Kαλημερα!Αντε καλε σηκωθειτε,περασε η ωρα!Σας εφτιαξα κ καφε!Κατερινακι καλημερα!Τα αρρωστουλια βλεπω καλυτερα.Αντε κ στην αφη κ σε ολες τις αλλες εδω.Εγω τα ιδια παντως.Ελπιζω κ το Γιωτακι να περασε καλη νυχτα με τη γιαγια.
Printable View
Kαλημερα!Αντε καλε σηκωθειτε,περασε η ωρα!Σας εφτιαξα κ καφε!Κατερινακι καλημερα!Τα αρρωστουλια βλεπω καλυτερα.Αντε κ στην αφη κ σε ολες τις αλλες εδω.Εγω τα ιδια παντως.Ελπιζω κ το Γιωτακι να περασε καλη νυχτα με τη γιαγια.
Καλημέρα κορίτσια. Περαστικά στις αρρωστούλες και καλή δουλειά στις εργαζόμενες.
Ξεχασα εχτες να σας πω οτι ηταν η παγκοσμια ημερα του θεατρου.Ενα τραγουδι απο μια μεγαλη παρασταση "το μεγαλο μας τσιρκο"Καρεζη,Καζακος,Παπα� �ιαννοπουλος κ φυσικα τραγουδα ο Ξυλουρης.Κ φυσικα Καμπανελλης κ Ξαρχακος.
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΣΙΡΚΟ
Ξεχαστικα κ πρωινο να μην μας φωναζει η Ελι!
πωπω τριαδούλα τρελη βλέπω! Η ελι θα είναι περήφανη για εσένα Γλαύκη! Ευγε !
πως είναι το πόδι Τζίνα?
Γλαύκη υπάρχει και κάτι που θυμάσαι; :lol: :lol: Να σας πω ότι την Κυριακή 1 Απριλίου, πρωταπριλιά δηλαδή, έχω τα γενέθλιά μου. Σας το λέω από σήμερα γιατί την Κυριακή θα νομίζετε ότι σας κάνω πλάκα!! Αυτό έπαθε και η μητέρα μου γιατί επειδή είχε μυτερή κοιλιά ήταν σίγουρη ότι θα κάνει αγόρι και μόλις γέννησε και της είπαν ότι είμαι κορίτσι νόμιζε ότι της έκαναν πρωταπριλιάτικο αστείο! Μετά που είδε τα σέα μου και τα μέα μου πείστηκε ότι ήμουν κορίτσι! :lol: :lol:
βρε παιδιά αυτο ρόφημα πρωτεινης που πίνω είναι αρκετά βαρυ και μπουκωτικό ουφφφ μου δημιουργει βαρυστομαχια. και να πω οτι το ευχαριστηθηκα και εφαγα το αγαπημενο μου φαγητο και βαρυστομαχιασα παει και ερχεται, αλλα να πινεις την μακακια και να βαρυστομαχιαζεις δεν ειναι βλακεια? θα μου πει ο σκοπος προεχει. συμφωνω:sniff:
Κατερίνα το πόδι μου είναι τα ίδια. Ακόμα παρελαύνω με βήμα δυνατό! :lol: Ελπίζω με τις υπόλοιπες ενέσεις και χάπια να στρώσει.
επρεπε παιδι μου εσενα να σε βαλουν σημαιοφορο στην παρελαση της Κυριακης. Θα είχες μεγαλο σουξε! θα εριχνες και τις μουτζες σου μετα τιμης:D
Γιατι στο εδωσαν Κατερινα?Παιρνει κ ο γιος μου κατι βλακειες πριν την προπονηση η το γυμναστηριο.
Φαντάζομαι πόσο εκνευριστικό πρέπει να είναι να πίνεις την πρωτεϊνη ενώ ξέρεις προκαταβολικά ότι θα σου πέσει βαριά. Εγώ ότι μου πέφτει βαρύ δεν μου κάνει όρεξη να το φάω, κι ας μου αρέσει, μόνο και μόνο επειδή ξέρω ότι θα με πειράξει. Κάνε λίγο υπομονή ακόμα, θα περάσει κι αυτό.
