Παλι δεν φαινεται τι εγραψες ελενα.μην κανεις quote γιατι για καποιο λογο δεν εμφανιζει τι γραφεις.
Printable View
Παλι δεν φαινεται τι εγραψες ελενα.μην κανεις quote γιατι για καποιο λογο δεν εμφανιζει τι γραφεις.
Λίλα μου εγώ δεν φτιάχνω γιατί τα φτιάχνει η μητέρα μου και μου δίνει. Στο σπίτι μου φτιάχνω μόνο μαγειρίτσα την Ανάσταση και γαρδουμπάκια στην κατσαρόλα λευκά που τα σβήνω με κονιάκ και βάζω και λίγο σκόρδο. Για πες μας εσύ τι θα φτιάξετε;
Quote:
Originally posted by eleni198621
Συγνωμη οικοδεσποινα για τα παρακατω λογια που θα ξεστομισω.
Θα φτιαξεται κουλουρακια τσουρεκακια και αυγουλακια για το πασχα?
Κάθε χρόνο φτιάχνουμε κουλουράκια:tumble: τα τσουρέκια επειδή δεν τα πετυχαίνουμε τα αγοράζουμε έτοιμα
Εγώ πάλι, Λίλα μου, είμαι ο άνθρωπος που δεν τρώει αρνιά, κατσίκια, μαγειρίτσες κλπ. Ίσως ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη, που αδυνατίζει το Πάσχα. Το μενού μου είναι ένα ποτήρι μπύρα και αυτό σε απόσταση ασφαλείας από όσους τρώνε τα παραπάνω, για να μη μου έρχονται οι μυρωδιές και αακατεύομαι..
Φετος μονο αυγα λιγα για το καλο και ενα μικρο τσουρεκι για εμας.θα φτιαξω ομως τσουρεκια για τις νονες μου αυγα σοκολατενια για παιδια φιλων της μανας μου γλυκο νηστισιμο για να παω στη νονα μου να παρω τη λαμπαδα μου τη μεγαλη πεμπτη και γλυκο για ανημερα το πασχα.κοκορετσι φετος δεν φτιαχνουμε τωρα που εφυγε και ο αδερφος μου ποιος να το φαει?
Αβούλα πάρε και μία αγκαλίτσα από μένα!
Βρε Λίλα θηρίο πως τα φτιάχνεις τα σοκολατένια αυγά;
Σοκολατένια αυγά θα πάρω για τα παιδάκια που έχω υπόψη μου, τσουρέκια θα πάρω από τον Τερκενλή για όλους, δε θα κάνω τίποτε άλλο..
Πάω για ύπνο, γιατί δεν είμαι και η καλύτερη παρέα και γιατί αύριο έχω και δουλειά και δύσκολες επισκέψεις. Σας φιλώ γλυκά!
Εχω αγορασει καλουπια για σοκολατενια αυγα τζινα.καληνυχτα αβα.
Καληνύχτα ʼβα και καλή ξεκούραση. Λίλα μόνο που σκέφτομαι τα σοκολατένια αυγά που θα φτιάξεις νομίζω ότι ψήνομαι στην κόλαση! :lol: Πες μου ότι θα τα φτιάξεις με μαύρη σοκολάτα που δεν μου αρέσει μήπως και απαλύνει λίγο ο πόνος μου! :lol:
Φετος θα τα κανω με γαλακτος και κοκο παφς απο εξω.τα ειδα σε ενα ξενο σαιτ περυσι αλλα δεν τα ειχα φτιαξει γιατι ετρεχα για την εγχειρηση.
Κοριτσια γεια σας!Μια μεγαλη μεγαλη αγκαλια για την χαρα μου που δεν ειναι τοσο χαρουμενη αλλα το παλευει!Κ τα παει περιφημα κ χωρις τσιγαρο!
Χρυσοχέρα Λίλα
Λίλα τώρα με ισοπέδωσες! Καλά λέει η Eli να μας υιοθετήσεις! :lol:
Καλησπέρα Γλαύκη. Πως είσαι; Πονάς το ίδιο;
Γεια σου Γλαυκη.πως εισαι σημερα?
Αχ αν ηταν αλλες εποχες θα γινομουν ζαχαροπλαστης.
Περαστικα στις αρρωστουλες κ στον Κατερινοσυζυγο,καλη επιτυχια στην παρουσιαση της σοκολατενιας,ευχες να ειναι ολα καλα στον υπερηχο της Πωλινας.Εγω εχω μεγαλους πονους με τη μεση μου αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν καθομαι κ ολας.Πριν σιδερωνα 3μιση ωρες με την πρεσα καθιστη κ βογγαγα αλλα επρεπε να τελειωσω γιατι ειχαν μαζευτει.Εχτες ειχα τον ανθρωπο για τον κηπο κ ψιλοεκανα κ το σπιτι.Το πρωι στο μαγαζι κ παει λεγοντας !Οι επαγγελματιες ουτε να αρρωστησουμε δεν εχουμε δικαιωμα.
