καπου στο 2000 με υπολογιζα κ εγω.
σπαω το κεφαλι μου κ δε θυμαμαι ποσες μου ειχε βγαλει ο διαιτολογος στα περιπου τωρινα κιλα μου.
θα ψαξω στο φορουμ οταν εχω χρονο. νομιζω καπου εκει που λες...
ταχα βγαλει κ γω με εναν τυπο 1950 αν θυμαμαι καλα
Printable View
καπου στο 2000 με υπολογιζα κ εγω.
σπαω το κεφαλι μου κ δε θυμαμαι ποσες μου ειχε βγαλει ο διαιτολογος στα περιπου τωρινα κιλα μου.
θα ψαξω στο φορουμ οταν εχω χρονο. νομιζω καπου εκει που λες...
ταχα βγαλει κ γω με εναν τυπο 1950 αν θυμαμαι καλα
Το κιλο ειναι 25 με 30 θερμιδες αναλογως και με τον βαθμο ασκησης που κανεις...
Πηνελοπη μπραβο σου για την απωλεια θελω να σε ρωτησω,μπορει να το εχεις ξαναπει αλλα ψαχνω κ δν βρισκω,σε ποσο καιρο τα εχασες τα κιλα;και με ποιον τροπο;
δυστηχως εδω κ μηνες καμμια ασκηση
ουφ 83.9 μετα τον καφε.
αμην.
εφυγααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααααααααα ααααααααααααααααααα στοχος 83.5 αυριο
επαψα να ζυγιζομαι καθε μερα γιατι με αγχωνει αλλα σημερα ειμαι 73.200 και παρα παρα πολυ χαρουμενηηηηηηηηηηηηηηηηη ηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!
καλημεραααααααααααααααααα αααα!
Απο το καλοκαιρι μεχρι τα Χριστουγεννα πηγα απο 85 σε 77 με πολυ λιγη προσπαθεια και απο τον Γεναρη που αρχισα εντατικα γυμναστικη και διατροφη τα υπολοιπα... Η μονη απαντηση π μπορω να σ πω για τη διατροφη ειναι το φερμουαρ στο στομα...Quote:
Originally posted by layza
Πηνελοπη μπραβο σου για την απωλεια θελω να σε ρωτησω,μπορει να το εχεις ξαναπει αλλα ψαχνω κ δν βρισκω,σε ποσο καιρο τα εχασες τα κιλα;και με ποιον τροπο;
καλημερα
λιπος λιγοτερο, βαρος αμετακινητο
δεν φταιει παντως η ζυγαρια, την τεσταρα με μια 6αδα νερα
τωρα οσον αφορα το ποσοστο λιπους, τι να πω?
αφου δεν κανει λαθος στα κιλα γιατι να κανει στο λιπος?
δεν ξερω τι γινεται, πραγματικα...
Παλι στα ιδια σημερα(5η μερα)!Οτι να ναι πραγματικα.Χθες το απογευμα με εδειξε μισο κιλο κατω (λογος ανεξηγητος) και σημερα παλι στα ιδια.Η ζυγαρια ειναι ενταξει γιατι κι εγω την τσεκαρα.Δε σταματαμε συνεχιζουμε.Ειδικα τωρα που ολοι μου λενε οτι εχω αδυνατισει ΠΑΡΑ πολυ (κι εγω εχω χασει 7 κιλα απο το πασχα).Προχωραμε.Η ζυγαρια δε θα με ξενερωσει.;)
Eτσι ετσι!
Καλησπέρα κι από μένα!Σήμερα το πρωί ζυγίστηκα και η ζυγαριά μου έδειχνε 86!!Και νιώθω πολύ χαρούμενη γι'αυτό...αλλά θα χαρώ ακόμη περισσότερο αν η ζυγαριά του διαιτολόγου δείχνει το ίδιο τη Δευτέρα...οπότε αφήνω την αλλαγή στο τικεράκι για τότε!
67,7!! Γιούυυυπι ξεκόλλησα! Για την ακρίβεια το πρωί ήμουν 68,1 κ όταν γύρισα 67,7!
