Ναταλία πριν που το είπε η Γλαύκη έβαλα στην αναζήτηση εδώ το Ναταλία και δεν μου έβγαλε τίποτα και μετά με το Nadine μου έβγαλε εσένα. Χαίρω πολύ.
Printable View
Ναταλία πριν που το είπε η Γλαύκη έβαλα στην αναζήτηση εδώ το Ναταλία και δεν μου έβγαλε τίποτα και μετά με το Nadine μου έβγαλε εσένα. Χαίρω πολύ.
Εγω ναταλια εψαχνα στο google σαν χαζη.την προηγουμενη φορα με τα λαλαγγοργανα σε εβγαζε εδω το google οποτε νομιζα αυτο εννοουσε η γλαυκη.
Rozeta αν σε βοηθάει κάνε και στο 6μηνο ένα υπέρηχο. Εγώ δεν περίμενα το χρόνο, έκανα στο 6μηνο και θα ξανακάνω στο χρόνο, αν μπορέσω βέβαια γιατί προς το παρόν είμαι ανασφάλιστη.
Κι όμως είμαι ακόμα εδώ!!!!!Το πιστεύετε ρε κορίτσια ότι αύριο θα φεύγαμε κ τα κατάφερε κ έκανε πυρετό?Θέλω να αρχίσω να χτυπάω το κεφάλι μου στους τοίχους!!!!!Κατά τα άλλα απλά με βασανίζει ,με κάθε τρόπο !!!!!Δεν κοιμάμαι ,πίνω καφέδες κ σήμερα κόντεψα να πέσω κάτω!!!!!
Γειά σου,Έφη!Με νιώθεις,φαντάζομαι,που θα προτιμήσω την κουρτίνα νούμερο ένα,τον Αλέξη!Χαλεποί καιροί για γεροντοκόρες,βλέπεις...Quote:
Originally posted by rozeta
γεια σου γιωτακι.πισω απο τις λεξεις κρυβεται ο αλεξης, πισω απ τη ροζετα κρυβεται η εφη
Γιατί άραγε;Το έχουμε αναγάγει σε επιστήμη το λαλαγγιάζειν!Πωπω!Λαλαγγοκ αταχωρηθήκαμε διεθνώς!Quote:
Originally posted by eleni198621
Εγω ναταλια εψαχνα στο google σαν χαζη.την προηγουμενη φορα με τα λαλαγγοργανα σε εβγαζε εδω το google οποτε νομιζα αυτο εννοουσε η γλαυκη.
Ναταλία αν βάλεις στο pictures του google τη λέξη λαλάγγι βγάζει τα λαλαγγοόργανα πρώτα πρώτα!
Γεροντοκορη?δεν εχει καταργηθει ο θεσμος?εγω νομιζα οτι ειμαστε απλα ελευθερες..
Γιωτάκι,ψυχραιμία!Να είναι καλά η γιαγιά κι οι μέρες θα περάσουν!Ένας πυρετός είναι πάντα ενδεχόμενος.
Μακάρι να μην κρύβει κάποια λοίμωξη και να μην ταλαιπωρηθείτε περισσότερο...Εσύ κοίτα να σε φροντίζεις
κι όταν βλέπεις πως δεν το'χεις,κάνε μια βολτούλα έξω,πάρε ένα τηλ να ξελαμπικάρεις και γύρνα ηρεμότερη.
Εστίασε στα σημαντικά:πως το χειρουργείο πήγε καλά,αυτό που τόσο φοβόσουν,προφανώς για να βγαίνατε αύριο
πήγε καλά η γυναίκα και μετεγχειρητικά...τα σημαντικά είναι υπέρ μας.Λίγο ακόμα υπομονούλα και πέρασε η μπόρα!
Γιωτάκι έχεις δίκιο γιατί έχεις περάσει μεγάλη ταλαιπωρία αλλά και η γιαγιά δεν θα μπορούσε να ανεβάσει επίτηδες πυρετό. Κι αυτή θα θέλει να φύγει από εκεί μέσα. Ελπίζω να της πέσει σύντομα και να πάρετε εξιτήριο.
Γιωτακι σας ειπαν γιατι εκανε η γιαγια πυρετο?θα μεινετε μερες ακομα?
