Μπορεί κάποιος να μου πει "ποιά είναι η αιτία που το Ισραήλ επιτίθεται στη Γάζα";
Printable View
Μπορεί κάποιος να μου πει "ποιά είναι η αιτία που το Ισραήλ επιτίθεται στη Γάζα";
αυτο μια ζωη συνεβενε σιγα μη ξεχνουσαν τωρα τη τεχνη εδω υπαρχει ενα πολυ ομορφο μερος η ιεμενη πιο κατω που εχουν πολεμο μια ζωη κ δε τολμα να πλησιασει ανθρωπος
Πιστεύεις ότι μπορεί να εμπλέκεται το εμπόριο όπλων και μόνο ή κάποιος άλλος λόγος;
Σκεφτομαι οτι εχω παρει 5 διδακτορικα διπλωματα στους επωδυνους χωρισμους και 4 στις επωδυνες σχεσεις. Τοση γνωση, τοση σοφια, πρεπει να την μεταλαμπαδευσω. Πρεπει να αξιοποιησω τους με κοπους αποκτηθεντας τιτλους σπουδων μου. Και εχω και τιμητικο μεταδιδακτορικο τιτλο της καμιας επιτυχημενης και σωστης σχεσης. Θα τα κορνιζαρω.
Κάποιος που κάνει κακές σχέσεις,ενδέχεται να μην τα έχει βρει με τον εαυτό του ιδιαίτερα-σκέψου το λίγο!
ευχαριστω ντιανα για την απαντηση. το ξερω πολυ καλα οτι δεν τα εχω βρει με μενα.
οτι πρεπει να παω διακοπες :p
ειναι συχνο φαινομενο αυτο καπιος να τα παει καλα στις σπουδες κ να χανει στο συναισθημα κ το αναποδο... εγω ειμαι το ακριβως αντιθετο τα πηγαινα καλα στο συναισθημα κ στις σπουδες εσπασα το ρεκορ αντιδραστικου φοιτητη... οστοσο τα αντιθετα ελκονται γιατι το ενα συμπληρωνει το αλλο.
Όποιος γνωρίζει να μου απαντήσει, κάνω μια έρευνα για νησί που δεν διαθέτει κατσαρίδες.....................
Οτι κάποιος εδω μέσα το παίζει γκόμενος....εκτός όλων των άλλων που το "παίζει" κατα καιρούς!................................... ...................................
Ειναι ασχημο να κατηγορεις τον Αλεξανδρο , οτι το παιζει γκομενος , η το παιζει κατα καιρους , ειναι καλοπροαιρετο παιδι ( δεν μπορω να σκεφτω αλλον ).
Ρε μνιμονιο , ξυπνια εισαι , χαιρομαι που επανηλθες , αληθεια , να πουμε κ καμμια κουβεντα .
Oχι σοβαρα με εκανες και γελασα!!Τι να πουμε ρε Αγγελε,τετοια ωρα τετοια λογια!!Υγεια και ευτυχια σε ολους!!
Ελα ντε , τι να πουμε ? σεκανα και γελασες ε ? αυτο ειναι καλο μνιμονιο , καλο σου βραδυ .
Δεν ειναι πολιτικου ενδιαφεροντος το σαιτ το ξερω,αλλα ηθελα να'ξερα με τι μουτρα θα ξαναπαραπονεθουν οι Εβραιοι για το ολοκαυτωμα τους,οταν κοντευουν να αφανισουν τον λαο της Παλαιστινης επειδη θελουν εδαφη που δεν τους ανηκουν!!
Δεν υπαρχουν χειροτεροι σκατιαρηδες,ραδιουργοι και προπαγανδιστες απο αυτους..
Καλα εδω που τα λεμε μια μεγαλη μεριδα επικριτων του Ισραηλ ειναι οντως φασιστες,χρυσα αυγα κλπ
Nαι , αυτη η μεριδα περα απο αντισημιτιστες ειναι και οπαδοι του Λιακο , ,αντιμουσουλμανιστες ,αντιπακιστανιστες , αντιμαυριστες , μισογυνηδες κ.α .
Α , εχουν και ενα παραπανω χρωμοσωμα που τους κανει σουπερ ντουπερ και ειναι και γαμω .
Δεν νομιζω να τους παιρνει κανεις στα σοβαρα.
