ααα τωρα καταλαβα γιατι με ρωτησες.Quote:
Originally posted by Cherie
Εγώ έχω τρέλα με τα piercings,άλλα σε νορμαλ σημεία!
δε σ'αρέσουν κλικ?
ηταν λινκ αυτο που εβαλα βρε.
αυτο με τα πολλα ερωτηματικα ηταν ο τιτλος
Printable View
δε σ'αρέσουν κλικ?
ʼμυνα θα το έλεγα,και έναν τρόπο να δείξω ότι και καλά είναι όλα οκ...Δεν ξέρω γιατί το κάνω,μάλλον γιατί οι γύρω μου έχουν σχηματίσει μια συγκεκριμένη εικόνα κι εγώ την ακολουθώ??δεν ξέρω..Μόνο στους γονείς μου έχω ανοιχτεί κατά καιρούς,αλλά όταν είχα φτάσει σε χάλια σημείο και έπρεπε κάπου να τα πω για να ''ανακουφιστώ'' λιγάκι.Quote:
Originally posted by click
νιωθεις οτι υποκρινεσαι μπροστα στους αλλους?Quote:
Κλικ μου δεν ξέρω,ειλικρινά...Τόσα χρόνια δεν έχει αλλάξει,γιατί να αλλάξει τώρα?
mitsokolo,κι εγώ ακριβώς το ίδιο,αυτοπεποίθηση σχεδόν καθόλου,άλλα οι γύρω μου εισπράτουν το αντίθετο.
τι ομορφο :)
ναιιιιιιιιιιιι ακομα........5 χρονια μαζιιιιιιιιιι ειμαι τρελλα ερωτευμενη ακομα χαχαχαχαχα :smilegrin:Quote:
Originally posted by smart
ασχετο, marili, καποια στιγμη, οταν ημουν πολυ νεα στο φορουμ ειχα πεσει πανω σε καποιο ποστ σου κ μου ειχε τραβηξει την προσοχη η υπογραφη σου....
την εφερνα συχνα στο μυαλο... τον ζεις ακομη? και αντεχεις? :D
και γω το εκανα για πολλα χρονια. αν και υπηρχαν φορες που χανομουν στην κοσμαρα μου και ακουγα τα κλασικα "τι επαθες? τι εχεις? εγινε κατι?"Quote:
ʼμυνα θα το έλεγα,και έναν τρόπο να δείξω ότι και καλά είναι όλα οκ...Δεν ξέρω γιατί το κάνω,μάλλον γιατί οι γύρω μου έχουν σχηματίσει μια συγκεκριμένη εικόνα κι εγώ την ακολουθώ??δεν ξέρω..Μόνο στους γονείς μου έχω ανοιχτεί κατά καιρούς,αλλά όταν είχα φτάσει σε χάλια σημείο και έπρεπε κάπου να τα πω για να ''ανακουφιστώ'' λιγάκι.Quote:
Κλικ μου δεν ξέρω,ειλικρινά...Τόσα χρόνια δεν έχει αλλάξει,γιατί να αλλάξει τώρα?
mitsokolo,κι εγώ ακριβώς το ίδιο,αυτοπεποίθηση σχεδόν καθόλου,άλλα οι γύρω μου εισπράτουν το αντίθετο.
και αμεσως πηγαινα να το μπαλωσω οτι οχι ολα ειναι καλα, μια χαρα.
τωρα ακομα χανομαι καθε τοσο... και λεω απλα "οχι, ειναι το φυσικο μου. καποιες φορες κοιταω ενα φαντασμα"
και τελειωνει η υποθεση.
ετσι ειμαι, τι να κανουμε. δεν ειμαι μες στο κεφι ολη την ωρα.
ειμαι νταρκ
ωχουυυυυυυυυυυυυυ
Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα!Εγώ αυτό που σε ρώτησα μου το απάντησες στο προηγούμενο ποστ.Quote:
δε σ'αρέσουν κλικ?
Αυτή η απάντηση δεν κατάλαβα που αναφέρεται!:smirk:
α νομιζα οτι με ρωτησες επειδη φαινοταν σα να λεω οτι μου φαινεται κουφο να σας αρεσουν τα πιρσινγκ.Quote:
Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα!Εγώ αυτό που σε ρώτησα μου το απάντησες στο προηγούμενο ποστ.Quote:
δε σ'αρέσουν κλικ?
