Μπράβο! Εγώ εχθές ξεκίνησα ( για 1899999 ... φορά δίαιτα) είμαι 74 κιλά! Την άλλη εβδομάδα εύχομαι να έχω χάσει κι εγώ κάτι από τα 10 κιλα που πρέπει να χάσω.
Καλή επιτυχία σε όλους
Printable View
Μπράβο! Εγώ εχθές ξεκίνησα ( για 1899999 ... φορά δίαιτα) είμαι 74 κιλά! Την άλλη εβδομάδα εύχομαι να έχω χάσει κι εγώ κάτι από τα 10 κιλα που πρέπει να χάσω.
Καλή επιτυχία σε όλους
κοριτσια σας ενημερωνω με μεγαλη χαρα και υπερηφανια οτι μολις εσβησα 20 κιλα απο το τικερακι μου ...δεν θελω να τα βλεπω...πανε φυγανε...συνεχιζω με νεα αρχικα κιλα.!!!
Πιο ωραιο φαινεται τωρα το τικερακι μου!!
IRENEVALADIA ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!! ΕΦΘΑΣΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ. ΤΩΡΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΘΕΙΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΟΖΩΗΣ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΥΠΕΡΟΧΑ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ.Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΝΙΩΘΩ ΦΟΒΕΡΕΣ ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗ ΜΑΝΙΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΕΦΑΓΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΙΩΘΩ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΩ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΜΟΥ (ΣΧΕΔΟΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ) ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΣΚΑΡΛΕΤ Ο ΧΑΡΑ: ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΡΑ
ΠΕΤΑΛΟΥΔΙΤΣΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ. ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΟΛΥ!!! ΜΠΡΑΒΟ
Mag μου σε ευχαριστώ!
Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη με το αποτέλεσμα και προσπαθώ να εντάξω την σωστή και υγιεινή διατροφή στη ζωή μου.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα και μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω στη προσπάθεια που κάνεις ? θα το θελα πολύ!
Όλοι το έχουμε? μη νομίζεις, απλώς κάποιοι έχουμε «πιο μεγάλα μαστίγια» για τον εαυτό μας.
Π.χ. εχθές μαζί με το ρόφημα σοκολάτας μας σέρβιραν και πολλλλλαααααα καταπληκτικά βουτήματα.
Δεν πήρα ούτε ένα.
Όχι γιατί το ένα ποτέ δεν είναι ένα ? αλλά γιατί φοβήθηκα πως σε συνδυασμό με τη σοκολάτα σίγουρα θα ανακατεύουν.
Οπότε τα σνόμπαρα επιδεικτικά!
Λέτε τελικά να είναι καλό που έχω τόσο ευαίσθητο στομάχι?
Σήμερα ολοκληρώθηκε η πρωτη εβδομάδα της προσπαθειας μου κι ειχα απώλεια ο,5 κιλό, κάτι ειναι και αυτο γιατι ημουν αδιαθετη.
πεταλουδίτσα συγχαρητήρια, συνεχισε γερα :)
mag k karamelitsa μου ευχαριστω πολυ για την ενθαρυνση και συμπαρασταση σας..να ξερεται οτι ολες πολεμαμε ενα κοινο εχθρο..ολες μαζι μπορουμε...!αντε καλες απωλειες να εχουμε!!!!!!! φιλακια
Μπράβο κορίτσια!
Εγώ το πρωί ζυγίζομαι και ο θεός βοηθός, τα λέμε αύριο είναι ακριβώς μία εβδομάδα και δεν έχω ζυγιστεί καθόλου. "Οχι οτι δεν αγωνιώ....
Ιδομεν
Δε θέλω να ενθουσιάζομαι γιατί το 58 δε το είδα ξανά.
Είδα 59, είδα και 58,6.
Πιστεύω το 59 μπορώ να το κατοχυρώσω ? τι λέτε?
εγω αστα να πανε αυτην την εβδομαδα!χωρις καμια ατασθαλια φυσικα....με εδειξε 100γρ πανω λογω περιοδου!ειμαι στην μεση της κ μαλλον γι αυτο εδειξε τοσο δεν εξηγειται αλλιως....φιλακια πολλααα!ανυπομονω την αλλη εβδομαδα να δω αν οντως ηταν κατακρατηση...
