Eli μου, εδώ είμαι! Φοινίκια φάγαμε, που τα κέρασα εγώ στον μπάρμαν και στη σερβιτόρα. Τα κρατούσα και δεν ήταν καθόλου τυχαίο!
Printable View
Eli μου, εδώ είμαι! Φοινίκια φάγαμε, που τα κέρασα εγώ στον μπάρμαν και στη σερβιτόρα. Τα κρατούσα και δεν ήταν καθόλου τυχαίο!
Νά'μαι κι εγώ. Πήγε η αδερφή μου με το αυτοκίνητο τη θεία μου για να μείνει για λίγες μέρες στο εξοχικό μας στο Δήλεσι και πήγα κι εγώ μαζί για βόλτα να δω λίγο πράσινο και θάλασσα. Καθήσαμε κανά δύωρο εκεί, τα είπαμε και μετά γυρίσαμε με την αδερφή μου κάνοντας και μία στάση σε ένα πολύ μικρό εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης που βρίσκεται πιο έξω από τον Ωρωπό για να ανάψουμε ένα κεράκι. Αυτό το εκκλησάκι είναι το αγαπημένο της αδερφής μου όχι μόνο επειδή τη λένε Ειρήνη αλλά επειδή το θεωρεί και τυχερό κατά ένα τρόπο. Και στα 4 χειρουργεία μου, είχε ζωγραφίσει εικόνες και της είχε χαρίσει στον παπά που λειτουργεί εκεί για να τις κρεμάσει στο εκκλησάκι. Την τελευταία φορά μου είπε η αδερφή μου σταμάτα τα χειρουργεία γιατί είναι μικρό το εκκλησάκι και δεν χωράει να του πάω πολλές εικόνες ακόμα! :lol:
Αβουλίνι δεν ήξερα ότι τον μπάρμαν τον έλεγαν Γιώργο. Eχουν δίκιο που λένε όπου Γιώργος και μάλαμα. Τυχαίο είναι που κι εμένα με λένε Γεωργία; :lol: :lol:
οσο περναει η ωρα γινομαι και χειροτερα χαλια ο λαιμος.
Λίλα πήρες κάτι για το λαιμό σου;
http://www.youtube.com/watch?v=ol5Wc...eature=related
Μα καλά, για μένα τραγουδάει αυτή η γυναίκα;
Τζινάκι μου, θησαυρέ μου! Μάλαμα είσαι!
τζινα πηρα φυτικο σιροπι που μου εκανε και καουρα μαλιστα καραμελες ζεστα κι ολα αυτα.δεν βλεπω ομως να γλυτωνω την αντιβιωση.
Λίλα λες να εξελιχθεί τόσο πολύ που να χρειαστεί αντιβίωση; Ίσως με αυτά που πήρες να περάσει.
νομιζω οτι αρχιζω να νιωθω ενα βρασιμο στο στηθος και να εχω και βηχα.προσπαθω ομως να μην παρω γιατι μου τσακιζει το στομαχι ακομα και με προστασια.
Αβουλίνι εμένα μου αρέσει πολύ "ο ανθρωπάκος" της Τσανακλίδου που όταν κυκλοφόρησε ήμουν μικρή και μου άρεσε χωρίς να καταλαβαίνω ακριβώς τι λέει. Τώρα συνεχίζει να μου αρέσει και καταλαβαίνω ακριβώς τι λέει!!
http://www.youtube.com/watch?v=iBMlJl3nxF0
http://www.youtube.com/watch?v=ZMZ84...eature=related
Εγώ πάλι, Τζινάκι μου, άρχισα να αρέσκομαι σε άσματα, που παλιά δεν τα πλησίαζα καν, για λόγους ψυχικούς... Τώρα πια δε λέω τίπτα.. Περιμένω τα καλύτερα.
ʼβα το καλύτερο είναι να αφήνεις την ψυχολογία σου να σε καθοδηγήσει στο τι τραγούδια να ακούς. Δηλαδή ότι σε ευχαριστεί να ακούς αναλόγως τη φάση που βρίσκεσαι. Έχει τύχει να με βοηθάει πολύ να ακούω ένα συγκεκριμένο τραγούδι και να γράψω ένα cd μόνο με αυτό το τραγούδι και να το ακούω το βράδυ ξανά και ξανά για να μπορέσω να κοιμηθώ.