αλλα το
"σας αρεσουν τα piercing;;;;;;;;;"
ηταν τιτλος απο τοπικ με λινκ απο μεσα
μπουρδουκλωθηκαμε
fae prits! ax ti gentleman! και με χιουμορ παρακαλω! πεθενω για χιουμορ φαε πριτσ, θα σου κανουμε τοπικ! χαχαχαχα :love:
marili πολυ γλυκο τατουαζακι! :D
Αυτό!!αυτό ακριβώς όπως το λες!Και έχω βαρεθεί να απολογούμαι γιατί δεν θέλω να βγω,γιατί δεν κάνω τον κλόουν της παρέας,γιατί δεν έχω κέφι,γιατί δεν χορεύω..Ε δεν είμαι αρκούδα πια!ούτε ρομπότ που ρυθμίζεται.έχω τις καλές μου και τις μαύρες μου.Γιατί δεν το καταλαβαίνουν ποτέ αυτο...??Quote:
και γω το εκανα για πολλα χρονια. αν και υπηρχαν φορες που χανομουν στην κοσμαρα μου και ακουγα τα κλασικα "τι επαθες? τι εχεις? εγινε κατι?"Quote:
τωρα ακομα χανομαι καθε τοσο... και λεω απλα "οχι, ειναι το φυσικο μου. καποιες φορες κοιταω ενα φαντασμα"
και τελειωνει η υποθεση.
ειμαι νταρκ
ωχουυυυυυυυυυυυυυ
Οπότε πλέον απλά χαμογελάω ή όταν δεν έχω καθόλου όρεξη επικαλούμαι πονόκοιλο...!!;)
Χαχαχα!!Ναι πράγματι!τώρα πάντως κατάλαβα και τις 2 απαντήσεις!;)Quote:
α νομιζα οτι με ρωτησες επειδη φαινοταν σα να λεω οτι μου φαινεται κουφο να σας αρεσουν τα πιρσινγκ.Quote:
δε σ'αρέσουν κλικ?
αλλα το
"σας αρεσουν τα piercing;;;;;;;;;"
ηταν τιτλος απο τοπικ με λινκ απο μεσα
μπουρδουκλωθηκαμε
γιαυτο δεν το καταλαβαινουν, επειδη δεν το δειχνεις ;)Quote:
Αυτό!!αυτό ακριβώς όπως το λες!Και έχω βαρεθεί να απολογούμαι γιατί δεν θέλω να βγω,γιατί δεν κάνω τον κλόουν της παρέας,γιατί δεν έχω κέφι,γιατί δεν χορεύω..Ε δεν είμαι αρκούδα πια!ούτε ρομπότ που ρυθμίζεται.έχω τις καλές μου και τις μαύρες μου.Γιατί δεν το καταλαβαίνουν ποτέ αυτο...??Quote:
και τελειωνει η υποθεση.
ειμαι νταρκ
ωχουυυυυυυυυυυυυυ
Οπότε πλέον απλά χαμογελάω ή όταν δεν έχω καθόλου όρεξη επικαλούμαι πονόκοιλο...!!;)
Κλικ μου καλώς ή κακώς δεν έχω τη διάθεση να εξηγήσω τι μου συμβαίνει γιατί είναι όλοι τόσο στον κόσμο τους που απλά θα δείξουν και καλά ένα ενδιαφέρον και μετά από λίγα λεπτά θα συνεχίσουν το ''χορό'' τους.Οπότε από το να βγω τρέλη και μίζερη,προτιμώ να τους αφήσω με την ιδέα που έχουν σχηματίσει και απλά να το παίζω πολυάσχολη όταν δεν έχω διάθεση να βγω..Δεν ξέρω πόσο θα αντεξω με αυτή την τακτική,προς το παρόν πάντως έχω βρει την ησυχία μου όταν τη χρειάζομαι!
δεν ξερω ποσο θα αντεξεις.
αλλα η αναποδη τακτικη για μενα ηταν τελικα ανακουφιστικη
Όταν δω ότι δεν πάει άλλο θα σε θυμηθώ..:blush:
Και είμαι σίγουρη ότι θα είναι καλύτερα,άλλα αυτή η σκ**οδιάθεσή μου να μην φορτώνω κανέναν με τα προβλήματα μου είναι που θα με φάει...Κατά τα άλλα βρίσκω δικαιολογίες για να αποφύγω π.χ. μια έξοδο και μετά νιώθω και τύψεις τρελές που είπα ψέματα γιατί η φίλη μου ήθελε να βγει και εξαιτίας μου έμεινε μέσα..Γενικά δεν το έχω και πολύ αυτό..Με λίγα λόγια ο μα**κας της υπόθεσης!!
