Οταν μιλάς για τα συναισθήματά σου και τις σκέψεις σου δεν νομίζω ότι υπάρχει σωστό ή λάθος σ\'αυτό.Quote:
Originally posted by interappted
δεν ξερω αν μιλαω σωστα η οχι dalia
Printable View
Οταν μιλάς για τα συναισθήματά σου και τις σκέψεις σου δεν νομίζω ότι υπάρχει σωστό ή λάθος σ\'αυτό.Quote:
δεν ξερω αν μιλαω σωστα η οχι dalia
existir οτι θα μπω μεσα!απλα!σε κτιριο-ασυλο
Dalia ευχαριστω απλα νομιζω οτι πρεπει να ειμαι πιο ολιγομιλητη πια
παντως εγω σε βρισκω πολυ πιο ισορροπημενη και \"στα ποδια σου\" απο οταν μπηκες πρωτη φορα στο φορουμ. Αν κι εσυ το ιδιο, ασε το γιατρο να μαγειρευει τις συνταγες του, τηρα τες χωρις πολλή σκεψη και συνεχισε τον δικο σου αγωνα -που προφανως αποδιδει- απο εκει που μονο εσυ μπορεις. Απο μεσα σου. Ακομα και το ασυλο αν αληθευει, εχει σκοπο να σε βοηθησει μονο. εκμεταλλευσου το και βγες πιο δυνατη.Quote:
existir οτι θα μπω μεσα!απλα!σε κτιριο-ασυλο
Dalia ευχαριστω απλα νομιζω οτι πρεπει να ειμαι πιο ολιγομιλητη πια
Όσο περισσοτερο έχεις παλαιψει (προσοχή: όχι όσα περισότερα έχεις τραβηξει), τοσο περισσοτερο δικαιωμα εχει ςνα μιλας. Σχεδον οφειλεις να μιλας
χχ
Δεν το πιστεύω ρε Ιντερ...
Γιατί; Ποιος το είπε αυτό; Πως έγινε; Γιατί; Δεν το πιστεύω; Για ποιον λόγο; Σε τι θα σε ωφελήσει να μπεις εκεί μέσα; Για πόσο;
:(
Συμφωνώ με την Ανίτα σε όλα. Οφείλεις να μιλάς.
Γιατί θες να σωπάσεις; Ποιος το ζήτησε; Ποιος το θέλει; Ποιος το λέει;
ευχαριστω κ τις 2 το συζητησα με το γιατρο γιατι οι εξωτερικοι παραγοντες δεν με βοηθανε να συνελθω..κι εγω το θελω τοσο..οποτε ισως κ να μου κανει καλο..δεν θα το δω σα σπιτι μου αλλα να παρουν μια αναπνοη τα νευρα μου!ναι ειμαι πολυ καλυτερα απο οταν μπηκα παλευω πολυ,ισως ειναι ολα μαζι ο ψυχιατρος,η θεληση μου,η αγωγη μου..ολα!σαφως και το οτι ανταλλαξα γνωμες κ καμια φορα κι αντιπαραθεσεις κ συγκινησεις κ γελιο κι απο ολα ενω ειχα κλειστει εντελως στον εαυτο μου
αν δεν βοηθανε οι εξ.παραγοντες νομιζω οτι ειναι το καλυτερο που μπορω να κανω!
ξεκουρασου οσο μπορεις.. δες το σαν διακοπες.
άντε και του χρόνου στη χαβάη...!!!
έχω ακούσει ότι η ψυχ.κλινική στο Παπανικολάου είναι καλή...Καλλοί γιατροί και καλές συνθήκες...
Και μην δένεσαι με τον ψυχιατρο ...Επαγγελματίας είναι...
χαχαχα μακαρι του χρονου να ειμαι στην χαβαη!μπενω προετοιμασμενη οτι ειναι στο χερι μου να βελτιωθω κ να φυγω γρηγορα απο κει!μια βδομαδα προετοιμασιας αρκει!
Εμείς στη Γάνδη και εσείς στη Ταυλάνδη!!!!!ΧΑΧΑΑΧΧΑΧΧΑ!!!!!!! !!!!!!
α ρε lostre!!!!απο το πουθενα εμφανιζεσαι να με κανεις να γελαω!να σαι καλα την Τριτη που θα μαθουμε το ασυλο...
ε,να ρχεσαι να με βλεπεις ε?
Άυτό το σύνθημα το λέγαμε στο Καυτανζόγλειο με τον Ηρακλή ,όταν η μπασκετική ομάδα του ΑΡΗ επαιζε στο φαιναλ -φορ στη Γανδη και το φωνάζαμε για να τους πικαρουμε...αχαχαχ!!!
Αν μου πεις που θα πας θα ερθω!!!
Ιντερ, ναι, σου χρειάζεται ένα διάλειμμα.
Έστω κι έτσι.
Ξέρεις... αναρωτιέμαι... Πως είναι δυνατόν κάποιοι να παλεύουμε κάθε μέρα για το καλύτερο και αντί να πηγαίνουμε μπροστά να πηγαίνουμε πίσω... Φυσικά και δεν είναι έτσι, κάθε μέρα είναι μια καινούργια μέρα για όλους μας. Απλώς κάποιες φορές αισθάνομαι αυτό το συναίσθημα της αποτυχίας. Μη με παρεξηγείς, είναι δικό μου συναίσθημα αυτό και δική μου σκέψη.
Θα σε έχουμε πάλι σύντομα κοντά μας, ναι;
ναι..μεχρι τηνΤριτη θα ειμαι εδω μετα οποτε με βγαλουν!χαιρομαι να σου πω την αληθεια δεν θα εχω καμια ευθυνη κι οταν με το καλο βγω θα μπορω να ασχοληθω κ με το μικρο
δεν το βλεπω καθολου αρνητικα οι οριακοι μπενουν μεσα καποιες φορες.για λιγο ομως!μωρε αν δεν ηταν κι ο μικρος θα αραζα εκει..συζητησα με τον δρ μου να βρει καμια πτερυγα αναλογη με την διαταραχη μου.θα ψαξει κ την Τριτη θα μου πει!ολοι χρειαζομαστε γιαλεεμα,η μανα μου,το πιτσιρικι μου,εγω..κι αλλωστε εκει θα ειμαι σε καθημερινη βαση σε επαφη με τους γιατρους...
δεν το πηρα για πρωτη φορα στραβα μου αρκει να βελτιωθω!μια χαρα θα ειμαι τα σκεφτηκα ολα ενα Γιαλομ βιβλιο μουσικουλα ,απομονωση μαμ κακα κ νανι η δικια σου..
lostre gauloises μπλε καπνιζω ετσι...θα σου πω που θα μπω!