το πηρα και σου απαντησα.Quote:
Originally posted by dream
βασια πηρες το μηνυμα μου;;;;
που χαθηκες εσυ?
δεν θελω απουσιες.......:)
Printable View
το πηρα και σου απαντησα.Quote:
Originally posted by dream
βασια πηρες το μηνυμα μου;;;;
που χαθηκες εσυ?
δεν θελω απουσιες.......:)
αμομη μια καλημερα. τι κανετε κοριτσια σημερα? μαλλον ολες καλα.
η κυρια προεδρος αποδεικνυει οτι τα διαβαζει ολα, παει στην κινα, καλημεριζει, μας βρισκει σοκογκομενους, μας βρισκει σε ξενα τοπικ, μας στελνει για ξυλο, ολα τα κανει. εκτος απο το τηλεφωνημα σε εναν γνωστο γιατρο ισως?
βασια, σου προτεινω μολις δεις το 7 να πας για ψωνια. και αν θελεις παρεα για να ξετιναξεις την καρτα, παρε με μαζι. στο σπιτι σου ομως, να πας μονη...
καλα, την αλλη γιατι την εστειλες στην κινα? επειδη κανει την κινεζα για το τηλεφωνημα?
ξενια, ειδες τη προικα αποκτα κανεις αν δεν μαγειρευει? μηπως να το εφαρμοσουμε και οι αλλες? ασε που δεν μας λειε τι εφαγε στο ταπερ...
αλαλουμενια, καλως ηρθες βρε. χαλαμε εμεις τις κλικες? τοσα μας εσυραν....αν διαβασεις, θα καταλαβεις.
klm, εγω σε καταλαβαινω και σε συμπονω. να φανταστεις οτι αναβαλλω το κολυμβητηριο των παιδιων για τον οκτωβρη για να μην μου ερθουν κι εμενα ολα στο κεφαλι...αντεχουμε ομως, ετσι? κι εγω απο τις 5:30 ξυπναω
και για να μην ξεχνιομαστε, το ημερολογιο μου λεει οτι κι εχθες εκανα το βραδυ τον διαδρομο μου, εφαγα αρκετα εως πολυ συγκρατημενα-οχι οτι ελεγα αλλα κατι καταφερα και σημερα συνεχιζω με τον πρωινο διαδρομο και την πρωινη διατροφη. απο το απογευμα τα χαλαω που παω σπιτι. εκει αρχιζει το μαρτυριο μου. το χαπι το πινω τωρα μεσημερι και νομιζω οτι με κραταει καπως καλυτερα απο τις γουρουνιες μεχρι να κοιμηθω. αληθεια, για ποια αντιβιωση με ρωτας ναταλια μου? δεν το επιασα το υπονοουμενο...συνταγη δεν εχει σημερα. παλι κολοκυθακια θα φαω
την Κινεζα κανει αλλα θα παρει τηλ το νιωθω ειναι κοντα,
καλη εισαι και συ να παμε μαζι για ψωνια αλλα το ξυλο να το φαω μονη μου,
τωρα αν χαλας το απογευμα την διαιτα προτεινω να μην πας σπιτι σου, ελα μια βολτα Θεσσαλονικη και θα βρουμε τροπους να περασουμε την ωρα μας,
ειδες βρηκα τροπο να σε κραταω και σε φορμα,
αντε καλη συνεχεια στη δουλεια
Ναι καλό μου μπαρμουνάκι, αντέχουμε....μήπως μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς. Μ'αρέσει βεβαια που θελω και το σοκολατογκομενο, εγω που μόλις πέσω για υπνο, εχω κιόλας κοιμηθεί.
Πριγκίπισσαααααα!!!!!!!!!Quote:
Originally posted by klm
Ναι καλό μου μπαρμουνάκι, αντέχουμε....μήπως μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς. Μ'αρέσει βεβαια που θελω και το σοκολατογκομενο, εγω που μόλις πέσω για υπνο, εχω κιόλας κοιμηθεί.
Γιατί μου πήρες τον αγαπημένο μου αριθμό κι έγραψες εσύ το 2007ο ποστ του τόπικ μας!Τώρα ποιος ζει μέχρι το 7002!!! :(
Τέλος πάντων...το αντιπαρέρχομαι!