για να ανεβασω τα επιπεδα πρωτεινων στον οργανισμο μου ετσι ωστε να εχω γρηγορη επουλωση και με τα λιγοτερα δυνατο σημαδια κατοπιν. ειναι απο αυτα που παιρνουν οι φουσκωτοι του γυμναστηριου, πως τα πινουν βρε παιδι μου? μαζόχες είναι?
Αφου ειναι για καλο σκοπο κλεινε την μυτη σου κ πινε!Ο γιος μου πινει κατι με αρωμα φραουλας.Τον τελευταιο καιρο το εχει δει κ φυσικη διατροφη κ εχει πεθανει στη βρωμη κ στο κοτοπουλο!
Τζινακο μου εχω ενα προβλημα με τη μνημη!Ειναι που κοροιδευω την πεθερα μου!
Κουραγιο με το ποδι!Θα περασει κ αυτο που θα παει!Οσο για τα γενεθλια ειναι τετοια μερα που ελπιζω να μην τα ξεχασω!
ναι Γλαύκη τετοιο είναι, αλλά το δικό μου φυσικά το πήρα σε τι αλλο??? γεύση σοκολάτας. :starhit:
Βιαστικές καλημεροκαλησπέρες!
Κατερινάκι μου ούτε μουρουνέλαιο να έπινες!Τόσο χάλια είναι;Αχ!Η ομορφιά που απαιτεί θυσίες!Ένα κουράγιο ακόμα...λίγο έμεινε!
Τέτοια θα πίνει κι η Μακ οσονούπω;Όλο το σκέφτομαι το θέμα με το στήθος σας κι αδυνατώ να συλλάβω το σοκ χαράς,που θα ζήσετε!
Προσωπικά θα με έφτιαχνε αυτό περισσότερο κι από το αδυνάτισμα!Μακάρι να είχα ένα γεμάτο σώμα χωρίς κρεμάσματα και δίπλες,τρίπλες!
Ζουμερό,λαχταριστό,σαν της Έλης,όπως λίγο είδα και πολλά φαντάζομαι...Ίσως όταν ήμουν νέα να το είχα κι εγώ,(τάχα το έβλεπα;)
αλλά δυστυχώς εκτιμάς όταν χάνεις κάτι...ή πάλι,μετά τα χειρότερα που τελικά ακολούθησαν,λαχταράς τα παλιά,που τότε φάνταζαν χείριστα!
Από τη μία έχω πολλά χρόνια που δε με ενδιαφέρει η εμφάνιση μου,έχω συμφιλιωθελι με κάθε μου ραγάδα,τομή,βαθούλωμα κυτταρίτιδας.
Όταν όμως σκέφτομαι πως το σώμα αυτό-ανάμεσα στα άλλα-πλάστηκε για να ελκύσει το άλλο φύλο μπας και διαιωνίσει τη μοναδικότητα του,
λέω από μέσα μου ένα "πού πας ρε Καραμήτρο" και κουκουλώνομαι μόνη στο διπλό κρεβάτι μου.Δε θα ρίξω διαθέσεις.Ούτε τη δική μου
ούτε τη δική σας,όχι!Αυτός είναι ο δρόμος που διαλέξαμε κι ελπίζω να βγάζει κάπου ομορφότερα απ'όσο η φαντασία αγγίζει!Προσπαθώ
να βλέπω εκεί που θέλω να πάω κι όχι εδώ που είμαι,πόσο μάλλον εκεί που κάποτε ήμουν....Η νεκροψία θα δείξει!Έχουμε πολύ ταξίδι ακόμα,ελπίζω!
Ελληνικά στρατά,δε θα μπορούσατε να είχατε γεννηθεί άλλη μέρα!Πραγματικά όσο εξεπλάγην στο πρώτο άκουσμα τόσο φυσιολογικό πλέον μου φαίνεται!
