Αχ βρε Ναντιακι μου...Το εχω δει 10 φορες κ κλαιω μαζι με την Τανια...γιατι με νοιαζει που περνας κ δε μου μιλας...
Που παει η αγαπη οταν πεθαινει....Παντως οχι στον παραδεισο.....
Printable View
Αχ βρε Ναντιακι μου...Το εχω δει 10 φορες κ κλαιω μαζι με την Τανια...γιατι με νοιαζει που περνας κ δε μου μιλας...
Που παει η αγαπη οταν πεθαινει....Παντως οχι στον παραδεισο.....
Την Καλαμάτα την είδα μια μέρα μόνο και μάλιστα έβρεχε συνέχεια!Ως και χαλάζι είχε ρίξει!
Μια ιδέα που πήρα είναι πολύ όμορφη κι ειδικά εκεί που λες πως βρίσκεσαι εσύ!Ο μπαμπάς της μαμάς μου
είχει καταγωγή από τα μέρη σας...Έχω κι ένα Λούμπι εκεί...Πολύ θα ήθελα να γινόταν να ερχόμουν μια βόλτα.
Σε συνδυασμό με Πάτρα πάντα!ʼμα βελτιωθούν τα πράγματα στο σπίτι να με περιμένεις.Αλλά θα σε κερατώσω.
Δε γίνεται να μην κοιμηθώ στην πόλη κάτω,που έχω και δωμάτιο δικό μου.Αν ανέβεις για το γάμο,πες μου εγκαίρως
μήπως μπορέσω να έρθω μια βόλτα να σε δω.Όχι τίποτ'αλλο...να πάρω το συλλεκτικό μου βιβλίο!Βεβαίως!Βεβαίως!
Αφήνω ένα τραγούδι για καληνύχτα κι επιφυλάσσομαι να σου πω τον τρόπο μόλις έχω χρόνο.Φιλάκια σε όλους πολλά!
--->ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ : Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
Τ' όνομά σου μου'φερνε το σφύριγμα του αγέρα
τ'όνομά σου κι έτρεμε η ψυχή
Ετοιμάσου μου'λεγε η καρδιά , μα κάθε μέρα
στην υγειά σου μ'έπινε η βροχή
Τρυφερά τις νύχτες την αγάπη μου φωνάζεις
τρυφερά σε γύρευα κι εγώ
Το πρωί τριαντάφυλλο του κήπου μου φαντάζεις
το πρωί, τ'αγκάθι σου είναι εδώ.
Μα αν δεν σε βρω , να μην ξεχνάς
ότι σταυρώνεις το προσκυνάς.
Τ'άγγιγμά σου χάραζε το σώμα μου απ'τη μνήμη
πρώτα η πίστη κι ύστερα διωγμοί
Κάποιος άλλος φόραγε και μ'εκανε συντρίμμι
τ'άρωμά σου κι έφυγα χλωμή.
2 sweet,
με το χέρι στην καρδιά, όπως πάντα, ξεκίνησα να τρώω με πανικό πράγματα που ήξερα ότι θα στερηθώ, αλλά τα ευχαριστήθηκα με την ψυχή μου! Ξεκίνησε ως ψυχαναγκαστικό φαγητό, αλλά εξελίχθηκε σε απόλαυση. Είμαι πολύ πεινάλα, πολλές φορές απορώ με τον εαυτό μου. Το φαγητό είναι για μένα όχι μόνο ανάγκη, αλλά ηδονή και ντρέπομαι που το λέω, λόγος ευτυχίας. Κόψε μου το φαγητό και έχεις μπροστά σου έναν δυστυχισμένο άνθρωπο.