χαλεποι δε λες τπτ!εχω μια φιλη, 1 χρονο τωρα τπτ τζιφος και ειναι και ωραια κοπελα.τι να πω κανω την προσευχη μου για τον δικο μου, ο οποιος παρεμπιπτοντως εκανε υπομονη 2,5 χρονια, συνολικα ειμαστε 4 χρονια και κατι μαζι να με βλεπει 50 κιλα συν, γιατι το 2007 που με γνωρισε και τα φτιαξαμε ζυγιζα ποτε 50 ποτε 53 max 55 κιλα και τοτε οταν εβλεπα το 55 παθαινα υστερια, νομιζα οτι ημουν θεοχοντρη, αλλα το παθημα μαθημα.ειμαι νεοχοντρη που λεει και σταροβας. η υποστηριξη και η συμπαρασταση που ειχα απο αυτον τον ανθρωπο δεν την ειχα ποτε ξανα στη ζωη μου
Καλωσόρισες λοιπόν Εφη μας!!!!!!!!!!Σίγουρα θα περάσεις πολύ ωραία στην παρέα μας -μην κοιτάς που είμαστε όλες σε καταστολή -θα ηρεμιστουμε σιγά σιγά !!!!!
Έκανα ένα ξεμάτιασμα πάντως κ είμαστε όλες χάλια !!!!! Όλες κ γρήγορα μάλιστα-πλυντε τα προσωπακια σας κ βάλτε λίγο αλάτι στη γλώσσα σας μπας κ φύγει το κακό το ματι-απορώ ποιος μας το έκανε αυτο!!!!!
γιωτακι διαβαζω οτι η γιαγια σου ειναι αρρωστη, περαστικα της
Αθώο μου Λιλόπλασμα!Στα εικοσικάτι ασφαλώς κι είστε ελεύθερες!ʼντε βαριά και στα τριαντακάτι...Quote:
Γεροντοκορη?δεν εχει καταργηθει ο θεσμος?εγω νομιζα οτι ειμαστε απλα ελευθερες..
Από τα σαράντα και μετά...το μόνο που παίζει σε ελεύθερο,είναι που ευτυχώς ως τέτοιες μας αφήνουν να κυκλοφορούμε!
Τα έκανα Γιωτάκι. Με το αλάτι δεν ενθουσιάστηκα αλλά το έκανα κι αυτό.
Rozeta μου πολύ χαίρομαι που είσαι με έναν άνθρωπο που σε αγαπάει και σε στηρίζει. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είστε συνέχεια μαζί και αγαπημένοι και ότι ονειρεύεσαι γι'αυτή τη σχέση σου να το δεις να γίνεται και πραγματικότητα.
κοριτσια οι ατακες σας δεν παιζονταιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιι!Quote:
Originally posted by NADINE
Αθώο μου Λιλόπλασμα!Στα εικοσικάτι ασφαλώς κι είστε ελεύθερες!ʼντε βαριά και στα τριαντακάτι...Quote:
Από τα σαράντα και μετά...το μόνο που παίζει σε ελεύθερο,είναι που ευτυχώς ως τέτοιες μας αφήνουν να κυκλοφορούμε!
Κορίτσια ο πυρετος ήταν ενδεχόμενος από την αρχή.Με προβληματιζουν δύο πράγματα :Η ενδονοσοκομιακη λοίμωξη κ το χαλασμένο θερμόμετρο άλλα δεν ξέρω ποιο από τα δύο μπορεί να συμβαίνει !!!!!Θα μάθουμε αύριο που θα έρθει ο θεραπων.Λιλάκι καμία ενημέρωση!!!!!
Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας -μήπως τις ακούσει κ ο Θεουλης κ γλυτωσω μια ώρα αρχήτερα!!!!!
Ναταλια να γινεις cougar.ειναι της μοδας
ααααααα!το στεφανι μου το εταξε (χαχα), ολα κι ολα.θα γινω κυρια ''κοκοβικου'' με δοξα και τιμη!Quote:
Originally posted by ΤΖΙΝΑ
Rozeta μου πολύ χαίρομαι που είσαι με έναν άνθρωπο που σε αγαπάει και σε στηρίζει. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είστε συνέχεια μαζί και αγαπημένοι και ότι ονειρεύεσαι γι'αυτή τη σχέση σου να το δεις να γίνεται και πραγματικότητα.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Quote:
Originally posted by rozeta
ααααααα!το στεφανι μου το εταξε (χαχα), ολα κι ολα.θα γινω κυρια ''κοκοβικου'' με δοξα και τιμη!Quote:
Για τι πυρετο μιλαμε?παρε ενα θερμομετρο απο το φαρμακιο γιατι ξεχνανε να αλλαξουν μπαταριες μερικες φορες.οι εξετασεις της ειναι καλες.
