Καλημερααααα σας!!!
Εδώ και 3 μέρες ειμαι σταθερή 75.5...
Printable View
Καλημερααααα σας!!!
Εδώ και 3 μέρες ειμαι σταθερή 75.5...
καλησπέρα! εγω ίσως επειδή περιμένω να κατέβει ο ολυμπιακός, είτε επειδή άλλαξα φάση απότομα και απο υποσιτισμό ενός μήνα και 2 εβδομάδων το έριξα στη σωστή διατροφή με περισσότερες θερμίδες απο οτι πριν, αλλα πολύ λιγότερες απο οτι χρειάζομαι (1000-1200) έκανα πάλι κατακράτηση, αλλα δεν πτοούμαι που πήρα ΠΑΛΙ 400 γρ και έχω φτασει στα 93.9 σε 3 μέρες!
πείτε μου οτι φαση είναι θα περάσει....
Καλημερα! Πρωινη πρωινη σημερα να σας πω το 78,1 (αλλαξα και το τικερακι, δεν αντεχα να βλεπω αλλο το 79). Τρια κιλα ακομα να πιασω το βαρος προ διακοπων (ημουν 75 και μολις ειχε αρχισει να φαινεται η απωλεια μου και δεν το χαρηκα ουτε για λιγες μερες@##$$$!!) Anyway, αντε να δουμε πως θα παει κι αυτη η εβδομαδα!
77.4 δηλ. -0,4 απο χθες (εμ βεβαια σημερα δεν ειναι ημερα επισημου ζυγισματος!!!να μην κανει πλακα η ζυγαρια???)
79,1 -300γρ. από το ένα παλιοκιλό που πηρα....
η ίδια...
τα ιδια και σημερα ....
Μετά από κόλλημα λόγω περιόδου σήμερα (30/8) η ζυγαριά έδειξε 93,300.
-500:bigsmile:
-100 σημερα αρα 78 ολα.
Συγχαρητιρια!!! εις κατωτερα!:smilegrin:
51,6 σημερα, κομματι αφυδατωμενη αισθανομαι και ας πινω μεγαλες ποσοτητες νερου. Ανυπομονω για τον χειμωνα.
Περίεργη φάση περνάω, το νιώθω οτι χάνω πολύ γρήγορα και γι'αυτό ζυγίστηκα. 103,4 σήμερα... θυμίζω πριν ακριβώς μια εβδομάδα 106,9 και τη Δευτέρα 104,7...
Καλό είναι βέβαια, δε παραπονιέμαι, σκέφτομαι όμως οτι όπως χάνω τώρα χωρίς να καταλαβαίνω το λόγο μετά μπορεί να κολλήσω χωρίς λόγο και κλάφτα Χαράλαμπε...
μείον 400!!! σταμάτησα να παίρνω, σταμάτησα να κολάω επιτέλους!!! 93,5
- 100 γρ 75,4 σημερα αντε να παει 75 ακριβως !!!
Eχω μηνες να γραψω εδω. Σημερα 58.9 και κλεινω ενα χρονο συντηρηση! Καλημερα!
μειον 400!! γεα