μα ειναι δυνατον????η Mama's σαλατα στα goody's 764 θερμιδες????
Τι έχει μέσα αυτή η σαλάτα? τόσο παχυντικό! δε την έχω πάρει ποτέ
Υλικά:
Τραγανά κρητικά παξιμάδια με ντομάτα,κάπαρη, ελιές, μαϊντανό, φέτα, ρίγανη και ελαιόλαδο.
ας ετρωγα ενα burger τις μισες θα παιρνα
μάλλον λάθος θα είναι βρε Πεννου, λέμε να είναι 150 θ. τα παξημάδια, και 100 η φέτα, 100 το λάδι και 50 οι ελιές χοντρικά, δε την κόβω
για παραπάνω, που βρήκες εσύ αυτή την τιμή?
Τι να πω ίσως την έχουν πλημμυρίσει στο λάδι, πως αλλιώς? τι να πω.. δύσκολο μου φαίνεται με αυτά τα υλικά
παντως λαδι δεν ειχε πολυ ουτε να φανταστεις τα παξιμαδια δεν ειχαν μαλακωσει
ρε παιδια ενα παξιμαδι ειναι 50 θερμιδες. οχι ολα τα παξιμαδια μιας σαλατας που εχει ως βαση τα παξιμαδια να ειναι 150. σχεδον ολες οι σαλατες που περνουμε απ'εξω ερχονται γυρω στο 700αρι
και για την πενου π ειπε για το μπεργκερ... ναι ενα μπεργκερ θα ηταν γυρω στις 450 αλλα δεν θα χορταινεσ με τιποτα. ενα μια ολοκληρη σαλατα ειναι χορταστικη.
δεν πειραζει 1611 σημερα πηρα....αν σκεφτεις οτι για να διατηρησω καθε κιλο μου θελω 30 θερμιδες μια χαρα τα πηγα...
Κούκλα μου,μήπως ο κυριούλης που έγραψε το άρθρο έκανε λάθος? Δεν έχει και τίποτα μέσα, μια ενυσχιμένη
ντοματοσαλάτα είναι σαν Κρητικός ντάκος περίπου. Μην αγχώνεσαι Πεννου μου, αποκλείται να εχει 764 θερμίδες, τότε
δεν έτρωγες ένα μουσακά περιποιημένο ας πούμε? χεχε
δλδ ο κρητικος ντακος εχει λιγες θερμιδες? μια σαλατα που εχει βαση το παξιμαδι και οχι καποιο λαχανικο μοιραια ειναι τιγκα στις θερμιδες
οχι και 764 πάντως! το παξημάδι του ντάκου είναι περίπου 75 γρμ., κριθαρένιο και είναι περίπου 150 θερμίδες το κομμάτι,
πόσο ντομάτα, λάδι , ελιές, κάπαρη, φέτα, λάδι έχει για να φτάσει 764?
Αυτός που φιάχνω για μένα είναι περίπου 350 θερμίδες και το τρώγω σαν κανονικό γεύμα
Και μου το είχε δώσει ο διαιτολόγος , αποκλείεται λοιπόν να μου έδινε 760 θερμίδες σε ένα γεύμα
και η φετα ηταν λιγοστη γι αυτο και μου κανε εντυπωση αντε στην ξεφτιλα 500 θερμιδες
παξημάδι με παξημάδι διαφέρει, μόνο με ζύγισμα βρίσκεις άκρη. Κρητικά υπάρχουν και κάτι πιτσιρίκια, αλλά και κάτι τεράστια, ποιά έχει μέσα αυτή η σαλάτα?Quote:
Originally posted by penelope1985
ρε παιδια ενα παξιμαδι ειναι 50 θερμιδες. οχι ολα τα παξιμαδια μιας σαλατας που εχει ως βαση τα παξιμαδια να ειναι 150. σχεδον ολες οι σαλατες που περνουμε απ'εξω ερχονται γυρω στο 700αρι
το πολύ πολύ 500 συμφωνώQuote:
Originally posted by pennou
και η φετα ηταν λιγοστη γι αυτο και μου κανε εντυπωση αντε στην ξεφτιλα 500 θερμιδες
http://www.goodysnet.com/files/Mealimages08/mamas.jpg
αυτη ειναι η σαλατα αλλα μην φανταστειτε οτι ειχε τοση φετα το 1/4 της μεριδας των 100γρ. ειχε
Στην ξεφτίλα 450 θερμίδες για μένα, και οι ελιές είναι κομένες, τα παξημαδάκια κριθαρένια των 10 γρμ. το καθένα, τα αγοράζω κι εγώ.