Ναι,κι εγώ όταν διάβασα τις ορέξεις σου για τον σοκολατογκόμενο παραξενεύτηκα είναι αλήθεια κι είπα από μέσα μου
"ένα σοβαρό κορίτσι είχαμε στην παρέα μας,πάει,μας το χάλασαν κι αυτό το φοβερό σοκοδίδυμο Βarb-basia!"
Και δεν είναι που δε θα προλάβεις από την κούραση να τον...γευτείς....είναι και που με τόση σοκολάτα,
άντε μετά ν'αλλάζεις σεντόνια,να κάνετε κι οι δυό μπάνιο,να καθαρίζεις κι ό,τι τυχόν έπιπλο πάνω στο πάθος αγγίχτηκε...
Πάει ο ύπνος...να και το ξυπνητήρι!Για τέτοια είμαστε;Κάτσε στ'αυγά σου λοιπόν κι εσύ κι οι άλλες με υποχρεώσεις κι αφήστε
εμάς τις λεύτερες να κάνουμε τη βρωμοδουλειά!Α!Και στο επόμενο ταπεράκι πλύντε μου καμιά φράουλα!Πάει μια χαρά με τη σοκολάτα!
Πιάτο δε θέλω Ξενιαλούμπι,μην ανησυχείς!Έχω τον σοκολατογκόμενο!Και δεν τον έκλεψα από κανένα σου ντουλάπι!
Μη χάσεις κι απόψε τον ύπνο σου στο μέτρημα!Εκτός αν βέβαια οι ντουλάπες σου αντί για ρούχα
έχουν τους κρυμένους σου εραστές...Αχ!Λες γι'αυτό βρίσκει κάθε πρωί ο καλός σου έτοιμα τα ρούχα του στο κρεβάτι;
-"Αγάπη μου,δε μ'αρέσει αυτή η γραβάτα με τα προβατάκια!"
-"Μια χαρά είναι λατρεία μου!Δένει υπέροχα με το λαχανί σου λιβαδοπουκάμισο!Μην ανοίξεις ντουλάπα!Όλα τ'άλλα τα'χω για πλύσιμο!"
Quote:
Originally posted by BARB3
η κυρια προεδρος αποδεικνυει οτι τα διαβαζει ολα, παει στην κινα, καλημεριζει, μας βρισκει σοκογκομενους, μας βρισκει σε ξενα τοπικ, μας στελνει για ξυλο, ολα τα κανει. εκτος απο το τηλεφωνημα σε εναν γνωστο γιατρο ισως?
Εεεεε...Φαγωθήκατε κι η μιά κι η άλλη και η Ζωήτσα μου στενό μαρκάρισμα από το msn κι η Πέννυ από το τηλέφωνοQuote:
Originally posted by basia
την Κινεζα κανει αλλα θα παρει τηλ το νιωθω ειναι κοντα,
κι άλλοι πολλοί από παντού...πόσο ν'αντέξω η δόλια;Εδώ στην Κίνα με στείλατε!Και δεν έχει και κανέναν καλό εκεί να πω,χαλάλι...
Τον πήρα τηλέφωνο τον δικό σας κι έκλεισα ραντεβού για το Σάββατο αυτό,που έρχεται στην πόλη.ʼντε,να δω τι καταλάβατε τώρα...
Θέλετε να με πετσοκόψετε πάλι...Κι εσύ,τέκνον Βάσια,το κληρονομικό χάρισμα έχεις;Κάπου την ώρα που το έγραφες τηλεφωνούσα...
Δεν κοίταζες μήπως δεις τίποτα πιο ενδιαφέρον στο μέλλον μου να μου μηνύσεις;Για ρίξε μια ακόμα ματιά...Παίζει κανένας καλός;
Φιμωμένη...ναι,εσύ,που ανταλλάζεις μηνυματάκια με τη Βάσια,
νομίζω από τα μέρη μας είσαι κι εσύ...Πώς και μας την σκαπούλαρες
στην προηγούμενη συνάντηση;Κίνα είχες πεταχτεί κι εσύ,πουλάκι μου;
Κανόνισε να τολμήσεις να ξαναπάς όταν κανονίσουμε την επόμενη,ε;
γιουπι γιουπι γιουπι...........
