Originally Posted by
JimZe
Καλησπερα, τελικα το πρωι υστερα απο επιμονη της μανας μου και μιας θειας πηγα σε εναν γνωστο της καρδιολογο, τον καλυτερο της πολης, εξαιρετικος γιατρος και ανθρωπος. Τελικα στην επαρχια βρισκεις πιο συνειδητοποιημενους και ανθρωπινους γιατρους. Του ειπα το προβλημα ειδε και το καρδιογραφημα που ειχα κανει πριν κανα μηνα με εξετασε και αυτος και φυσικα ολα φυσιολογικα παλι. Μου εξηγησε για τις εκτακτες οτι δεν ειναι τιποτα, οτι δεν εχω καν αρρυθμιες και η ταχυκαρδια που με πιανει οταν αγχωνομαι απλα να μη τη σκεφτομαι και να την αγνοω... Μου ειπε οτι ειμαι πολυ νεος να σκεφτομαι τετοια πραγματα εδω αλλοι 50χρονων με φραγμενες αρτηριες και αλλα τοσα και δεν αγχωνονται.. Ειπε να ηρεμησω και οτι ειναι κριμα να ξεκινησω απο τωρα αγχολυτικα χαπια..
Ολα καλα λοιπον απο το καρδιολογο αλλα δυστυχως απο χθες λογω του ταξιδιου και της αφαγιας νιωθω κατι ενοχλησεις στο στομαχι που αντανακλουν με αιφνιδιους πονους στο στηθος δεξια κατω και με εχει πιασει αυτος ο φοβος τωρα αχχχχ. Παιζει να εχω καμια παλινδρομηση η τιποτα οισοφαγικη και σκεφτομαι για ενα ραντεβουδακι σε γαστρεντερολογο:p
Γενικα απο χθες που ηρθα εδω δεν ειμαι και πολυ καλα, αθηνα ειχα βρει το ρυθμο μου εδω αποσυντονιστηκα...