-
αννούλα χαίρομαι πάρα πολύ για την εύρεση του μαγιώ (έχασες βέβαια την τέλεια αφορμή για shopping therapy) και κυριώς για τη διάθεση που βελτιώθηκε!
βάσια είναι γεγονός ότι κρυβόμουν εδώ και πολύ καιρό, αποφάσισα όμως να το αλλάξω αυτό γιατί οδηγούσε απ το κακό στο χειρότερο. τώρα μπορώ να ελπίζω ότι σύντομα θα έιμαι όντως μισή σε κιλά και 2πλή σε αμόρε! επίσης μην ξαναδιαβάσω αηδίες ότι μας χαλάς/αποπροσανατολίζεις/καταστρέφεις κλπ κλπ..... είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τις ανησυχίες και τα άγχη μας...... λυπήθηκα πολύ που σε έβλεπα τόσο στεναχωρημένη για το μπουμπούκι σου, χάρηκα πάρα πολύ που μετά έγινες περισσότερο αισιόδοξη και τώρα μόνο τα καλύτερα πιστεύω ότι έρχονται!!!
πέννυ μου περαστικούλια σου για τον πονοκέφαλο..... ξεκουραζόμαστε που και που εεεε?????? η πολλή δουλειά δεν τρώει μόνο τον αφέντη αλλά και την πέννυ!!! για κανόνισε να μας πάθεις τίποτα και να τρέχουμε..... λοιπόν τη δευτέρα να έχεις κάνει επιδερμίδα μωρού απο τον ύπνο και την καλοπέραση του weekend........αυτό σου λέω μόνο!!!!
ευγενάκι μου κλείνω με εσένα....... ευγενία όνομα και πράγμα (σωστή η πέννυ) και κουκλάρα (σωστή η ναντιν). να τα περάσεις τέλεια και σήμερα κουκλίτσα μου!
έλλη μας να έχεις ένα όμορφο, χουχουλιάρικο, ζεστό και ζουζουνιάρικο ΠΣΚ! άσε τα γλυκάκια και εστίασε καλύτερα στη γλύκα μεταξύ σας!!!! θέλω όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες απο δευτέρα (αλλιώς θα στείλω κρυφή κάμερα στο εξοχικό... στο λέω!)
φιλάκια πολλά ζεστά και ζουμερά στην κυστοπαρέα!!!!!!
-
Και ναι λοιπόν.. έκτακτη μεσημεριανή εμφάνιση!! Τι μου κάνετε κούκλες μου; Είπα να δώσω αναφορά ζυγίσματος πρωινή.. που δεν έχει και πολλά να μας πει σήμερα! Μια απ'τα ίδια εγώ γι αυτή την εβδομάδα.. για την ακρίβεια 100 γραμμάρια πάνω! Και σιγά μην κάτσω να σκάσω όμως :) Συνεχίζουμε κανονικότατα..
Έλλη συγχαρητήρια για την εγκράτεια, σε λίγο καιρό θα σου γίνει τόσο οικείο αυτό που δεν θα σε πειράζει καθόλου πια! Σοφάκι πάντα έτσι αισιόδοξη να είσαι.. όλο αυτό αντανακλά και στους γύρω σου είμαι σίγουρη!
Τεντζερούλη εμείς θα λογαριαστούμε μετά! Επανάληψη τις 5 τελευταίες σελίδες του τόπικ για το βράδι και θα σε εξετάσω προσωπικά! Ακου κει!! Πφφ..
Φιλιά φιλιά φιλιά.. φεύγω τρέχοντας για το δεύτερο ημίχρονο της μέρας μου:)
-
Γειά σας, τσουπάρες μου..
και αφού τα μαγιο μας τα βρήκαμε, οι παλιοι καλοί guest stars μας τίμησαν με την παρουσία τους και επιπλέον εισέπραξα μοναδικά κοπλιμέντα απο σταθερές αξίες του forum...(ευχαριστω!!!)...λοιπόν μπορώ να πω οτι έφτιαξε η μέρα μου!! γιατί πιστέψτε με σήμερα είμαι τόσο εξουθενωμένη...και μόνο εσεις μπορούσατε να με κάνετε να νοιώσω καλύτερα..
Πενάκι μου τι κάνεις ??? πως πάει το διαβολοδεκαπενθήμερο?? τελειώνει επιτέλους?? αντε να ηρεμήσεις κοριτσάκι μου.. και λογικό να σου δημιουργούνται πονοκέφαλοι.Αλλα μη νομίζεις και εγω βασανίζομαι...ίσως να είναι και η αλλαγή του καιρού ο οποίος έχει ψιλοτρελαθεί τελευταία.. όσο για τα κιλά, δοκίμασε να πιεις εκείνο το τσαι που μου είχες πει στο παρελθόν.νομίζω θα βοηθήσει στην αφύπνιση του μεταβολισμού. Γιατί είμαι σίγουρη οτι θα το έχεις αμελήσει λόγω των υποχρεωσεών σου. εγώ τώρα τελείωσα περίοδο και θα ζυγιστώ την άλλη εβδομάδα.
Σοφάκι μου, πόσο χαίρομαι με αυτη την ενέργεια που έχεις... επίσης χαίρομαι με αυτή τη καλωσύνη που μας περιβάλλεις όλες μας.. σε ευχαριστώ και θα ήθελα να μείνεις μαζί μας και για να γίνουμε θεές και για να περνάμε καλά!!!!!!! α κ για να μη το ξεχάσω, σοφές οι συμβουλές σου...
Ελλη μου γλυκιά, τι να πώ?? μακάρι να εφευγα κ εγώ με τον καλό μου για διήμερο.. αχ αυτές οι υποχρεώσεις... ένα έχω να σου πω: ζηλεύω......κλάψ. καλά να περάσεις κοριτσάρα μου!!!!!!! και να το ξεζουμίσεις το παληκάρι..
Αννούλα του χιονιά... stop.... μαγιό ευρέθη.... stop.... επομένως aqua aerobic συνεχίζεται...stop....άρα θα γίνεις σωματάρα....stop... και τα θύματα non stop... χαχα! είσαι καλά παιδί μου??
Βάσια μου πως είσαι?????
γλυκούλα μου πού είσαι??? ευχούλα γιατί χάνεσαι??
φιλάκια γλυκά μου κυστοκόριτσα και όχι μόνο!!!!
-
Ναταλάκι.........ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....... ....... κ σε φαντάζομαι,,... με τη κάτωθι έμνευση του tiziano ως βοήθεια....
-
Καλημέρες συννεφιασμένες και μουντές από τη Θεσσαλονίκη όπου ο καιρός δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα μας τα μουσκέψει και σήμερα ή όχι.. Ελπίζω το Σ/Κ να βαίνει καλώς για όσες φύγατε και να γυρίσετε ανανεωμένες! Έλληηη (γκουχ γκουχ!!) :)
Ευγενούλα μου γλυκιά την αλήθεια σου λέω και βασίζεται αποκλειστικά και μόνο σε όσα βλέπω με τα μάτια μου και όχι σε όσα υποθέτω που είναι ασφαλώς ακόμη καλύτερα!
Ο Tiziano εξαιρετικός.. και για να φτιάχνουμε σιγά σιγά το παζλ να σου συμπληρώσω με ένα σχόλιο της κόρης μου την εικόνα! Όταν τη ρώτησα "τελικά η κυρία στο σχολείο μαλώνει κανέναν;" η απάντηση ήταν "ΟΧΙ βέβαια! Είναι πολύ όμορφη και χαμογελάει συνέχεια, και κάνει και λακουβίτσες στα μάγουλά της.. είναι ακριβώς όπως η Ναταλία" Από τρελλό κι από μικρό.. ξέρεις εσύ!!
Το δικό μου διαβολοδεκαπενθήμερο ακόμη καλά κρατεί, και το βλέπω να εξελίσσεται σε διαβολομήνα! ʼντε άλλη μια βδομάδα έμεινε για να μπουν τα πάντα στον αυτόματο πιλότο και να χαλαρώσω λίγο από τις πολλές έγνοιες που δεν ξέρω από που μου'ρχονται μέρα τη μέρα!
Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν φυσικά τις τελευταίες μέρες να ξεχνάω γεύματα, να αμελώ τα φρούτα μου, να τρώω λιγότερο και πιο βιαστικά, και η ζυγαριά γι αυτή την εβδομάδα να μείνει στα ίδια. Δεν πτοούμαι όμως.. έβαλα υπενθυμίσεις στο κινητό μου τύπου "Φάε το αχλάδι σου.. ΤΩΡΑΑΑ" και προγραμματίζω ήδη τα ταπεράκια και τα ψώνια της επόμενης εβδομάδας. Ούτε λόγος για το τσάι.. αυτό κι αν το ξεχνάω! Θα στρωθώ όμως και θα ξαναγυρίσω στις βρεφικές μου συνήθειες! Φαγητό λίγο και καλό κάθε 3-4 ώρες!
Σε πείσμα της βροχής και της συννεφιάς.. εύχομαι ηλιόλουστο υπόλοιπο Σαββατοκύριακο :)
-
Καλημέρα και απο μενα.. Συγνώμη για την απουσια μου χθες, αλλα γυρισα σπιτι χώμα απο το πρωι.. Μετά έπρεπε να συμβουλευτώ την "γκουρου των πουκυστικων" για το πως ξεκολλαει η ζυγαρια, και με πηρε ο υπνος με το λαπτοπ αγκαλια!
Ελπιζω να περνατε ενα ξεκουραστο Σαββατοκυριακο.. Και να ετοιμαζεστε για το επόμενο με δεος! Σας προκαλώ!
Πετάω το γάντι κ προτείνω Αθηναϊκή συνάντηση το επόμενο Σάββατο ή Κυριακή. Εγώ θα είμαι εκεί, ζεν αρνάκι με τ όνομα. ʼλλος για τη βάρκα μας?
-
Να'σαι καλά βρε ʼννα με έκανες και γέλασα! Γκουρού;;; Ε όχι και γκουρού.. απλά παθούσα!! Μη μου αγχώνεσαι με τη ζυγαριά, εδώ κατατροπώσαμε 37 κιλά, το βάρος που έχουν 2 πεντάχρονα παιδιά.. και θα μασήσουμε με ένα κόλλημα; Πίσω σε ζεν mode γρήγορα και ούτε λέξη!!
ʼντε να βλέπω τα ραντεβού να στήνονται.. η βάρκα περιμένει!! :)
-
Hello again.. ( σαν την ταινία ακούστηκε..)
πως είστε καλές μου?? Εγω μια χαρούλα..!!
Αργηγε .. γκουρου.. υπομονη θα ησυχάσεις σιγά σιγά και όλα θα μπουν στο δρόμο τους.. άντε να επανέλθεις στους ρυθμούς σου... τους ''απίστευτης απώλειας'' ρυθμούς. Το αυτό επιθυμω και για την Αννούλα.. αχ βρε κορίτσια κολλήστε μας λίγο...(... όπως λέμε..αδυνατίστε!... είναι μεταδοτικό..)
χιχι
ʼννα μετα λύπης μου σε ενημερώνω ότι το Σάββατο αυτό (η χαζη το είχα ξεχάσει..) έχω γάμο στον Γαλατά Αιτωλοακαρνανίας..(??) Αρα δυστυχώς δεν θα ταξιδέψω με την βάρκα μας αυτή τη φορά ( θα πάω από γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου).. και πολυ στενοχωριέμαι.. αλλά επιφυλάσομαι για την επόμενη!!
Οσο για το άλλο θέμα.. του κολλήμματος..φάγαμε το γαιδούρι...και τι γαιδούρι?? στην ουρά θα κολλήσουμε??
φιλακια σε όλες τις κουκλες!!
-
κοριτσιαααααααααα γυρισα!!!!!! καλα οτι κ να πω ειναι λιγο...... περασα ενα σουπερ ντουπερ χουχουλιαρικο σκ με τον καλο μου.. δεν τον αφηνα ουτε απο το κρεββατι να σηκωθει.. χιχιχι..... οσο αφορα το προγραμμα της διαιτας εγω αισθανομαι οτι γουρουνιασα αυτος λεει οτι εφαγα ελαχιστα.. ποιον να πιστεψω?μαλλον τη ζυγαρια.. η οποια μου υπενθυμισε το ραντεβου μας για την πεμπτη.. μετα απο δυο εβδομαδες διαιτα το καλο που της θελω ειναι να εχει κατεβει ...το λιγοτερο εναμιση με δυο κιλα......
-
Αυτά τα χουχουλιαρικα ειναι ο λογος που λατρευω αυτην την εποχή!!
Μια χαρά σε βρίσκω κοκονα μου.. Αλυσοδεμένο στο κρεββατι τον ειχες, αλητισσα!! χεχχε
το ραντεβου με τη ζυγαρια καλως εχει κ μη σε αγχώνει.. Να σε αγχώσει η συνάντηση που θέλω να κανονίσω με τα αθηναϊκά κυστοκόριτσα.. με την ελπιδα να έχουμε ευγενία την επομενη φορα που θα βρεθουμε!
-
θα έχετε... θα έχετε.....
-
και ναι λοιπον, μετα απο πολυ καιρο ειπε και μια ηδονοβλεψιας να μπει να δει τι κανετε. και τι να δει? μια βασια να κλαιει για το θεμα του παιδικου, μια γκουρου να την προλαβαινουν στα ποστ ολες οι υπολοιπες, ενα εορταζομενο σοφακι, ενα αρνακι, ενα σωρο αλλες φιλεναδες και μια γκεστσταρ να εμφανιζεται λιγο πριν απο εμενα και μου κλεβει την παρασταση....
τι κανει η αδελφη ομαδα? ολα καλα κοριτσια? σας διαβασα βρε αλλά ηταν ποσα πολλα...
που τα ξεχασα κιολας
το κλαμα της βασιας μου εμεινε ομως. καλα βρε, τοσο πια? να δεις που οσο σε βλεπει να στεναχωριεσαι, τοσο χαιρεται και κλαιει για να σε κανει να στεναχωρεθεις παραπανω. ελα, συνελθε. ακου και την πεννυ που κι αυτη το κλαμα το εριξε και φετος απο οτι καταλαβα. καλα εγω γιατι χαιρομαι που αρχισε το σχολειο και τα ξεφορτωθηκα? τοσο κακια μαμα ειμαι?
αντε κοριτσια, ελπιζω να μπαινω πιο συχνα απο εδω και περα να μαθαινω νεα σας
φιλακια
η ηδονοβλεψιας
-
καλημερα κοριτσακια και απο μενα,
ειμαι πολυ κολλημενη ε? μην κραζεις σε βαρβ, τι να κανω?
τωρα την εχω αρρωστη, αλλα ειμαι μια χαρα αφου ξερω οτι ειναι στη μαμα μου.
φιλια πολλα σε ολες μια μια.
-
πολλές καλημέρες και θερμές ευχές για μια καλή εβδομάδα στα κοριτσάκια μου......
πως τα περάσετε??? εγώ είχα ένα γεμάτο σαββατοκύριακο, σίγουρα όχι ξεκούραστο αλλά αρκετά ενδιαφέρον!!!! τα κυριότερα γεγονότα των ημερών ήταν βόλτα σε αγαπημένο εστιατόριο (περιορίστηκα μόνο στη μερίδα μου..... κοτόπουλο μελιαστό.... γιάμιιιιιιιιιιιι.......), βόλτα σε θέατρο του κορύδαλλου όπου μέσα στην ψύχρα του σεπτεμβρίου απολαύσαμε με την κολλητή, την μήδεια του μπόστ γιατί και το πνεύμα θέλει ενίοτε την καλλιέργεια του....(λέμε τώρα....) και ημερήσια κυριακάτικη βολτίτσα με φίλους στην τρίπολη! όλα καλά κοινώς.... ιδανικά θα έλεγα... με μία και μόνη εξαίρεση..... η ζυγαριά η άτιμη δείχνει μονιμώς 85,5 κιλά..... τι θα κάνω????? τα νεύρα μου!!!!!
πεννάκι μου χαίρομαι την αισιοδοξία σου παρά την βροχερή συννεφιασμένη συμπρωτεύουσα και το κόλλημα της ζυγαριάς (μακάρι να μπορούσα να πω το ίδιο και για μένα..... σνιφ σνιφ....)..... είμαι σίγουρη ότι μέχρι την παρασκευή θα έχεις επανέλθει δυναμικά!
ευγενάκι μου και πάλι ευχαριστω για τα καλά σου λόγια...... και εννοείται ότι θα μείνω μαζί σας..... μωρέ ξεκολλάω εγώ τώρα??? και οι συμβουλές μου.... σοφές.... έχεις απόλυτο δίκιο...... γιατί παρόλα αυτά όμως στην πράξη δυσκολεύομαι??? και αποτέλεσμα δε βλέπω και απογοητέυομαι???? αι στο καλό πια!!!!!
αννούλα κι εγώ στη βάρκα για την αθηναική συνάντηση εεε??? ας ξεκινήσουμε με λεπτομέρειες....... μέρα, ώρα και μέρος ας πούμε........
έλλη μου πάντα τέτοια να ακούμε!!!!! μπράβο κοριτσάκι μου..... ξέρεις να ζεις!!!!
βαρβ....δε σε βρίσκω καθόλου κακιά μαμά... μάλλον ξεθεωμένη θα έλεγα εγώ ότι είσαι!!!! υπάρχουν και χειρότερα..... (βλέπε μήδεια!!!!!)
βασούλα...... περαστικούλια στο παιδάκι μας!!!!! να συνέλθει γρήγορα γρήγορα..........
φιλιά σε όλες....... περιμένω όλα τα νεάκια σας με ανυπομονησία!!!
-
κοριτσακια μου γλυκα ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! Μολις τελειωσα την αναγνωση απο τις σελ.23 και εδω...... ουαου ..... διαβαζοντας τα κατακλιζομουνα απο χιλιαδες πραγματα που ηθελα να σας γραψω, στην καθε μια απο εας και ομολογω πως αισθανθηκα λιγο ενοχες για το "μεταχρονολογημενο" διαβασμα μου. Θα προσπαθησω να αναπληρωσω σε λιγο, καταρχην ανεβαινω θεσ/νικη το σαββατο....θα ειμαι εκει μεχρι μεσημερι νωρις απογευματακι μετα πρεπει να παω σερρες .... εαν μπορειτε κι εχετε χρονο θα χαρω πολυ να σας γνωρισω απο κοντα!! ομως γιατι γιατι να μην γνωρισω εσας που ειστε αθηνα και πιο κατω??? αχ , σας παρακαλω μπορειτε να το κανετε το επομενο σ/κ? που θα μπορει και η ευγενιτσα? θελω πολυ να σας γνωρισω!!!
λοιπονκαταρχην θα ηθελα να καλωσωρισω το σοφακι...σοφια μου εσυ με καλωσωρησες δις και τρεις κι εγω....τιποτα.....συγνωμη ηταν που δεν ειχα διαβασει τα προηγουμενα ποστ... καταρχην -αν και μεταχρονολογημενα σου ευχομαι ολοψυχα- χρονια πολλα και καλα, γεματα υγεια , χαρα και αγαπη απο ανθρωπους που σε αγαπουν και θα σε αγαπησουν στο μελον. διαβαζοντας την δικη σου ιστορια ηταν σαν να βλεπω σε καθρεφτη εμενα, οχι στα κιλα γιατι εγω 1,60 κιλα 96 αυτη τη στιγμη, αλλα στο οτι "πειναει η ψυχη μου και γιάυτο τρωω" + πολυκυστικες + υποθυρεοειδισμο ,το οικογενειακο παγωτο??? εξαφανιζεται σε χρονο d-t ετσι και με πιασει κριση. Ομως το παλευω!! και παλι καλα μεχρι στιγμης. το συγκεκριμενο φορουμ και ολα τα κοριτσια με εχετε βοηθησει πολυ....θελω λιγη δουλεια ακομα αλλα ειμαι σε καλο δρομο. αλλα κι εσυ απο τπ αρχικο ποστ μεχρι το πιο πανω εχεις κανει μεγαλο δρομο..... η δηλωση σου "οχι πια τιμωρια" στον εαυτο μας νομιζω πως ητανε οτι πιο καλο εχω διαβασει, βλεπεις αυτο ισχυει και για εμενα. πιλατες,ε??? τι συμπτωση ξεκινησα κι εγω την προηγουμενη εβδομαδα στον Δ.χαλανδριου. οι διατασεις και η σωστη αναπνοη βοηθανε σε ολο τον οργανισμο!
elii η ελενα??? πως σε φωναζουνε κανονικα??? Καλως ηρθες κι εσυ , η μαλλον καλως σε βρηκα γιατι εσυ ησουν παρων κι εγω απουσα :P ηθελα να σου πω οτι στο θεμα της περιοδου εκτος απο τα κιλα (οπως πολυ σωστα λεει η γκουρου του θεματος, ναι ναι γκουρου, γκουρου και πολλα ακομα) παιζει μεγαλο ρολο το βαρος ακομα και λιγο κανει διαφορα αλλα πολυ μεγαλο ρολο παιζει και το αγχος, δεν ξερω εαν υπαρχει κατι στην ζωη σου που σε αγχωνει (εκτος απο τα κιλα) αλλα ηρεμησε, δες το ψυχραιμα , κανε πραγματα ως προς να το λυσεις και θα στρωσει και η περιοδος σιγα-σιγα. τα βοτανα βοηθανε προς αυτη την κατευθυνση , εκτος απο την λουιζα ειναι και κανα 2 ακομα που οταν τα επινα καθημερινα με βοηθουσανε, μου φαινεται θα τα ξαναξεκινησω παλι κι εγω. με τις εξετασειςτου ecdl πως τα πηγες??? δεν θυμαμαι να διαβασα κατι ηα πο την βιασυνη μου να μαθω τα νεα σας μου ξεφυγε???