δε θελεις να φορτωνεις με τα προβληματα σου η φοβασαι οτι αμα δεν εισαι η ευχαριστη της υποθεσης δε θα εισαι αποδεκτη?
:)
Όχι σμάρτ μου,το πρώτο δεν θέλω.Όσο για το δεύτερο δεν το φοβάμαι,απλά επειδή ακριβώς έχουν μια συγκεκριμένη εικόνα για μένα αν αυτό αλλάξει θα πρέπει να απολογούμαι, κάτι που δεν είμαι σε διάθεση να κάνω.τις περισσότερες φορές έχω κυρίως το ρόλο του ακροατή και του συμβουλάτορα στα προβλήματα των άλλων... δεν το κάνω καταναγκαστικά,άλλωστε είναι ωραίο όταν οι φίλοι σου σε εμπιστεύονται,άλλα κάποιες φορές καταντάει κουραστικό...
Σκεφτομαι...ειναι 5.30 βραδι...Δεν εχω κοιμηθει ακομα.Εφτιαξα ενα εσπρεσο ντεκαφεινε κ μπηκα στο σαλονι.Ο γατος μου με κοιταζει νυσταλεα κ με απορια.Μετα τα τελη Μαρτιου γυριζω στο σπιτι μου.Παντα αυτη η δυσκολια με τη μανα μου.Ειμαστε εντελως διαφορετικες κ πραγματικα δεν ξερουμε πως να προσεγγισουμε η μια την αλλη.Θελω πολυ να φυγω.Για αλλη μια φορα,απετυχα στη διαμονη μου εδω.
Θα ηθελα πολυ να εβλεπα ενα βιντεο του εαυτου μου οταν ημουνα παιδι γιατι εχω απορροφησει πραγματα που δεν ειναι δικα μου.
Επισης σκεφτομαι οτι ειμαι καφεινομανης χα χα μαλλον εσπρεσομανης.
Σκεφτομαι οτι αυτη η ιστορια με την Ιαπωνια κ τη ραδιενεργεια δειχνει για ακομα μια φορα οτι οι κυβερνοντες ειναι κρυφοι ψυχοπαθεις.Μια φιλη μου μου εγραψε στο φεις μπουκ οτι τοσο καιρο οι Ιαπωνες ειχαν γεμισει τη θαλασσα με αιμα απο τα αθωα σκοτωμενα δελφινια κ τις φαλαινες που δολοφονουνε κατα χιλιαδες ,αδιαφοροι κ κουφοι στις διαμαρτυριες κ τωρα με το τσουναμι η θαλασσα εκδικηθηκε.Μπορει ναναι κι ετσι...
Σκεφτομαι οτι θα πιεσω τον εαυτο μου να σηκωθει αυριο γιατι αν το αφησω θα γινει φαυλος κυκλος.Και σκεφτομαι τα χαλια που εχει αυτος ο κοσμος.Και ποσο αθωα ειναι τα ζωα.Και ποσο ανυπερασπιστα μπροστα στο μεγαλυτερο θηριο...Κοινοτυπο αλλα αληθες.
Αντε καληνυχτα...
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ?????????????????????ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:smilegrin:
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΜΠΑΙΝΩ............:smilegrin:;):lol::smilegr in::o;)
ΕΙΜΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ Κ ΦΟΒΙΣΜΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ:rolleyes:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
cherrie, εχεις σκεφτει οτι αυτο που εσυ το βλεπεις ετσι (οτι δε θελεις να τους φορτωνεις) αυτοι μπορει να το εκλαμβανουν πχ ως ελλειψη εμπιστοσυνης?
το να δωσουμε την ευκαιρια στους φιλους μας να μας ακουσουν κ να μας στηριξουν δεν ειναι επιβαρυνση.. το χεις σκεφτει ποτε ετσι?
εσυ πως θα ενιωθες αν οι φιλοι σου δε μοιραζονταν μαζι σου οσα τους απασχολουν?
:)
lessing, κοπελια, μ αυτες τις σκεψεις λογικο το βρισκω να μην εχει κοιμηθει στις 5,30 το πρωι... ελεος δλδ!!
μαρια με το καλο :)
πετας ε?
:bouncy:
μαρια με το καλο :)
πετας ε?
