Ούτε καν τα ξέρω αυτά ,εμένα έναν χρόνο μ κράτησε και μετά πάει ευτυχώς.
Printable View
Ήμουν εξωτερικό το '95 και επειδή έτρεμαν τα χέρια μου ο γιατρός μου έδωσε prozac δηλαδή το λαντοζ που παίρνεις τώρα.. Έπαιρνα ένα χάπι την ημέρα.... Έκανα θεραπεία για 5 μήνες αλλά δεν έβλεπα καμια διαφορά... Μετά ήρθα Ελλάδα και επισκέφθηκα ένα πολύ καλό νευρολόγο ο οποίος μου έμεινε κάγκελο όταν του είπα πως επειδή τρέμουν τα χέρια μου, ένας γιατρός μου έγραψε πρόζακ και ότι πήγα σε αυτόν για να μου το γράψει. Ο άνθρωπος μου είπε πως τα χεράκια σου είναι μία χαρά, δεν χρειάζεσαι πρόζακ και με ρώτησε αν είχα ακόμα άλλα να παίρνω όπου εγώ δεν είχα. Αυτός ήθελε να μου πει και με ποιο τρόπο θα το έκοβα... Ήταν το πρώτο μου CC το έπαιρνα για πέντε μήνες...
Α δεν ξέρω τι σόι διάγνωση μου έκανε... πάντως ο τύπος αστόχησε εντελώς... ο νευρολόγος που πήγα δεν πίστευε στα αυτιά του αυτά που του είπα....
Δεν ήξερα τίποτα τότε... Δεν ήξερα καν ότι είναι αντικαταθλιπτικό... Απλώς μου είπε θα παίρνεις ένα κάθε απόγευμα μετά το φαγητό και εγώ έκανα ότι μου έλεγε... Εντάξει τώρα ένα παιδάκι ήμουν που πίστευε πως όταν έχεις κάτι πας στο γιατρό και σου δίνει λύση στο πρόβλημα σου. Που να ήξερα τότε...