Ή Ελευθερία, ή ησυχία. Πρέπει να διαλέξετε. Ή θα είσαστε ελεύθεροι, ή θα είσαστε ήσυχοι. Και τα δύο μαζί δε γίνονται
Θουκυδίδης
Printable View
Ή Ελευθερία, ή ησυχία. Πρέπει να διαλέξετε. Ή θα είσαστε ελεύθεροι, ή θα είσαστε ήσυχοι. Και τα δύο μαζί δε γίνονται
Θουκυδίδης
Διαφωτισμός είναι η ανάδυση του ανθρώπου από την αυτοεπιβαλλόμενη ανωριμότητα
Εμμάνουελ Καντ
(κλίκ)
Who said that time heals all wounds? It would be better to say that time heals everything except wounds. With time, the hurt of separation loses its real limits. With time, the desired body will soon disappear, and if the desiring body has already ceased to exist for the other, then what remains is a wound… disembodied.
R.I.P. Chris Marker
Άνευ όρων ελευθερία είναι το αντίθετο της ελευθερίας
Δικαιοσύνη υπέρ πάντων σημαίνει ότι η προσωπικότητα του ατόμου πρέπει να υποταχθεί στο συλλογικό καλό.
Ελευθερία χωρίς δικαιοσύνη είναι η αγριότητα του πιο ισχυρού.
Και η δικαιοσύνη χωρίς ελευθερία είναι η κυριαρχία του συρματοπλέγματος.
Αλμπέρ Καμύ (1913-1960, Νομπέλ Λογοτεχνίας το 1957)
" Δεν είναι δυνατόν να προκύψει κρίση την επόμενη βδομάδα! Το πρόγραμμά μου είναι πλήρες " Κίσσινγκερ
χαχαχα αμ έτσι εξηγείται τώρα, το "μαζύ τα φάγαμε!" του χοντρού..
"Αν κοιταξεις ενα σχιζοφρενη στα ματια , θα νομιζει οτι εισαι μια απο τις γκομενες που δεν εχει"
Εγω εβγαλα το παραπανω αποφθεγμα που δεν βγαζει νοημα...γιατι οποια βλεπω την ερωτευομαι:Ρ
Σιγουρα το χουν πει και χιλιαδες αλλοι...
Δύο άνθρωποι αγαπούν ο ένας τον άλλο, μόνο όταν είναι ικανοί να ζήσουν ο ένας χωρίς τον άλλο, αλλά διαλέγουν να ζήσουν μαζί!
Η δυστυχία σχεδόν πάντα δείχνει ότι υπάρχει ένας δρόμος που δεν ακολουθήθηκε.
Ένα ταλέντο που δεν καλλιεργήθηκε, ένας εαυτός που δεν αναγνωρίστηκε. Μια κατάσταση που χρειάζεται αλλαγή!. (Lawrence Leshan)
To know the right, yet to dally with the wrong, is the philosophy of death.
Η ζωή είναι σκατά και μετά πεθαίνεις.
Είμαι αισιόδοξος σήμερα...
You don't love a woman because she's beautiful, she is beautiful because you love her.
Η ελευθερια μου δεν τελειωνει εκει οπου αρχιζει η ελευθερια του αλλου,αυτη η φραση αναφερετε στο δικαιωμα και οχι στην ελευθερια,το δικαιωμα σου δεν εμποδιζει την ελευθερια σου,..μπορω ισως να προσβαλω τον διευθηντη μου..μπορω να βγω γυμνος στον δρομο,οστοσο οσο ελευθερος κι αν ειμαι..δεν μπορω να βγω απο το παραθυρο πετοντας,:)
τι ειδους ελευθερια ειναι μια ελευθερια που καθοριζεται παντοτε απο κατι?
.................................................. ..........
και ολοι αυτοι οι συλογισμοι που καναμε για να υποστηριξουμε την ελευθερια ειναι καθαυτοι λαθος γιατι η εργασια μας ξεκινησε απο μια λαθος ιδεα,εστω κι αν στην διαδρομη περασαμε απο αληθινα συμπερασματα, η παρεκληση προερχεται απο την συγχηση της ελευθεριας με την παντοδυναμια,
γιατι ο ορισμος''ελευθερια ειναι να κανει κανεις οτι θελει'' ειναι ο ορισμος της παντοδυναμιας και οχι της ελευθεριας, και παντοδυναμοι δεν ειμαστε,κανεις δεν μπορει να κανει ακριβως και παντα αυτο που θελει...μπορει να επιλεξει ομως το τι θα κανει...¨:)
Xorxe mpoykai-ο δρομος της αυτεξαρτησης
"Η αληθινή καλωσύνη του ανθρώπου δεν μπορεί να φανερωθεί με απόλυτη καθαρότητα και απόλυτη ελευθερία παρά μόνο απέναντι σ' αυτούς που δεν εκφράζουν καμία δύναμη...
Η πραγματική ηθική είναι οι σχέσεις μ' αυτούς που είναι στο έλεος μας..."
Μίλαν Κούντερα
(Μόλις το είδα στο ίντερνετ και μου άρεσε πολύ και συμφωνώ απόλυτα...)
If you give it all youve already won
εγώ θα γράψω κάτι που διάβασα στο twitter μου το πρωϊ
Τόλμα μω το κερατάκι μου μέσα!!!Τόλμα!!! Δεύτερη ζωή δεν έχεις...