κουραστηκες?
γιατι το λες?
επειδη ειναι μεγαλη? εχεις δικιο αλλα δεν την μικραίνω γιατι με βοηθαει συγνωμη κορίτσια:saint:
Printable View
κουραστηκες?
γιατι το λες?
επειδη ειναι μεγαλη? εχεις δικιο αλλα δεν την μικραίνω γιατι με βοηθαει συγνωμη κορίτσια:saint:
χαχαχαχα εμ οχι βεβαια, απλα κουραστηκα εννοω με την προσπαθεια σου...και μονο που τη βλεπω γραμμενη!!!
που να ειχα να τα κανω κιολα σκεψου...παλι καλα που εσενα σου δινει κουραγιο, εγω τα προσφατα-παλια αποφασισα κ δεν τα ξαναβαζω, δεν μου εκανε καλο.
Αλλιως θα ανακυκλωνομαι διαρκως, κοψιμο τσιγαρου, βαζω κιλα, αρχη τσιγαρου χανω κιλα κτλ...
δεν εχει νοημα τι εκανα τις προηγουμενες μερες, το θεμα ειναι τωρα τι κανω με το τσιγαρο...
Αλλα εσενα ολη η πορεια σου ειναι φοβερη οποτε ποιος ο λογος να μη τη βλεπεις?!
bad μουυυ!!!τι κάνεις?πώς τα πάς???νόμιζα κυρία μου ότι το κάπνισμα το είχες κόψει....:punk:
ε παλια πολυ παλια, προ εορτων το ξαναρχισα κ απο τοτε ολο το εκοβα...τελικα εφτασα να καπνιζω παρα πολυ και το εκοψα,,,χεχε (τελειωτικο ελπιζω αυτη τη φορα φτου φτου)
εσυ τι κανεις? βλεπω πεφτει το τικερ!
xixi..θα πέσει κι αυτό που θα πάει...καλά τα πάω αρκετά καλά...κουμαντάρω σιγά σιγά και τις θερμίδες που πρέπει να πάρω..μου κόβονται και οι λιγούρες κ κυρίως οι βραδινές...νιώθω αρκετά δυνατή ότι έχω τον έλεγχο- ελπίζω να ισχύει-...
μπαίνω κάθε μέρα όταν φτάσω σπίτι κάποια στιγμή αλλά δυστυχώς δεν καταφέρνω να γράψω όσο θέλω δεν με κρατάν τα πόδια μου και κοιμάμαι νωρίς...σήμερα δεν πήγα καν ταε μπο από την αδυναμία....
το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το κόψεις..αλλά δεν ξέρω ίσως θα βοήθαγε να το κάνεις σταδιακά για να μην φρικάρεις..ή κάποιες φορές όταν θες πολύ να κάνεις ένα για να μην πέσεις σε πακέτο μετά?εγώ αν και κάπνιζα λίγα χρόνια αφήνω τον εαυτό μου κάποιες φορές να καπνίσει 1-2 τσιγαράκια όταν το θέλω πολύ αλλιώς θα το θέλω πιο πολύ και θα πάρω πακέτο και θα το κάνω όλο!!!
μπα ειναι θεμα χαρακτηρα, εγω αυτο εκανα που λες και το ξαναρχιζα και εκανα πακετα...
βρε συ λογικο δεν ειναι να εχεις αδυναμια? ασε στην ακρη τωρα που γυμναζεσαι τα πολλα ετοιμα γλυκα/ψωμια/μακαρονια λευκα κτλ
φαε κοτοπουλακι, κρεας, απειρα λαχανικα, μαυρο ψωμακι, πατατες, να καρδαμωσεις...εισαι κ μικρουλι...
θες ενεργεια, σκεψου οτι τα πολλα ψωμια/ζυμαρικα κτλ ειναι κενες θερμιδες...
δλδ δε σου προσφερουν τιποτε.
(ειχα δει κ αλλες φορες τι ετρωγες οταν το συζητουσαμε γιαυτο στο λεω, τωρα μπορει να τρως τελεια αλλα δεν εστιαζω μονο στο τωρα-τωρα...)
Εγω εχω δει πως οταν τρωω ψωμι, τυροπιτα, μακαρονι, γλυκο, ζαχαρη και γενικα ολα αυτα...με πιανει λυσσα μετα. Ασε που δε με κρατανε καθολου ουτε καν στη δουλεια, ποσο μαλλον στο γυμναστηριο...