Ζυγίστηκα σήμερα, έχασα 800γρ. δεν είναι και άσχημα αφού έχω κάνει και μικροατασθαλίες δυο τρεις φορές.
Την άλλη Τρίτη πάλι, θα προσπαθήσω να είμαι σωστή
δεν ξερω αν πρεπει να το γραψω εδω μια που δεν ειναι στο εβδομαδιαιο ζυγισμα αλλα απλα ενα πρωινο ζυγισμα
επιπλεον δεν ξερω ποσο κανονικο ειναι μια που δεν ηπια ουτε νερο πριν ζυγιστω και ισως οφειλεται σε απωλεια υγρων αλλα ειδα το 63.2 στη ζυγαρια και οσο να ναι χαρηκα πολυ
οκ ξερω οτι αυριο θα ειμαι περισσοτερο (αλλωστε και το 64.9 που ειχα μεχρι τωρα υπηρχαν μερες που η ζυγαρια εδειχνε 65.4)
τωρα τουλαχιστον ξερω οτι η ζυγαρια δεν θα δειξει πανω απο 64,5 οπότε λεω να αλλαξω και το τικερακι...
Σήμερα ολοκληρώθηκε η δευτερη εβδομάδα και εχασα 1,4 :)
Μπράβο karamela! ποιά δίαιτα κάνεις? από διαιτολόγο?
Λοιπον επειδη εκανα γουρουνιες τωρα τελευταια και ανεβηκα αλλα δεν θελω καθολου να αλλαξω τικερακι θα βαλω ενα σαββατο τη ζυγαρια πανω στην τηλεοραση που θα εμφανιζεται ο γιουρι γκελερ και θα φωναξω κατεβα! κατεβα!.Την αλλη μερα που θα σηκωθω θα εχω χασει καμια 10αρια ε;Aντε καλο σας βραδυ!!
χαχαχα ... κοντεύω να πέσω κάτω από τα γέλια! λές να το κάνω κι εγώ, μήπως και σταματήσει να με πιάνει πέινα κατά τις 12 τη νύχτα?
καλημέρα!!
Μπράβο σε όλες και σε όλους για τις απώλειες μας!
url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wESATKn/]
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...TKn/weight.png
[/url]
Η ζυγαρια μου εδειξε 63,7
δεν ξερω τι φταιει και απο μερα σε μερα εχω εντονες διακυμανσεις, αλλα μια που ακολουθω σωστη διατροφη δεν επηρεαζομαι, αντιθετα το περιμενα οτι μισο κιλο +- ειναι λογικο να παιζει αφου εξαρταται απο το ποσο νερο ηπιες, αν πηγε τουαλετα κανεις κλπ
κραταω το 63.2 στο τικεράκι και συνεχιζω ....
Δεν υπάρχει περίπτωση να ζυγιστώ τη Τρίτη, τα έκανα θάλασσα σήμερα, αει στο καλό πιά!!
Παιδιά γεια σας για ακόμη μια φορά !!!
Ξαναξεκίνησα δίαιτα πριν 2 εβδομάδες (με διαιτολόγο αυτήν τη φορά)
Αρχικό βάρος (Παρασκευή 23/10/09) 107.4
Σημερινό (Παρασκευή 6/11/09) 105,5
Για την ιστορία να πώ ότι στις αρχές του καλοκαιριού θέλοντας να χάσω κάποια κιλά το έβαλα λίγο στο μυαλό μου (πήρα και reductil) και από το 106 έφτασα κούτσα-κούτσα και χωρίς πολύ αφοσίωση γύρω στον Σεπτέμβριο στα 100,2 kg.
Μετά η αφοσίωση μηδενίστηκε και εκτοξεύτηκα στα 107,4. Καλά να πάθω γιατί εγώ φταιω.
Οπότε ξανά μανά και το κέφι συνεχίζεται.
Αυτή την φορά (όπως και κάθε άλλη) είμαι δυστυχώς μισοαποφασισμένη αλλά θα δούμε......