Γιωτάκι δεν μας είπες πως πάει ο άντρας σου στη δουλειά; Τα καταφέρνει χωρίς εσένα και το γιό σου ποιός τον προσέχει;
Ας την πέσω για λίγο υπνακο γιατί τα ωραία αρχίζουν μετά τις δύο!!!!!Παπιες,μαξιλάρια,κου� �έρτες κ στο τσακίρ κέφι κ το οξυγόνο -αχ τι τραβάω η δόλια μάνα!!!!!Χάρηκα πολύ που τα είπαμε έστω κ λίγο !!!!!Να είστε όλες καλά-να προσέχετε το πολύτιμο εγώ σας κ να έχετε ένα υπέροχο ξημέρωμα!!!!!Μάκια πολλά πολλά πολλά !!!!!
Καληνυχτα γιωτακι μου.ξεκουρασου οσο μπορεις και μην ξεχνας να τρως μην πεσεις και κατω.
Καληνύχτα Γιωτάκι, καλή ξεκούραση και καλή δύναμη. Να προσέχεις κι εσύ τον εαυτό σου.
κοριτσακια σας καληνυχτιζω και γω με τη σειρα μου, χαρηκα πολυ που μπηκα στην παρεα σας.ονειρα γλυκα
Αύριο το πρωί μόλις ξυπνήσω θα είναι το πρώτο που θα κάνω !!!!!38.7,κ εξετάσεις άψογες -τι να πω ?Quote:
Για τι πυρετο μιλαμε?παρε ενα θερμομετρο απο το φαρμακιο γιατι ξεχνανε να αλλαξουν μπαταριες μερικες φορες.οι εξετασεις της ειναι καλες.
Rozeta καληνύχτα και καλό ξημέρωμα. Κι εμείς χαιρόμαστε που σε είχαμε παρεούλα μας.
Ευτυχώς Τζινάκι όλα καλά από αυτο το μέτωπο !!!!! Το μικράκι το έχει ο μπαμπάς του και περνάνε μια χαρά αν κ θυμάται που κ που ότι έχει κ μια μάνα κάπου !!!!!Quote:
Γιωτάκι δεν μας είπες πως πάει ο άντρας σου στη δουλειά; Τα καταφέρνει χωρίς εσένα και το γιό σου ποιός τον προσέχει;
Καληνυχτα ροζετα.γιωτακι παρε ενα θερμομετρο για καλο και για κακο.
Καληνυχτούδια όμορφες,νέες ωραίες,παλιές αλλιώς...Καλό μας ξημέρωμα και καλή δύναμη σε ό,τι ενδεχομένως προκαλέσει το "χάπυ" χαμόγελο μας!Φιλάκιαααααααα
:yes: :yes: :yes: :yes:Quote:
Rozeta καληνύχτα και καλό ξημέρωμα. Κι εμείς χαιρόμαστε που σε είχαμε παρεούλα μας.
Καληνυχτα ναταλιτσα.
καληνυχτα λιλα
Τζινακι δεν παμε και εμεις για υπνο μιας και ειμαστε οι τελευταιες που ακομα δεν εχουν αποκοιμηθει?
Καληνυχτα ελοπαρμενες μου.ονειρα γλυκα.
Καληνύχτα x 72 Ναταλία. Λιλάκι πάμε κι εμείς. Καληνύχτα και καλή μας ξεκούραση.
Τώρα μάλιστα!Μπορώ να σύρω το απειροελάχιστο κορμί μου στο κρεβάτι μου!Καληνυχτούδια και πάλι,Ελοπαρμένες μου! :love:Quote:
Καληνύχτα x 72 Ναταλία.
καλημέρα αγαπημένες ελοπαρμένες! Σήμερα είναι μια νέα μέρα και εύχομαι όλα να είναι πιο όμορφα και αισιοδοξα για όλους μας.
Ψυχολογικά είμαι καλύτερα αφού έκανα και μια Μακγιωτοθεραπεια δια τηλεφωνου πρωτου πέσω για ύπνο.
Ο αντρας πολύ καλύτερα πάει δουλειά σήμερα, η κόρη μου δεν έβηχε πολύ εχθες το βράδυ αλλά από τις πολλές αγκαλιες το προυγούμενο βραδυ ήθελε τα ίδια και εχθες που ήταν καλά. Από τις 1 μέχρι τις 5 ήμουν εγώ μαζί της και από τις 5-7 ο αντρας μου. Σήμερα κομένα τα αστεία, αν έχουμε πάλι τα ίδια θα πέσει κλάμα.