Καλέ! Θαύμα! Θαύμα! Το παιδί μου, το μονάκριβό μου, με είπε "μαμά"!!! :) :) :)
Φεύγω, γιε μου. Πάω να σου μαγειρέψω, γιατί πολύ μου αδυνάτισες! Πήγαινε να παίξεις εσύ κι όταν σε φωνάξω να έρθεις να φας. :)
Printable View
Πλάκα-πλάκα θυμήθηκα πόσο μου έχει λείψει το φαγητό της μάνας. Όπως όμως έχει γίνει πια αγνώριστη από τα φάρμακα, το χρόνο και την απομόνωση, είναι ουσιαστικά σαν να μην την έχω. :(
Αλλά δε βαριέσαι, γαργάρα γιατί σε λίγο δε θα έχουμε ούτε να φάμε.
Αχ αυτή η γκαντεμιά μ..θα γίνει κάτι άραγε η μπα?
10 γαρα την ημερα τον γιατρο τον κανουν περα!
κρυωνωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!
κρυωνω πολυ πολυ! δεν νιωθω τα χερια μου! :(
σκεφτομαι μια ψυχη εδω και μερες πολλές μερες... ξερω πως εκεινη η ψυχη δεν με σκεφτεται και δεν λυπαμαι ουτε ξενερωνω
απλα σκεφτομαι την ψυχη λοιπον... παντου ειναι ζωγραφισμενα τα συμβολα της παντου βλεπω τα γραμματα του ονοματος της τα παντα μου θυμιζουν εκεινη την ψυχη... Τα παντα θα εδινα για να τη δω να μου χαμογελαει ξανα
εγώ σκέφτομαι ποτε θα απαντήσει κανείς στο μήνυμά μου, που είναι και το μόνο πράγμα που σκέφτομαι. επίσης σκέφτομαι παράλληλα ότι έχω γίνει ρεζίλι εδώ στο σιτε με το άγχος μου
Σκεφτομαι πως σημερα ειναι μια καινουρια μερα . Την καλημερα μου να εχεται ολοι και να ειστε καλα οτι και να κανετε.
Σκέφτομαι ότι τώρα που ο Παπούλιας παραιτήθηκε της κρατικής αμοιβής το ίδιο θάπρεπε άμεσα
να κάνουν και οι 300 της βουλής!
Οι βουλευτικοί μισθοί να καταργηθούν και μάλιστα τώρα!!!!!
Μόνο ένας στους δέκα οίκους ανοχής λειτουργεί νόμιμα.
Τους άλλους εννέα γιατί δεν τους ελέγχουν οι υπηρεσίες του δημοσίου;
Από συναδελφική αλληλεγγύη.
Γεια σου, ρε παιδί! Πού χάθηκες; Eλπίζω τουλάχιστον να περνάς καλά. ;)
Τα μάτια μου κλαίνε από τα κρεμύδια που καθαρίζω για τη σαλάτα με το κουνουπίδι...
Καλημέρες σε όλους σας. :)
Ω Θε μου και να στραβωθώ..να κουφαθούν τ`αφτιά μου
να μη θωρώ,να μη γροικώ,να καίγεται η καρδιά μου....