετανια, και να χρησιμοποιω αυτο το αμφιβιο λεωφορειο καθημερινα για να παω στη δουλεια μου.
http://www.youtube.com/watch?v=KVfy6S8p8Fw
η γλασκωβη ειναι σκατα πολη. Ενα εκατομμυριο φορες καλυτερο το Εδιμβουργο!
το Εδιμβουργο ειναι πρωτευουσα, η Γλασκωβη ομως ειναι μεγαλυτερη.
ναι αλλα η μια πολη ειναι πανεμορφη και η αλλη σκατα!!
edinburgh
http://waimhcongress.org/wp-content/...l_nov_12_0.jpg
glasgow
http://www.myblindsite.com/userimages/Dscn0921a.jpg
κ μολις πιασει κρυο μεσα στην πανεμορφη πολη θα πεις το πατερ ειμων
μπα αλεξανδρε, αθηνα βορεια προαστια πιο πολυ κρυωνα :p
αυτο αποκλειεται ακομα θυμαμαι το κρυο αερα που εφαγα στη μαπα στο αεροδρομιο στη γερμανια επισης αυτη η φωτο απο το εδιμβουργο ειναι τιγκα στο ψηφιακο θορυβο δε φαινετε απολυτος τιποτα αυτο παντως που παρατηρισα ειναι οτι υπαρχει το ιδιο μνημιο αυτο το στρογγυλο κ στην αθηνα πρεπει να ειναι στη πειραιως νομιζω διπλα απο μια παλια εκλησια πως γινετε αυτο?
αλλο γερμανια, αλλο εδιμβουργο.
Μια νοσοκόμα να μου κάνει τα φάρμακα μου σε ενέσεις κάθε μέρα ώστε να δρουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να μην υπάρχει το βασανιστικό διάστημα αναμονής...
Να σκέφτομαι πάντοτε θετικά.
θα θελα εκεινο το ταβερνακι πανω στην αμμο με τα αρμυρικια..
που πηγαιναμε με τα μαγιω μετα απο ωρες στον ηλιο, για ουζακια και λεγαμε με τις ωρες για ονειρα ολο και πιο μεθυσμενα...
μεχρι το βραδυ... (ακους?)
Θέλω να φύγουν όλοι από εδώ για να έχει ησυχία κι ίσως να κοιμηθώ αλλά δεν είμαι σίγουρη για το τελευταίο...σίγουρα πάντως θέλω να νιώσω καλύτερα...το θέμα είναι πώς;