:bouncy: [/quote]
ναι ναι ναι ναι ναι ναι:yes::yes::yes::yes:
σε ευχαριστω πολυ :spin:
maria μου σου ευχομαι τα ονειρα σου να πραγματοποιηθουν και οι επιθυμιες σου να υλοποιηθουν ....μην φοβασαι τιποτα παρα να θυμασαι κατι και να παιρνεις δυμαμη......οι σκεψεις μας θα ειναι κοντα σου.....
ολα καλα να σου πανε:starhit::starhit::starhit:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ:spin::yes:Quote:
Originally posted by REDROSE
maria μου σου ευχομαι τα ονειρα σου να πραγματοποιηθουν και οι επιθυμιες σου να υλοποιηθουν ....μην φοβασαι τιποτα παρα να θυμασαι κατι και να παιρνεις δυμαμη......οι σκεψεις μας θα ειναι κοντα σου.....
ολα καλα να σου πανε:starhit::starhit::starhit:
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ:smilegrin::tumble::wink1::yes:;):tumble ::spin::smilegrin:
αντε να δουμε αυριο εχω ζυγισμα και εχω αγωνια....και ο λογος ειναι ο εξης...
πριν την καθαρα δευτερα ζυγιστηκα και ολα ηταν τελεια ....ειχα χασει 2 κιλα και ημουνα στα 109,800
εσπασα και το κολο 110 μετα ομως απο το τριημερο πηραν τα μυαλα μου αερα και τα σκ........
λιγο η εξοχη που πηγαμε λιγο το τζακακι και το χιονακι . να σου και το φαγητακι......μετα αδιαθετησα 9/3 και που να ανεβω στη ζυγαρια,οποτε αυτη τη βδομαδα στρωθηκα και πιεστηκα αρκετα θα ελεγα διατροφικα οχι τοσο για να δω το ουαου αποτελεσμα αυριο αλλα για να ειμαι τουλαχιστον στα ιδια κιλα πριν τις ατασταλειες μου 109,800 για αυτο και εχω αυρριο αγωνια...:puzzled::puzzled:
Μαρία μπράβο!Με το καλό εύχομαι!
Σμαρτ δεν είναι ότι δεν συζητάω γενικά μαζί τους.Απλά νομίζω ότι με απασχολούν ορισμένα πράγματα που ούτε μόνη δεν έχω καταφέρει να λύσω.Και το να συζητήσω για ένα θέμα όπως η σχέση μου με το φαγητό για παράδειγμα,με κάποιον που δεν το έχει ζήσει δε νομίζω ότι θα καταφέρω να πετύχω κάτι.Οπότε συζητάω για πιο ανάλαφρα πράγματα όπως προβλήματα με τη σχολή,με το αντίθετο φύλο κλπ...Δεν είναι ότι δεν τους συμβουλεύομαι,απλά αυτά που πραγματικά με απασχολούν μου είναι δύσκολο έως αδύνατο να τα μοιραστώ με άλλους.Αυτά..:)
βαριέμαι απίστευτα σε εκνευριστικό βαθμό :S
Σκεφτομαι διαρκως τι θα φαω αυριο για να χασω αυτα τα 3 κιλα που εχουν εγκατασταθει πανω μου απο το καλοκαιρι και ειλικρινα δεν μπορω να τα ξεφορτωθω με τιποτα........δεν ξερω πως να διαχειριστω την κατασταση.....
Οτι έχω πολυ δρομο άκομα .............. :barfy::barfy::barfy::barfy::barfy:
Αυτο που καταλαβαινω ειναι πως ειτε λιγα ειτε πολλα κιλα εχει να χασει κανεις ο γολγοθας ειναι ιδιος......
magia ειναι εγκεφαλικο το θέμα ............Δυστυχως.
σκεφτομαι οτι τωρα κοντα θα πεθανει το ξερω...παντα εχω ασχημη διαθεση οταν ειναινα γινει το χειροτερο...
σκεφτομαι οτι η χρονια του γαμου μου ηταν ασχημη για δικους μου ανθρωπους που υπεφεραν με την υγεια τουςς, αλλα κ αυτη η χρονια δεν ειναι καλυτερη...αρα δε φταιω εγω που παντρευτηκα τοτε...
ποιος θα πεθάνει bad?
γιατί να φταίς που παντρέυτηκες?
γιατι ολοι οι δικοι μου ειχαν ή εμφανισαν ή επιδεινωθηκαν προβληματα υγειας τους...
σε σημειο που νομιζαμε θα ακυρωθει ο γαμος...