Τα κιλά που έχασα μακάρι να ήταν 30, 24 είναι και με τη λαχανόσουπα ελπίζω να φτάσω κοντά στα 30 μείον. Κατά καιρούς πανικοβάλλομαι από τη στασιμότητα της ζυγαριάς μου και την άρνηση να πειθραρχήσω και κάνω σπασμωδικές κινήσεις. Στόχος μου να με κάνω να χαρώ λιγάκι και να νιώσω ότι αξίζει να προσπαθήσω περισσότερο για ένα ακόμη πιο ανάλαφρο σώμα και μια πιο ανακουφισμένη ψυχή. Γιατί πολλές φορές αυτά πάνε χέρι με χέρι. Ευτυχώς ή δυστυχώς για μένα έτσι λειτουργεί. Αν μου έλεγες τώρα ότι θα ξυπνήσω ένα πρωί και θα είμαι όπως πριν, νομίζω ότι θα έχανα το μυαλό μου.
Αρνούμαι να γυρίσω στα παλιά, όσες συνέπειες και αν χρειαστεί να υποστώ.
Για τη σούπα δεν αισθάνομαι ενοχές, απλά γνωρίζω ότι είναι διατροφικό λάθος. Θα τολμούσα να την προτείνω μόνο σε κάποιον που έχει να χάσει 4-5 κιλά. Για τους υπόλοιπους είναι το λιγότερο βασανιστική. Αυτά τα γράφω, έχοντας επίγνωση ότι βρίσκομαι σε ένα φόρουμ διατροφικών διαταραχών, γι' αυτό και εξηγώ το πόσο συνειδητά κάνω αυτό που κάνω, γνωρίζοντας τα πάντα σχετικά. Ξεκίνησα τη διαδικασία από έναν ψυχολογικό εκβιασμό και προκειμένου να βοηθήσω μια φίλη μου. Δεν μου λέει πόσα κιλά είναι, δε ρωτάω κιόλας, αλλά την υπολογίζω γύρω στα 120. Στη θέση της χειρουργείο θα έκανα και όχι σούπα. Αλλά της υποσχέθηκα ότι θα της συμπαρασταθώ για μία εβδομάδα σε όποια προσπάθεια και αν διαλέξει και διάλεξε αυτό. Χθες μου τηλεφώνησε και όταν μου είπε ότι αισθάνεται αδυναμία πρότεινα να τη σταματήσουμε αμέσως. Αρνήθηκε, αλλά υποσχέθηκε με τη σειρά της να το πει σε έναν φίλο της, γιατρό και θα το κάνει, τηρεί πάντα τις υποσχέσεις της. Είμαστε πέντε που την κάνουμε. Η ίδια η ενδιαφερόμενη, η αδελφή της, τα δύο της ανήψια κι εγώ. Πρώτη μέρα χθες, η ίδια ένιωθε άτονη, η αδελφή της και η ανεψιά της μια χαρά, ο ανεψιός της περίφημα, γιατί λατρεύει αυτή τη γεύση (ασχολίαστο) κι εγώ ήμουν σε απόγνωση. Το απόγευμα τα πήρα στο κρανίο και βγήκα και ψώνισα ρούχα. Τη βλέπω τη δουλειά, θα ξεπαραδιαστώ στο τέλος. Όταν μιλούσαμε με ρώτησε αν με ενοχλεί που τρώει ένα μήλο. Όχι, απάντησα, αντιθέτως, χαίρομαι όταν βλέπω ανθρώπους να τρώνε. Τι να πρωτοπώ για τη σχέση μου με το φαί. Δεν είναι τυχαίο ότι εξελίχθηκα σε παχύσαρκη.