Τζινακο μου,παρότι σιδερο ισον Τζινα δε σε πηρα σημερα γιατι πονουσα κ δεν μπορουσα κ να μιλαω.Την επομενη φορα ομως....!!!
Λιλα για την ηλικια σου κ ανυπαντρη φτιαχνεις παρα πολλα πραγματα.Εγω φετος δεν θα φτιαξω τιποτα γιατι η κορη μου δεν τρωει .επισης ο γιος κανει διατροφη να παει το λιπος 8%,οποτε θα τα φαω εγω κ δεν παιζει.Πηρα κ τα 5 κιλα που ειχα χασει κ ο Καλφ ειπε να μην παρω για να κανω την επεμβαση λαπαροσκοπικα.
Δεν πειράζει Γλαύκη, το καταλαβαίνω ότι δεν είναι εύκολο να τα κάνεις και τα δύο μαζί. Εξάλλου τα ασιδέρωτα δεν τελειώνουν ποτέ οπότε σίγουρα θα τα πούμε κάποια στιγμή χιχιχιχι.
Γλαυκη σου τηλεφωνήσαν απο το Ρίο?
Τελικα γλαυκη σου εδωσαν ημερομηνια χειρουργιου?την παρασκευη βγηκε απο το νοσοκομειο ενας γνωστος που την εκανε στον καλφ
Ελενα η ΕΝΕ κανει το συνεδριο στην κερκυρα και η ΕΣΝΕ στο βολο.
Λίλα το είδες?΄
Ταυτόχρονα την ίδια σκέψη
Επικοινωνουν τα πνευματα μας ελενα.
Οχι,δεν μου εχουν τηλεφωνησει ακομη.Πηρα εγω πριν κατι μερες κ μου ειπαν οτι θα με παρει ο γιατρος κ οπως υπολογιζουν θα ειναι Ιουλιο Αυγουστο.Τι εκανε ο γνωστος σου Λιλα?Ειδατε ενα αλλο τοπικ που ενας σλιβατος εχει παρει 20 κιλα κ βαζει στεθερα 2-3 το μηνα?Τωει γλυκα φυσικα,αλλα κατι τετοια με κανουν να φοβαμαι γιατι ειμαι γλυκατζου κ λεω μηπως κανω παρακαμψη.φυσικα οτι πει ο καλφ.
Παρακαμψη με ανοιχτο χειρουργιο εκανε.
Μικρη η μεγαλη?Ηταν πολλα κιλα?
Απο οτι καταλαβα μεγαλη.ηταν γυρω στα 190 ισως και παραπανω.
:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Οχι,δεν μου εχουν τηλεφωνησει ακομη.Πηρα εγω πριν κατι μερες κ μου ειπαν οτι θα με παρει ο γιατρος κ οπως υπολογιζουν θα ειναι Ιουλιο Αυγουστο.Τι εκανε ο γνωστος σου Λιλα?Ειδατε ενα αλλο τοπικ που ενας σλιβατος εχει παρει 20 κιλα κ βαζει στεθερα 2-3 το μηνα?Τωει γλυκα φυσικα,αλλα κατι τετοια με κανουν να φοβαμαι γιατι ειμαι γλυκατζου κ λεω μηπως κανω παρακαμψη.φυσικα οτι πει ο καλφ.
Μα γίνετε?
Εσένα τι σου είχε πει στην ενημέρωση? για sleeve?
Κοριτσια καλη νυχτα κ ονειρα γλυκα.Ελπιζω αυριο να μπω πιο νωρις.
Ο καλφ σου λεει στο τηλ τι επελεξε για σενα οταν δει τον καταλογο με τις ερωτησεις που απαντας κ τις διατροφικες σου συνηθειες.Εγω ελεγα για σληβ για να μην εχω καθε μερα βιταμινες σιδηρο κ ασβεστιο της παρακαμψης 2 απο το καθενα για τη μεγαλη απο 1 για τη μικρη.Αλλα τωρα το σκεπτομαι για την μικρη.
Κοριτσάκια μου μπήκα να σας καληνυχτίσω. Είδαμε την ταινία μας και ήταν όντως ωραία, ήταν παραμυθάκι, πολύ καλογυρισμένο και σου βγάζει γλυκά συναισθήματα.