Καλή επιτυχία σε όλους μισοαποφασιμένους και απολύτως αποφασισμένους!!!!
Επόμενο ζύγισμα σε δύο εβδομάδες
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...rEv/weight.png
μολις εκλεισα την 5η εβδομαδα και εχασα 1 κιλο...καλα ειναι νομιζω!καλη συνεχεια κ φιλια σε ολους!66.5
γεια σας κ παλι...παλι δεν ζυγιστηκα...δινω κ λιγα ελαφρυντικα στον ευατο μου οτι ειχα εξοδους πολλες μαζεμενες και οτι δεν εχω καλη ζυγαρια δικη μου ωστε να ζυγιζομαι την ιδια ωρα κ γυμνη...αυριο ομως θα ζυγιστω κ ας ειμαι δυο κιλα ππανω. αν δε το κανω δε θα ξερω τι θα εχω χασει την επομενη βδομαδα...παλιοπαιδο μπορεις να ζυγιζεσαι κ μια φορα την εβδομαδα με τη διαιτα του διαιτολογου, δεν ειναι πολυ
Εγώ δε θα ζυγιστώ σήμερα , θα θεωρήσω την εβδομάδα που πέρασε σα να μην υπήρχε, φοβάμαι οτι θα απογοητευτώ..
Την άλλη Τρίτη ζύγισμα
Lily πως τα έχασες όλα αυτά τα κιλά?
Γειά σου Lidaki :)
Αρχικά εννοείται οτι κι εγώ παλεύω χρόνια με τα κιλά μου, μια πέρνω μια χάνω. Από διαιτολόγους, χημικές κ.λ.π όλα τα έχω δοκιμάσει.
Περυσι τέτοια εποχή περίπου ξεκίνησα μια χημική δίαιτα,αυτή που κάθε ημέρα τρώς μόνο ένα είδος τροφής, κάποια κιλά έφυγαν μετά τα παράτησα, τα ξαναπηρα και ξεκίνησα διαιτολόγο.
Κάτι φάνηκε να γίνεται αλλά πααααρα πολύ αργά ...
Μετά ήρθαν οι γιορτές και τα έκανα σαλάτα, μια ενα γλυκό, μια γιορτή , μια έχω προβλήματα, ξέρεις τώρα , δικαιολογία ψάχνω πάντα για να φάω.
Αμέσως μετα τις γιορτές έχω φτάσει 90 κιλά και ξεκινώ συνδιασμούς. Χάνω 5 κιλά σε 1 μήνα αλλά έχω ήδη κουραστεί γιατί είναι λίγο περίεργη δίαιτα.
Τότε σε μια φλασιά αποφάσιζω να κόψω και το τσιγάρο και να αδυνατίσω, αφού είχα πολλά αναπνευστικά προβλήματα (κάπνιζα 10 χρόνια). Πέρνω 6 κιλά. Γιο - γιο που λέμε.
Σε μια κρίση σοβαρότητας αρχίζω την ʼτκινς και μέχι τον Ιούνιο (πάντα με ατασθαλίες) χάνω 11 συνολικά κιλά και με πολλά προβλήματα, πονοκεφάλους,ζαλάδες ,αυπνίες κ.λ.π. Σταματώ την ʼτκινς και από τότε είμαι πάνω κάτω.
Τώρα προσπαθώ πάλι και αυτή τη στιγμή κάνω τη WW (point system) όμως δεν έχω ακόμη προσαρμοστεί εντελώς και δε ξέρω αν θα τη συνεχίσω γιατί όλο και τη χαλάω στη πορεία. Θα δείξει.
Εσύ πώς πάς? (Μπήκα λίγο στο τόπικ του REductil, το πέρνεις κι εσύ?)
Καλησπερα σε όλους σας....!
Πραγματικα απογοητευθηκα..... Τελος Σεπτεμβρη που είχα ζυγιστει, ήμουν στα 82 κιλα... Τελεια!!!!!
Σημερα, μετα από 1μιση μήνα, είμαι στα 89... Η αλήθεια είναι πως δεν εκανα τιποτα σωστο και λογικό να τα πάρω ετσι... Από αυριο αρχιζω να προσεχω περισσότερο παλι και γυμναστηριο μαζι!