Καλησπέρα στο HAPPY πλανήτη!!!!!
Μωρέ έχω δυο μέρες να μπω κ μου λείψατε!!
Εχθές βόλταρα κ σήμερα είχα εξωτερικές δουλίτσες!
Με έχει πιάσει κ η αλλεργία μου κ όλα μου φταίνε!
Αλλεργία στον ήλιο έχετε ακούσει? ε σε εμένα παρουσιάστηκε! Όταν με πρωτοδεί ο ήλιος με πιάνει φαγούρα κ βγάζω σπιθουράκια!
Επίσης νιώθω το σώμα μου πολύ βαρύ λες κ έχω φάει ξύλο
Λίγα διάβασα κ είδα πως μου αρρωστήσατε κουκλίτσες μου! Περαστικά σας!
Τζινάκο άσχετο αλλά σκεφτόμουνα εαν βρήκες κάποια άκρη με τη τράπεζα.
Αγαπούλες μου θα βάλουμε να δούμε ταινία, οπότε δεν ξέρω αν θα σας πετύχω αργότερα. Να μου είστε καλά! Σας φιλώ, θα μπω μετά να σας διαβάσω :D
Η ταινία που θα δούμε: http://www.youtube.com/watch?v=7_r_FRmJvZE
Δεν θέλω να ασχολείστε μαζί μου. Όσα περνάει ο καθένας είναι για τον εαυτό του. Προς το παρόν σας ευχαριστώ που είστε κοντά μου και αυτό το αισθάνομαι, να το ξέρετε και είναι ανεκτίμητο...
Καλησπέρα Σοκολατίτσα. Να βάζεις κρέμα πριν βγεις στον ήλιο αφού έχεις τέτοια ευαισθησία. Από την τράπεζα περιμένω να με ειδοποιήσουν για το αν δέχτηκαν τη νέα αίτησή μου. Πρόκειται για δύο δάνεια, το ένα τρέχει και είναι απλήρωτο από πέρυσι το άλλο είναι παγωμένο εδώ και 1 χρόνο αλλά ξεπαγώνει τώρα το Μάρτιο και έκανα νέα αίτηση και γι'αυτό για να το ξαναπαγώσουν. Όταν έχω νεότερα θα σας πω.
Eli καλή διασκέδαση. Την έχω κατεβάσει αυτήν την ταινία αλλά δεν έχω προλάβει να τη δω. Η αδερφή μου πάντως που την είδε μου είπε ότι είναι πάρα πολύ ωραία.
Μακάρι Τζινάκο να πάνε όλα καλά!
Αva δεν κατάλαβα, μωρε θα ασχολόυμαστε κ πολύ μάλιστα!
Πόνος που μοιράζετε.......... τη συνέχεια δεν τη θυμάμαι!
:lol: :lol: :lol: :lol: Πόνος που μοιράζεται γίνεται μισός, χαρά που μοιράζεται διπλασιάζεται.Quote:
Originally posted by break
Μακάρι Τζινάκο να πάνε όλα καλά!
Αva δεν κατάλαβα, μωρε θα ασχολόυμαστε κ πολύ μάλιστα!
Πόνος που μοιράζετε.......... τη συνέχεια δεν τη θυμάμαι!
Να ΄ καλά Τζινάκο!
Πάντως ταινία δεν κατάφερα να κατεβάσω, όχι πως το έψαξα κ πολύ, μάλλον χρειάζομαι ιδιαίτερα!
Αυτό το χρονικό διάστημα όμως δεν θα έχω πολύ χρόνο καθώς πρέπει να ξεκινήσω διάβασμα μιας κ θα παρουσιάσουμε την εργασία μας σε συνέδριο κ ξέρετε ποιός είναι ο φόβος μου? Να με ρωτήσουν κάτι κ να μην ξέρω να απαντήσω :o
Δεν έχω κ πολύ διάθεση για κάτι τέτοιο εδώ δουλειά δεν έχουμε θα τρέχουμε σε συνέδρια? Αλλά τέλος πάντων!
