γλυκε μου αν αυτο υσχυε θα ειχα πάθει ζαχαρο απο τους χιλιαδες κουβαδες παγωτο βανιλια παρφε που θα ετρωγα καθημερινα! προτιμω τον ποηγουμενο σοφο που τον ξερω κιολας...;)
Printable View
Kαι όμως αν το έκανες αυτό,απλά θα ερχόταν πιο γρήγορα η τελευταία σου ημέρα :p και στη τελική απο τόσα πράγματα που υπάρχουν να κάνεις,εσύ θα έτρωγες μόνο παγωτό; εγώ αν είχα τα χρήματα πλέον,κάθε ημέρα θα έτρωγα και σε διαφορετικό μαγαζί και διαφορετικό φαγητό.Βασικά αν είχα τα χρήματα,χωρίς να χρειάζεται να δουλεύω θα έπαιρνα το αυτοκίνητο μου και θα πήγαινα από έβρο μέχρι κρήτη αρχικά γιατί δεν έχω γυρίσει ολόκληρη την Ελλάδα και σε κάθε πόλη θα έψαχνα για τα εκεί καλύτερα εδέσματα και γενικά φαγητά.
Γατε μου,,, ειμαι στο φορουμ μελοσ 9 χρονια η ζωη μου μεσα σε αυτα εχει αλλαξει 2-3 φωρες ριζικα..σαν να ειμαι αλλος ανθρωπος..κι ομως μια φωρα τον χρονο επιστρεφω εδω ..γιατι εκει εξω δεν νιωθω να με καταλαβαινουν οπως εδω...σε νιωθω..παλια ειχα ερθει στο συμπερασμα πως εδω κανεις δεν φοβαται να ακουσει πραγματικα τον αλλον,και ναι εδω (συνηθως) δειχνουμε περισσοτερυ ενσυναισθηση και αγαπη,αποδοχη ο ενασ στον αλλον.. γατε μου ποσο χρονων εισαι?
Στην πόλη να γίνει και απαγόρευση των κινητών. Πέρα του ότι είναι ενοχλητικά, έχουμε φάει τη μισή ζωή μας για να απαντάμε ερωτήσεις στα διάφορα παιχνιδάκια. :)
χαχαχ ναι αλλα ιντερνετ να εχει...θελωωωωωω
στην πολη οποιος τολμαει να με πληγωνει να διακτινιζεται αυτοματως μακρυαααααααα!!!!!
Πολύ κουρασμένη και δεν κάνει...δεν είναι ώρα για ύπνο τώρα, κοντεύει 5 κι επίσης θέλω να κάνω πράγματα, δεν θέλω να χάνω το χρόνο μου στον ύπνο όταν έχω κοιμηθεί όσο χρειαζόταν το προηγούμενο βράδυ...
Αναστατωμένη...δεν κοιμήθηκα καλά το βράδυ κι είμαι ακόμα ταραγμένη απ' τα όνειρα που έβλεπα...στριφογύριζα πόση ώρα...
Σκέφτομαι πως οι υποχρεώσεις τρέχουν και εγώ δεν μπορώ να σταθώ με ευκολία στα πόδια μου. Παρόλα αυτά τα βγάζω πέρα χωρίς να ξέρω το πως.
Η μοναξιά από την άλλη με σκοτώνει. Τα ηλιοβασιλέματα βαρέθηκα να τα κοιτάζω μόνος.
feeling shit, poly shit omws
ειχα καιρο να νιωσω τοσο σκατα