σε u2u το fb της γιωτας να την κανω κ φιλη.λιγο πριν εκανα κ την καλλιοπη
http://www.internationalhero.co.uk/r/robocop.jpg
Printable View
σε u2u το fb της γιωτας να την κανω κ φιλη.λιγο πριν εκανα κ την καλλιοπη
http://www.internationalhero.co.uk/r/robocop.jpg
:lol: :lol: Σου έστειλα σε μήνυμα στο fb τη φωτογραφία με το διάσημο φουστανάκι.
Μολις το ειδα..ειδες? θα σου στελνω τον ρομποκοπ οταν κυκλοφορεις με το καροτσακι ..για να εισαι ανετη;)
Μωρέ στείλτον εσύ και έχω πολλές δουλειές να τον βάλω να κάνει που βαριέμαι να τις κάνω εγώ! :lol: Σου έστειλα κι άλλο μήνυμα στο fb.
το ειδα καμαρι μου.ολα οκ.:thumbup:
τζινα εγω δεν μορω να σου στειλω u2u ακομη και σου εστειλα μεηλ !
παω να απλωσω κανενα ρουχο γιατι εγω δεν κανω ντουλαποψωνια ουτε αυτα που εχω στις σακουλες μου κανουν οποτε αν δεν στεγνωσουν δεν θα εχω να ντυθω
αλλα οταν χασω τα κιλα τοτε να δεις ντουλαποψωνια που θα κανω απο την κορη μου !
εχει ενα σωρο ρουχα σχεδον αφορετα γιατι δεν της αρεσουν ειναι πολυ συντηρητικη και φοραει σχεδον μονο παντελονια και αυτα τζην οποτε ολα τα αλλα ειναι στη ντουλαπα
μαλιστα μου ειπε δεν πιστευω να αδυνατισεις και να φορας τα ρουχα μου
και φυσικα της ειπα οχι!!
σιγα μην ντυνομαι εγω σαν γρια !!!!!
μακαρι να σας ειχα κοντα.Κανονιστε βρε να ερθετε κορινθο..θα εχω περισσοτερο χρονο να σας δω...φιλακια βγαινω να δω τι θα μαγειρεψω για αποψε.
Καλλιόπη φάε και ένα κομμάτι από τον υπέροχο χαλβά σου για μένα. Ο χαλβάς ακόμα και τώρα με ενοχλεί. Μπορώ να φάω λίγο χαλβά κι αυτό από λιγούρα βέβαια γιατί μου πέφτει βαρύς. Σου απάντησα με e-mail.
Έχω πολλά χρόνια να μιλήσω αγγλικά και επειδή ότι το αφήνεις σε αφήνει κι αυτό ανακάλυψα πριν λίγες μέρες ότι μιλώντας αγγλικά έχω έναν σχετικό γλωσσοδέτη. Οπότε έχω πάρει ένα αγγλικό βιβλίο μυστηρίου που έχω του Stephen King και το διαβάζω δυνατά απ'έξω για να λυθεί λίγο η γλώσσα μου. Μ'ακούνε και τα ζώα μου όλο και κάτι θα μάθουν κι αυτά! Βέβαια για αυτοκίνητα και μηχανάκια δεν ξέρω πως θα μιλάω αλλά για δολοφόνους και εγκλήματα θα πηγαίνει η γλώσσα μου ροδάνι! :lol: :lol:
Καλησπέρα κοριτσάκια μου!
Καλλιόπη ο χαλβάς σου φαίνεται όνειρο! Καλοφάγωτος!
Σήμερα πήγε λίγο στραβά η μέρα μας αλλά δεν πειράζει. Αρρώστησα μάλλον από την χθεσινή υπερβολική ταλαιπορία, βγήκα και μετά το γυμναστήριο έξω υδρωμένη και δυστυχώς δεν ήμουν αρκετά καλά ντυμένη και μάλλον την άρπαξα. Παράλληλα αρρώστησε και ο γαμπρός μου ο οποίος γιορτάζει σήμερα και ήθελε να βγάλει την αδερφή μου έξω σε ινδικό εστιατόριο. Εγώ θα πήγαινα να προσέχω την ανιψιά μου και τα παιδιά θα βγαίνανε για ένα ρομαντικό δείπνο...δυστυχώς αναβλήθηκε και αυτό :(
Ελπίζω να νιώσει σύντομα καλύτερα και να πάνε να το γιορτάσουν έστω και ετεροχρονισμένα.
Πάω να κάνω ένα μπανάκι να νιώσω καλύτερα και θα τα πούμε μετά...
