σκατα.......
Printable View
σκατα.......
αισθανομαι ανυμπορος να διεκδικησω φοβαμαι μην χασω και νοιωσω 10πλασια στεναχωρια σιγα σιγα φτιαχνω μια δικη μου πραγματικοτητα ειμαι αναβλητικος ολο αυριο και αυριο περμενω παντα να φτασει ο κομπος στο κτενι λες και ενα τεραστιο χερι που ζυγηζει τονους μου εχει επιβαλλει υποχρεωτικη ανυμπορια αντι να πιασω τον ταυρο απο τα κερατα και να κανω τα πραγματα να συμβουν καθομαι και στοχαζομαι πως θα δρασω και αυτος ο στοχασμος διαρκει βδομαδες μηνες ΤΙ ΣΤΟΧΑΖΕΣΑΙ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΑΛΑΚΑ Ε ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ,ου ηρθε ξαφνικα στο μυαλο ο στεφανος χιος και χαμογελασα μορφαζοντας με αναμεικτη δυστυχια
Αυτό το έχω κι εγώ. Όλο αναβάλω αυτά που πρέπει να γίνουν και δημιουργούνται συνέχεια εκκρεμότητες. Τα σκέφτομαι, τα σκέφτομαι, μέρες, εβδομάδες, μερικές φορές και μήνες. Τα μεγαλοποιώ με το μυαλό μου, αγχώνομαι και έτσι ποτέ δεν είμαι ξέγνοιαστη. Όλα με το στανιό και μετά από φοβερή σκέψη.
το χειροτερο κομματι σε ολο αυτο ειναι οτι μεσα στη μερα θα νοιωθεις καποιες στιγμες οτι ολα τελειωσαν μετα θα λες τιποτα δεν τελειωσε δωσε χρονο στον εαυτο σου προετοιμασου λιγο καλυτερα. αρχιζω να πιστευω οτι τελικα ο μεγαλυτερος φοβος μου ειναι να βρω λυση στα προβληματα που διαιωνιζω γιατι αν βρω λυση θα πρεπει να προχωρισω και να δρασω και η δραση ειναι αυτη που θα φερει αντιδραση
Αυτό που λες είναι πολύ σωστό. Κι εγώ έχω τεράστια αναβλητικότητα που εντείνει το άγχος μου και στο τέλος γίνεται η μεγάλη έκρηξη! Έχω πει ότι θα το δουλέψω πολύ. Και θέλω. Η συνειδητοποίησή μας νομίζω είναι γι' αρχή, σημαντική. Θα χρειαστούν ριζικές αλλαγές σε καταστάσεις και πρόσωπα. Ο ευατός μας, μας υποδεικνύει ότι ο μέχρι τώρα τρόπος ζωής μας, τον επιβαρύνει και αντιδρά. Κι εγώ βολεμένη είμαι, φοβάμαι τι θα επακολουθήσει εάν διεκδικήσω μια ζωή για τον ευατό μου, για τα θέλω μου. Αλλά πρέπει. Δεν πάει άλλο με τα πισωγυρίσματα στα ίδια και τα ίδια.