Το φαγητό μου πρόσφερε και μου προσφέρει πολλή χαρά, αλλά και πολλά βάσανα. Τώρα που είμαστε σε διάσταση, ελπίζω να βγει επιτέλους και το διαζύγιο, βλέπω τι ζημιές μου προκάλεσε. Χάνοντας βάρος, άρχισα σταδιακά να κερδίζω οικογενειακή γαλήνη και να ξαναχτίζω τη σχέση μου με τους δικούς μου. Πριν, επειδή η εικόνα μου που είχαν στο μυαλό τους ήταν αυτή των 60 κιλών, πάθαιναν σοκ μόλις με έβλεπαν, με αποτέλεσμα ατέλειωτους οικογενειακούς καυγάδες. Από το ζόρι τους και από τη δική μου αντίδραση στην απόρριψή τους. Από το φόβο μου μήπως ξαναμαλώσουμε και από τη δική τους αντίδραση στη δική μου αμυντική συμπεριφορά. Φαύλος κύκλος δηλαδή, που διήρκεσε χρόνια. Τώρα, με 24 λιγότερα κιλά αισθάνομαι πάρα πολύ καλύτερα και με επιβραβεύω γι' αυτό. Δεν ντρέπομαι όσο παλιά, αντιμετωπίζω τον κόσμο με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Λέω ναι, αφού τα καταφέρνεις εσύ, μπορούν όλοι και αισθάνομαι δυνατή και σίγουρη για μένα.
Όσο για σένα, δε θεωρώ έγκλημα ότι πήρες πίσω κάποια κιλά. Εμείς που αγαπάμε το φαγητό έχουμε πάντα αυτή την πιθανότητα. Αλλά στο χέρι μας είναι να αλλάξουμε για μία ακόμη φορά την κατάσταση. Η ιδέα των ww μου αρέσει πολύ, έκανα κι εγώ παλιότερα και συμφωνώ με όσα έχουν να προτείνουν. Κάνε το, δεν έχεις να χάσεις τίποτα, είναι ισορροπημένη και σοβαρή διατροφή.
Δεν θα ταλαιπωρούμαστε για χρόνια με τα κιλά. Όσα τραβήξαμε τραβήξαμε, άντε και λίγο ακόμη, μέχρι να ολοκληρωθεί η προσπάθειά μας, αλλά ποτέ στα παλιά.
Σου είπα? Δεν σου είπα.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ!
Υ.Γ. Το καπάκι δε νομίζω ότι θα το φάω τελικά...
Σου το εύχομαι από καρδιάς,Κανένα!Όλους μας το εύχομαι φυσικά!Quote:
Originally posted by Ava
Στόχος μου να με κάνω να χαρώ λιγάκι και να νιώσω ότι αξίζει να προσπαθήσω περισσότερο για ένα ακόμη πιο ανάλαφρο σώμα και μια πιο ανακουφισμένη ψυχή.
Ασφαλώς και αξίζει αυτή η προσπάθεια!Ίσως είναι κι από τα λίγα χρέη στον εαυτό μας!
Το να παίρνουμε χαρά(κυρίως από ο,τιδήποτε άλλο εκτός του φαγητού)είναι η τροφή της ψυχής,
η δύναμη να ξεπεράσει σκοπέλους,να υψωθεί σε φωτεινότερους ουρανούς!Μικρά κλικ χαράς,
απ'οπουδήποτε μπορούμε να τα γευτούμε,όσο μονότονη κι αν έγινε η καθημερινότητα μας,
όσο δύσκολες οι διαπροσωπικές σχέσεις,όσο αγχώδεις οι ρυθμοί...Μας αξίζει και καλό είναι
να την επιδιώκουμε.Και δε χρειάζεται να είναι οπωσδήποτε κάτι βαρύγδουπο,τύπου ή όλα ή τίποτα...
Ας απενοχοποιήσουμε τη χαρά κι ας μας την επιτρέψουμε.Θα δούμε φωτεινότερο πρόσωπο στον καθρέφτη!
Καλή σου μέρα,Κανένα και καλή δύναμη στις σημερινές προκλήσεις!Φιλάκια!
ʼτιμο πλάσμα, μιλάς για "πειρασμούς" και μου μοστράρεις το γλυφειτζούρι? Ο Κανένας ζήλεψε τώρα... Δεν πειράζει.. Το LOVE φτάνει και περισσεύει!
