Mετά τα χθεσινά όργια είπα να δω το αποτέλεσμα και τελικά 106,9 σήμερα, αρκετά καλύτερα απ'ότι περίμενα. Πως θα χάσω βέβαια 2 κιλά ως τη Δευτέρα για να φτάσω το στόχο δε ξέρω αλλά το βασικό είναι να μη ξανακάνω τις ίδιες βλακείες...
Printable View
Mετά τα χθεσινά όργια είπα να δω το αποτέλεσμα και τελικά 106,9 σήμερα, αρκετά καλύτερα απ'ότι περίμενα. Πως θα χάσω βέβαια 2 κιλά ως τη Δευτέρα για να φτάσω το στόχο δε ξέρω αλλά το βασικό είναι να μη ξανακάνω τις ίδιες βλακείες...
Quote:
Originally posted by MerryMaker_Misery
50,9
Merry μπράβο για την απώλεια τόσων κιλών!!! :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Quote:
Originally posted by filipparas
δεν νομιζω να τιθεται ζητημα "πραγματικης" αυξησης.... αποκλειεται να εφαγες κοντα 3850 θ περισσοτερες απο οσες επρεπε σε μια μερα (δηλ ~ 5000)
αν ξαναζυγιστεις σε 2 μερες θα εχεις πεσει παλι... οπως ειπες το βασικο ειναι η κουτσουκελα να μεινει κουτσουκελα κ να μην γινει συνηθεια. ααα!!! κ αν εννοουσες τα φυστικια τα αραπικα με το πορτοκαλι γυρω, στις ελεεινες μου φασεις εχωνα τα δαχτυλα μου μεσα στα φλουδια κ τα ετρωγα σκετα.... ( :smilegrin: )
σημερα εγω προς μεγαλη μου χαρα 77,3 ( -0,8 απο προχθες)
εχω την εντυπωση οτι το διαλειμμα του καλοκαιριου μου εκανε καλο κ στο μεταβολισμο που απο τοτε που γυρισα ειναι αγνωριστος!!!!!!!!
Eγώ πάλι πιστεύω οτι τις έφτασα τις 5000 θερμίδες άνετα χθες, αρκετά ασχολήθηκα όμως, ότι έγινε έγινε, πάμε γι'άλλα... πάντως ακόμα μ'ενοχλεί το στομάχι κι εχω να φάω οτιδήποτε σχεδόν 20 ώρες, πάνε οι παλιές αντοχές...
χαχαχαχα...δεν πειραζει...στο θεμα αυτο ας παραμεινουμε αγυμναστοι.... αρα ακομα κ 5000 να ηταν σχεδον παει δια 2 μερες σωστα???!!!! ξερω ότι τα απλοποιω αλλα εχει πλακα... εγω σημερα προσπαθουσα να βρω ποιο μακαρονι ειναι ακριβως 5 γρ. για αν συμπληρωσει το πιατο μου (τα περισσοτερα ηταν 10γρ κ) κ το πιατο μου ηταν ετσι κ αλλιως τσουρουπικο για να αφησω 5 γρ απο τα υπολογισμενα...Quote:
Originally posted by filipparas
Eγώ πάλι πιστεύω οτι τις έφτασα τις 5000 θερμίδες άνετα χθες, αρκετά ασχολήθηκα όμως, ότι έγινε έγινε, πάμε γι'άλλα... πάντως ακόμα μ'ενοχλεί το στομάχι κι εχω να φάω οτιδήποτε σχεδόν 20 ώρες, πάνε οι παλιές αντοχές...
απλα ειναι αξιοθαυμαστο (κ κατα μια εννοια τρομακτικο) το να συγκρινεις πως τρωμε τωρα (κ ποσο πληρεις νιωθουμε) κ πως τρωγαμε παλια χωρις να νιωθουμε ικανοποιηση....
Γεια σας! Εγω σημερα 77,7. Θελω σχεδον 2,5 κιλα ακομα για να φτασω στα επιπεδα που ημουν πριν τις διακοπες. Παντως το ευχαριστο ειναι οτι καπως αρχισαν να καταλαγιαζουν οι συνεχεις τασεις για υπερφαγικο. Αντε να δουμε. Καλη συνεχεια σε ολους!
77.1 (-0.2)
-400!!! 93.7
Καλημέρα 79,7:yes:
24/8 83.4
25/8 82.7 :o:o:o
δεν το πιστευωωωωω!!!
παντα η διαισθηση μου οτι θα χω πεσει στα κιλα επιβεβαιωνεται !!!
το ξερα οτι σημερα θα χω πεσει .. κ ναι !!!! ειμαι 68.9.
εφτασα το στοχο μου στα 69 κιλα κ τον περασα .
κ συνεχιζωωωωωωωωωωωωωωωωωω ωωω!!!!!!!!!!!!!!!
:cul:
Zυγιζομαι καθε μερα!!Σημερα ειπα να γραψω τα κιλα μου 75.9 !! εδω και ενα μηνα παιζω αναμεσα στα 79 εως τα 77 παρακατω δεν πηγαινε.. εε τωρα παει !!!ελπιζω σε 3-4 μερες να παει 75 ακριβως!!επομενος στοχος τα 70!!! καλη συνεχεια σε ολους!!!
Kollise h zugaria giati adiathetisa...
ακομα 51.
Πλεον δεν βιαζομαι και πολυ, μετα που πηρα βαρος εφτιαξε η χαλαρωση.
Περιεργα πραγματα, φαινομαι ΠΟΛΥ καλυτερα στα τωρινα 51, παρα οταν εχανα βαρος και πρωτοημουν 51.
Και μου κανουν ρουχα που μου κανανε στα 48.
Λογικα μυς εχω κανει. Το ελπιζω! ειχα πεθανει στη γυμναστικη να κανω μυς!
wow marrymaker! μπράβο
78,4 σήμερα