Στο σούπερ μάρκετ μία υπάλληλος που την ξέρω και μιλάμε μου είπε σήμερα να μην αδυνατίσω άλλο γιατί αρχίζω και χαλάω στο πρόσωπο! Την κάρυα! Της είπα ότι για να είμαι στο φυσιολογικό μου βάρος πρέπει να χάσω άλλα 4 κιλά και δεν φταίει μόνο το αδυνάτισμα για το πρόσωπό μου αλλά και η ηλικία μου. ʼλλο να αδυνατίζεις όταν είσαι 20 χρονών και άλλο όταν είσαι 40 χρονών + δύο.
Μου έδωσε σήμερα η θεία μου μπλούζες και πουκάμισα καλοκαιρινά που ευτυχώς μου κάνουν όλα. Ένα παντελόνι λινό όμως σε κερασί χρώμα μου είναι κολλητό οπότε θα το βάλω όταν αδυνατίσω λίγο ακόμα.
Στο συνεδριο στο βολο ελενα?
Απο τη ζήλεια τους τα λένε!
Επίσης διαφορετικά είναι το σώμα κ το πρόσωπο εαν δεν έχει υποστεί αυξομειώσεις βάρους!
Εγώ όταν είχα χάσει, τόοοοοτε με τον δακτύλιο, με κοιτάζανε με μισό μάτι!
Κέρκυρα!Quote:
Originally posted by eleni198621
Στο συνεδριο στο βολο ελενα?
Θα έρθεις?
Σοκολατίτσα δε σε φοβάμαι εσένα γιατί είσαι έξυπνη και θα τα καταφέρεις. Αν είσαι ήρεμη και συγκεντρωμένη στο συνέδριο θα μπορέσεις να απαντήσεις σε ότι σε ρωτήσουν. Από το να κάθεσαι σπίτι καλό είναι και το συνέδριο για να δραστηριοποιηθείς λίγο, να δουλέψει το μυαλό σου και να ανέβει και η ψυχολογία σου.
Τζινα thanks για το u2u.συμφωνω απολυτα με οτι μου ειπες.προσπαθω να σου στειλω απαντηση αλλα βγαζει σφαλμα.
Αχ, ωραία είναι στην Κέρκυρα! Έχω πάει 2 φορές. Μακάρι να μπορούσα να έρθω μαζί σου Έλενα και να σε χειροκροτάω κιόλας στο συνέδριο!
Σοκολατιτσα μου νομιζα στο βολο θα γινοταν φετος
Λίλα μου χαίρομαι που συμφωνείς γιατί στενοχωρήθηκα μήπως με παρεξηγήσεις, καταλαβαίνεις. Έχω πρόβλημα με τη σύνδεση του ίντερνετ. Θα κάνω τώρα αποσύνδεση και θα ξανασυνδεθώ μήπως φτιάξει το u2u.
Οχι βρε τζινα τι να παρεξηγηθω?αντιθετως.
http://www.youtube.com/watch?v=MZ1A55fUmB4
Αυτό σκέφτομαι να βάλω στη μητέρα μου, που θα με επισκεφτεί αύριο, μήπως και τη συγκινήσω... Μαζί και με το ωραίο φαγητό που της έχω φυλάξει.. όλο και κάτι μπορεί να γίνει..
Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι δε μπορείς να εκβιάσεις συναισθήματα, αλλά θα προσπαθήσω, όσο αισχρό και αν μου φαίνεται.. Έχω ανάγκη από αγκαλιά, από στοργή και θα κάνω τα πάντα γι' αυτό.
Πεινάω, φοβάμαι, γερνάω και όλα αυτά μόνη μου. Ωραία, νέα και ατυχής, με τα πτυχία μου, με τα όλα μου, αλλά πάντα μόνη μου.
Έχεις δίκιο ʼβα μου σε αυτά που λες, δε θα σου πω πως δεν είναι έτσι, όμως πρέπει να τα δεις από άλλη σκοπιά για να είσαι σε θέση να το παλέψεις και να είσαι καλά. Κι εγώ είμαι άνεργη, φτωχή, άρρωστη με ανίατη αρρώστεια που δεν θεραπεύεται και μόνη μου. Όμως δεν ξημερώνει μέρα που να μη γελάω και να μην το παλεύω. Όσο ζούμε θα έχουμε και προβλήματα και είναι στο χέρι μας να διαλέξουμε αν θέλουμε να βλέπουμε το ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο.
Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Σοκολατίτσα δε σε φοβάμαι εσένα γιατί είσαι έξυπνη και θα τα καταφέρεις. Αν είσαι ήρεμη και συγκεντρωμένη στο συνέδριο θα μπορέσεις να απαντήσεις σε ότι σε ρωτήσουν. Από το να κάθεσαι σπίτι καλό είναι και το συνέδριο για να δραστηριοποιηθείς λίγο, να δουλέψει το μυαλό σου και να ανέβει και η ψυχολογία σου.
Πόσο μα πόσο δίκιο έχεις!
Σήμερα που βγήκα κ είδα κόσμο άλλος άνθρωπος, τέλος θα βγαίνω κάθε μέρα, μέσα στο σπίτι έχω μουχλιάσει κ με παίρνει πολύ απο κάτω ψυχολογικά!
Quote:
Text
Έχεις δίκιο, Τζίνα μου και διαλέγω το ποτήρι μισογεμάτο.. Μην τυχόν και ξεμείνω! Θα επιμείνω για λίγο ακόμη, θα ζητιανέψω την αγάπη και αν δεν τη λάβω, ξέρω τι θα κάνω.. Θα πορευτώ μόνη μου, όπως ήμουν πάντα. Δε λέω ότι δε με αγαπούν οι δικοί μου, απλά έχουν κι αυτοί τα δικά τους θέματα. Θα παλέψω μόνη μου για τα δικά μου. Απλά υπήρξα κακομαθημένη, το παιδί, που έχει πάντα όσα ζητήσει. Πρώτη φορά καλούμαι να φροντίσω εμένα, αλλά και άλλους μαζί.
Εγώ κορίτσια ξέρετε τι σκέφτομαι?
Πως δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς πρόβλημα ή σπίτι που να έχει τα δικά του θέματα. Δεν περνάμε όλοι οι άνθρωποι τα ίδια ο καθένας απο εμάς έχει τα προβληματά του αλλά πρέπει να βρούμε τρόπους να τα αντιμετωπίσουμε κ να τα διαχειριστούμε.
Ελενα στο προηγουμενο ποστ σου βγαζει σφαλμα.
Λοιπόν, τέρμα η μιζέρια! Από δω και μπρος αξιοπρέπεια και αυτάρκεια!
Αποφάσισα αύριο να έχω στο μυαλό μου αυτό http://www.youtube.com/watch?v=LuhCzx7ohyM
Έτσι, ώστε να μη κάνω γλυκανάλατες σκέψεις.
Οι γονείς οφείλουν να καταλάβουν την ανάγκη του παιδιού τους, αλλά αν δεν το κάνουν δε μπορούμε να κάνουμε και πολλά γι' αυτό. Καίγομαι γι' αυτούς, αλλά δεν θα τους αφήσω να το καταλάβουν.
Μπορεί να ακούγομαι σαν κακομαθημένο κωλόπαιδο, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι. Θα σωθώ και θα σώσω και αυτούς μέσα από μένα και τη δήθεν αποστασιοποίησή μου.
ʼβα εννοείται ότι σε αγαπούν οι δικοί σου. Αυτό που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι δεν αντιλαμβάνονται τη συμπαράσταση που χρειάζεσαι κάποιες φορές. Τα λόγια που χρειάζεσαι να ακούσεις για να πάρεις πάλι μπρος και να συνεχίσεις τη ζωή σου και τον αγώνα σου. Αυτό είναι όλο. Κάνε εσύ αυτά που θέλεις, πάρε ότι σου δίνουν με την αγάπη τους οι δικοί σου και τα υπόλοιπα που χρειάζεσαι προσπάθησε να τα πάρεις από τους φίλους σου.
Δεν έχουν καταλάβει τι αγκαλίτσας είμαι. Νομίζουν ότι η αξιοπρέπεια ταυτίζεται με την απόσταση. Για μένα δεν είναι έτσι... Αγκαλιάζω τους ανθρώπους εύκολα, ίσως γιατί αυτό έχω ανάγκη.
Συγνωμη οικοδεσποινα για τα παρακατω λογια που θα ξεστομισω.
Θα φτιαξεται κουλουρακια τσουρεκακια και αυγουλακια για το πασχα?
Αγκαλίτσα;