Η φέτα από ότι βλέπω είναι δεν είναι 40 γρμ.
Χαλάρωσε Πεννάκι μου
ευχαριστωωωωω.....αααα πηρα και μια κρεμα σημερα την liposilk απο sant'angelica μου πε η φαρμακοποιος οτι ειναι πολυ καλη.....πηγα βασικα να παρω τιποτα χαπια αλλα μου πε οτι επειδη κανουμε προσπαθειες για παιδι και τετοια να μην χρησιμοποιω χαπια γιατι δεν κανει καλο...το λεω για τις ενδιαφερομενες...Quote:
Originally posted by BettyG
Στην ξεφτίλα 450 θερμίδες για μένα, και οι ελιές είναι κομένες, τα παξημαδάκια κριθαρένια των 10 γρμ. το καθένα, τα αγοράζω κι εγώ.
Η φέτα από ότι βλέπω είναι δεν είναι 40 γρμ.
Χαλάρωσε Πεννάκι μου
Αυτό το βρήκα στη σελίδα των goody's. Δεν νομίζω να λένε περισσότερες θερμίδες γιατί δεν θα τους συνέφερε :P
Αυτό όμως 53γρ λίπος, με βάζει σε σκέψη.. τι άλλο βάζουν τόσο λιπαρό και δεν το λένε;; Μήπως δεν είναι ελαιόλαδο αλλά μίγμα και με άλλο είδος λαδιού;
Quote:
Originally posted by dew
Αυτό όμως 53γρ λίπος, με βάζει σε σκέψη.. τι άλλο βάζουν τόσο λιπαρό και δεν το λένε;; Μήπως δεν είναι ελαιόλαδο αλλά μίγμα και με άλλο είδος λαδιού;
λεγε μου τετοια...οπως και να χει κ τωρα που ζυγιστηκα ειναι λιγοτερο απο το πρωι...αυτο ειναι καλοοοο
Μην αγχώνεσαι βρε κορίτσι, ΄για μένα ακόμα και έτσι, η σαλάτα είναι πολύ καλύτερη από τα μπιφτέκια τους.. ένας θεός ξέρει πόσο λίπος έχουν μέσα και έτσι τοσοδούλικα που είναι έχουν τόσες θερμίδες. :P
αχ εχεις δικιο απο οτι να τρωγα καμια αλλη βλακεια καλυτερα η σαλατα...
Αν λένε αλήθεια οτι έχει 35 γρμ, λάδι , το λάδι μόνο είναι 305 θερμίδες, λοιπόν πάλι δε βγαίνει 760, με 40 γρμ. φέτα, 3-4 παξημαδάκια
ντομάτα και κάπαρη , μισες ελιές, τότε η chef πόσες έχει?
εχει πολλα παξιμαδακια με πηχτο λαδι ποτισμενα, δεν εχει νερα ή ζουμια ντοματας.Quote:
Originally posted by BettyG
Τι να πω ίσως την έχουν πλημμυρίσει στο λάδι, πως αλλιώς? τι να πω.. δύσκολο μου φαίνεται με αυτά τα υλικά
εκει ειναι οι θερμιδες,
κ γω την ειχα φαει κ απο περιεργεια αναρωτηθηκα μετα τι παιζει κ μετανοιωσα, καλυτερα μπεργκερ που λεει κ η πενου!
4 μικρα παξιμαδακια ειχε και ελαχιστο λαδι αφου ηταν τουβλο τα παξιμαδια...