θα ρθω και εγω μαζι σου, μην τυχον και την σκαπουλαρεις
τι ωρα θα πας?
καλα ε εχω τρελαθει τωρα, δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαιρομαι,
και μη σου πω για την συνεχεια τι φανταζομαι για σενα,
μεχρι του χρονου τετοιο καιρο θα ψαχνουμε ραφτη για γαμο σου λεω............
Γαμωτο.. εκλεισες ραντεβου..
και εγω τωρα ποιον θα δειρω??? :P
καλή τύχη ζουζουνοναντινάκι μου.. το ξέρεις πως σε εχω εννοια :)
Ναι,θα ναυλώσουμε πούλμαν!Ελπίζω μέχρι το Σάββατο,να μη χρειαστεί διόροφο!Quote:
γιουπι γιουπι γιουπι...........
θα ρθω και εγω μαζι σου, μην τυχον και την σκαπουλαρεις
τι ωρα θα πας?
Καλά καλέ!Δε με εμπιστεύεσαι;Δεν είμαι εγώ αξιόπιστο άτομο;ʼσε και που να θέλω
θα έχω από τη μία το στεφάνι μου(η κολλητή μου) κι από την άλλη τη σύζυγο(κ.Τέντζερη).
Ήδη μου φαίνεται κάπως όλο αυτό!"Παιδί μου,να περάσεις από το γραφείο μου με τους κηδεμόνες σου"
Αχ!Τι μου κάνετε!Εσένα σ'έχω ικανή αντί για ταξί να μου καλέσεις την κλούβα της αστυνομίας
και να με πας σηκωτή με χειροπέδες!Δε σφάξαμε που θα σου πω τι ώρα θα πάω...Και που θα πάω,πολύ είναι!
μη στεναχωριεσαι, θα πω την Πενυ να παρει μαζι της και χειροπεδες για καλο και για κακο
φιλακια πολλα και θα τα πουμε
:o Ε; Παντρεύεται κανείς;Ή μήπως θα πάρω αποζημείωση για το στομάχι,που θα μου πετάξουνε,κανά Αδαμοπαϊδάκι;Quote:
καλα ε εχω τρελαθει τωρα, δεν μπορεις να φανταστεις ποσο χαιρομαι,
και μη σου πω για την συνεχεια τι φανταζομαι για σενα,
μεχρι του χρονου τετοιο καιρο θα ψαχνουμε ραφτη για γαμο σου λεω............
"Kαλή τύχη!"Κλαψ!Λες και πάω στον πόλεμο ή έστω στη φάμπρικα μετανάστης!Quote:
Originally posted by esceden
Γαμωτο.. εκλεισες ραντεβου..
και εγω τωρα ποιον θα δειρω??? :P
καλή τύχη ζουζουνοναντινάκι μου.. το ξέρεις πως σε εχω εννοια :)
Καλέ,μη με συγκινείτε έτσι...ένα τηλέφωνο σήκωσα...δεν έκανα κι εγχείρηση αλλαγής φύλου!
Όσο για το ξύλο,έτερον εκάτερον!Είσαι ο προσωπικός μου μπράβος αφού!Στάνταρ θα σε χρειαστώ!
(κι εγώ σε έχω έγνοια μου,καραμελένια μου!)
Αντε ναταλάκι μου, να ηρεμήσεις!! φιλάκια πολλά και ένα βαλιτσάκι ευχές για να πάνε όλα καλά!!!
Σ'ευχαριστώ,κουκλίτσα μου,για το βαλιτσάκι ευχές!Quote:
Originally posted by eugenia_
Αντε ναταλάκι μου, να ηρεμήσεις!! φιλάκια πολλά και ένα βαλιτσάκι ευχές για να πάνε όλα καλά!!!
Πού θα το ταξιδέψω δεν ξέρω βέβαια ακόμα,αλλά
και μόνο που θα βγει από το καβούκι του,κέρδος είναι!
Μου έφερες στο νου ένα τραγούδι του Κράου....
Σου το αφιερώνω!Έλα!Πάμε,δυνατάαα� �α
Στα αταξίδευταααααα!!!!
http://www.mcli.dist.maricopa.edu/sm...s/suitcase.jpg
--->ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ : Η ΒΑΛΙΤΣΑ
Στίχοι: Λίνα Νικολακοπούλου
Μουσική: Σταμάτης Κραουνάκης
Δύσκολο που είναι
μ' όλο σου το είναι
να το περιμένεις
το φανταστικό
να σου λένε μείνε
και να επιμένεις
φέυγω, τ' όνειρό μου φίλε
είναι μυστικό
Μια βαλίτσα,μια σταλίτσα
μ' ένα ύφασμα καρό
βγήκε σ' όλα τα λιμάνια
κι από κύματα σωρό
έχει μέσα, τη χαρά μου
έτοιμη από καιρό
αγαπώ τα καθαρά μου
να τα ζήσω δεν μπορώ...
Δύσκολο που είναι
μ' όλο σου το είναι
να το συνοδεύεις
το αληθινό
να σου λένε μείνε
και να φυγαδεύεις
στο παράθυρο το βλέμμα
και στον ουρανό
Μια βαλίτσα,μια σταλίτσα
μ' ένα ύφασμα καρό
βγήκε σ' όλα τα λιμάνια
κι από κύματα σωρό
έχει μέσα, τη χαρά μου
έτοιμη από καιρό
αγαπώ τα καθαρά μου
να τα ζήσω δεν μπορώ...
Έχει μέσα τη χαρά μου
έτοιμη από καιρό
όλο ανοίγω τα φτερά μου
να πετάξω δε μπορώ...
επιτελους! αντε μπραβο, ετσι. οχι τιποτε αλλο δηλαδη. να εχει και μια δικαιολογια η βασια στον αντρα της τι θα τα κανει τα ρουχα. θα πει οτι ετοιμαζεται για γαμο. λιγο νωρις βεβαια αλλα με τετοια ενοραση που εχει, σιγουρο το εχουμε. τωρα μαλιστα θα ανοιξει και κανενα 090 τηλεφωνικο κεντρο.
αχ ποσο χαρηκα κι εγω βρε ναταλια. ετοιμη ημουν να πω οτι ερχομαι κι εγω αλλα με προλαβαν πολλες. αντε, περιμενω να ακουσω τα ευχαριστα. και κοιτα, τωρα που θα πας να κανονισεις 2 σε 1. οχι μονο να βγαλεις τον δακτυλιο που σε ενοχλει και βλεπουμε-να κανουμε κατι δραστικο να μας βοηθησει, ετσι?
Επιτελους το πηρες αποφαση Nadine!!!!
Περιμενουμε νεα σου.
Δεν πιστευω να αγχωνεσαι ΠΟΛΥ????
Για να συνοδεύεις πάντα την αλήθεια σου.....Quote:
Originally posted by NADINE
Δύσκολο που είναι
μ' όλο σου το είναι
να το συνοδεύεις
το αληθινό
να σου λένε μείνε
και να φυγαδεύεις
στο παράθυρο το βλέμμα
και στον ουρανό
Καλημέρα φιλενάδες μου!! Ναταλάκι μου, είμαι πραγματικά χαρούμενη για τις αποφάσεις που πήρες...Δε μπορείς να φανταστεις πόσο χάρηκα. Για δώρο, καρδιά μου, σου προσφέρω με όλη μου την αγάπη το σοκολατογκόμενο. Φιλά πολάαααααααααααααα!!!!!
Μπαρμπουνέλι μου,αυτή ήταν η σκέψη εξ αρχής.Γι'αυτό και ένα χρόνο τώρα τον κρατώ τον δακτύλιο μέσα μου κροκιδωμένο κι άχρηστο...Quote:
και κοιτα, τωρα που θα πας να κανονισεις 2 σε 1. οχι μονο να βγαλεις τον δακτυλιο που σε ενοχλει και βλεπουμε-να κανουμε κατι δραστικο να μας βοηθησει, ετσι?
Ώστε ν'αποφασίσω αν κάνω άλλο βαριατρικό χειρουργείο να μη με ανοίγουν ξανά και ξανά...Να δω πού θα βρουν να κόψουν με τρεις τομές,που ήδη έχω στο στομάχι μου...Δικό τους πρόβλημα...εγώ θα κοιμάμαι εξάλλου...Τέλος πάντων...
Μαίρη Λουλού μου,έχω άγχος μόνο όσο πατώ εγώ!Είναι που όλο μου τυχαίνουν οι εξαιρετικές επιπλοκές και λιγουλάκι φοβάμαι,Quote:
Originally posted by Mairy_Lou
Επιτελους το πηρες αποφαση Nadine!!!!
Περιμενουμε νεα σου.
Δεν πιστευω να αγχωνεσαι ΠΟΛΥ????
που είναι πιο παρεμβατική επέμβαση από τον δακτύλιο...Κι όλο δεν πρέπει να κάνω αρνητικές σκέψεις κι όλο με βολοδέρνουν.
Να μαζέψετε όλοι εσείς τις δικές σας να υπερισχύσουν στο σύμπαν από τις δικές μου,καλά;Δεν αντέχω άλλη αποτυχία!
Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για την αγάπη και τη θετική σας ενέργεια!Μου είστε πολύτιμες όλες σας!Τι θα έκανα χωρίς εσάς,μου λέτε;
Φιλάκια-φιλάκια-φιλάκια-φιλάκια-φιλάκια-φιλάκια-φιλάκια-φιλάκια-φιλάκια!
Ναι,ας μην έκανες δεύτερες σκέψεις για τον μπελά σε φασίνα,που συνεπάγεται και την έλλειψη χρόνου κι ενέργειας από μέρους σουQuote:
Originally posted by klm
Για δώρο, καρδιά μου, σου προσφέρω με όλη μου την αγάπη το σοκολατογκόμενο.
και θα βλέπαμε τι δώρο θα μου έκανες...Δεν τον θέλω ούτως ή άλλως!Έχω τον δικό μου!Και του είμαι απόλυτα αφοσιωμένη!
Αγάπηηηηη....Έτοιμη η μπανιέρα;Σου'ρχομαι....
Εχω χαθεί, δεν μπορώ να σας παρακολουθήσω πια, τι να κάνω, νοιώθω εκτός κλίματος, θα μου δημιουργήσετε ψυχολογικό πρόβλημα..... Δεν έχω καταλάβει τίποτα.... η δε πρόεδρος έχει λαλήσει, βρίσκεται σε τρίτη διάσταση μάλλον, τι να πω, ΠΗΓΕΣ Η ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ !!!! γιατί δεν θα κοιμηθώ το βράδυ αν δεν μου πεις.......... και τι εγχειρήσεις είναι αυτές και βαλιτσάκια, θα βγάλεις το δακτύλιο μόνο ή θα κάνεις και τίποτα άλλο.... Πρέπει να διαβάσω τα προηγούμενα ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ.... Bard8394573 μας έσουραν πολλά? δεν έχω δει τίποτα. Klm δεν είσαι μόνη στο τρέξιμο σε αυτόν τον κόσμο, σήμερα τρέχω από της 5:45 το πρωί.....
ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΩ !!!!!!!!!!!!!!! ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΑΛΛΑ,
ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ !!!!!
Εχεις τη θετικη ενεργεια απ'ολους μας!!!!
Να 'σαι αισιοδοξη οτι ολα θα πανε καλα.
Συνεχεια στηριζεις εσυ εμας, ηρθε ο καιρος Nadine μου να σε στηριξουμε και εμεις!
Περιμενω πως και πως τα ευχαριστα!
Εγω πηγα στο διατροφολογο μου σημερα και μου ειπε οτι παω πολυ καλα, εχει βελτιωθει ο μεταβολισμος μου (χαρη στο πιπερι που μου ειπε να βαζω στο φαγητο...μπλιαχ!)... και μεχρι τα Χριστουγεννα θα χω χασει τα επιπλεον κιλα(15)!
και οχι με πολυ κοπο... αλλα με τροπο και τσαχπινια!φιλια σε ολες!
Nadinaki σου στέλνω όλη μου την αγάπη και όλες μου τις ευχές να σε συνοδεύουν ότι κι αν αποφασίσεις να κάνεις...
Είσαι μία, μοναδική και αναντικατάστατη εδώ μέσα αλλά σίγουρα και στους δικούς σου ανθρώπους που σε ζουν κάθε μέρα.....
Σήμερα,από την ώρα που ξύπνησα με γυροφέρνει μία λέξη:
http://4.bp.blogspot.com/_D-QPJg_BB_...Untitled-1.jpg
Ανοίγω την πρωινή μου εφημερίδα
Πάω super-market να 'σου μπροστά μου η προσφορά
http://www.promitheftiki.gr/images/p...xenia_ladi.jpg
Με βγάζουν κάτι φίλοι για φαγητό και καφέ
http://www.twin2.gr/img/entries/fl/1...-1-lakonia.jpg
Μετά μου λένε να πάμε ν'ακούσουμε κάτι φιλαράκια
που παίζουν μουσική και με πάνε σ'ένα λόφο
http://www.lesvosevents.com/mouskomad_12_12_08.jpg
Στο δρόμο μια ηλικιωμένη κυρία μας προτείνει ν'αγοράσουμε ένα βιβλίο για τη μέρα που'ναι
http://www.pediabooks.gr/pedia/image...ts/b145652.jpg
Και αμέσως συνειδητοποιώ τα σημάδια: Σήμερα γιορτάζει το Ξενιαλούμπι μου!
http://grhomeboy.files.wordpress.com...y_name_day.jpg
Τι να σου ευχηθώ για τη μέρα της γιορτής σου,πιο σέξυ φωνή που έχω ποτέ ακούσει;
Να'σαι γερό πάντα στην υγεία σου κι εσύ και όσοι αγαπάς,να έρθει επιτέλους αυτό που επαγγελματικά και προσωπικά περιμένεις
και αφήνω και κάποια αποσιωποιητικά να συμπληρώσεις εσύ ό,τι άλλο λαχταράς κι αγνοώ........................................ ..................
Να έχεις μια υπέροχη μέρα,γεμάτη αγάπη,ευχές και δώρα,που ασφαλώς να κλείσει με σπάσιμο πιάτων στα μπουζούκια!Φιλάκια γιορτινά!
Quote:
Originally posted by alalumaki
Εχω χαθεί, δεν μπορώ να σας παρακολουθήσω πια, τι να κάνω, νοιώθω εκτός κλίματος, θα μου δημιουργήσετε ψυχολογικό πρόβλημα..... Δεν έχω καταλάβει τίποτα.... η δε πρόεδρος έχει λαλήσει, βρίσκεται σε τρίτη διάσταση μάλλον, τι να πω, ΠΗΓΕΣ Η ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ !!!! γιατί δεν θα κοιμηθώ το βράδυ αν δεν μου πεις.......... και τι εγχειρήσεις είναι αυτές και βαλιτσάκια, θα βγάλεις το δακτύλιο μόνο ή θα κάνεις και τίποτα άλλο....
http://www.emotasia.com/wp-content/u...emoticons5.gifhttp://www.emotasia.com/wp-content/u...emoticons5.gifhttp://www.emotasia.com/wp-content/u...emoticons5.gifhttp://www.emotasia.com/wp-content/u...emoticons5.gifhttp://www.emotasia.com/wp-content/u...emoticons5.gifhttp://www.emotasia.com/wp-content/u...emoticons5.gif
Εμ...διακοπές μου ήθελες!Έμπρός καλά μου ποδαράκια τώρα!Για να μην τραυματιστείς ψυχολογικά αναφορικά με τα δικά μου τουλάχιστον,
σου γνωστοποιώ πως μετά από επίμονες πιέσεις πολλών κι ειδικά της Βάσιας(η οποία με έστειλε στην Κίνα όσο "διάστημα έκανα την κινέζα" σχετικά)
κι εν όψει των από δεκαημέρου έντονων πόνων μου στην κοιλιακή χώρα,έκλεισα το Σάββατο ραντεβού με τον σλιβοπτυχωτή του φόρουμ μας,
τον Σκρέκα,για ενημερωτικό ραντεβού αναφορικά με την τρίτη μου βαριατρική επέμβαση.Ασφαλώς θα βγει ο δακτύλιος και μετά πιθανόν να σλιβωθώ.
