Καμιά βλαμμένη θα ΄ταν αν μου επιτρέπεις...........
Printable View
Καμιά βλαμμένη θα ΄ταν αν μου επιτρέπεις...........
Με προλαβε η κιουμπ
εγω θα σταματησω να σε χαιδευω, παντως.
ο καθενας εχει τους γνωστους και τις γνωστες που του αξιζουν. και σ αυτο, ειμαι απολυτη.
αν στα 22 δεν εχει καποιος κριτηριο για το ποιοι ανθρωποι αξιζουν την παρεα του, ας τα λουστει κι ας υποφερει που δεν εμπιπτει στα κριτηρια επιλογης τους...
Δεν ζήτησα πουθενά να με χαϊδέψεις,ούτε το απαίτησα.
Τρελός και μη ωραίος είμαι,όχι μαλ....
Γνωστή είναι και δεν ανήκει στην παρέα μου...Την εκτιμώ όσο την κνιτισσα που με γούσταρε.......
Δεν σου κρατώ κακία όμως.Μάλιστα εγώ πριν μέρες σου είχα ευχηθεί να είσαι ευτυχισμένη με τον άνθρωπο σου.(δεν κολλάει τώρα,αλλά το γράφω για να δεις ότι δεν είμαι ο κάφρος που φαντάζεσαι.)
Πως όταν ξυπνάω,το μαλλί μου είναι λες έβαλα το δάχτυλο στην πρίζα.......
αυτο το προσθεσες αργοτερα.
μα ουτε εγω σου κρατω κακια. τι σχεση εχει τωρα αυτο, παλι??? κι ε γω ευχομαι να ευτυχησεις οπως και με οποια θελεις.
αυτο δεν αλλαζει το οτι κατα καιρους μπαινεις και μας γραφεις απαραδεκτα πραγματα μονο για να ασχολουμαστε μαζι σου.
θα καθομαστε τωρα να σε παρηγορουμε για το τι σου ειπε μια που δεν την χωνευεις!!!
αποψη της!
ας γουσταρει οποιους θελει.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ.
Νιώθω ένα σφίξιμο στον λαιμό και στο στομάχι..................
Σκέφτομαι ότι το σπαμάρισμα συνεχίζεται παρά τα όσα γράφει η διαχείριση που κάποιοι γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι μη αποδεχόμενοι ότι τα θέματα τους δεν ενδιαφέρουν κανέναν...πετάει ο γαϊδαρος; Πετάει...για όποιους δεν κατάλαβαν για ποιον χτυπάει η καμπάνα... :p Ρίξτε κανένα ban να ησυχάσουμε πια, εδώ ο κόσμος υποφέρει κι εμείς ασχολούμαστε με το σπαμ μερικών, μην τυχόν και χαθούν τα θέματα τους από την πρώτη σελίδα...
Ρε παίδες λύστε μου μια απορία, έτυχε να δω τα μηνύματα Μ87 , τι συμβαίνει και επαναλαμβάνεται σε κάθε ποστ;