γιατι τόση μαυρίλα?
Printable View
γιατι τόση μαυρίλα?
Δε το πιασες το νοημα?δες προηγουμενη σελιδα.πολυ γελιο.
xaxaxaxaxaxax, εχεις δίκιο!!!!!
82.7. σταθερη εδω και 2 μερες. παααρα πολυ καλο δεδομενου του τι εφαγα αυτες τις 2 μερες...:P:P:P
σημερα ζυγιστηκα
ειμαι 59
δεν αλλαζει το τοπιο.
59 κιλά!!!!!!!!!!!!!!!
Κ τι δε θα έδινα να είμαι τόσα!!!!!!!!!!!!!!:fake sniffle::fake sniffle::fake sniffle:
59 κιλα αλλα 1.60 υψος
αλλα 5-6 θελω να χασωωωωωωω
αλλα δε το βλεπω με τα χλαπακιασματα που κανω.
77,1 (-0,3)...θα μου βγει η πιστη μεχρι να δω το 76 μπροστα.....
:shocked2:Quote:
Originally posted by angelaorangel
τωρα και σε ζομπι βερσιον :smilegrin::smilegrin::smilegrin:
Μετά απο 1 μήνα ημί-προσπάθειας για δίαιτα, τις οποίες συνεχίζω είμαι 60,2 κιλά, προχθές..
Βέβαια με τα υπερφαγικά μέσα, και σήμερα δεν ήμουν 60 και αλλά 61 και...
Δε μπορώ να πώ οτι είμαι κ πολύ ικανοποιημένη, νιώθω πως χάνω αργά!!
Από φαγητό δεν έτρωγα ούτε παχυντικά ούτε μεγάλες ποσότητες,θα έλεγα λίγο κιόλας, αλλά έτρωγα που και που παγωτό!
κοριτσακι εξαρταται τι παγωτο διαλεγες.... αν ηταν των 500 θερμιδων λογικο :cool rsvd: ....(πωωωωω μου εχουν λειψει τα παγωτα απο την παγωτομανιαααα,τεσπα)...μπο� �εις να διαλεγεις γρανιτες που εχουν 60-90 θ η καθε μια
Πωωωωωωωωωωωωωω φέτος το καλοκαίρι ένα παγωτό της προκοπής έφαγα όλο κι όλο... το απόλαυσα όμως πραγματικά, τέλειο ήταν. Τ'αγαθά κόποις κτώνται το φελέκι μου μέσα...
πλας 200 αναμενόμενα υγρά και αυτά
μια μικρη νεκρανασταση θα τανεQuote:
Originally posted by click
:shocked2:Quote:
Originally posted by angelaorangel
τωρα και σε ζομπι βερσιον :smilegrin::smilegrin::smilegrin:
η
καλυτερα η αναλαμπη πριν το τελος:spin::saint:
εδω κ 1 λοιπον βδομαδα παιζω αναμεσα στο 77,1-77,4 .. κ σημερα που ειναι μερα επισημου ζυγισματος... 77,8.... εχω τρελα νευρα ομως....τεσπα... ισως να φταει ότι χθες εφαγα 400γρ. σπανακορυζο το μεσημερι κ αλλο τοσο το βραδυ κατα τη 1 ή ότι ειμαι σε δυσκολες μερες... τεσπα... ότι κ να'ναι ξενερωσα