Κανένα νέο από την ʼβα έχουμε; Μα που είναι αυτό το κορίτσι τόσες μέρες; Πότε θα επιστρέψει από το ταξίδι της;
Τζίνα μου καλά κάνεις και διαβάζεις Αγγλικό βιβλίο είμαι σίγουρη ότι θα σε βοηθήσει :). Τελικά δεν μας είπες, βρέθηκες με τον φίλο της αδερφής σου; Μήπως μας το είπες και μου ξέφυγε; Είναι σίγουρο δηλαδή ότι θα φύγεις για την καλοκαιρινή σεζόν;
καλησπέρα, επεστρεψα και εγω μετά από το μεγάλο φαγοπότι.... δεν μπορεσα με τιποτα να συγκρατηθω με τιποτα. Σε λίγο θα έρθουν οι μελλοντικοί μου κουμπαροι να καταστρώσουμε σχεδια για τον γαμο τους και πολύ μ'αρέσει!!!! I'm so exited... & I just can't hide it!!!!
Eli τώρα βλεπω τι έκανες!!! χαρά στο κουράγιο σου!! Μπραβο και παραλληλα περαστικά σου!!!
Καλλιόπη γεια στα χερια σου!!! μπορεί να χω φάει την άρτα και τα γιάννενα αλλά είναι πολύ λαχταριστος!!! (να πω τι θα ήθελα δίπλα.... μπα αστο...θα με δείρετε ομαδικως)
το Γιωτάκι που είναι?
Καλησπέρα Αγγελική και καλά να περάσεις με τους κουμπάρους σου. Εμένα πάντως δίπλα στο χαλβά θα μου άρεσε παγωτό καϊμάκι!!
εκανα το ωραιο μου μπανακι και επεστρεψα.
μια sauce bitter σοκολατας θα έβαζα εγω δίπλα.... κολαση!!!
προσπαθω να κοψω στιγμιοτυπο απο βιντεο για να ανεβασω φωτο στο πριν και μετα αλλα δεν μπορω να βρω που μου τις αποθηκευει.γκρρρρρρρρρ
Eli εύχομαι γρήγορα περαστικά σε σένα και στο γαμπρό σου. Δεν καταφέραμε να συναντηθούμε ακόμα, αύριο φεύγει για το νησί γιατί νοίκιασε ένα μεγαλύτερο γραφείο και πάει να δει πως τα πάνε οι εργάτες που το ανακαινίζουν και θα γυρίσει πάλι Τετάρτη με Πέμπτη. Οπότε το πιο πιθανό είναι να συναντηθούμε στο τέλος της άλλης εβδομάδας. Στην αδερφή μου είπε ότι με θέλει γι'αυτό και θέλει να συναντηθούμε και να μιλήσουμε αλλά εγώ αν δεν ακούσω κι αν δε δω πρώτα δεν πιστεύω τίποτα. Έτσι με ήθελαν και στην προηγούμενη δουλειά και στις 3 μέρες πήρα τον φούλο! :lol: Επίσης είπα στην αδερφή μου ότι σε περίπτωση που συμφωνήσουμε να πάμε στο νησί μία δύο μέρες να δούμε τι παίζει πριν ξεκουβαλήσω για να πάω για την τουριστική περίοδο.
εμενα μου αρεσει ο χαλβας με το αλευρι.εδω τον λενε του κουταλιου γιατι του δινεις σχημα με κουταλι σαν ατομικες μεριδουλες.ομως απο τοτε που εκανα την επεμβαση εχω φαει μια φορα λιγο παγωτο 3 φορες τουρτα γενεθλιων μια φορα βασιλοπιτα και 3 κολοκυθοπιτα γλυκια.κατα τα αλλα δεν απλωνω σε γλυκο.
ʼσχετο, αλλά εδώ στο φόρουμ η ώρα δε θα αλλάξει;
εμεις ειμαστε σε αλλη διασταση κοπελια ο χρονος δεν εχει καμια υποσταση.
Λιλα χαλαλι που δεν έχεις φάει, νομιζώ ότι άξιζει τον κόπο!
Τζινάκι έχεις δίκιο αλλά δεν πειράζει θα ερθει η ανοιξη και εδω!!!
Λίλα δεν έχω φάει χαλβά με αλεύρι αλλά είμαι σίγουρη ότι θα μου αρέσουν πολύ! Καλά κάνεις και αποφεύγεις τα γλυκά όσο μπορείς. ʼντε κι απ'ότι βλέπω πολύ σύντομα περνάς και στο διψήφιο!! Γιούπιιιιιιιιι!
Ευχαριστώ για τα περαστικά :), μόλις έβαλα θερμόμετρο 37.8, δεν είναι πολύ αλλά όταν ανεβάζω πυρετό έστω και δέκατα το σώμα μου κόβεται τελείως και γίνομαι φυτό. Πάω να φτιάξω ένα ζεστό τραχανά να φάω με φετούλα να πάρω και κάνα χάπι. Σας φιλώ κοριτσάκια μου αν έχω κουράγιο θα μπω αργότερα.
Τζίνα μου καλά κάνεις και είσαι επιφυλακτική και εννοείται πως θα πας να δεις πρώτα την κατάσταση πριν ξεσηκωθείς μαζί με την προίκα σου να φύγεις.