θελεις αλλα μερικες φορες και η ιδια μας η ζωη μας σαμποταρει εγω για τα προβληματα μου ηθελα να επισκεφτω ουρολογο πηγα δεν διαπιστωσε προβληματα ολα νορμαλ ολα τελεια μετα σειρα εχει ο σεξολογος που πρεπει να παραπεμφθω για ψυχογενεις αιτιες εμεις ομως μαντεψε στην περιοχη δεν εχουμε με παρεπεμψε λοιπον σε εναν ψυχιατρο εκανα περιπου πεντε συνεδριες αυτος ακουγε ακουγε ακουγε τα οσα με απασχολουν αλλα λυσεις δεν προτεινε αυτος θεωρουσε οτι ειμαι απολυτα φυσιολογικος εγω δεν ειχα τιποτα ολοι οι αλλοι ηταν οι προβληματικοι μου πηρε 120 ευρω χωρις να μου δωσει λυσεις του μιλησα για προβληματα και αυτος ακουγε ακουγε ακουγε αλλα λυση δεν βρεθηκε γιαυτο λεω μπορει εσυ να θελεις να λυσεις τα προβληματα σου ακομα και οταν ο κομπος φτασει στο χτενι αλλα αμα πεσεις σε μλκ και λυση δεν θα βρεις και λεφτα θα χασεις και περισσοτερο προβληματισμο θα νοιωσεις παρα λυσεις θα παρεις
Πω πω, με έχουν τρελάνει οι γονείς κι ο αδελφός μου συζητάνε για κάτι αλλά συννενόηση μπουζούκι και φωνάζουν ακριβώς επειδή δεν μπορούν να συννενοηθούν και κοντεύω να σαλτάρω, θέλω να σταματήσουν, λες και βρίσκονται στον πύργο της Βαβέλ και δεν μπορούν να καταλάβουν ο ένας τι λέει ο άλλος...
Αισθάνομαι κούραση κι ανασφάλεια...θέλω να κοιμηθώ σαν μωρό...
Ready to crush and burn...
https://www.youtube.com/watch?v=Qyf8oRF6Trg
Ξύπνησα κι είναι ακόμα σκοτεινά έξω και φοβάμαι...δεν ξέρω τι να κάνω, να ξαπλώσω πάλι ή να φτιάξω καφέ;
Είναι κανείς εδώ;
βρε κυκνε αντε ξαναπεσε για υπνο..ειμαι εδω εγω που πεφτω για υπνο οταν ανατειλει ο ηλιος,σαν τον φαντομ ντακ και σας προστατευω...αντε ξαναπεσε
Όχι, κάτσε για λίγο να μιλήσουμε αν θέλεις γιατί μου είναι δύσκολο να κοιμηθώ ξανά αν δεν ηρεμήσω πρώτα...θα έπαιρνα αντιψυχωτικό αλλά φοβάμαι ότι θα ξεραθώ μέχρι αργά και θέλω το πρωί να πάω να ψωνίσω κάτι...γιατί να μην είναι ανοιχτά από τώρα τα μαγαζιά; Τους τεμπέληδες! :p
Πολύ μου άρεσε αυτό με τον φάντομ ντακ, γέλασα και μου θύμησες τα παιδικά μου χρόνια...τι ωραίες εποχές, αθώες, γεμάτες ξενοιασιά και χαρά...μερικές φορές εύχομαι να ξαναγινόμουν παιδί...
Με εχει πιασει μια μανια τωρα τελευταια και διαβαζω ολα τα παλια μου κομιξ.Ειδες εφιαλτη και ξυπνησες?
Ωραία απασχόληση, θα είχαμε κι εμείς τα κόμιξ του αδελφού μου αν δεν τα είχε πετάξει ο παππούς μου εν αγνοία του...
Δεν είμαι σίγουρη αν είδα εφιάλτη, είναι ακόμα θολωμένο το μυαλό μου αλλά ξύπνησα με μία αίσθηση αγωνίας, απότομα...ίσως να φταίει που χθες το βράδυ δεν πήρα τα φάρμακα μου...γι' αυτό αναρωτιέμαι αν πρέπει να πάρω αντιψυχωτικό τώρα που είναι ακόμα νωρίς για ν' αναπληρώσω τη χθεσινή χαμένη δόση, έχεις καμιά ιδέα;
Αν δεν σε νοιαζει να ξυπνησεις νωρις καντο..παντως να ξες οτι η ανησυχια οφειλεται οντως στην παραλειψη της δοσης μαλλον...εγω χθες εβλεπα στον υπνο μου οτι με κυνηγουσε μια ξαδερφη σου...για την ακριβεια μια στρουθοκαμηλος που ετρεχε πισω απο την παρεα μου και μας τσιμπαγε...