Στο εχω ξαπανει αλλα μια ακομα επαναληψη δεν ειναι κακο. Ενας κανονικος ανδρας, με τα κιλα του τα παραπανω και ουτω καθεξεις.
Printable View
Παιδιά,εύχομαι όσοι ωραίοι βγείτε στις παραλίες να πετύχετε.
Εμείς οι υπόλοιποι θα σας ζηλεύουμε.
μαρια και ξεχασες τις βουλες που εχεις στην πλατη
Ναταλια αυτοσχεδιασμος :-ρ
Ολοι οι υπολοιποι εισαι μονο εσυ .....
Πραγματικά θέλω μερικοί να μπείτε στη θέση μου!
Να δείτε πως είναι να προτείνετε φανατικά με κάθε τρόπο σε κάποιον,κάτι που δεν θα φέρει ευτυχία στη ζωή του,αλλά θα την κάνει ακόμη χειρότερα!
First World problems , οχι αστεια
Ρε φίλε δεν μπορείς να προτείνεις "φανατικά" όπως λες κάτι..το ΠΡΟΤΕΙΝΩ εμπεριέχει μέσα του την έννοια της πιθανότητας, τυπου "αμα σου ταιριαζει αυτη η λυση καλώς αν οχι χεστηκαμε". Αυτό σημαίνει προτείνω. Ο μόνος φανατισμενος είσαι εσύ. Ο μόνος με άκαμπτο σκεπτικό και κολλημένος εδώ είσαι εσύ. Αυτό καλέ μου γουάι δεν είναι πια παιχνίδι, είναι σοβαρή νεύρωση. Δεν είναι διάγνωση είναι κάτι γενικό, αλλά αν θεωρηθεί λάθος που στο λέω χεστηκα, ας φάω παρατήρηση. Χρειαζεσαι βοήθεια δεν σκέφτεσαι καθόλου σωστά.
Έχεις πάρει δύο κουφια επιχειρήματα και δύο χαζές λέξεις που σου φαίνονται ωραίες και τα πετάς συνέχεια νομίζοντας πως κάτι λες: Ότι " θεοποιουν" μερικοί τις μέτριες και τις άσχημες και τις "θεοποιουν" και μπλα μπλα...και ότι σου προτείνουν όλοι κάτι "φανατικά". Και όχι απλά επιμενεις ΕΣΥ φανατικα με αυτά τα επιχειρήματα, είναι και εντελώς ψευδή, έξω από την πραγματικοτητα. Κανείς δεν θεοποιει κανέναν και κανείς δεν φανατιζεται (εκτός από εσενα). Οπότε σταματα να γράφεις μπούρδες γιατί αλλιώς συγνώμη κι όλας αλλά αξιζεις τη καζουρα και τα θέλει ο κωλος σου.
κανω και χωρις να σε δω χαχαχαχα
οχι απο αυτα που γραφεις...ολο λες οτι θα εβγαζες ασχημη συμπεριφορα σε ασχημες αλλα δεν κανεις τιποτα εγω σου προτεινω αμα βλεπεις ψωναρες να τις φτυνεις
ρεεεε τις ψωναρες ειπα τι δεν καταλαβαινεις; εγω δεν κρινω τους αλλους απο την εμφανιση αλλα αν η αλλη ειναι 100 κιλα φοραει μια κουρτινα και εξω εχει αλαζονικη συμπεριφορα και υφος το μονο που σκεφτομαι ειναι να παθει κανα ατυχημα τις ομορφες επισης τους αντρες δεν τους βλεπω καν και σε ρωταω γιατι καθεσαι εδω και δεν βγαινεις να σνομπαρεις ολες αυτες ε; φοβασαι;
παρορμηση δεν εχεις; φιλε εγω νιωθω ζωντανος μονο οταν πληγωνω η χτυπαω αλλους για δοκιμασε το εεε ξερεις τι να κανεις; πηγαινε μιλα σε καμια ψωναρα ομορφα και μετα προσβαλε την χαχαχα
..............................
Αυτό το πράγμα το έχουν κάνει κάποια μέλη(admforall,Anakin,rea,elis,turtle,Αλαφ ροϊσκιωτος,Μαρούλι,κύριος,� �ελτζούκος,giang,noumac),γιατί θεωρούν ότι μόνο με τέτοιες θα είμαι ευτυχισμένος.Δεν καταλαβαίνουν όμως,όπως και πολλοί από εσάς,ότι με τέτοιες γυναίκες,θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο το πρόβλημα.Το να θεοποιούμε κάτι μέτριο ή άσχημο,είναι τεράστιο λάθος.Δεν καταλαβαίνουν ότι αν δεν βοηθάνε κάποιον σε αυτό που θέλει,τα κάνουν χειρότερα τα πράγματα.
Δείτε και μόνοι σας:
Α κρατάς και αρχείο βλέπω........
ρε γουαι σταματα πια εχεις γινει τελειως εμμονικος δεν το καταλαβαινεις?
να σ πω αυτα π λες στο φορουμ τα λες και σ φιλους σ?
Παιδιά τι μου προτείνετε για το καλοκαίρι:
Παραλία και βλέμματα από μέτριες και άσχημες ή γυμναστήριο και διατροφή για να έχω ελπίδες με όμορφες?
Και δεν γίνομαι καθόλου υπερβολικός.
Απλά κάποια μέλη δεν ξέρουν να βοηθάνε κόσμο και προτείνουν ότι να'ναι.
Κι αλλο θεμα? ελεος ποια
Εαν θελετε να μας αφησει με το θεμα του για τις ομορφες μην απαντατε δεν εχω βρει αλλη λυση ποια