Όσο για την ώρα την ίδια απορία έχω και εγώ από το πρωί :lol:
Λιλάκο μου καλά κάνεις και δεν τρως γλυκάκια και εμένα η αδερφή μου τα αποφεύγει σαν τον διάολο μιας και είναι από τα λίγα πράγματα που μπορούσε να φρενάρει την απώλεια της. Λίγο για την γεύση που και που για να μην στερείσαι και μετά προς την Δόξα να τραβάς! ʼντε να γιορτάσουμε και το διψήφιο σε λίγοοοοο! :D
αχ ελλακι μου γλυκο αυτη ειναι η χειροτερη εποχη να κρυωσεις ζεστη το μεσημερι κρυο το βραδυ πολυ θελει?πιες τα ζεστουλια σου και κατσε να ξεκουραστεις.και ξερεις εσυ πολυ πολυ νερακι.ναι λιγο εμεινε και θα γινω διψηφια.
Eli πολλές φορές τα δέκατα σε ταλαιπωρούν περισσότερο από τον πυρετό. Πήγαινε να φας για να δυναμώσει και ο οργανισμός σου και ξάπλωσε νωρίς. Εύχομαι το πρωί να σηκωθείς ξεκούραστη και δυνατή.
κοριτσάκια μου όμορφα!!!! τι μου κάνετε??
εγώ έχω μια εφορία απίστευτη μετά το χθεσινό ξεφάντωμα στο ZUMBATHON , φαντάζομαι είδατε τα βιντεακια της αφης Ελις. Νιώθω ακόμη να χορεύω, και ενώ όλα πήγαιναν καλά, ο αντρούλης μου αρρώστησε. Ανέβασε και αυτός δέκατα και είναι μπουκωμένος. Σήμερα γιορτάζει κιόλας και είχαμε κανονίσει να πάμε σε ένα βραβευμένο σουπερ ντουπερ ινδικό εστιατόριο για φαγητό να γιορτάσουμε αλλά τελικά ακυρώσαμε και τι βγάλαμε με λαπά και κουβερτούλα. Οχι δεν τον λένε Βαγγελη , Γαβριηλ τον λένε και στο χωριο του τους γιορτάζουν σήμερα και όχι στις 8 Νοεμβρη που είναι κανονικά.
Δεν πειράζει , θα το κανονίσουμε άλλη μέρα.
Δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω καθώς τρέξαν οι σελίδες ξανά, ελπίζω να μην έχασα τίποτε πολύ σημαντικό.
Αδερφούλα περαστικούλια.
Κατερινακι περαστικα στον αντρουλη σου.
ευχαριστώ Ελένη μου!!!
Καλησπέρα Κατερίνα. Σας είδα να ζουμπανιάζεστε με την Eli και ήταν πραγματικά τέλεια! Να χαίρεσαι τον αντρούλη σου και να είστε γεροί και ευτυχισμένοι με τη μικρούλα σας. Εύχομαι γρήγορα περαστικά του.
Τζινάκο μου ευχαριστώ! Διάβασα ότι έκανες κάτι στο fb για σληβοκατασταση αλλά δεν το έπιασα καλά. Τι εννοούσες?
Δεν έκανα σλιβοκατάσταση! :lol: ʼνοιξα έναν φάκελο και έβαλα τις φωτογραφίες μας μέσα κι αυτή που βγάλαμε με τα κορίτσια την προηγούμενη εβδομάδα και εξηγούσα στη Λίλα πως να μπει στο λογαριασμό μου και να τις δει.
αχαχαχα!!! οκ οτι ναναι είμαι
:lol::lol::lol::lol::lol:
Νεα απο το γιωτακι και τη γιαγια δεν εχουμε βλεπω.
Ίσως το Γιωτάκι μπει αργότερα. Ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα τα πράγματα.
Σαν να μου φαινεται κρυωσα και εγω.με ποναει ο λαιμος μου.
Λες να κολλάει το κρύωμα μέσα από το φόρουμ; Αν είναι να αποσυνδεθώ!! Πιες κάτι ζεστό να σου μαλακώσει λίγο ο λαιμός.
Κορασίδες που λέει και η Λίλα πάω να ξαπλώσω. Καλό μας βράδυ και καλό ξημέρωμα.
Καλησπέρα πουλάκια μου!!!!!Τα περαστικά μου να ευχηθώ στην κεφαλή του τοπικ για αυτή την εβδομάδα στο γλυκό Ελλάκι μας κ στον γαμπρούλη της!!!!!Τζινάκι κ Λιλάκι τα νέα είναι ότι η γιαγιά τη γλυτωσε από την εγχείρηση για να σκάσω εγώ!!!!!!!!!!Τόσα χρόνια ούτε για αστείο θα μπορούσα να σκεφτώ ότι θα μου βγάλει την ψυχή με αυτόν τον τρόπο.
Καληνυχτα τζινακι.