Είπα να απαντήσω,αλλά να παρεις και στα σοβαρά τον καθένα του e psy παει πολύ.. Βλέπω ένας ένας την κανει απο εδώ..ήρθε και η σειρα μου νομιζω.
Με πιασες ;)
Kαι γω ετσι ελεγα και τους επαιρνα στο ψιλο.Μεχρι που ειδα κατι ασβερκα πλασματα να καταλαμβανουν την δεξια πτερυγα του κοινοβουλιου και λιγο αργοτερα να δολοφονουν εναν νεαρο,και μου κοπηκαν τα γελια.Quote:
Δεν νομιζω να τους παιρνει κανεις στα σοβαρα.
Μνημονιο,δεν ηταν μπηχτη για σενα το σχολιο μου,δεν ξερω τις πολ. αποψεις σου συνολικα αλλωστε.Και γω βρισκω σκατατζιδικη την κυβερνηση του Ισραηλ και αυτα που κανει,αλλα ειναι γεγονος οτι πολλοι φασιστες βρισκουν την ευκαιρια μετα τα προσφατα γεγονοτα να ριξουν το δικο τους δηλητηριο.
ποια προσφατα γεγονοτα? αυτο συνεβενε εκει περα μια ζωη
Σκέφτομαι ότι έχω ακόμα έναν μήνα μπροστά μου για να πάρω άδεια και άρχισα να χάνω τις δυνάμεις μου..... Με το ζόρι ξυπνάω τα πρωινά και μετά τις 16:00 αρχίζω να νυστάζω...
Τίποτα δεν σκέφτομαι απλά ότι μου αρέσει η θάλασσα-πόσο υπέροχη είναι0-θέλω να φτιάξω ένα σπιτάκι στη θάλασσα και να παίρνω το πρωινό μου by the pool....λέμε τώρα
Πάω να φτιάξω καφε.
Tελικα ολοι θελουμε να μεινουμε πανω στην θαλασσα !!! διολου περιεργο .
το μυστικο τελικα για να επιβιωνεις στα παντα ειναι να εισαι αναισθητος
τι ωραια που θα περασω το σ.κ!
εχουμε αυτοκηνουμενο τροχοσπιτο και θα παμε στην καραθωνα στο ναυπλιο.
το λεω για να ζηλεψουν οι παραπανω που θελουν σπιτι και πρωινο διπλα στην θαλλασα!
πιο διπλα απο μενα δεν θα εισαστε(κερναω καφε αμα θελετε κ πρωινο ντιανα κ μαριποσα).
δεν υπαρχει ωραιοτερη απολαυση ολο το βραδυ να ακους τα κυματα να σκανε στην παραλια!
μπ...δελο καιρος!!χαμενα μεροκαματα για την βροχη
ααα και σκεφτομουν διαβαζοντας γενικα θεματα εδω μεσα...ιστοριες που σας εχουν πατισει,αδικησει,παρατισει ,χτυπισει και ολα τα ασχημα που τελειωνουν σε "-ισει" σας εχουν κανει μηδενικα ρε παιδι μου...δεν θελετε ολοι εσεις να βγειτε εξω και να αρχισετε να σπατε κεφαλια?να πιασετε ολους αυτους και οχι απλα να τους χτυπισετε να πιασετε το κεφαλι τους και να το χτυπησετε τοσο δυνατα στο πατωμα μεχρι να γινει ζελες να δαγκωσετε κατι οτιδιποτε λαιμο χερι ποδι πλευρα.γρρρρρρ τα λεω και μου τρεχουν τα σαλια
Ρε παιδια , διαβαζω για μπανια , εκδρομες κ.ο.κ. Εγω δεν μπορω να κανω κατι απο ολα αυτα λογω καταθλιψης . Η εγω ειμαι πολυ χαλια τοτε , η εσεις αρκςτα καλα .
Σκέφτομαι ότι είμαι περήφανη για μερικά πράγματα στην ζωή μου....
Και μου αρέσει που μεγαλώνω και έχω περισσότερες ικανότητες-αυτονομία-αυτοπεποίθηση και κάπου κάπου μπορώ να περνώ καλά με διάφορες δραστηριότητες και φίλους...
Και εγώ έτσι αντιδράω legalize..................
οφθαλμός αντί οφθαλμού,θα είναι όλοι τυφλοί!
Δεν έχει νόημα!....:).
legalize σημαίνει νομιμοποιώ;