Θα το κάψουμε!'Εχει να γίνει τουρτοπόλεμος!Όχι απλή κόσμια παρέλαση τούρτων!Λοιπόν,έφυγα να προλάβω αγορά...Τα φιλιά μου σε κάθε ελοπαρμένο ζευγάρι μάγουλα!
Καλημερα σε ολες σας.*Katie οταν εκανα την κοιλιοπλαστικη ο πλαστικος μου εστειλε τον πατερουλη μου κ πηρε μια τεραστια μπουκαλα καθαρης πρωτεινης την οποια την ανακατευα στο σεικερ με νερο πρωι βραδυ κ το επινα.γευση μπανανα.το επινα για 3 μηνες.Για γρηγορη αναπλαση μου ειχε πει κ εκανε πριν 1μιση χρονο 150 ευρω παρακαλω.Ολα καλα να πανε κ με την επεμβαση κ μετα οταν θα κοιτας το αποτελεσμα θα λες..χαλαλι..:starhit:
Καλημέρες και από μενα!!!
μεσημέρια σε παλί, αλλά το πρωι πιαστηκα με τις δουλειες γιατι σήμερα σουλείω απόγευμα. Μαγείρεψαμ εβαλα πλυντήρια, ζουζουνιασα με τον μικρό και μετά βουρ να ντυθώ, να παώ φαμρακείο για τον δικό μου παππού (89 τα έτη του) και να φτάσω γραφείο στο οποίο έχει πέσει νέκρα και κασίδα!
Διαβάζω για γεύματα πρωτείνης (τα οποία παρεπιπτόντως συχαίνομαι sorry ladies), γα τις αρρωστούλες μας οι οποίες συνέρχονται σιγά σιγα, για την γιαγιά της Γιώτας που κάνει τσαλίμια ο πυρετός και όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο λα τα αλλα! Εχώ γίνη γραφική αλλά θα ξαναπώ ΠΕΡΑΤΙΚΑ μπας και πιάσει η ευχή.
Αποχωρώ προς το παρόν και θα επανέλθω δριμυτερη!
Σας φιλώ όλες!
Καλησπέρα κοριτσάκια μου!
Είμαι ακόμη ζόμπι όπως καταλαβαίνετε με έναν πυρετό που έχει γίνει ασανσέρ από 38.5 σε 39.5 παίζει από χθες το απόγευμα. Σήμερα είδα και απόειδα και αφού είδα ότι οι αμυγδαλές μου είναι πρησμένες και γεμάτες ποίον αποφάσισα να πάρω αντιβίωση. Στο γιατρό δεν έχω κουράγιο να πάω αλλά ξέρω τι αντιβίωση χρειάζομαι μιας και έχω αρρωστήσει πολλές φορές από αμυγδαλίτιδα. Λέω να πάω αύριο όμως να με δει, που θα έχω μαζέψει και δυνάμεις.
Μόλις κατάφερα να φάω λίγο και να πάρω και τα αντιπυρετικά μου ελπίζοντας ότι θα ιδρώσω για τελευταία φορά...:)
Γλαύκη μου υπέροχο το πρωινό σου με κάνεις να φουσκώνω από περιφάνεια!
Τζίνα μου δεν πιστεύω ότι θα μπορούσες να είχες γεννηθεί πιο κατάλληλη μέρα ειλικρινά! Θα το κάψουμε το πελεκούδι την Κυριακή!
