-300 γραμμάρια μετά από πάααααααααααααααααααααρα πολύ καιρό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11:bouncy::bouncy::bo uncy::bouncy::bouncy::bouncy:
Printable View
-300 γραμμάρια μετά από πάααααααααααααααααααααρα πολύ καιρό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11:bouncy::bouncy::bo uncy::bouncy::bouncy::bouncy:
56.5
77,4 (-0,2 απο προχθες)
καλημέρα κι από εμένα,
η δική μου ζυγαριά έχει κολλήσει!!!
200γρ πάνω - 200γρ κάτω...
Εχει κόλλήσει εδώ και σχεδόν 2 εβδομάδες.
Τι να φταίει ρε ΓΜΤ.???
Δεν τρώω περισσότερους υδατάνθρακες από το κανονικό αλλά δεν κάνω γυμναστική καθόλου.
Λέτε να είναι αυτό?
Τρώω και αργά το βράδυ, με πιάνει πείνα κατά τις 11.00.
Ουφ...μπορεί να είναι κι αυτό....
mariao υπομονή και επιμονή!
Εγώ πάντως όταν κολλάει η ζυγαριά ανακατεύω λίγο τη διατροφή μου και το ρίχνω έξω (που λέει ο λόγος)! Δεν το λέω σαν συμβουλή αυτό βέβαια, απλά σε μένα πιάνει....
Όχι υπερβολικά πράγματα όμως, απλά τη μία μέρα θα φάω ας πούμε το κοτόπουλο σούβλας που μου έχει λείψει (όσο θέλω, χωρίς πατάτες τηγανιτές εννοείται!) και τη σαλάτα μου, θα το ευχαριστηθώ (γιατί περί αυτού πρόκειται!) και την επόμενη μέρα θα φάω ένα πιο ελαφρύ γεύμα όπως χόρτα βραστά ή βραστό κουνουπίδι με τυράκι, τα οποία πάλι μου έχουν λείψει και επίσης θα το ευχαριστηθώ! Και μετά κανονικά όπως πρέπει....απλά όταν τρώω αυτό που πραγματικά μου έχει μυρίσει (σε λογικά πλαίσια πάντα) παρατηρώ ότι ξεκολλάω ή τουλάχιστον ξεφουσκώνω! Μπορεί να είναι και ψυχολογικό, δεν ξέρω...! :P
Υ.Γ. Να πω ότι δε ζυγίζομαι καθημερινά, δε συμπαθώ τη ζυγαριά μου! Aπλά έχω το νου μου στα κιλά μου από τα στενά μου ρούχα, και ιδιαίτερα από τα παντελόνια. Προσπαθώ να ξεκολλήσω από την εμμονή μου με το νούμερο και απλά να είμαι καλά με το σώμα μου....όταν ζυγιστώ όμως θα ενημερώσω (και αυτό γιατί θεωρητικά θέλω να χάσω ακόμα 4 κιλάκια....)! :D
κοιτα αν αφηνεις κανα 2ωρο κ μετα κοιμηθεις δεν εχεις θεμα... ο μυθος για το βραδινο μεχρι τις 8 ισχυει για τους αμερικανους που κοιμουνται στις 9... η μπορεις να τρως το βραδινο στις 10 κ μετα να τρως ενα γαλα ή 1 γιαουρτι.... προσπαθησε να αυξησεις τη σωματικη δραστηριοτητα κ για 2-3 μερες να τρως συνθετους υδατανθρακες μονο το πρωι...
παντως εχω παρατηρησει κ εγω σε μενα οτι καθε περιπου 7 κιλα κανω μια "παύση" στην οποια δεν χανω κιλα αλλα σταθεροποιειται η μεχρι τωρα απωλεια κ βλεπω αλλαγες σε ποντους, νουμερο παντελονιου κ "γενικοτερο μαζεμα"....
Ναι αυτό ισχύει...δηλαδή έχω την αίσθηση οτι σε ποντους βελτιώνεται η κατάσταση παρά τη στασιμότητα...
α...πολύ παρήγορο είναι αυτό που λες.
Κορίνα το διάστημα των 2 εβδομάδων είναι συμφωνα με την πρωσοπική σου εμπειρία μέσα στα πλαισια "σταθεροποίησης"?
ναι... προσωπικα μιλαω... εγω συνηθως κολλαω 2-3 βδομαδες ή εχω απειροελαχιστη απωλεια (αμφισβητησιμη πολλες φορες) πχ -100 ή -200 κ μετα ξαφνικα συνεχιζω κανονικα...παρα τον εκνευρισμο μου το νιωθω σαν να παιρνει το χρονο του το σωμα μου για να συνηθισει αυτα που ηδη εχασε...Quote:
Originally posted by mariao
Ναι αυτό ισχύει...δηλαδή έχω την αίσθηση οτι σε ποντους βελτιώνεται η κατάσταση παρά τη στασιμότητα...
α...πολύ παρήγορο είναι αυτό που λες.
Κορίνα το διάστημα των 2 εβδομάδων είναι συμφωνα με την πρωσοπική σου εμπειρία μέσα στα πλαισια "σταθεροποίησης"?
Ωραία!
Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση:tumble:
56.6 εν οψει περιοδου
Επιτέλους 70 ΑΚΡΙΒΩΣ άντε να δούμε και το 6 μπροστά 3 χρόνια έχω....
καλημέρα σας!!!
Κατηφορισα στα 100,1
μονο και μόνο γιατί χθες έφαγα νωρίς στις 8,30 και λίγο.
Την Τρίτη με έδειχνε 101,1
αντε κι αυριο διψηφιο ευχομαι!!!
εγω 71.1 σημερα... μακαρι να κρατουσε γιατι υπαρχει και η μηνιαια κατακρατηση...
ελα λορα μου..δυο κιλακια τι ειναι??μπραβο σε ολες και ολους...
να ρωτησω κατι? οταν τελειωσει η περιοδος φευγει η κατακρατηση η εχει φυγει νωριτερα ?