τιποτα δεν ειναι τα 2 κιλακια! απλα θα ηθελα να φυγουν μια ωρα αρχιτερα να φαω καρπουζακι...:bouncing:
ASTARTE εμενα η κατακρατηση μου κραταει μεχρι τελους...
Printable View
τιποτα δεν ειναι τα 2 κιλακια! απλα θα ηθελα να φυγουν μια ωρα αρχιτερα να φαω καρπουζακι...:bouncing:
ASTARTE εμενα η κατακρατηση μου κραταει μεχρι τελους...
λορα διαβασα οτι το πραγματικο βαρος θα φανει μολις τελειωσει η περιοδος.
αφου πηγες 71.1 γιατι δε κατεβασες το τικερακι?
αντε να δουμε ποια απο τις δυο μας θα φτασει πρωτη στο 69. χαχαχα πλακα εχει !!!
καλημερα! δεν μου εχει ερθει ακομα περιοδος. την περιμενω σημερα-αυριο. δεν το ειχα αλλαξει γιατι μου κολλουσε και νευριασα. αλλα σημερα αλλα 100 κατω!!! τελεια!!! κι οποια φτασει πρωτη τι κερδιζει???:crazy:
εμενα οι κατακρατησεις ξεκινουν 1 μερα πριν την περιοδο, τα υπερφαγικα και η κακη διαθεση 3 μερες πριν την περιοδο και φευγουν ολα μαζι την 3η μερα περιοδου (που ειναι και σαν τελευταια, την 4η δεν εχω σχεδον τιποτα)
τυχερη!!! εμενα μου κραταει μια εβδομαδα γεματη!!! με χειροτερη την τριτη μερα... ευτυχως ομως τα νευρα σταματανε μετα την 3η μερα διαφορετικα θα με ειχαν μαζεψει εκεινοι οι κυριοι με τα ασπρα...
καλησπερα. επεσα 400 γραμμαρια .σημερα δε ειδα αιμα αρα μου τελειωσε η περιοδος..
λορα οποια φτασει πρωτη δικαιουται να φαει κατι που της αρεσει προτεινω εγω :wink1:
ουτως ή αλλως και η δευτερη κατι θα φαει δεν μπορει...
με τη μονη διαφορα οτι θα τα φαει.. δευτερη !!!:P
Οποτε μπαίνω στο φόρουμ ξάχνω να βρω πόσα κιλά έχεις πάει.... Μπράβο Λοράκι!!!! τα κατάφερες.... κάνεις ακόμα τα κεκάκια το απόγευμα?
18/08 - 52 κιλα.
19/8 - 51,6
Πως γίνετε την μια μέρα να είσαι Χ κιλά και την επόμενη 800 γρ. πιο πάνω?
Εγώ όλο αυτό παθαίνω..:grind:
eleste μου δεν είσαι η μόνη....εμένα ας πούμε αν με δείξει σε στρογγυλό αριθμό (πχ 92) την επόμενη ημέρα μπορεί να με δείξει και 92.600, την παραεπόμενη 92.200 και μετά φτου πάλι 92.500 μέχρι κάποια στιγμή που εκεί που χτες έλεγε 92.500 σήμερα θα με δείχνει 91 και κάτι ψηλά :D είναι τρελές αυτές οι ζυγαριές και οι κατακρατήσεις που κάνουμε.Μην σε αγχώνει τόσο η ζυγαριά!
Μα έχω τρελαθεί....νομίζω ότι δεν χάνω.
Χθες το πρωί με έδειχνε 93.800 και σήμερα 94.600....τα νεύρα μουθθθθθθθθθ!!!!!!!!!!!!
Εχει σημασια, οσο περιεργο και να φαινεται, αν εχεις αφοδευσει πριν ζυγιστης. Μπορει να φαινεται στη ζυγαρια περισσοτερο αλλα στη ουσια να ειναι απλα ο,τι εχεις μαζεψει μεσα. Για να ειμαι ρολοι και να πηγαινω στη τουαλετα καθε μερα, τουλαχιστον 2 φορες, το πρωι τρωω γιαουρτι με πετσα και λιναροσπορο. Θελει και πολυ νερο να δουλεψουν τα εσω, ειδικα τωρα το καλοκαιρι.