Ναταλάκι μου άστα και εγώ πόσες φορές έχω αναλογιστεί τι έχω κάνει στο σώμα μου θυμώνω με τον εαυτό μου και γιατί ποτέ μα ποτέ δεν ήμουν ικανοποιημένη με την εμφάνισή μου. Το μόνο που κατάφερα ήταν να γεμίσω από τρυφερή ηλικία το σώμα μου ραγάδες και χαλάρωση. Επειδή όμως ευτυχώς από μικρή είχα συνήθως κάποια φυσική δραστηριότητα κάτι έχω καταφέρει να μαζέψω. Τώρα πλέον νιώθω απόλυτα ικανοποιημένη και ευτυχισμένη με τον εαυτό μου, προσπαθώ να δουλέψω την εικόνα σώματός μου όσο μπορώ και να αποδέχομαι όχι μόνο τις ατέλειες μου αλλά να αναγνωρίζω και τα όμορφα χαρακτηριστικά μου. Τελικά κατέληξα στο εξής απλό αλλά δύσκολο να το βάλω στο κεφάλι μου: όσο μισούσα την εξωτερική μου εμφάνιση τόσο την χειροτέρευα κακοποιώντας τον σώμα μου με υπερβολικό φαγητό και μηδέν άσκηση. Τώρα που άρχισα να συμφιλιώνομαι και να αγαπάω το όλον μου και την διατροφή μου προσέχω περισσότερο, και την υγεία μου, αλλά και φροντίζω να ασκούμαι τακτικά και ω τι έκπληξη μου δίνει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση όλο αυτό! Στερνή μου γνώση..... να σε είχα πρώτα..... πόση ταλαιπωρία θα είχα γλυτώσει!
Ναταλία μου έχω αρχίσει να ονειρεύομαι δειλά δειλά αλλά αδυνατώ να πιάσω το μεγεθος της αλλαγής μετά την επέμβαση .Νομίζω ότι το σοκ θα είναι μεγάλο. Νιώθω, αγωνία,φόβο, χαρά, δεος, ανυπομονησία, αγχος, ξανα φοβο....όλα μαζί. Είναι τόσες οι αλλαγές το τελευταίο διάστημα και αυτή νομίζω θα μου δώσει την χαριστική βολή. Το στήθος είναι ενα από τα σημαντικά που ορίζει σε μια γυναίκα την διαθεση της , επιρρεάζει την προσωπικότητα της ( ως ενα σημείο) , την αυτοπεποιθηση της , όλα αυτα μου δημιουργούν ανάμεικτα συναισθήματα και προσπαθω να κάνω την εσωτερική προετοιμασία μου για να μην βρεθώ μπροστα σε συναισθηματα που δεν θα μπορω να διαχειριστω. Δεν ξερω παιδιά αν με καταλαβαίνετε ή αν με περνατε για τρελη.
Μεχρι τωρα τιποτα απο αυτα δεν είχα σκεφτει ......δεν το μισω το στηθος που έχω παρολη την αθλια κατασταση του, είναι δικό μου και με αυτό εθρεψα το παιδάκι μου 8,5 μηνες και του έδωσα ζωη, αυτό που άγγιξε ο αντρας μου για πρωτη φορα και πενεψε οτι δεν εχει δει πιο ζουμερο και ομορφο ( παλιες καλες εποχες) . Παω για αλλα κορίτσια και η αλλαγη θα είναι δραματική και αποτομη, σκεφτομαι την πρωτη μου φορά στα μαγαζια με την ΜακΓιωτ να προβαρουμε σουτιεν και μαγιο και προσπαθω να επικεντρωθω στα όμορφα που με περιμένουν , αλλά βαθιά μέσα μου λίγο στενοχωριέμαι για το στήθος που έχω τωρα και δεν θα ξαναδω, οι αναμνησεις που κρατα και δεν θελω να σβησουν.
Το παρήγορο σε αυτη την σκεψη είναι ότι δεν θα αλλιωσω την σύσταση του, το δικό μου θα είναι παλι σε αλλο σχημα. Τωρα καταλαβαίνω το συναισθηματικο σοκ των γυναικών που υποβαλλονται σε μαστεκτομες για τους σοβαρους και ουσιουδεις λογους. Δεν τους φτανει το σοκ της αρρωστιας εχουν να παλεψουν και ολα τα αλλα τα εσωτερικα συναισθηματα.
συγνωμη αν σας ζαλισα με τα επιφανειακα μου.... γινεται ενας μικρός πολεμος μεσα μου και ελπίζω να βγω νικήτρια για μια ακομη φορα.
http://dl9.glitter-graphics.net/pub/...hhta6a08mq.jpg
αφιερωμένο σε όλες τις ασθενείς μας!
Να σας πω οτι η αδελφουλα μου είναι πολυ αρρωστη με σχεδον 40 πυρετο και αμυγδαλιτιδα, ξεκινησε αντιβίωση και θα παω μετα την δουλεια να την δω και να της παω φαρμακακια. Ειναι στο κρεβατι κουκουλωμενη και τρεμει σαν το ψαρακι. Δεν μπορει να μπει να γραψει αλλά σίγουρα σας σκεφτετε.
Κατερινακι οι σκεψεις σου είναι πολύ σωστες. ʼλλωστε η οποιαδήποτε αλλαγή μας φορτίζει συναισθηματικά!!!
Σε πρόλαβα αφηρημένο μου :)! ʼρχισα μόλις έφαγα να επικοινωνώ καλύτερα με το περιβάλλον μου. Καλά δεν ξεθαρρεύω απλά πήρε λίγο μπρος ο εγκέφαλος το σώμα ακόμη έχει δρόμο...Quote:
Originally posted by *Katie
Να σας πω οτι η αδελφουλα μου είναι πολυ αρρωστη με σχεδον 40 πυρετο και αμυγδαλιτιδα, ξεκινησε αντιβίωση και θα παω μετα την δουλεια να την δω και να της παω φαρμακακια. Ειναι στο κρεβατι κουκουλωμενη και τρεμει σαν το ψαρακι. Δεν μπορει να μπει να γραψει αλλά σίγουρα σας σκεφτετε.
Να καλωσορίσω και την νέα μας φίλη την Ροζέτα κατά κόσμο Έφη... καλά τα λέω;
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Έφη μου, μου πήρε χρόνια να καταλάβω ότι το πρόβλημα της παχυσαρκίας μου μόνο χειρότερα μπορώ να το κάνω με δίαιτες. Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως!
ωωωω καλως το μας!
Καλώς σας βρήκα :D
παρεμπιπτόντως μια χαρά τα σκέφτεσαι Κατερινάκι μου, και είναι λογικό να έχεις όλα αυτά τα ανάμεικτα συναισθήματα. Πάντως να ξέρεις ότι σύντομα θα τα ξεπεράσεις όλα αυτά και θα προχωρήσεις μπροστά όπως κάθε άλλη φορά. Είναι η τελευταία αλλαγή, μετά από αυτό δεν θα χρειαστεί να βιώσεις άλλη δραματική αλλαγή στο σώμα σου και στην εμφάνισή σου. Ακόμη και οι θετικές αλλαγές αν είναι μεγάλες και σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι λογικό να σε σοκάρουν στην αρχή και να σου δημιουργούν όλες αυτές τις σκέψεις.
καλησπερες !
δυστυχως δεν προλαβα να διαβασω οοοοοοοοοολα οσα γραψατε αλλα μεσες ακρες εβγαλα νοημα
περαστικα στις αρωστουλες και στο τζινακι να καλοσωρισω και τα νεα κοριτσακια που ηρθανε angel79 και rozeta
και να σας πω οτι ευτυχως εγω δεν θα γιορτασω μαζι σας τα γενεθλεια της τζινας!
εχουμε νεα!
αυριο πρωι κανω εισαγωγη και
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΩΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ!
τελειωσα πλεον !
(ελπιζω δλδ να μη βγαλουν παλι τιποτα αλλο στη μεση )
Μπράβο Καλλιόπη μας! Αυτά είναι νέα, άντε γιατί είχε γίνει το τόπικ ο παράδεισος του γκαντέμη με όλες μας να έχουμε από κάτι δυσάρεστο να βιώνουμε! Με το καλό και πάλι κοντά μας να μας τα πεις!
κορίτσια, η Κατερίνα και η αφεντιά μου θα περάσουμε μια βδομάδα με γεύματα πρωτείνης και αυγά(1-2 την ημέρα), μας βλέπω την Κυριακή να γιορτάζουμε τα γενέθλια του Τζινακίου και να κακαρίζουμε ωσάν κότες! Τη βδομάδα μου να την ονομάσουμε Το Κοτέτσι :lol: πως καλέ θα πάνε κάτω τόσα αυγά?????? Μπλιαχ!
Σήμερα είμαι καλύτερα, πήγα πλήρωσα το δάνειο μου και έφαγα στη μάπα μια απίστευτη κίνηση στο κέντρο λόγω απεργίας Μετρό..
Ας ελπίσουμε ότι θα είναι μια μέρα με λιγότερους πόνους για όσες ταλαιπωριούνται..
http://dl3.glitter-graphics.net/pub/...vfgw8uqfcw.gif
Καλλιοπη συγχαρητηρια!!!! νομίζω ότι το Τζινάκι θα χαρεί που φέτος δεν θα δόσεις το παρον!!!!
Επιτέλους ένα ευχάριστο νέο! Με το καλό Καλλιόπη μου, θα σε περιμένουμε από βδομάδα να μας λες τα σλιβονέα σου! Προς το παρόν εύχομαι να κυλήσουν όλα ήρεμα και όπως πρέπει χωρίς εκπλήξεις. Καλή επιτυχίααααααα!
Καλλιόπη με το καλό κορίτσι μου!!! Να πάνε όλα σουπερ και ευχομαι ο γιατρούλης να ζωγραφίσει ! Που θα χειρουργηθεις και τι επεμβαση θα κάνεις?
την ατυχια μου !! εγω νόμιζα τα αυγα ξεκινανε μετα, και τωρα πρεπει να τρωω απο σημερα αυγα. οχι ρε γμτ!!! δεν μου εφτανε το μπουκωμα με το γαλα θα εχω και το μπουκωμα με το αυγο. Η' που θα χασουμε κανα 2 κιλα ακομη μεχρι το χειρουργειο ή που θα τα παιξει το συστημα και θα παθει κοκομπλοκο.Quote:
Originally posted by monahoiot
κορίτσια, η Κατερίνα και η αφεντιά μου θα περάσουμε μια βδομάδα με γεύματα πρωτείνης και αυγά(1-2 την ημέρα), μας βλέπω την Κυριακή να γιορτάζουμε τα γενέθλια του Τζινακίου και να κακαρίζουμε ωσάν κότες! Τη βδομάδα μου να την ονομάσουμε Το Κοτέτσι :lol: πως καλέ θα πάνε κάτω τόσα αυγά?????? Μπλιαχ!
Πάω για ύπνο πάλι!:starhit:
Μόλις επέστρεψα σπίτι. Πήγα στη μητέρα μου, ενεσιάστηκα και γύρισα με τα χίλια ζόρια.
Καλλιόπη πολύ χαίρομαι που θα κάνεις επιτέλους την επέμβαση. Το καλύτερο είναι ότι το σ/κ το Ιπποκράτειο είναι πολύ ήσυχο και δεν έχει πολύ βαβούρα όπως έχει τις καθημερινές, οπότε θα έχεις ηρεμία στο δωμάτιό σου και θα περπατάς και στο διάδρομο με την ησυχία σου. Τη Δευτέρα θα είσαι πάλι στο σπιτάκι σου και χαίρομαι απίστευτα γιατί θα λέμε μαζί τα σλιβονέα μας πια και το καταμαράν θα αρχίσει να ταξιδεύει γρήγορα. Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Η σκέψη μας θα είναι κοντά σου να σου δίνει δύναμη.
Eli εύχομαι περαστικά σου, να σου πέσει ο πυρετός και να δυναμώσεις γρήγορα.
Πάω να ξαπλώσω γιατί με κούρασε η παρέλαση. Θα τα πούμε αργότερα. Φιλάκια.
Η Λίλα που είναι σήμερα; Ελπίζω να μην την έριξε κι αυτή κάτω το κρύωμα και να μας επισκεφτεί αργότερα.
monahoiot ευχαριστω αντε και εσυ με το καλο δεν ξερεις ποσο σε ζηλευω εγω δεν το ειχα ποτε το στητο απο οταν βγηκε (γιατι εχω πολυ μαλακο δερμα ) ηταν ολο ραγαδες και πεσμενο το πως θα γινει πια τωρα δεν το κουβεντιαζω καθολου
angel79 καλη δυναμη και σε σενα ευχομαι να πετυχεις συντομα το στοχο σου!
Eli ευχαριστω ! ε ναι επρεπε να μου παει και κατι καλα τελικα
*Katie θα κανω σληβ με μερικη παρακαμψη στο ιπποκρατειο
ΤΖΙΝΑ και εγω αυτο θελω να παρει μπροσ το καταμαραν αντε να πιασεις και εσυ δουλεια να κανει και δρομολογεια στις κυκλαδες:)
φυσικα θα εχω τηλ μαζι μου ελπιζω οτι θα εχω και κουραγιο να μπω εστω να πω χρονια πολλα και να μαθω νεα σας!
:starhit:
Καλλιοπάκι μου,επιτέλους!Η μεγάλη σου μέρα πλησίασε!Σε παίδεψαν κάμποσο με αναβολές,τα τακτοποίησες όλα ωστόσο
όπως ήθελες εντωμεταξύ και τώρα ήσυχη γυρίζεις σελίδα!Ωραία που δε θα μπεις Δευτέρα να έχει εκεί τρελή κινητικότητα...
Η ακέψη μας κοντά σου κι οι θερμότερες ευχές μας για επιτυχή έκβαση!Κάποιος ν'αναλάβει να μας ενημερώσει ε;
Περαστικούλια στο Ελάκι μας...Αχ,αυτές οι αντιβιώσεις,που όλο θέλουμε να τις αποφύγουμε και τελικά μόνο ταλαιπωρούμαστε,
παρατείνοντας μια ασθένεια που ξέρουμε καλά τι χρειάζεται ν'αντιμετωπιστεί.Αυτά τραβώ κι εγώ με τη χρόνια ιγμορίτιδα μου...
Ανάπαυση, Ελληνικά στρατά κι εσείς!Σας κόλησε η Μακ,Μορφέρωτα,βλέπω...Εγώ μόλις γύρισα,αφήνω ένα γειά και ξαναφεύγω.
Πάω να γνωρίσω τη 40 ημερών ανηψιά μου(από πρώτη ξαδέρφη)και να παίξω με τις δίδυμες μεγάλες(4 ετών οσονούπω)αδερφές της.
Μετά θα συναντήσω την αδερφή της μαμάς μου,που δεν είναι καθόλου καλά εδώ και πολύ πολύ καιρό...Από τη μία θέλω φυσικά,
από την άλλη θα πρέπει να είμαι βράχος αναίσθητος,μην αρχίσω τα κλάμματα και τη στεναχωρήσω κι εκείνη...Είναι η μόνη που απέμεινε
με πλησιέστερα γονίδια στη μαμά και παρόμοια εικόνα και θα δυσκολευτώ,το ξέρω,γι'αυτό και το αναβάλω εδώ και καιρό...Τέλος πάντων...
Θα τα πούμε αργά το βράδυ πάλι...Να έχουμε εντωμεταξύ όλες ένα όμορφο απογευματόβραδο!Σας φιλώ γλυκά γλυκά μία μία!
Ναταλάκι αρχικά να χαίρεσαι όλες τις ανηψιες (ημερών και χρονων) :P:bouncy:
Όσο για την συνάντηση με την αδερφή της μαμάς, υπομονή, επιμονή και μην χάνεις την ψυχραιμία σου! ʼλλωστε θα έχεις πάρει δυνάμεις από τισ ανηψιές!!!
Σε φιλώ γλυκα!!!