δεν φταιμε που παντρευτηκαμε, αλλα δεν ηταν κ τοση αναγκη να γινει, ουτε εγγυος ναμουν! απτην αλλη ποτε θα παντρευομασταν?>!>
μια γυναικα που την εχω σαν δευτερη μανουλα ειναι πολυ ασχημα...και το χειροτερο ειναι οτι δεν το ξερει. εκεινη νομιζει οτι σωζεται απο θαυμα καθε φορα...
θελω να προλαβω να παμε διακοπες, οταν καταφερει κ παρει την αδεια του ο ανδρας μου, να ξεσκασουμε αφενος αλλα κ να τη γνωρισει, να περασουμε απο εκει...
Δεν θελω να πεθανει χωρις να εχουν γνωριστει, θα παρει μεγαλη χαρα...
πωπω... σοκαριστικό :|
όχι πως οτι τα προβλήματα δεν είναι σοκαριστικό
αλλά με τον θάνατο έχω θέμα (δε μπορώ ούτε να σκεφτώ οτι καποια στιγμή θα πεθάνουμε και δε θα ξαναυπάρχουμε, νομίζω πως είναι ψέμα. Αλήθεια το νομίζω ε.. δε κάνω πλάκα... λογικά όλοι μας ε, ανθρώπινο δεν είναι; )
άντε μακαρι να πάτε και φέτος΄...
ωχ συγνωμη θα σου χαλασα το βραδυ βρε τσιτσι...σορρυ που εφυγα κ χωρις καληνυχτα αλλα ειχα...μηνυμα...αυτο κι αν ηταν σοκαριστικο,
απτην κορη της.
ε μετα δεν ειχα διαθεση για συνδεση στο ιντερνετ, ασε που ειχε πεσει το ρευμα κ ναι μεν ειχα ιντερνετ απο το ups αλλα εκανα διαρκως τουττττττττ τουτττττττττττ κ θα ξυπνουσε τον δικο μου...
σημερα με το καλημερα (τωρα) τον πηρα τηλ κ τσακωθηκα μονη μου κυριολεκτικα, ελπιζω να καταλαβε οτι απλα ειμαι χαλια κ να μη τσακωθουμε.
αλλα κ να κανει αυτα που του ειπα...ενταξει τα μεγαλοποιησα λιγο γμτ με τη σκατα διαθεση.
Τσακωνομαστε για βλακειες κ ειναι κριμα. αντε να δουμε ολα στραβα πανε αυτες τις μερες ολα,,,δεν εχω κ αμαξι να παω δουλεια κ θα προχωρω στη βροχη...(ψιλοτρακαρα χθες)
μου αρεσει η βροχη αλλα σημερα δε μου αρεσει τιποτε. τη σιχαινομαι αυτη τη μερα. απλα ξυπνησα κ δε μου αρεσει τιποτε. τουλαχιστο αλλαξα ωραρια υπνου κ παλι. ελπιζω!
Καλημέρα bad...
λές να φταίει που έχει αύριο Πανσέλληνο?
τουλάχιστον προσπάθησε όσο μπορείς γιατί και οι καυγάδες δίχως σοβαρό λόγο χειροτερεύουν το κλίμα...
εμείς εδώ έχουμε ήλιο :/
πανσεληνο?! δεν ξερω δεν πολυπιστευω σαυτα...απτην αλλη why not :)
τι γινεται την πανσεληνο? θα σεληνιαστουμε?! να ελλειπτιαστω ηθελα αυριο...(ελλειπττικο χαχαχαχ)
Καλημερα κουκλιτσα!
χαχα.. εμένα όποτε η μαμα καυγαδίζει με τον μπαμπα, λέει "α.. έχει πανσέληνο απόψε"
χαχαχχα καλο! ε αποψε ας κανουμε ερωτα λοιπον αφου θα καυγαδιζουμε αυριο. (να κι ενα απτα θετικα οταν θα μενεεις με τον καλο σου, θα εχεις το θεμα με την τροφη αλλα θα μπορεις κ να κανεις ερωτα οποτε θες)
- αυτο κολλαει στην κουβεντα μας στο αλλο θεμα - χεχε
αχ.. πίκρα με τον φίλο μου. τον βλέπω πολύ αραιά..
αλλά τι να κάνω που τον θέλω τόσο...αντέχω
bad... make love not war....:love:
:love::love::love::love::love::love::love::love::l ove::love::love::love::love::love::love::love::lov e::love::love::love::love::love::love::love::love: :love::love::love::love::love::love::love::love::l ove::love::love::love::love::love::love::love: