Ευχαριστω και.σενα σ ευχομαι το ιδιο..καλυτερα να μιλησεις με τν γιατρο σου..αν μπορεις χωρις χαπια καλυτερα..
Printable View
Ευχαριστω και.σενα σ ευχομαι το ιδιο..καλυτερα να μιλησεις με τν γιατρο σου..αν μπορεις χωρις χαπια καλυτερα..
Demi ποσο καιρο εχεις τα συμπωματα και ποια ειναι αυτα?
Χριστοφορε εχω ζαλαδες με τη μορφή ιλίγγου και δυνατους πονοκεφαλους σαν ημικρανια! Εχω ιστορικο καταθλιψης απο μικρη ηλικία που το αντιμετώπισα μόνη μου . Στη παρούσα φάση έχω μόνο αυτα τα συμπτώματα αλλα ειναι πολυ ενοχλητικα γιατι ειναι σχεδον σε καθημερινή βάση.
καλημερα..ολο αυτο που περιγραφεις ειναι αγχος demi...καθημερινα οταν τα εχεις..νομιζω πως κ να κοψεις το φαρμακο , παλι τα ιδια θα εχεις...νομιζω οτι ειναι λιγο σικοπο μαχαιρι αυτο, κοβεις κ μετα παρατηρεις οτι παλι δεν εχει αλλαξει κατι..
μη παιρνεις συμβουλες σχετικα με διακοπη φαρμακων η εναρξη απο εδω..ο.τι προλβηματισμο εχεις να το συζητησεις με τον γιατρο..
μπορει να σου δωσει καποιο συνοδευτικο για λιγο καιρο ή μπορει να σου δωσει ενα πιο ελαφρυ αντικαταθλιπτικο που να μη σε πειραζει..
κακως συμβουλευεσαι απο εδω τον τροπο με τον οποιο θα κοψεις ενα φαρμακο..
Ενταξει μ φενονται ελαφρια συμπτωματα αυτα δν ειναι αναγκη να παρεις χαπια..μπορεις κ αλλιως να το αντιμετοπισεις..δοκιμαζοντ ας κανα φυτικο σκευασμα η κανα ντεπον..
Καλημερα ανχιους
καλημερα χριστοφορε..κ ποσο ντεπον να παιρνει?το ξερεις οτι πειραζουν τα νεφρα?
Εγω απλως ειπα μια γνωμη αλλα το καλυτερο ειναι να μιλησει με τν γιατρο της..για λιγο καιρο για να τις περασουν οι πονοκεφαλοι..απλως ετσι πως τα ειπε η ντεμι μ φενεται ελαφρια συμπτωματα δλδ δλδ για πονοκεφαλους να παρει αντικαταθλιπτικα..θα μπορουσε επισης να παρει κανα ελαφρι ανχωλιτικο
Καλημέρα παιδια!! Η αλήθεια είναι οτι δεν μ αφηνουν με ντεπον . Γι αυτο κατέφυγα σε γιατρό. Θα μιλησω με τη γιατρο μου, να δούμε τι θα μου πει. Πάντως σημερα πάλι πάει να σπάσει το κεφάλι μου. Μου είχαν δώσει στην αρχή τοπαμακ και πήγαινα πολύ καλά , δεν ειχα πονοκεφάλους . Το σκηνικό άλλαξε με το που ξεκίνησα το αντικαταθλιπτικο.
συνηθως στην ημικρανια δινουν αντιεπιληπτικο...επειδη πασχω πολλα χρονια απο ημικρανιες επισκεπτομαι συχνα το κετνρο κεφαλαλγιας στο γεν κρατικο..
εκει δινουν το lyrica ,αλλο αντιεπιληπτικο το οποιο ειναι πιο ελαφρυ κ δεν εχει παρενεργειες...κ εχει κ ενδειξη στην ΓΑΔ. συζητησε το με τον γαιτρο σου αυτο..ρωτησε τον γιατι δεν σου εδωσε αυτο....ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΣΟΥ..το τονιζω.
το lyrica το ξερω το παίρνει και η αδερφή μου για πονους μυοσκελετικους. Θα το συζητήσω μαζί του. Σε ευχαριστώ!
anxious και χριστοφορε ξερετε αν μπορω να παρω lonarid οταν παίρνω και αντικαταθλιπτικα?
Αυτο δν το ξερω εγω..δεν εχω παρει λοναριντ
το lonarid ειναι βαρυ κ εχει κωδεινη κ κανει εξαρτηση...θελει συνταγη κ οδηγια γιατρου..
το ξερω μου το εχει γραψει γιατρος, Απλα δεν ξερω αν κανει με το αντικαταθλιπτικο... πηρα τη γιατρο και δεν τη βρισκω... ασε!! εμπλεξα!! ου μπλεξεις με γιατρους!!