Ας αλπίσουμς πως μέχρι να ερθει το καλοκαιρι θα εχω μπει στα καταραμενα μου τζιν...... Δε θελει πολυ για να μου μπουν.. να παο στα 70..... :( 19 κιλα κατω....
θα ενημερωνω όσο μπορω! φιλακια σε όλους και καλη μας συνεχεια!
mtsek85 πόσο σε νιώθω.....
lily ομοίως...
από προσπάθειες άλλο τίποτα και μία πάνω μία κάτω. Από αφοσίωση δε σε ένα πρόγραμμα σχεδόν μηδέν. Μία μέρα έτσι μία μέρα αλλιώς.
Καμιά φορά μου έρχονται κλάματα δεν κάνω πλάκα...
lily όσο αφορά στο reductil επειδή το πήρα και εγώ να έχεις υπόψη σου ότι εκτός από τις εξετάσεις που πρέπει να κάνεις, εκτός από τις παρενέργειες που μπορεί να έχει η επίδραση του συνηθίζεται. Δηλαδή τον πρώτο μήνα θα έχεις πραγματική διαφορά στην όρεξη σου αλλά αυτό δεν θα ισχύσει για πάντα. Για εμένα που τα πήρα (και έσκασα και ένα κατοστάρικο!!!) τέσσερις μήνες αργότερα το αποτέλεσμα είναι μηδέν...
Καλή επιτυχία σε όλους
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...rEv/weight.png
αχ paliopaido, τι τραβάμε γμτ.
Λες όχι για το reductil ε? να σου πώ δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα, όλοι έχουν προβλήματα και στο τέλος καταλήγουν στο ίδο σημείο.
Ετσι δε κάνουμε και με τις δίαιτες?
Τίποτα, αν δε το πάρουμε σοβαρά απόφαση θα γυρνάμε στο ίδιο σημείο και θα πεδευόμαστε άδικα...
Τελικά ζυγίστηκα σήμερα και έχω πάρει 1 κιλό. Το περίμενα γιατί τις τελευταίες μέρες παθαίνω νυκτερινές κρίσεις , ενώ όλη τη μέρα πηγαίνω μια χαρά.
Τώρα θεωρώ αυτή την έβδομάδα σα να μην υπήρξε, αρχίζω από την αρχή, κι ο θεός βοηθός .
Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους.
Λίλυ μου από ότι καταλαβαίνω με την ʼτκινς έχασες τα περισσότερα από αυτά...Quote:
Originally posted by Lily
Αρχικά εννοείται οτι κι εγώ παλεύω χρόνια με τα κιλά μου, μια πέρνω μια χάνω. Από διαιτολόγους, χημικές κ.λ.π όλα τα έχω δοκιμάσει.
Περυσι τέτοια εποχή περίπου ξεκίνησα μια χημική δίαιτα,αυτή που κάθε ημέρα τρώς μόνο ένα είδος τροφής, κάποια κιλά έφυγαν μετά τα παράτησα, τα ξαναπηρα και ξεκίνησα διαιτολόγο.
Μετά ήρθαν οι γιορτές και τα έκανα σαλάτα, μια ενα γλυκό, μια γιορτή , μια έχω προβλήματα, ξέρεις τώρα , δικαιολογία ψάχνω πάντα για να φάω.
Αμέσως μετα τις γιορτές έχω φτάσει 90 κιλά και ξεκινώ συνδιασμούς. Χάνω 5 κιλά σε 1 μήνα αλλά έχω ήδη κουραστεί γιατί είναι λίγο περίεργη δίαιτα.
Τότε σε μια φλασιά αποφάσιζω να κόψω και το τσιγάρο και να αδυνατίσω, αφού είχα πολλά αναπνευστικά προβλήματα (κάπνιζα 10 χρόνια). Πέρνω 6 κιλά. Γιο - γιο που λέμε.
