ναι γουαι ,τον ανθρωπο σ τον γουσταρεις γι αυτο που ειναι οχι γι αυτο που θα γινει ,να το θυμασαι αυτο
Printable View
Ακριβως αυτο. Και εχω ηδη παρατηρησει στον εαυτο μου οτι ειναι και θεμα εθισμου...οσο ετρωγα βλακειες ηθελα να τρωω παραπανω βλακειες...οταν αποφασισα να πιεστω και να τις κοψω εστω με το ζορι πιεστηκα ναι αλλα με τον καιρο γινεται ευκολοτερο...παυει ο κυκλος εθισμου να υφισταται και ειμαι πιο οκ, μου ειναι πιο ευκολο να τα αποφευγω...
Ρε το πρωι τρωω οτι τραβαει η ψυχη μου, μετα φρουτα, μετα κανονικοτατο μεσημεριανο, μετα σνακ και μετα ελαφρυ το βραδυ. Μια χαρα ειναι δεν στερουμαι τιποτα. Απλα σημερα ετυχε το βραδυ να το σκεφτω λιγο. Αλλες φορες δεν με νοιαζει δεν πειναω καθολου, ειμαι φουλ...
Ε εκανες το κεφι σου σε μια στιγμη παρορμησης οκ...δε πειραζει. Καμια σοδα δεν εχεις να χωνεψεις τωρα;
Δοκιμασε το αυτο που λεω παντως αν θες σαν διατροφη, θα νιωθεις καλυτερα και δεν θα σαβουριαζεις πραγματα που σε ικανοποιουν προσωρινα και μετα σε κανουν να νιωθεις χειροτερα...γεματος θα νιωθεις, μη φοβασαι. Αν θελεις φυσικα...αν δε θελεις χεστο. Απλα προνοησε αλλη φορα να παρεις τουλαχιστον δυο οχι τρεις πιτες και καμια σοδα μαζι χαχαχα