Τώρα γιατί όλοι χαίρονται τόσο πολύ,ειλικρινά δεν ξέρω...Εγώ φοβάμαι κάπως...Αλλά είπαμε κάνουμε θετικές σκέψεις!Εσείς κάνετε ήδη!Η σειρά μου τώρα!
Κι επειδή όπως καταλαβαίνεις δε θα σταματήσει η γη να γυρίζει για να την προλάβεις εσύ,κάλυψε γρήγορα τα κενά σου,να μην τρως τη σκόνη μας!
Δευτέρα έχεις διαγώνισμα υπόψιν!
Μαίρη Λουλού και Λινταλένια μου,ένα σβουριχτό φιλάκι στην καθεμία σας με όλη μου την αγάπη κι ευχαριστία!
Λινταλένια μου,σίγουρα είσαι γυναίκα παντρεμένη με παιδιά κι όχι ο Ρωμαίος μου,αυτός που γεννήθηκε να με λατρεύει;
Είστε όλες γλυκύτατες και μ'εχετε συγκινήσει πάρα πολύ!Δεν ξέρω κατά πόσο σας στήριξα,πάντως εγώ νιώθω δυνατή
εξαιτίας ΚΑΙ όλων εσάς!Είμαι πολύ τυχερή και σοφή που τόσα χρόνια έτρεφα κώλους για να σας συναντήσω!Φιλάκιαααα!
ξενια, ξανθιππη εισαι η πολυξενη? οτι και να εισαι, χρονια σου πολλα και ευτυχισμενα με 60 κιλα (το θεμα ειναι πως να χασεις τα υπολοιπα θα μου πεις αλλα εγω την ευχη την δινω), τον φωτη σου και μια πεθερα που να αποδειχθει οτι δεν ειναι η στριγγλα που φοβασαι.
εδωσα τουλαχιστον καμια παραξενη ευχη? ή μονο εσυ εχεις τα σκηπτρα?
αχ κοριτσια δεν προλαβαινω καθολου σημερα. πολυ μα παρα πολυ δουλεια. ελπιζω αυριο να μην ειναι ετσι. και κανονιστε. αυριο ειναι παρασκευη....
Κι εγώ είμαι η Μόνικα Μπελούτσι!Quote:
και κανονιστε. αυριο ειναι παρασκευη....
Quote:
Originally posted by Mairy_Lou
Εγω πηγα στο διατροφολογο μου σημερα και μου ειπε οτι παω πολυ καλα, εχει βελτιωθει ο μεταβολισμος μου (χαρη στο πιπερι που μου ειπε να βαζω στο φαγητο...μπλιαχ!)... και μεχρι τα Χριστουγεννα θα χω χασει τα επιπλεον κιλα(15)!
και οχι με πολυ κοπο... αλλα με τροπο και τσαχπινια!φιλια σε ολες!
http://www.beemsterboer.nl/images/prod/groot/peper.jpg
Έλα,λίγο ακόμα πιπεράκι κι από μας μπας και τα κάνουμε περισσότερα από -15 τα κιλά!
Βρε,μήπως το πιπέρι είναι η λύση στο πρόβλημα μας και δεν το ξέρουμε;Εγώ δε βάζω πάντως ούτε κόκκο!Παιδικό μενού γαρ!
Καλή δύναμη και καλή συνέχεια με τρόπο και τσαχπινιά,Μαίρη Λουλού μου!Κι ας βγάζουν καπνούς τα ρουθούνια και τ'αφτιά μας!
Κοιτα, αν χασεις ΜΕΡΙΚΑ κιλα της μοιαζεις, δεν λεω. αλλα το οτι τα εχω χαμενα εντελως, το παραδεχομαιQuote:
Originally posted by NADINE
Κι εγώ είμαι η Μόνικα Μπελούτσι!Quote:
και κανονιστε. αυριο ειναι παρασκευη....
και να φανταστεις οτι ξαναμπηκα στην οπερα για να δω τις καινουριες προσφορες του dia που τις βγαζει καθε δευτερη πεμπτη....