Quote:
Originally posted by badgirl11
χαχαχαχα εμ οχι βεβαια, απλα κουραστηκα εννοω με την προσπαθεια σου...και μονο που τη βλεπω γραμμενη!!!
που να ειχα να τα κανω κιολα σκεψου...παλι καλα που εσενα σου δινει κουραγιο, εγω τα προσφατα-παλια αποφασισα κ δεν τα ξαναβαζω, δεν μου εκανε καλο.
Αλλιως θα ανακυκλωνομαι διαρκως, κοψιμο τσιγαρου, βαζω κιλα, αρχη τσιγαρου χανω κιλα κτλ...
δεν εχει νοημα τι εκανα τις προηγουμενες μερες, το θεμα ειναι τωρα τι κανω με το τσιγαρο...
Αλλα εσενα ολη η πορεια σου ειναι φοβερη οποτε ποιος ο λογος να μη τη βλεπεις?!
αχ ρε μπαντ με ανεβασες καπως τωρα γιατι αυτη την εβδομαδα δεν εχω παει καλα ειμαι μισο κιλο πανω απο την δευτεριατικη ετρηση, να δω τι θα μου κρύβει το 3μερο
κουραγιο μολις αλλαξεις δεκαδα θα δεις τι υπεροχα που θα νιωθεις...θα πετας!
γεια σας και παλι.μεχρι να ,μαθω πως λειτουργει αυτο το πραγμα θα παιδευτω/τριτο βραδυ σημερα που δεν εχω φαει βραδυνο και νιωθω πολυ περιφανη για τον εαυτο μου.ασχετα που η ζυγαρια δεν εδειξε τιποτα..αλλα τελοσπαντων.αυτη τη φορα θα αντεξω.συγχαρητηρια στην καραμελα..κουραγιο και καλη συνεχεια.ειναι πολυ ηρωικα τα κιλα που εχεις χασει.εγω παιδευομαι απο το 2000.ειχα χασει 45.πηρα τα 20 και εδω και μια πενταετια ειμαι αναμεσα στα 100 και 95 και παλι απ την αρχη.εχω καταπελπιστει.πιστευω οτι μαζι σας θα μου ειναι πιο ευκολο..:wink1:
καλημερα καλως ηρθες και εμεις χαιρομαστε που προστεθηκε αλλο ενα νεο μελος στην παρεα μας
Μπαντ μου θα πεταω οχι απλα θα αλλαξει η ψυχολογια μου αλλα αυτη η δεκαδα μου εχει σπασει τα νευρα πεδευομαι 4-5 μηνες, ημουν καποια χρονια σε αυτη και με ζοριζει η ατιμη:tumble:
ολα καλα θα πανε ναταλι καλωσηρθες! η αρχη ειναι το πιο δυσκολο...
καραμελα μου ειναι δυσκολο οταν εισαι σαυτα τα κιλα...επι χρονια, ψυχολογικα σε εχεις συνηθισει ετσι...
και τα πισογυρισματα και κολληματα ειναι αναποφευκτα. αν καταφερεις να ελευθερωσεις το μυαλο σου πιστευω θαναι ευκολοτερο...τουλαχιστο σεμενα στα 80 ειχε δουλεψει και ειδα 79, γιατι δε κανεις στην ακρη λιγο τη ζυγαρια? απλα κανε τη διατροφη σου κ ζυγισου σε 2 εβδομαδες...θα δεις θα εισαι στην μικροτερη δεκαδα!
28/2 --> 100,3
2/3 --> 99.2
9/3 --> 97.8
18/3 --> 95.6
26/3 --> 93.2
αυτα ειναι!!!
http://www.esquire.com/cm/esquire/im...se-0209-lg.jpg
ευχαριστω!! :smirk:
για βγαλε μια φωτογραφια να σε δουμε... μπορει να μη χρειαζεται να χασεις αλλο τωρα... ασε που τα χασες πολυ γρηγορα κ ισως εχεις χαλαρωσει :DQuote:
Originally posted by fae!_prits_:p
26/3 --> 93.2Quote:
Originally posted by fae!_prits_:p
28/2 --> 100,3
2/3 --> 99.2
9/3 --> 97.8
18/3 --> 95.6
μηπως πρεπει να κερδισεις κιολας δεν ξερω :D :smirk: