:smilegrin:;)
Printable View
:smilegrin:;)
Να μας βάλετε κάτι άλλο αν θέλετε να εξιλεωθείτε!Δε θα ξεβρωμίσετε μ'επαναλήψεις!
Αυτό το βάλαμε πριν 6 μόλις ώρες!Εκτός αν δε σας άρεσε πώς το τραγουδά η Μαρία Δημητριάδη...
Μμμμμμμμμμμ! Καλα...(και το λεω εγω που ουτε ξερω πως τα βαζετε αυτα!)
Ελα ομορφη μου Αβα...δωσε κατι!!!Ευωδιαστο, κατα προτιμηση!!!!
Ένα όμορφο τραγουδάκι ίσως?
Και ευωδιαστό?
Ορίστε!
http://www.youtube.com/watch?v=-mvxL4m6gcE
Εξιλεωθήκαμε τώρα?
Ναταλιτσα η περιεργεια σκοτωσε τη γατα!Περαστικα μου!Γιατι ξερογλυφομουν στη σκεψη εστω κ της αποτυχημενης μαρμελαδας!Ισα φρουτο ισα ζαχαρη ταλαιπωρη Αva μου.Ειναι η τιμωρια σου που πας να παρασυρεις το κουλτουριαρικο μωρο μου!
Λαλαλαλαλαλα!
Χορευω το αρωμα γυναικας...αυτο το ωραιο τάνγκο...αφου δεν ξερω η ασχετη να σας το δωρισω, σας το περιγραφω!
λαλαλα με τις ατελειωτες ποδαρες μου!
Αρωμα ειναι κι αυτο!
Μπραβο Αβα....\
Κοριτσια οι δικοι μου εχουν παθει! Εχω λιωσει στο γελιο και με κοιτανε απορημενοι οι ανθρωποι Κυριακατικο...
και μεσα σε ολα το καυστικο σχολιο της μεγαλης" Βρε μαμα, γιατι εισαι ασχετη; Τι χορο τους λες;; Για μυρωδιες μιλανε οι κοπελες..." Παντογνωστρια νεολαια...
http://www.youtube.com/watch?v=dBHhSVJ_S6A
Ορίστε!
Παλίρροιά μου, έχεις κανέναν ελεύθερο αδελφό? Να του περιγράψεις τις περιπέτειές μου, να δει τι καλή νύφη είμαι, τι νοικοκυρά!
Γλαύκη μου, αυτό έκανα, για πρώτη φορά και τα αποτελέσματα.. τα διαβάζεις! Μεγαλύτερη τιμωρία δεν θα μπορούσα να έχω! Μόλις στις 8.30 είχα καθαρίσει το μπάνιο με χλωρίνη, βιακάλ και ντετόλ, μοσχομύριζε. Ευτυχώς, δε λες! Έπειτα, άντε πάλι καθαριότητες!
Μπα...πολύ ντιριντάχτα για τα γούστα μου...Μπορείτε και καλύτερα,θέλω να πιστεύω!Quote:
Originally posted by Ava
Ένα όμορφο τραγουδάκι ίσως?
Και ευωδιαστό?
Ορίστε!
http://www.youtube.com/watch?v=-mvxL4m6gcE
Εξιλεωθήκαμε τώρα?
Στίχοι: Βασίλης Δημητρίου
Μουσική: Βασίλης Δημητρίου
Πρώτη εκτέλεση: Ελένη Τσαλιγοπούλου
Έχω καημό έχω μεράκι
για σένα βρε μελαχρινό
που σημασία δεν μου δίνεις
και πάω καλέ να τρελαθώ.
Να`μουνα το γιασεμάκι
με το μπλε σου το σακάκι
να με φόραγες
να με πήγαινες μια τσάρκα
στου μπαξέ την άσπρη μάντρα
να με μύριζες.
Να`μουν το κομπολογάκι
στο δεξί σου το χεράκι
να με έπαιζες
να με χάιδευες σαν χάντρα
να με έβαζες στο στόμα
να με δάγκωνες.
Πίνω καημό πίνω φαρμάκι
μωρέ μικρό, μωρ`ακριβό
που μ`έκανες να σ`αγαπήσω
και τώρα ζω με τον καημό.
Να`μουν το γαρυφαλλάκι
στο ζεστό σου το χεράκι
να με κράταγες
να με έβαζες στο στόμα
να με φίλαγες κι ακόμα
ας με τρέλαινες.
Λίγα λόγια για το τραγούδι που μου έφτιαχνε τη μέρα κατά τη διάρκεια των πανελληνίων! Ακόμη θυμάμαι την ψυχική μου κατάσταση τότε (τραυματικές εμπειρίες) και το πώς χαμογελούσα, έστω και με το ζόρι, όταν λίγο πριν πάω να γράψω άκουγα "η γη χαμογελάει, τα νερά χαμογελάνε, τα σύννεφα στον ουρανό, όλα χαμογελάνε"! Πολύ απαιτητική μας είστε, δεσποσύνη!
Λαικον και ουχι λαικοτροπον...και πρεπει να επιβραβευσετε την πρωτη μου αποπειρα ανοδου τινος! Ευχαριστω
ΥΓ> Δεν ακουω τα χειροκροτηματα...
Τώρα εξηγείται η δημιουργία του νεοσύστατου κόμματος και της αποστασίας σας!Quote:
Originally posted by Ava
Παλίρροιά μου, έχεις κανέναν ελεύθερο αδελφό?
Παλίρροια μην της τον δώσεις!Γιατί εκείνη έχει και ούτε που τη σκέφτηκε τη φίλη της να την αποκαταστήσει!
Πάλι αλλάξες όνοματάκι;
Ο χολαργός σου στέλνει φιλιά!!!
Τι θα λέγατε για μία συνάντηση μεταξύ ημών και των αδελφών μας? Ένα ομαδικό συνοικέσιο, δηλαδή, ε?