Σήμερα η ψυχολογία μου ανέβηκε στα ουράνια! Την Παρασκευή θα κάνω το πρώτο για φέτος μπάνιο στη θάλασσα! Μόλις έλαβα την πρόσκληση, έβαλα μουσικές, αν είχα φωτορυθμικά, θα τα έβαζα κι αυτά, ντίσκο το έκανα! Κανόνισα ήδη για το απόγευμα ραντεβού με την αισθητικό μου και σκοπεύω να εκθέσω την -ελπίζω ως τότε- 74 κιλών κορμάρα μου σε κοινή θέα. Με καμάρι και χαρά! Θα φορέσω και το καινούριο μου μαγιώ, σε μπλε αποχρώσεις.
Είμαι η χαρά προσωποποιημένη! Κουρασμένη, ταλαιπωρημένη, ξελιγωμένη, αλλά πολύ, πολύ χαρούμενη! Αυτό είναι ευτυχία, οι μικρές, απρόσμενες ή αναμενόμενες μικροχαρές της καθημερινότητας. Αυτό που, εκεί που σερνόμαστε στα πατώματα, δίνουμε μια ώθηση και πάμε στον ουρανό!
Ο Κανένας σας στέλνει ευτυχισμένα φιλιά! :love:
Πρόσκληση για μπάνιο,άξια πυροτεχνημάτων...ψυχολογία στα ουράνια...Quote:
Originally posted by Ava
Σήμερα η ψυχολογία μου ανέβηκε στα ουράνια! Την Παρασκευή θα κάνω το πρώτο για φέτος μπάνιο στη θάλασσα! Μόλις έλαβα την πρόσκληση, έβαλα μουσικές, αν είχα φωτορυθμικά, θα τα έβαζα κι αυτά, ντίσκο το έκανα!
Είμαι η χαρά προσωποποιημένη!
Ο Κανένας σας στέλνει ευτυχισμένα φιλιά! :love:
η χαρά προσωποποιημένη και τέλος μας στέλνεις κι ευτυχισμένα φιλιά...
Μα τέλος πάντων ποιός μπορεί να σε κάλεσε,Κανένα και σπεύδεις και γι'αποτρίχωση;
Ένα αγαπημένο μου τραγούδι για τη Γλαύκη...
---> ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ : ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΨΙΧΑΛΙΣΤΑ
Μια τρυφερη καληνύχτα για όλους...Όνειρα παραμυθένια μας!
Aβα μου τι να της πεις τωρα?Δε φτανει που σε παρατησε εν μια νυκτι σου κανει κ σκηνες ζηλοτυπιας απο πανω!Κ αποτριχωση κ κρεμες κ λαδια κ γρηγορα κ το Γιουπιιιιιιιι!Κ τι να τις κανεις τις φετες κοιλιακους που μας μοστραρησε χαρα μου?Που να τις βρεις κιολας?Μυαλο να εχει κ η λιγο κοιλιτσα ειναι γοητεια,αρχοντια στον αντρα!Κ εμενα που λες ενω δεν εχουμε κανει ακομη καλα καλα σχεση,την καλω στο σπιτι μου να ολοκληρωσουμε κ αυτη μου πεταει καταμουτρα οτι θα με κερατωσει!!!Εχει ενα Λουμπι λεει,εχει αλλου κ δωματιο,θελει να περασει κ απο Πατρα πρωτα!Απιστη γυναικα!Αλλα αφου ειδα πως σε παρατησε εσενα!Τι περιμενα εγω?Οτι θα μου καθοταν για 2ποιηματα κ 3 τραγουδια?Αλλα την αγαπαω.Τ ι να κανω?Εχω εξαρτηση πια...Θα της αφιερωσω το"Βαμμενα κοκκινα μαλλια"
Λυπημενη μου αγαπη,καληνυχτα,δεν τελειωνουμε ετσι ευκολα εμεις........
Δεν εχω λογια...Υπεροχο...Κ δεν το ηξερα...ευχαριστω....Θα ηθελα να σε εχω γνωρισει πολυ πριν....Θα ημουν καλυτερος ανθρωπος......
Κατι τετοια μου κανεις κ στα συγχωρω ολα......Φιλια πολλα....
Επίτηδες το κάνεις, τώρα το ξέρω με σιγουριά! Τι πλάσμα είναι πάλι αυτό? Και το μαγιώ επιτηδευμένα χαμηλωμένο, ώστε να φανταζόμαστε τα λίγα που επιτρέπει η θέα στη φαντασία.. :eureka:
Προφανώς έχω μεγάλη ανάγκη να πάρω μια ανάσα. Εκεί που έβραζα στο ζουμί μου, τηλεφώνησε η ξαδέλφη μου και είχε, κατά τη δική της διατύπωση, μία ελεεινή και τρισάθλια πρόταση: Μοχίτο δίπλα στο κύμα. Βραδυνό μπάνιο την Παρασκευή. Τι με θες!
http://www.youtube.com/watch?v=MBW5a77wINQ
Αυτό μου ήρθε και έβαλα αμέσως μετά, στη διαπασών! Στη συνέχεια, αφού έβαλα κι άλλα κι άλλα να ακούσω, τηλεφώνησα στην αισθητικό και, σωστά μάντεψες, κανόνισα αποτρίχωση μπικίνι. Αφού τελείωσε κι αυτό άρχισα να μαζεύω τα πράγματά μου. Έχω τόση χαρά, που δεν το φαντάζεσαι. Τα απρόσμενα είναι τελικά τα καλύτερα! Αυτό που με περίμενε κανονικά ήταν δουλειές και ψώνια το Σάββατο, ίσως και μία αδιάφορη έξοδος, όπου θα γύριζα πίσω νωρίς νωρίς, αφού προηγουμένως θα είχα απολογηθεί, για να μην προσβάλω κανέναν από την παρέα. Τώρα όμως!! Ο Κανένας ευτυχεί!
Εσύ πώς τα περνάς στο διακοπικό σου περιβάλλον? Όλα καλά? Ο κούκλος είναι φωτογραφία ή μήπως κάτι νέο στη ζωή σου, που σκοπεύεις να μας το σερβίρεις μετά, μήπως ορμήξουμε όλες εμείς οι Σαμάνθες?
Καλημέρα κορίτσια!!!! Ναταλύ μου τί είναι αυτά που βλέπω πρωί πρωί και με ξεσικώνεις παιδί μ..... Οκ μπορεί ο συγκεκριμένος κούκλος να ήταν για την Αβα, αλλά μάτια έδωσε και σε μας ο θεός, και βλέπουμε!!!!!! Αχ έναν τέτιο να βρω εκεί στην παραλία που θα πάμε διακοπές, και θα αφίσω τον άντρα μου να φύγει με όπια ρωσσίδα/ρουμάνα/βουλγάρα ή έστω και κινέζα θέλει!!!! χαχαχαχα
Aποτρίχωση μπικίνι για την...ξαδέρφη,κοπελιά;Εκτός αν είναι ξαδέρφη τύπου ελληνική ταινία δεκαετίας '60
( -Κυρία,μπορώ να πάρω ρεπό την Κυριακή,που έρχεται η ξαδέρφη μου από το χωριό; -Να πάρεις,Μαρία)!
Κι όσο για το μουσικό άκουσμα,που έσπευσες να βάλεις,εκεί που βλέπω τον υπερσύνδεσμο και λέω
"Θεέ μου,ποιός ξέρει τι με βρήκε πάλι;" τύπου σπόρια,τσικουλάτα και δε συμμαζεύεται,μου βάζεις την Casta Diva;
Ούτε καν ένα I'm so excited and I just can't hide it;Διπολική μου προσωπικότητα εσύ!
Καλά να περάσεις με την "ξαδέρφη" στο νυχτερινό Παρασκευόμπανιο,αν και στην πίσσα της θάλασσας άδικα πάει το μπικίνι...
Αναρρωτιέμαι ωστόσο...Το μοχίτο εμπίπτει στη δίαιτα της λαχανόσουπας;Να το κοιτάξουμε προηγουμένως!Δεν είναι να ρισκάρουμε!
Το παλικάρι δεν το γνωρίζω.Μόνο η πρώτη μου αγάπη στα 15 είχε τέτοιο σώμα και τότε ήταν ντυμένα όλα τόση ενοχή,
που δεν απολαύσαμε κανέναν κοιλιακό.Ακολούθησαν και οι λόγιες κοιλιές της Γλαύκης και κάποιες μέτριες...Τι τα θες;
Μοναξιά μου όλα,μοναξιά μου τίποτα!Πάντως ποτέ δε με συγκινούσαν οι άντρες μοντέλα.ʼλλα με ενδιαφέρουν,
που δεν τα βλέπω να μου συμβαίνουν!Δυστυχώς έχω κάποια πέραση μόνο στον άμαχο πληθυσμό...Τι να μου κάνει;
Να έχεις ένα απολαυστικό νυχτερινό μπάνιο,Κανένα,άξιο των προσδοκιών και της τόσης χαράς,που το άκουσμα του σου προκάλεσε!
Με την ευχή να βρείτε δυό απλωτές παραπέρα δυό ξαδέρφους να...κολυμπούν κι εκείνοι,να ενώσετε τα σόγια σας!
--->R.E.M. : Nightswimming
Πρόσεχε τι εύχεσαι,Πωλίνα,γιατί μπορεί να σου συμβεί!Επίσης πρόσεχε τι διαβάζει απ'όσα γράφεις ο καλός σουQuote:
Originally posted by polinaki1983
Αχ έναν τέτιο να βρω εκεί στην παραλία που θα πάμε διακοπές, και θα αφίσω τον άντρα μου να φύγει με όπια ρωσσίδα/ρουμάνα/βουλγάρα ή έστω και κινέζα θέλει!!!! χαχαχαχα
μην τυχόν σου τον φέρει εκείνος τον γκόμενο στην παραλία των διακοπών σας για να την κάνει με το ανατολικό μπλοκ!
Μα γιαυτό το εύχομαι καλή μου, για να μου συμβεί!!!!!!!!!!! Δυστυχώς δεν διαβάζει ελλήνικά, αλιώς εγώ η ίδια σκόπιμα θα είχα αφήσει ανοικτό τον υπολογιστή στο συγκεκριμένο ποστ!!! χαχαχαχαχαQuote:
Originally posted by NADINE
Πρόσεχε τι εύχεσαι,Πωλίνα,γιατί μπορεί να σου συμβεί!Επίσης πρόσεχε τι διαβάζει απ'όσα γράφεις ο καλός σουQuote:
Originally posted by polinaki1983
Αχ έναν τέτιο να βρω εκεί στην παραλία που θα πάμε διακοπές, και θα αφίσω τον άντρα μου να φύγει με όπια ρωσσίδα/ρουμάνα/βουλγάρα ή έστω και κινέζα θέλει!!!! χαχαχαχα
μην τυχόν σου τον φέρει εκείνος τον γκόμενο στην παραλία των διακοπών σας για να την κάνει με το ανατολικό μπλοκ!
Quote:
Originally posted by Γλαύκη
Aβα μου τι να της πεις τωρα?Δε φτανει που σε παρατησε εν μια νυκτι σου κανει κ σκηνες ζηλοτυπιας απο πανω!Κ αποτριχωση κ κρεμες κ λαδια κ γρηγορα κ το Γιουπιιιιιιιι!Κ τι να τις κανεις τις φετες κοιλιακους που μας μοστραρησε χαρα μου?