Λιλάκο μου το ότι κάνουμε διατροφή δεν σημαίνει ότι δεν θα χαρούμε τα Πασχαλινά εδέσματα, οπότε εννοείται πως δεν θα σε μαλώσω βρε! Μα πόσο χρυσοχέρα μπορεί να είσαι βρε παιδί μου! Μα και σοκολατένια αυγά; Εγώ πάλι δεν νομίζω να κάνω κάτι μιας και πάντα τα κάνει όλα η μαμά μας, οπότε μοιράζει και σε εμάς. Η γιαγιά μου κάνει κουλουράκια και η μαμά μου κάνει τσουρέκια. Εγώ βέβαια δεν προτιμώ τίποτα από τα δύο, είναι από τα ελάχιστα γλυκά που δεν με συγκινούν! Τρώω όμως με ιδιαίτερη χαρά την μαγειρίτσα της μαμάς μου και τo κατσικάκι :D.
Γλαύκη μου προσπάθησε να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς και μην το παρακάνεις σε παρακαλώ πολύ! Οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ και η υγεία σου είναι πολύτιμη και πρέπει να την διαφυλάξεις!
Αβούλα μου εύχομαι να πάρεις αύριο την στοργή και την αγάπη που τόσο ανάγκη έχεις για να πάρεις δύναμη να συνεχίσεις. Σου στέλνω και εγώ μία νοητή αγκαλίτσα :bigsmile:
Σοκολατένια μου γλυκιά καλό διάβασμα και καλή επιτυχία στην παρουσίαση σας. Χαίρομαι που ενεργοποιήθηκες και ένιωσες να ζωντανεύεις. Είναι ωραία αίσθηση ;).
Τζίνα μου γλυκιά και χαμογελαστή συνέχισε να φοράς το γλυκό και όμορφο χαμόγελο σου και μην δίνεις σημασία και κακεντρεχή σχόλια περαστικών (που να τους καεί το dvd!). Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις την ζωή αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Είσαι παλικάρι και σε θαυμάζω!
Σας φιλώ όλες γλυκά και εύχομαι να κάνετε όνειρα γλυκά και χαρούμενα! Καληνύχτα! :love:
Κουτουλάω!!!!!!!!!!!!!
Καληνύχτα κ όνειρα γλυκά!
Γλαύκη απ'ότι έχω δει από αυτά που γράφουν εδώ τα παιδιά δεν μπορείς να τρως γλυκά με την μεγάλη αλλά και με την μικρή παράκαμψη γιατί έχεις πρόβλημα με διάρροιες, επιτρέπονται μόνο κάποια που δεν είναι πολύ λιπαρά. Οπότε πρέπει να πεις τις διατροφικές σου συνήθειες στο γιατρό σου για να σε συμβουλέψει, μην έχεις μετά άλλα προβλήματα. Καμία βαριατρική επέμβαση δεν μπορεί να μας βοηθήσει εάν δεν προσπαθήσουμε κι εμείς. Αν τρως κάθε μία ώρα γλυκά και παχυντικά ότι επέμβαση και να κάνεις θα ξαναπάρεις κιλά. Γι'αυτό και πολλές φορές κάποια άτομα παρακολουθούνται και από ψυχολόγο προκειμένου να μάθουν να συγκρατούν την όρεξή τους που βρίσκεται κυρίως στο μυαλό και όχι στο στομάχι. Δεν νομίζω ότι εσύ έχεις τέτοιο πρόβλημα και πιστεύω ότι όποια επέμβαση και να κάνεις θα τα καταφέρεις μια χαρά.
Καλό σου βράδυ και καλή ξεκούραση.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα. Φιλάκια.Quote:
Originally posted by Eli
Τζίνα μου γλυκιά και χαμογελαστή συνέχισε να φοράς το γλυκό και όμορφο χαμόγελο σου και μην δίνεις σημασία και κακεντρεχή σχόλια περαστικών (που να τους καεί το dvd!).
Καληνύχτα σοκολατίτσα και καλή ξεκούραση.
Λιλάκο και υπόλοιπα κορίτσια σας καληνυχτώ κι εγώ. Να έχουμε ένα όμορφο βράδυ και ένα πιο όμορφο ξημέρωμα.
Tζινα το ξερω.Μετα απο καιρο τρως γλυκο μετα απο φαγητο για να μην σε πιασει διαρροια η νταπινγκ.Ξεροντας τι θα παθεις τα αποφευγεις κ αυτο σε σωζει.φιλακια καληνυχτα.
καλημερουδια κορασιδες.σας πλακωσε το παπλωμα?