Σε μια κρίση σοβαρότητας αρχίζω την ʼτκινς και μέχι τον Ιούνιο (πάντα με ατασθαλίες) χάνω 11 συνολικά κιλά και με πολλά προβλήματα, πονοκεφάλους,ζαλάδες ,αυπνίες κ.λ.π. Σταματώ την ʼτκινς και από τότε είμαι πάνω κάτω.
Τώρα προσπαθώ πάλι και αυτή τη στιγμή κάνω τη WW (point system) όμως δεν έχω ακόμη προσαρμοστεί εντελώς και δε ξέρω αν θα τη συνεχίσω γιατί όλο και τη χαλάω στη πορεία. Θα δείξει.
Εγώ γράφω απλά στο τόπικ του ρεντουκτίλ. Τα δοκίμασα για ένα φεγγάρι αλλά μου έκαναν πολλές παρενέργειες και τα σταμάτησα (είπαμε να αδυνατίσουμε όχι να πεθάνουμε).
Τώρα προσπαθώ γενικώς. Ξεκινάω μια δίαιτα, την σταματάω, ξεκινάω άλλη....
Προσπαθώ να μαζέψω τον εαυτό μου και να μπω σε ένα πρόγραμμα.
Λες να κάνω ʼτκινς (κι αυτήν την δοκίμασα στο παρελθόν αλλά είναι όντως πολύ κουραστική και μονότονη).
Και WW δοκίμασα να κάνω αλλά δεν μου πολυπήγε, είναι βεβαια καλή γιατί σ' αφήνει να τρως ότι επιθυμείς χωρίς προγράμματα και πιέσεις...
Τι να πω? Έχω δοκιμάσει τα πάντα, το θέμα είναι στο μυαλό μας.........αν το πάρει κανείς απόφαση όλα μπορεί να τα καταφέρει...
ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ... ΓΟΥΡΟΥΝΙΕΣ..
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...TKn/weight.png
Ναι σωστά η Ατκινς είναι πολύ κουραστική δίαιτα αν και με αυτή έχασα αρκετά κιλά, μου δημιούργησε, διάφορα προβλήματα, μεταξύ άλλων ζαλάδες, πονοκεφάλους, δυσκοιλιότητα, και γενικά μια άρρωστη διάθεση.Quote:
Originally posted by LIDA
Λίλυ μου από ότι καταλαβαίνω με την ʼτκινς έχασες τα περισσότερα από αυτά...Quote:
Originally posted by Lily
Εγώ γράφω απλά στο τόπικ του ρεντουκτίλ. Τα δοκίμασα για ένα φεγγάρι αλλά μου έκαναν πολλές παρενέργειες και τα σταμάτησα (είπαμε να αδυνατίσουμε όχι να πεθάνουμε).
Τώρα προσπαθώ γενικώς. Ξεκινάω μια δίαιτα, την σταματάω, ξεκινάω άλλη....
Προσπαθώ να μαζέψω τον εαυτό μου και να μπω σε ένα πρόγραμμα.
Λες να κάνω ʼτκινς (κι αυτήν την δοκίμασα στο παρελθόν αλλά είναι όντως πολύ κουραστική και μονότονη).
Και WW δοκίμασα να κάνω αλλά δεν μου πολυπήγε, είναι βεβαια καλή γιατί σ' αφήνει να τρως ότι επιθυμείς χωρίς προγράμματα και πιέσεις...
Τι να πω? Έχω δοκιμάσει τα πάντα, το θέμα είναι στο μυαλό μας.........αν το πάρει κανείς απόφαση όλα μπορεί να τα καταφέρει...
Νομίζω οτι πρέπει πρώτα να ρυθμίσουμε τα "μέσα μας" και κατόπιν να σκεφτούμε για δίαιτα...
Σκέφτομαι να αρχίσω πάλι διαιτολόγο.....τι να πω κι εγώ από το ένα στο άλλο...
Εγώ έχω γίνει το ρεζίλι των διαιτολόγων, θα μου βγει το όνομα και πια δεν θα με ξαναδεχτεί κανείς. Τους έχω επισκεφτεί όλους στα νότια και βόρεια προάστεια (μου μένουν τα δυτικά και ανατολικά, εκεί δεν έφτασε η χάρη μου).
Γι΄αυτό προσπαθώ τώρα μόνη μου προσπαθώντας να ξεκαθαρίσω τα "μέσα" μου όπως λες και συ Λίλυ, αλλιώς δεν γίνεται τίποτα....
Τι μας φταίνε κι αυτοί... Το ρόλο του "θαλαμόσκυλου" παίζουν, αφού έτσι κι αλλλιώς ποιά από έμάς δε ξέρει πάρα πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να αδυνατίσει? Απλά τους έχουμε για να μας ελέγχουν.
Ο αγώνας όμως, τα δάκρυα, ο πόνος, η μοναξιά είναι δικά μας και εντελώς μοναχικά δυστυχώς. Και με αυτά πρέπει να αναμετρηθούμε...
Ούπς μ'επιασε το μελό μου πάλι απόψε..
κοριτσάκια μου γεια σας τι κάνετε? χθες ηταν η μερα ζυγισματος
και............................................ ................... δεν εχασα τιποτα :/
αχ αλλα 300 γραμμαρια και επιτελους θα δω δηψηφιο νουμερα.. μετα απο 2 χρονια!!!
Μπραβο βρε zwhtsa !!!!
Κοιτα ποσο κοντα εισαι εσυ στο διψηφιο!!!
Ακριβως αυτο το στοχο εχω και εγω για αρχη εννοειται.
Να δω επιτελους διψηφιο και τι στον κοσμο!!!
Εχω δρομο αρκετο ομως...απο 138 σημερα εδειξε 118(δε ξερω να βαζω τικερακι :( η ασχετη)
ζωητσα μου συγχαρητηρια, πρεπει ηδη ολοι να τριβουν τα ματια τους(για κατι θειες λεω)
αντε και στο διψηφιο θα κανουμε παρτι
πατα πανω στο δικο μου και θα σε βγαλει στη σελιδα που φτιαχνεις τικερακια..
βρες τις εικονες που θελεις.. γραψε τα στοιχεια που σου ζηταει και μετα πατας create my ticker καπως ετσι νομιζω το γραφει και σου βγαζει καποιο κωδικο... πας εκει που γραφει BB code (used at forums where HTML is allowed)
κανεις copy αυτο που γραφει απο κατω και μετα επιστρεφεις στο site εδω πας πινακας ελεγχου (ειναι πανω δεξια διπλα απο το αποσυνδεση), επιλεγεις επεξεργασια προφιλ και εκει που γραφει
''Υπογραφή:
Η HTML είναι Εκτός
Κώδικας BB is Εντός ''
κανεις paste οτι αντεγραψες απο το προηγουμενο site.. ...
ελπιζω να σε βοηθησα!
ναι οντος βασια μου! θελοντας και μη τωρα μου λεει πως χανω! βεβαια δεν μπορει να καταλαβει ποσο γιατι οπως λεει με βλεπει καθε μερα, αλλα οκ βλεπει διαφορα..Quote:
Originally posted by basia
ζωητσα μου συγχαρητηρια, πρεπει ηδη ολοι να τριβουν τα ματια τους(για κατι θειες λεω)
αντε και στο διψηφιο θα κανουμε παρτι
αλλα πλεον σταματησα να ασχολουμαι μαζι της! απλως οταν πηγαινω φοραω ρουχα που τονιζουν ακομη πιο πολυ ποσο εχω χασει χαχαχα :)
και εννοειτε σταματησε πλεον να κανει σχολια του τυπου.. τρωει πολυ η ζωη, τζαμπα εκανε επεμβαση...
πλεον ολοι λενε ποσο λιγο τρωω και μεχρι και ο γιατρος ειπε πως τα παω πολυ καλα οποτε δεν την παιρνει να πει κατι, μιας και δεν συμβιβαζουν αυτα τα δυο να τρωω πολυ δλδ και να ομως να εχω χασει 19 κιλα.... :)
zwhtsa εφτασα ως το προφιλ, εκανα κοπι
εκει στην υπογραφη αλλα τζιφος.Κατι κανω λαθος αλλα που θα μου παει...θα το βρω.
Ευχαριστω για τον χρονο σου! :)